Author |
Topic  |
Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts
Member since 03/06/2008 |
Posted - 14/12/2008 : 22:15:39
|
...a malog Welka ste napali bez ikakvog razloga. Pa brutalniji ste od naše polocije i zaštitara po Zagrebu... ono stavrno! |
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 14/12/2008 : 22:31:34
|
quote: Originally posted by kiky
quote: Originally posted by Markos
Gdje su ona lijepa vremena kad je na ovom forumu bilo 200-300 normalnih ljudi i kad se tu moglo pričati o (zamislite samo!) stripovima!
Ti i ostali moderatori ste dokinutli ta lijepa vremena uvođenjem diktature i fašističkih moderatorskih pravila. Najbolje ljude ste upravo VI prognali, moderatori, sa foruma zauvijek!
Ajd ne seri. |
Trouble will find me |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 14/12/2008 : 22:32:27
|
quote: Originally posted by Raga
kikač je potpuno u pravu!
ono... pa svaštara baš služi za raznorazna sranja! Ono, niste mi jasni!
Puno ljudi se javilo I JA MISLIM DA JE RED DA SE OTKLUČA TOPIK!
A ti Lord Vader i Samuraj iz mašte, popravite malo to ponašanje, nemojte mi govorit da ne serem i da sam kreten, to e samo dopušteno mojim najboljim prijateljima. ... da ne bi polugu dobili!
EJ, JOŠ JEDNOM POSTAVI NEKI DEBILNI TOPIC I LETIŠ ZA VIJEKE VJEKOVA. |
Trouble will find me |
 |
|
Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts
Posted - 14/12/2008 : 22:36:07
|
Gdje su ona lijepa vremena kad je na ovom forumu bilo 200-300 normalnih ljudi i kad se tu moglo pričati o (zamislite samo!) stripovima!
Ti i ostali moderatori ste dokinutli ta lijepa vremena uvođenjem diktature i fašističkih moderatorskih pravila. Najbolje ljude ste upravo VI prognali, moderatori, sa foruma zauvijek!
Malo me živcira taj tvoj avatar, al sve ovo što si napisao je sasvim točno. Svaka čast prijatelju! |
 |
|
Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts
Posted - 14/12/2008 : 22:44:12
|
E moj Markane, preveli ste me žednog preko vode 
Činio si mi se kao dobar tip za razliku od svog moderatora br.1. al eto, ebiga. Samo sam radio ono šta najbolkje znam... HUMOR!
Ne želim riskirat više sa orvoranjem topica jer stvarno volim prisustvovat ovom forumu,a i idealno je društvo! Neću bit pička kao neki i uvrjedit se odmah i napustit forum zauvijek, nego bit ću i dalje tu jer volim bit tu!
Nijednom nisam otvarao škakiljav topic o religiji ili jebenoj politici, samo sam bar NEKE htio nasmijat i sebe također! ...a ljebiga, vi ste odrastali uz strogi bonton i ebiga...
Ma ne znam šta špišem tu uopće, malo sm glup, al bolje bit malo glup nego malo pametan.
Zemlja vas ne progutala, a voda vas ne odnjela dabogda! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 14/12/2008 : 22:55:30
|
Nisam ja odrastao uz nikakav strog bonton, ne izvrći sad priču. Ovo je forum o STRIPOVIMA - dakle, ljudi bi ovdje trebali dolaziti pričati o stripovima. Naravno da mogu popričati o necemu trecem u svastari, ali to je sporedno - osnovno su stripovi. Ali netko tko dolazi tu pricati o svemu samo ne o stripovima i to s nekim, blago receno, neprikladnim temama... postavlja se pitanje sto on tu radi? Mozemo se mi saliti, ali u svemu postoji granica. Postavio si nekoliko topica i nitko ti nije prigovorio. I onda si pretjerao i reagirali smo. Sto sad, trebamo dovijeka trpiti tvoje poimanje humora? |
Trouble will find me |
 |
|
Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts
Posted - 14/12/2008 : 23:16:52
|
Ma samo morate shvatit da sam ja rođen za zaebanciju i PPROBAJTE me takvog prihvatit. Ponekad i ja pretjeram al jebiga kad mi je dosadno.
