Author |
Topic |
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Member since 03/06/2008 |
Posted - 13/12/2008 : 17:05:26
|
Sranje je ono što prosječno radimo svaki dan bar jednom, neki i više puta, a neki bogami znaju i preskočit koji dan. ...i red je da posvetimo tome 1 topic, pa makar i na ovo stranici jer i mi stripadžije smo ljudi koji moraju obavljat tu nuždu, tj. srat!
Pa mene zanima da li vi prije nego krenete bacati kakicu uopće spuštate dasku, tj. samo sjednete na onaj porculan il šta već je?
Zanima me da li ste gadljivi, stavljate li dosta toaletnog papira na dasku jer vam se gadi tu sjest(netko je imao velik gepek pa je malo okrznuo dasku? ...i da li stavite pola role toaletnog papira u školjku da kad govno padne da vas ne osvježi malo odozdol?
Ili pak ste čovjek koji je preekološki svjestan pa guzić briše lišćem, a gadi vam se sjest na dasku pa stanete u polučučanj?
Brisanje?? ..stoječki, sjedečki ili samo navučete gaće, odete na posao i lagao se tješite u sebi: "Vani puše vjetar... osušit će se samo!
P.s. Ovaj topic sam ovako nazvao da poštedim neke truda da pišu: kakav je ovo topic?, topic je debilan! ...itd.
P.s.2. Ovaj topic sam stavio na nagovor druga King Warriora, nije dao ideju, al kaže da sam zahrđao
P.s.3. Malo sam ljut danas, pa usput se ispričavam jer sam na nekim topicima danas brzo reagirao i naglo napadao.
P.s.4. Ako stvarno modići mislie da sam pritrao nek me bace, al nemojte ovo pod ključ stavljat... molim!
|
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam. |
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Member since 03/06/2008 |
Posted - 13/12/2008 : 17:10:48
|
VRSTE GOVANA:
. GOVNO DUH Znas da si se israo. Ima govna na toalet papiru, ali nema u solji.
. TEFLONSKO GOVNO Kad se iseres, tako si cist i ti i toalet papir, da ne mozes da povjerujes. Moras da se zadubis u WC solju da se uvjeris da si uopce srao.
. LjEPLJIVO GOVNO Podsjeca na vruc katran. Obrises dupe 12 puta, i jos uvek nije cisto. Na kraju gurnes papir u gace, da ih ne zamazes. Ovakvo govno ostavlja trajne tragove na WC solji.
. NEODLUCNO GOVNO Taman si obrisao dupe, kad shvatas ... moraces opet.
. TVRDOGLAVO GOVNO Ovakvo govno je sigurno ubilo Elvisa. Ne izlazi sve dok ne oznojis i pocrvenis od silnog naprezanja.
. GOVNO - TEG Kad se iseres, laksi si za 5 kila.
. NESTRPLJIVO GOVNO Bolje bi ti bilo da si stignes do WCa u narednih 10 sekundi. Obicno promoli glavu jos pre nego sto sjednes na solju.
. KING - KONG GOVNO Ovo govno je toliko veliko, da nece da potone, osim ukoliko ga ne izlomkas u sitne komadice. Ofinger je kao stvoren za to. Ovo se obicno desi u tudjoj kuci.
. GOVNO KOJE VOLI DA SE KUPA Kada ovo govno padne u vodu, napravi ogroman pljusak, i obicno ti pokvasi dupe.
. GOVNO - ZELJA Sjedis sav napregnut, prdnes par puta, ali govna nema.
. GOVNO - ZMIJA Ovo govno je prilicno mekano, debelo kao tvoj palac, i dugacko barem pola metra.
. GOVNO - PLOVAK Cak i nakon treceg pustanja vode, jos uvek pluta. Covjece! Kako da ga se otarasim? Ovo se obicno desava u tudjoj kuci.
. GOVNO OD MEKSICKE HRANE Znas da ponovo mozes da jedes, kad prestane da te pece dupe.
. GOVNO - KORNJACA Ovakvo govno samo uplaseno proviri iz dupeta i brzo se vrati unutra.
. BUNGEE GOVNO Ovakvo govno visi neko vrijeme iz tvog dupeta, prije nego sto padne.
. SPORO GOVNO Moras da sjedis na solji toliko dugo da ti se ukoce noge od struka na dole.
. GOVNO - DZEK TRBOSEK Ovakvo govno se zalijepi za dlacice na dupetu, a onda ih naglo iscupa.
. GOVNO SA ZURKE Ogromno govno koje iseres na zurci. Onda pustis vodu i uzasnut gledas kako nivo vode u solji lagano raste.
. PRASKAVO GOVNO Govno koje izlijece u milion djelica po sekundi. Podsjeca na lavinu sa raketnim pogonom, i isprska cijelu WC solju.
. VJETROVITO GOVNO Ono nastaje kada sjednes na solju, i prdis toliko dugo i jako, da ti se vise ne sere.
. SRANJE Seres tako brzo, i brises dupe tako bijesno, da ti nestane toalet papira, i onda kazes: SRANJE!
. GOVNO BEZ KRAJA Ovo govno curi kao ludo, i taman kad zavrsis, i pocnes da brises dupe, stomak zakrci, i jos govana pocne da ispada. |
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 13/12/2008 : 17:14:32
|
Ako želiš pobjediti u izboru za forumaša godine trebaš se bolje potruditi.Ljudi nisu glupi i ovo izgleda kao nekako na brzinu,nekako kao da ti je ponestalo tema pa se onda hvataš nekih slamki ali ovo je stvarno bez veze,...ko če ti uopšte replicirati na tako nešto.Ccccc,ajde smisli nešto bolje da bude malo napetije kod glasanja za forumaša godine |
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 13/12/2008 : 17:20:05
|
Xexe, ovime si definitivno skinuo rdju, mada si se udaljio od svog uobichajenog terena. Ne sumnjam da cesh se na njega vratiti pre ili kasnije...naravno.
Pade mi na pamet pricha ortaka koji je ziveo dve godine u studentskom domu...
Prichao je da postoje tri grupe seratora, shto smo svi mi, kako je lepo Raga to primetio u uvodnom delu ovog topica, neki vishe, neki manje (puta na dan).
1. Novinari 2. Padobranci 3. Gradjevinci
Kako daske na kenjari nije bilo, nijednoj u chitavom domu, a klonja zajednichka, svako se dovijao kako je umeo... Tako su novinari, kao shto im i ime kaze, ivicu sholje prvo obavijali debljim slojem novina, shto je ekonomski najprihvatljivije reshenje. Padobranci nuzdu obavljaju s odredjene visine, tako da koza ne dodje u dodir sa sholjom, a plus se na taj nachin izbegne da ih "pljus" poprska... A "padobranom" se spushta...jasno vam je. I konachno gradjevinci, najsofisticiraniji, koji su lepo imali svako svoju dasku, koju nose kad god se ukaze potreba za praznjenjem, pa je lepo zashrafe, i tako nadoGRADE sholju daskom, pa otud ime. |
Edited by - Gil-galad on 13/12/2008 17:21:54 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 13/12/2008 : 17:44:38
|
A ja stvarno ne znam gde ste vi i kako odrastali, ko vas je vaspitao... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
|
Topic |
|
|
|