forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Voajeri!!!! Ovamo!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 238

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/12/2008 : 18:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Jesi li jos u Norveskoj ili si se vratio ?

Secam se onih fenomenalnih slika Norveskog Texa

Steta sto nemam par komada, koliko uopste kostaju stripovi u Norveskoj ?

Oni su oko 150 dinara komad zato sto su starine. Novi na kiosku, kostaju oko 350-400 dinara, nisam siguran, ne kupujem ih.
Inace, jesam jos u Norveskoj, a ako hoces, kad se vratim mogu da ti donesem par komada, ako si u Bg, ili ako dolazis u Bg.

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/12/2008 : 19:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

To bi bilo fenomenalno

Volim da uporedjujem nasa izdanja sa stranim edicijama. Lepo ce mi izgledati u mojoj maloj Tex kolekciji. Ja sam iz Kragujevca ali nije nikakav problem da dodjem do Beograda ili nekog posaljem da uzme od tebe.

Ko zeli da uporedi VC i norvesko izdanje

Tvoja slika redovnog Texa iz te radnje. Bitno mi je da su brojevi dobro ocuvani i neka budu iznad ovog broja sa Mefistom ( njegov broj u Norveskoj 313 ) da bi mogao da ih uporedim sa buducim VC brojevima. Uzmi sest-sedam vezanih redovnih brojeva (nebitno kojih, samo neka su po redu), da imam vezane dve-tri price. Sto se mene tice imas budzet dvadesetak evra pa raspolazi sa njim kako te je volja

Lorde, opravdao si nadimak. Unapred hvala

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 14/12/2008 : 21:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
opa lorde,ako je to skromna kolekcija .Svaka tebi cast majstore...koliko onih ukoricenih stripova...Ja nazalost mogu samo da ih gledam na fotkama ...inache swaka cast cwaka cast.Nego kako ti nabavljash sve to kad zivish u norweskoj?

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/12/2008 : 21:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Lucy Liu

Ovo je bolesno,vi imate CIJELE police i ormariće posvećene stripovima.najviše me uznemiruje markos,koji kao neki stereotipni kolekcionar stripova čuva svoje stripove u plastičnij foliji.Sick.

To je stara slika. Nemam vise stripove u vrecicama, a uostalom, nemam vise ni kolekciju ZS/LMS, tako da se tesko moze reci da sam stereotipni kolekcionar, jer sam se odlučio riješiti svega onoga za što znam da više nikad neću pročitati.

Jel ti je tesko palo

Pa i ne bas. 5 ih godina nisam otvorio, pa ...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/12/2008 : 21:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by Lord Vader89

[quote]
Jel ti je tesko palo

A tako su lepo izgledali. Meni bi tesko palo.

Edited by - Lord Vader89 on 14/12/2008 22:00:34
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/12/2008 : 22:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

opa lorde,ako je to skromna kolekcija .Svaka tebi cast majstore...koliko onih ukoricenih stripova...Ja nazalost mogu samo da ih gledam na fotkama ...inache swaka cast cwaka cast.Nego kako ti nabavljash sve to kad zivish u norweskoj?

Pa ovako.... 95% ovih stripova sam dovukao iz Srbije! Sreca da smo se selili na tockovima, da nas nisu nosila krila!

A ostalo malo po malo. U ranac, pa podmetnem ledja zarad viseg cilja!

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/12/2008 : 22:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čuj, stripovi su ipak namijenjeni čitanju. Ako ih nećeš čitati, nema ih smisla imati. Bar ja to tako gledam.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/12/2008 : 22:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Čuj, stripovi su ipak namijenjeni čitanju. Ako ih nećeš čitati, nema ih smisla imati. Bar ja to tako gledam.

A ima logike, svakako. Opet, ja volim da imam stvari koje volim (za sada stripove i filmove) i onda otud sve.