Svaštara je za sve!!! Pomirite se s tim, nemaju svi isti ukus! Kome se ne svidi moj topik nek ga izvoli preskočit. i ja tamo 70 % topica preskočim jer me neke stavri ne ztanimaju, al neću sad drugima nametat svoje stajalište, topici koje me ne zanimaju... preskočit ću ih još, jer nismo svi isti! Ko voli nek izvoli! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 14/12/2008 : 23:33:59
|
O ne, ne, ne, ne. Ovo je MOJ forum i MOJA pravila. Nemam ja što preskakati tvoje topice (u biti, sreća tvoja, preskakao sam ih do sada, jer su očito glupi) nego se ti imaš prilagoditi pravilima ili letiš. Mislim, što je previše, previše je. |
Trouble will find me |
 |
|
Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts
Posted - 14/12/2008 : 23:45:16
|
O ne, ne, ne, ne. Ovo je MOJ forum i MOJA pravila. Nemam ja što preskakati tvoje topice (u biti, sreća tvoja, preskakao sam ih do sada, jer su očito glupi) nego se ti imaš prilagoditi pravilima ili letiš. Mislim, što je previše, previše je.
Nakon ovog će te svi zavolit!
A za tvoj information, ja sam se prilagodio pravilima. KAD SAM PISAO O POLITICI KOJA JE KURVA, KAD SAM PISAO O RELIGIJI?? MA DAJ MOLIM TE! Poštuem pravila i tebe i sve druge! Nisam te nikad ni napao nit moseratore iako sam imao razloga! Malo sam se zaebavao i to e to i mislio sam nasravit s tim, al sudržat ću se, bar na neko vrijeme!
malo ba ljudi promjenite (prilagodite) ba ta pravila! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 15/12/2008 : 00:03:54
|
Jebe mi se tko će me voljeti, a tko neće. Ja sam, vjerujem, dovoljno tolerantan, a kome je to premalo, internet je bezgraničan, neka si nađe tolerantniju sredinu. Ovaj je forum postao prepopularan i prenapučen - jebi ga, što smo tražili, to smo i dobili. No, to ne znači da moram beskonačno trpiti teror gomile balavaca i morona koji misle da mogu raditi što hoće i pretvoriti ovaj forum u totalnu budalaštinu. Ukinuo bih svaštaru, samo kad bih znao da će to pomoći. |
Trouble will find me |
 |
|
Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts
Posted - 15/12/2008 : 00:15:57
|
Ma Markane ba, mislim da jedino još svaštara dobro drži ovaj forum, ili kao što kažeš popularnan je forum baš zbog nje. Da budem iskren, puno sam proširio svoje znanje na toj svašrati.
A šta ću na bonneliju...? gledat kad je stigao neki strip i napaljeno čekat kad će doć na kioske? Ono...
No, to ne znači da stalno moram trpit prijetnje nekih balavih i moronskih webmastera i moderatora da mogu nama manipulirat koji volimo i poštuejmo ovaj forum... pa moramo malo i zaebanciju aktivirat tu i tamo, svidjela se ona nekome ili ne!
I daj molim te otklučaj više taj topic kad su se mnogi založili na njega (Obiwan, Maximuss, Kitarić, Betty, Weljko,...) |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 15/12/2008 : 00:34:07
|
Jel owo forum?Meni se cini da je ovo BASH otislo izvan kontrole(ne mislim na ragu,nego uopshteno).Shta vishe Raga otwara debilne topice to je istina...Ali ti debilni topici,kad se vratish umoran,ili kad si besan..UDjesh u njegov topic i nasmejesh se,ili se pak smejesh koja je on budala :)...A kad zelish neshto procitati shto je vezano za strip...e tu je bonelli podforum,kao i manga,i ostali...Ali stvarno ne vidim kuda ovo vodi.Svakome dodje da se malo nasali,mada jeste,svi su ovde zbog stripa,ali ipak vredi i nasmejati se...Jeste Klinac sam jebiga,ali cak i deca ispod 1 m(ne zelim uvrediti ljude nizeg rasta)mogu shvatiti da ovo uopshte nije lepo... I sad ce naravno neko od vas "vlasti" mene da isproziva na sva zvona...Jbg prozivajte,iskreno me zabole uvo...
I stvarno mi se ne svidjaju ova pravila shto se naknadno ubacuju...Je ako ocete neshto lepo sve stavite u pravila i niko nece to raditi...ali nemojte naknadno ubacivati pravila tipa "otvara debilne topice"...debili ili ne oni su clanovi foruma i red je da se prema njima ophodi lepo...Nemam nishta protiv bilo kog admina/moda,samo shto neke gotivim,a neke ne...
ajde sad cekam "ne seri klinac" "ocesh i ti da letish" "shta ti koji qrac znash" i ostale komentare...cekam vas |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
Edited by - weljko94 on 15/12/2008 00:39:56 |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 15/12/2008 : 04:58:45
|
Ja ne mogu da verujem da se ova konverzacija zaista odvija.
