David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Bilo bi najbolje da u velikom finalu nema polla, već da svako rangira nekoliko najboljih, pa da se boduju kao u ovom malom finalu. Na primjer predlažem:
1. mjesto - 10 bodova 2. - 7 3. - 5 4. - 3 5. - 1 ili 2
Naravno, ovo je samo primjer. Ali očito je kao što kaže ---dp--- da velika većina želi glasati anonimno ili mrze ostaviti koji post, pa je možda poll ipak najbolje rješenje?!
Eh, za sada ima 84 glasa na pollu, a nas koji smo ostavili listu 4 najbolja mnogo manje. Mrzi ljude da napisu 4 naslova... steta
Da, upravo je to najveći problem, mada ima onih koji verovatno nisu registrovani na forumu, a mogu da glasaju. Ali videćemo kako će dalje ići, pa će se valjda naći neka sredna između polla i glasanja sa bodovima.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Bilo bi najbolje da u velikom finalu nema polla, već da svako rangira nekoliko najboljih, pa da se boduju kao u ovom malom finalu. Na primjer predlažem:
Naravno, ovo je samo primjer. Ali očito je kao što kaže ---dp--- da velika većina želi glasati anonimno ili mrze ostaviti koji post, pa je možda poll ipak najbolje rješenje?!
Upravo sam o tome i ja razmišljao, pa na kraju nek najbolje Zagorove priče budu izabrane od nas koji smo i najzagriženiji za njegove priče, ali videćemo, nek još neko da svoj predlog.
Upravo sam o tome i ja razmišljao, pa na kraju nek najbolje Zagorove priče budu izabrane od nas koji smo i najzagriženiji za njegove priče, ali videćemo, nek još neko da svoj predlog.
Javi kad odlucis za je kraj glasanja pa cu ti pomoci oko sabiranja. Razmisljam da saberemo posebno ove rezultate sto su ljudi glasali za cetiri najbolje price i ostavili postove, bas me zanima kakvi ce biti rezultati u oba slucaja. Inace, i ja podrzavam tu upravo iznesenu ideju za nacin glasanja u velikom finalu
Javi kad odlucis za je kraj glasanja pa cu ti pomoci oko sabiranja. Razmisljam da saberemo posebno ove rezultate sto su ljudi glasali za cetiri najbolje price i ostavili postove, bas me zanima kakvi ce biti rezultati u oba slucaja. Inace, i ja podrzavam tu upravo iznesenu ideju za nacin glasanja u velikom finalu
OK, nek ide jos jedan dan, pa cemo zajedno odabrati price koje bi isle dalje i sam nacin glasanja u finalu.
1. Supermajk 2. U kandžama zla 3. Zagor priča 4. Sloboda ili smrt
...
Ono što me najviše iznenadilo je apsolutna nula za Potopite Destroyer u prošloj rundi. Jel to možda pitanje lokacije u pollu - iznad Zimska Zmija i Supermajk, ispod Svemirska braća - kako glasati za nešto između?