A kad bismo u potpunosti pratili tu tvoju logiku, verovatno bi svako bar 80% svojih stripova bacio/zapalio/poklonio biblioteci/prodao posle prvog/drugog citanja.

Go to Top of Page

osirus
Starting Member

45 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/12/2008 : 01:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit osirus's Homepage  Send osirus a Private Message  Reply with Quote
Gledam ovo i ne vjerujem. Koji ste vi kraljevi e!

Koliko vam je trebalo vremena za ovakve kolekcije... i još vjerojatno većinu ovog niste kupovali jednostavno preko interneta. Zavidim vam!

Šteta što nemam slike svoje kolekcije iz djetinjstva. Vjerujem da sam kroz cijelu osnovnu školu svaki dan džeparac ostavljao za stripove, a uvijek sam ih dobivao na darove i trejdao "dupliće". :D
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 15/12/2008 : 10:09:05  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
Savetujem da promenite naslov ove teme, jer zvuci primamljivo i navlaci ljude da gledaju ove slike. A onda kad mi smrtnici udjemo dobijemo neizlecive komplekse. Za vecinu onakvih kolekcija ovim tempom trebace mi minimum deset godina. Sacu ko Kartman (ono kada nestrpljivo ceka novu konzolu za igirce) da se zamrznem narednih 10 godina dok keva kupuje stripove i kad se probudim dobicu i ja kolekciju :))

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2041 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 15/12/2008 : 12:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
evo mojih:

kvantitativno - i nije nešto, no trudim se održavati kakvu-takvu kvalitetu, pa nema baš svačega.
sve je pročitano, naravno, većina i po nekoliko puta.

uglavnom, onaj sitniš na jednoj od slika je ono šta mi ostane nakon zadovoljavanja stripofilskih potreba

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 15/12/2008 : 12:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Super biblioteka fler samo...stid me reć... fali ti Zagor...ili nisam dobro vidjeo...nije moguče
da nema Zagora...šteta...inače odlično... samo...di ti ono kralj Darwuda?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/12/2008 : 12:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote

[/quote]

Imaš li Taličnog na ćirilici br.22 - Tortilje za braću Dalton?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 15/12/2008 : 13:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
opet bez Zagora...ebeš takve kolekcionare.Jad i beda.

Šalim se naravno, bez uvrede, Talični je zakon.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/12/2008 : 13:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ovo je bolesno,vi imate CIJELE police i ormariće posvećene stripovima.najviše me uznemiruje markos,koji kao neki stereotipni kolekcionar stripova čuva svoje stripove u plastičnij foliji.Sick.

To je stara slika. Nemam vise stripove u vrecicama, a uostalom, nemam vise ni kolekciju ZS/LMS, tako da se tesko moze reci da sam stereotipni kolekcionar, jer sam se odlučio riješiti svega onoga za što znam da više nikad neću pročitati.

Jel ti je tesko palo

Pa šteta što si se rešio kolekcije ZS/LMS, bar si je trebao ostaviti iz nostalgičnih razloga, ali verovatno nedostatak mesta!
A verovatno da su to bile (sa manjim izuzecima)glanc kolekcije?
Jesi li bar dobro to unovčio, mislim, ako nije neka velika tajna?
I jel otišlo u ruke nekom kolekcionaru(to bi me radovalo), jer ne volim kad takve kolekcije zapadnu u ruke preprodavcima!
Sorry na ovim pitanjima i ako ti je neprijatno da odgovoriš!
Živeli!!!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 15/12/2008 13:07:27
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 15/12/2008 : 13:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Imaš li Taličnog na ćirilici br.22 - Tortilje za braću Dalton?
[/quote]

nemam, ovo je sve od Talicnog iz moje kolekcije nazalost. (za sada)

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 15/12/2008 : 13:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

opet bez Zagora...ebeš takve kolekcionare.Jad i beda.