Aj ovako, na svim pristojnim forumima (a bejah na nekoliko) ovakve teme se po automatizmu brishu. Ako se ponovo pojave, posle par puta se chlan banuje, uglavnom dozhivotno, poshto je ochigledno da ne poshtuje pravila foruma. Moderatori se tako zovu jer moderiraju konverzaciju, odstranjuju irelevantne podatke i upozoravaju ljude kada se ne drzhe teme. Ako neshto fali svashtari, to je vishe moderiranja, a ne manje. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 15/12/2008 : 10:17:03
|
4.NAJSTROŽE JE ZABRANJENO BILO KAKVO ILI IKAKVO RASPRAVLJANJE O POLITICI,LJUDIMA IZ POLITIKE,UBOJSTVIMA,ATENTATIMA,MAFIJAŠKIM OBRAČUNIMA,O CRKVI,INKVIZICIJI...OTVARANJE TOPICA KOJI KOMENTIRAJU GORE NAVEDENE TEME,POGOTOVO PREVIRANJA IZ BALKANSKIH,A I OSTALIH RATOVA...ILI BILO ČIME ŠTA ITI MALO MIRIŠE NA POLITIKU ILI SE NASLANJA NA NJU ILI ĆE MOŽDA ZAMIRISATI...AUTOR POLITIČKOG TOPICA DOBIJA BAN,A AKTIVNI SUDIONICI ISTOG TOPICA KOJI KOMENTIRAJU NASLOV ISTOG NEUKUSNIM I NEUMJESNIM PRIMJEDBAMA KOJI POTIČU NA MRŽNJU ILI UVREDE DOBIJAJU TAKOĐER BAN...
Ne samo da je ovakovo što napisano, sa legislativne strane, krajnje neustavno, protuzakonito... ovo je nehumano, kontra svih ljudskih i etičkih pravila, i nešto što ustavni sud neke iole "civiliziranije" zemlje nikada nebi prihvatio ili stavio u svoj zakonski poredak. A ovo boldano u textu jednostavno daje moderatoru "pravo" da si radi što god hoće... i kako hoće, a da sve ipak bude prema "zakonu". Ovake ogavne, gnjusne odredbe se mogu pronaći valjda samo u najgorim fašističko-komunističko totalitarnim režimima.
A za ovakve otvorenje globinjove prijetnje ja jednostavno mogu reći; pa dođi mi na vrata, ja ću ti to sve još jednom ponoviti u lice, pa ti kreni na mene i mlati me... ak te ja neću moć zaustavit, e pa onda će to sigurno moći netko drugi.
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 15/12/2008 : 10:24:16
|
quote: Originally posted by weljko94
Jel owo forum?Meni se cini da je ovo BASH otislo izvan kontrole(ne mislim na ragu,nego uopshteno).Shta vishe Raga otwara debilne topice to je istina...Ali ti debilni topici,kad se vratish umoran,ili kad si besan..UDjesh u njegov topic i nasmejesh se,ili se pak smejesh koja je on budala :)...A kad zelish neshto procitati shto je vezano za strip...e tu je bonelli podforum,kao i manga,i ostali...Ali stvarno ne vidim kuda ovo vodi.Svakome dodje da se malo nasali,mada jeste,svi su ovde zbog stripa,ali ipak vredi i nasmejati se...Jeste Klinac sam jebiga,ali cak i deca ispod 1 m(ne zelim uvrediti ljude nizeg rasta)mogu shvatiti da ovo uopshte nije lepo... I sad ce naravno neko od vas "vlasti" mene da isproziva na sva zvona...Jbg prozivajte,iskreno me zabole uvo...
I stvarno mi se ne svidjaju ova pravila shto se naknadno ubacuju...Je ako ocete neshto lepo sve stavite u pravila i niko nece to raditi...ali nemojte naknadno ubacivati pravila tipa "otvara debilne topice"...debili ili ne oni su clanovi foruma i red je da se prema njima ophodi lepo...Nemam nishta protiv bilo kog admina/moda,samo shto neke gotivim,a neke ne...
ajde sad cekam "ne seri klinac" "ocesh i ti da letish" "shta ti koji qrac znash" i ostale komentare...cekam vas
U pravu si, otišlo je izvan kontrole jer dopuštamo klincima poput tebe da pričaju gluposti do mile volje. I još gore, idem se s njima raspravljati. |
Trouble will find me |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 15/12/2008 : 10:33:36
|
Ma Markane ba, mislim da jedino još svaštara dobro drži ovaj forum, ili kao što kažeš popularnan je forum baš zbog nje. Da budem iskren, puno sam proširio svoje znanje na toj svašrati.
A šta ću na bonneliju...? gledat kad je stigao neki strip i napaljeno čekat kad će doć na kioske? Ono...
No, to ne znači da stalno moram trpit prijetnje nekih balavih i moronskih webmastera i moderatora da mogu nama manipulirat koji volimo i poštuejmo ovaj forum... pa moramo malo i zaebanciju aktivirat tu i tamo, svidjela se ona nekome ili ne!
I daj molim te otklučaj više taj topic kad su se mnogi založili na njega (Obiwan, Maximuss, Kitarić, Betty, Weljko,...)
Na čudan način voliš i poštuješ ovaj forum. To se najbolje vidi iz izjave da samo svaštara još drži ovaj forum, a pogotovo iz tvog doprinosa toj istoj svaštari. Jedini razlog zašto nisi izbačen je što sam stvarno maksimalno tolerantan, ali nastaviš li praviti pizdarije i mom će strpljenju doći kraj. |
Trouble will find me |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 15/12/2008 : 10:44:08
|
4.NAJSTROŽE JE ZABRANJENO BILO KAKVO ILI IKAKVO RASPRAVLJANJE O POLITICI,LJUDIMA IZ POLITIKE,UBOJSTVIMA,ATENTATIMA,MAFIJAŠKIM OBRAČUNIMA,O CRKVI,INKVIZICIJI...OTVARANJE TOPICA KOJI KOMENTIRAJU GORE NAVEDENE TEME,POGOTOVO PREVIRANJA IZ BALKANSKIH,A I OSTALIH RATOVA...ILI BILO ČIME ŠTA ITI MALO MIRIŠE NA POLITIKU ILI SE NASLANJA NA NJU ILI ĆE MOŽDA ZAMIRISATI...AUTOR POLITIČKOG TOPICA DOBIJA BAN,A AKTIVNI SUDIONICI ISTOG TOPICA KOJI KOMENTIRAJU NASLOV ISTOG NEUKUSNIM I NEUMJESNIM PRIMJEDBAMA KOJI POTIČU NA MRŽNJU ILI UVREDE DOBIJAJU TAKOĐER BAN...
Ne samo da je ovakovo što napisano, sa legislativne strane, krajnje neustavno, protuzakonito... ovo je nehumano, kontra svih ljudskih i etičkih pravila, i nešto što ustavni sud neke iole "civiliziranije" zemlje nikada nebi prihvatio ili stavio u svoj zakonski poredak. A ovo boldano u textu jednostavno daje moderatoru "pravo" da si radi što god hoće... i kako hoće, a da sve ipak bude prema "zakonu". Ovake ogavne, gnjusne odredbe se mogu pronaći valjda samo u najgorim fašističko-komunističko totalitarnim režimima.
A za ovakve otvorenje globinjove prijetnje ja jednostavno mogu reći; pa dođi mi na vrata, ja ću ti to sve još jednom ponoviti u lice, pa ti kreni na mene i mlati me... ak te ja neću moć zaustavit, e pa onda će to sigurno moći netko drugi.
O čemu ti pričaš? Kakve civilizirane zemlje, kakva legislativa, kakav zakonski poredak? Kao što rekoh - ovo je MOJ forum i na njemu vrijede MOJA pravila. Svatko je dobrodošao dokle god ih se pridržava. Kad prijeđe MOJU granicu tolerancije, postaje nepoželjan. Istina, to su do sada uspjela samo 3-4 čovjeka, što meni dovoljno govori da je ta granica dovoljno visoka. Ali ipak postoji. I uvijek će postojati. |
Trouble will find me |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 15/12/2008 : 11:16:08
|
Što sad ti hoćeš? I što bi ja sad na ovo trebao napraviti? Ma ko te jebe, sad ću ja tu trpit tvoje pizdarije, kako da neću. Ajde, igraj se sa stinkijem i marlouvom. Doviđorno. Jednom si me molio da te vratim, pa sam te vratio, ovaj put neću. |
Trouble will find me |
 |
|
tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts
Member since 12/08/2005 |
Posted - 15/12/2008 : 13:57:46
|
Markose, Sto se mene tice, sigurna je stvar da ti odredjujes pravila koristenja i da ih svi moraju postivati. Ne daj se samo izbaciti iz takta, mada razumijem da nije uvijek lako.
|
TK |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 15/12/2008 : 15:27:52
|
quote: Originally posted by Markos ... Ukinuo bih svaštaru ...
Kad bi barem... Al' opet bi se sranja iz svaštare prelila na ostale podforume,nažalost.
|
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 15/12/2008 : 15:37:00
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by Markos ... Ukinuo bih svaštaru ...