Šalim se naravno, bez uvrede, Talični je zakon.

ako pogledas celu moju kolekciju na prethodnoj stranici, naci ces i ponesto Zagora.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 15/12/2008 : 13:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Tortilje su izdali i Izvori pa... ja ču jih sačekat od Bernarda ali kako to brzo ide...
slabi su izgledi.

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1819 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 15/12/2008 : 13:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

quote:

quote:

quote:

Jel ti je tesko palo

Pa šteta što si se rešio kolekcije ZS/LMS, bar si je trebao ostaviti iz nostalgičnih razloga, ali verovatno nedostatak mesta!
A verovatno da su to bile (sa manjim izuzecima)glanc kolekcije?
Jesi li bar dobro to unovčio, mislim, ako nije neka velika tajna?
I jel otišlo u ruke nekom kolekcionaru(to bi me radovalo), jer ne volim kad takve kolekcije zapadnu u ruke preprodavcima!
Sorry na ovim pitanjima i ako ti je neprijatno da odgovoriš!
Živeli!!!

I ja sam radoznao znati ovo?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/12/2008 : 14:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Što se nostalgije tiče, sve te stripove za kojima sam nostalgičan ionako znam napamet. Ne trebam ponovo pročitati... ne znam... Dijamantsku klopku da bih je se prisjetio, dovoljno mi je jasna u sjećanju. Čak štoviše, neke tako drage stripove iz djetinjstva samo pokvarim naknadnim čitanjem jer mi danas nisu više toliko dobri kao što su mi bili kao djetetu. S druge strane, riješio sam se ZS/LMS kolekcije, ali ne i stripova iz nje. Mister Noa i Divlji zapad imam komplete na talijanskom. Ken Parkera imam svoje izdanje. Zagora imam u Slobodnoj/Ludens. Tex me toliko ne zanima više da bi imao cijeli komplet ali imam meni dobre epizode na talijanskom. Marka, Bleka, Kita i Mikija ionako ne mogu čitati, pa mi i ne trebaju. Shvatio sam da mi skupljanje kolekcije samo da bi imao sve brojeve nema smisla, ako te stripove nikad neću pročitati.
Kupac i cijena su informacije koje bih zadržao za sebe, iz poštovanja prema želji novog vlasnika.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 15/12/2008 : 14:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

.... S druge strane, riješio sam se ZS/LMS kolekcije, ali ne i stripova iz nje....

Heh, to vec skroz ima smisla!

Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 15/12/2008 : 14:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message  Reply with Quote
Svatko ima svoje gledište situacije.Ja pretpostavljam da kad je Markos sakupio i nabavio(ne znam je li ih odmah sve ima) (sad ću iskoristit tu čudnu riječ) kolekciju da ih nije planirao prodat.Vremena se mijenjaju,i čovjek se predomisli.
Go to Top of Page

Road_warrior
New Member

Serbia
158 Posts

Member since 21/04/2008

Posted - 15/12/2008 : 15:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Road_warrior a Private Message  Reply with Quote
Fler najjaca ti je kolekcija...

My life fades the vision dims. All that remains are memories. I remember a time of chaos ruined dreams this wasted land. But most of all, I remember the Road Warrior the man we called Max.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 15/12/2008 : 15:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Road_warrior

Fler najjaca ti je kolekcija...

Da, htedoh bas da ga pitam da li bas voli ova fensi izdanja, ili nije imao izbora pri kupovini

Inace, ovo ukoriceno izdanje Sin city je savrseno! Lepo izgleda jednostavno, unutra vrhunski papir, a naslovnice kartonske!

(na stranu sto je pravljeno da bude pristupacno sirokoj potrosackoj skupini)

Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 15/12/2008 : 16:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message  Reply with Quote
Vuuhuu ja sam sad isto bacio pogled(nije mi odmah otvorio sliku)!!!Vidi se da si fan američkog stripa.Još jednom clap clap
Go to Top of Page
Page: of 238 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.8 seconds. Snitz Forums 2000