Kad bi barem... Al' opet bi se sranja iz svaštare prelila na ostale podforume,nažalost.
Pa da, utoliko svaštara ima svoju funkciju kao puštanje krvi iz medicinskih razloga |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 15/12/2008 : 16:34:08
|
quote: Originally posted by Gand
O ne, ne, ne, ne. Ovo je MOJ forum i MOJA pravila.
Nakon ovog će te svi zavolit!
Istina nije tu da ju volis ili mrzis. Nemam pojma o kakvom je tu topicu rijec (OK, skuzio sam i na nevidjeno iz price), ali na ovo imam jedan sitan prilog u razmisljanju. Da se Marko sutra odluci ugasiti sajt, za misljenje se ne bi pitalo ni tebe, ni mene. Dakle, prihatili to kako nam drago, sajt jest njegov, njegova ideja, realizacija i vrijeme.
Covjek ovaj forum drzi vec godinama. Svjedocim tome od pocetka, i znam sto vidim. Vidim frika koji u nesto beskorisno kao sto je forum, dnevno utrosi toliko energije s kojom bi komotno mogao tatrane priskrbiti sebi jos jednu placu, samo kad bi se odlucio to vrijeme i energiju preusmjeriti u nesto korisnije.
Sajt se toliko razvio da se oteo kontroli i nadrastao i Markosa i sve koji mu pomazu u radu, i kad anuliras nase osobne preferacije kao sto su topici u kojima mislimo da mozemo participirati u zivotu sajta, pa cak i topicima o govnima, ostaje gola istina da se s vremena na vrijeme nadje covjek poput tebe koji u jednom segmentu rada sajta i foruma, kritizira rad jedne ekipe koja tu pljuje zuc vec godinama, a za nista drugo nego stoga jer mu se u zivotnu filozofiju ne uklapaju nekakve sitnice, poput "specificnog" humora kojeg vecina ne prihvaca.
Jel mozes onda misliti kako mi koji smo tu od prvog dana, gledamo na takve topice kao sto je ovaj tvoj gdje cendras i kritiziras tudji rad?
Ovaj forum je hrpa govana, isto kao i blog, isto kao i svaki drugi internetski forum, ali vecini se isplati razgrnuti sranja da bi naisli na zrno mudrosti i pokoji savjet od ekipe, mislim da je to dovoljno da se forumu i sajtu iskaze respekt, samo zato jer su tu, jer istina je i ta; da se nekome jednog jutra krivo digne, umjesto na forum naisli bi na "Page not found".
P.S. Ako si i sam kako kazes, tip sa specificnim humorom, onda ne kuzim kako nisi svjestan da se na njega isto gleda s dozom odstupanja, vec imas potrebu objasnjavati svoje poteze. Gdje je sad ta sirina u pogledu kad si ti u pitanju? Potegao si topic, nije prosao, daj chill i peri dalje, a ako vec nemas osjecaj respekta prema ljudima koji tu rade, za razliku od nas koji se tu samo zajebavamo, onda kritiziranje tudjeg rada, zbog tako sebicnih razloga, uopce ne pomaze da se forum i sajt i dalje razvijaju.
Lijepo sročeno. Ovo je otprilike i moje mišljenje oko cijele stvari... |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 15/12/2008 : 19:07:54
|
Potpuno podrzavam Markosov, Gandov stav : "ovo je forum specijalizovan za stripove, te glavna stvar treba da bude pisanje o stripovima". Ne razumem ljude koji dodju ovde, kako je Raga rekao, i "borave" samo u svastari?! Moje misljenje je da kada si na nekom specijalizovanom forumu, logicno je da diskutujes o onome cemu je forum posvecen. Na ovaj forum dolazim da saznam nesto sto me interesuje o stripovima, na kladioncarskim forumima trazim informacije o fudbalskim utakmicama, na forumima o mobilnim telfonima citam o novim telefonima, softveru, uslugama mobilnih operatora...
Pogledam i ja po nekad svastaru, ali da nema podforuma "Bonelli" i "Izdavacki izlog", nikada ne bih dosao na ovaj forum.
Slazem se da je lepo kad je neko duhovit i ima smisao za humor, ali kada se neko trudi da mu svaki post bude "duhovit", to mi uopste nije smesno, cak sta vise, pocinje da mi ide na zivce. Tako da smatram da u svemu treba imati meru.
Da zakljucim, protiv sam otkljucavanja topika, i za to sam da kazne budu rigoroznije i da se cesce (kada postoje prestupi) izricu.
|
 |
|
Topic  |
|
|
|