forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Voajeri!!!! Ovamo!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 238

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 17/12/2008 : 10:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Da fler, tvoja kolekcija je bas po mom ukusu. Na stranu to sto nemam ni jedno absolute izdanje :-) , ali to ce se promijeniti. Jedva sam cekao da vidim nekog tko ima i americke stripove u vecem broju. Moja je kolekcija puno skromnija i zbijenija, ali kad kupim novi ormar i ja cu nabacit jedan set amera.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 17/12/2008 : 11:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
Nije mi jasno jesu li to vaši dnevni boravci ili spavaće sobe ispunjene policama krcatim stripovima?
Ja sam podstanar i uvijek oskudijevam s prostorom, imam previše stvari- preko 1500 knjiga, dvije kutije stripova (nemam ih kamo složiti); hrpetinu cdova (unatoč tome što sam dobar dio pobacala, a jedan veliki dio ide u proces empetrizacije)..mučim se kako da složim stvari da se ne oštete i da stoje u redu. Ne smijem više ništa kupovati jer nemam gdje to složiti. :(

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 17/12/2008 : 12:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

Da fler, tvoja kolekcija je bas po mom ukusu. Na stranu to sto nemam ni jedno absolute izdanje :-) , ali to ce se promijeniti. Jedva sam cekao da vidim nekog tko ima i americke stripove u vecem broju. Moja je kolekcija puno skromnija i zbijenija, ali kad kupim novi ormar i ja cu nabacit jedan set amera.

Ja ću od sad od američkih izdanja kupovat samo ova hardcover omnibus i absolute izdanja.
osim queen & country. sad izlazi definitive collection, ali samo u softcoveru
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 17/12/2008 : 13:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Betty Page

Nije mi jasno jesu li to vaši dnevni boravci ili spavaće sobe ispunjene policama krcatim stripovima?

u mom slucaju - DA!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

antisha
Starting Member

Croatia
24 Posts

Member since 09/11/2008

Posted - 17/12/2008 : 16:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send antisha a Private Message  Reply with Quote
Imam i ja malu kolekciju Alan Fordova: nažalost nije velika ko većini forumaša ali sam dosta zadovoljan njome i nadam se da će puno puno narasti. Trenutno je u njoj 200tinjak stripova.
Sorry na offtopicu, ali što bi ste prije uzeli Bone one volume edition ili Boneove odvojeno??

Edited by - antisha on 17/12/2008 16:55:44
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 17/12/2008 : 17:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ne treba se preterano vezivati za neke edicije i stripove po svaku cenu,prošao sam više faza i ukapirao da me ispunjava da imam samo kompletnog Zagora,to sam sakupio uz pomoć SD i Ludensa,kao i ZS i sasvim mi je dovoljno...
Go to Top of Page

antisha
Starting Member

Croatia
24 Posts

Member since 09/11/2008

Posted - 17/12/2008 : 17:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send antisha a Private Message  Reply with Quote
Shvaćam, upravo se ovih dana mislim što me još zanima i kojim bi stripovima mogao povećati svoju kolekciju stripova. Rekao sam si da ću nabaviti Bonea.Vjerojatno i Diabolik SD izdanje će doći na police. A za dalje ćemo vidit
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 17/12/2008 : 18:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Za policu One Volume. Za čitanje odvojeno.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/12/2008 : 18:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

u mom slucaju - DA!

U mom slučaju ne. Ja imam posebnu sobu

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 17/12/2008 : 18:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

u mom slucaju - DA!

U mom slučaju ne. Ja imam posebnu sobu

he, he, he.... I ja cu u tvojim godinama!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/12/2008 : 18:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam podstanar i uvijek oskudijevam s prostorom, imam previše stvari- preko 1500 knjiga, dvije kutije stripova (nemam ih kamo složiti); hrpetinu cdova (unatoč tome što sam dobar dio pobacala, a jedan veliki dio ide u proces empetrizacije)..mučim se kako da složim stvari da se ne oštete i da stoje u redu. Ne smijem više ništa kupovati jer nemam gdje to složiti. :(

Stripovi su svuda, u dnevnom boravku, u stepenišnom prostoru, u garaži i u spavaćoj sobi, ali svi uredno složeni.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

premujanin
Junior Member

Croatia
378 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 17/12/2008 : 18:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send premujanin a Private Message  Reply with Quote
Hmmm...ispričavam se ekipa, kako ovdje sliku koju imam ubaciti ispod teksta ako može neko objašnjenje gdje da kliknem...ne vidim neke opcije tipa browse da mi iz my document povuče???[8)
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 17/12/2008 : 18:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=7820

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 17/12/2008 : 19:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

Ubedljivo naj kolekcija US stripova koju sam video na Balkanu!
Naravno, moja kolekcija amera je daleeko skromnija (ako se može komparirati na bilo koji način), ali je ovo sjajan orijentir u kom pravcu se trebaju razvijati kolekije pravih US comic fanova, definitivno!

Ultimatesi, Astonishing, Sendmen, Punisher, sve u HC-u, exkluzivni povezi, ma bolje da i ne pišem dalje...

Fler, naklon!

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

antisha
Starting Member

Croatia
24 Posts

Member since 09/11/2008

Posted - 17/12/2008 : 19:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send antisha a Private Message  Reply with Quote
Evo slikice moje male kolekcije
[URL=http://img517.imageshack.us/my.php?image=p1010010wq2.jpg][/URL]
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/12/2008 : 19:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Bravo, ne brini svako malo nekad naraste u veliko.za početak odlično.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

premujanin
Junior Member

Croatia
378 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 17/12/2008 : 19:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send premujanin a Private Message  Reply with Quote
Eh da vidimo jel mi sad slikica šljaka:

Go to Top of Page

premujanin
Junior Member

Croatia
378 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 17/12/2008 : 19:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send premujanin a Private Message  Reply with Quote
Ne šljaka...gdje sam falio. Sve po naputcima...
Go to Top of Page

antisha
Starting Member

Croatia
24 Posts

Member since 09/11/2008

Posted - 17/12/2008 : 19:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Send antisha a Private Message  Reply with Quote
Imate li sliku Renkyjeve kolekcije. Taj čovjek je meni uzor. Svaki strip je u svojoj kesici, a ima ih... Jedan je od najstrastvenijih skupljača koje znam. Govorio mi je da je čak i uzimao 2-3 ista, valjda ako se nešto desi da ima zamjenu.
U njega sam se prvi put upoznao sa stripom
Čuo sam samo priče o ogromnosti njegove kolekcije od prijatelja
Go to Top of Page

Hamzinho
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
13 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 17/12/2008 : 22:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Hamzinho a Private Message  Reply with Quote
Da podijelim slike kolekcije sa braćom po hobiju...

Pa naopako, j..o ga ti, ova vamo, ova vamo. To ti je lijeva. Tako je brate, ova drzavna u sredinu, partijska desno, republicka ovamo lijevo, molim te. Nije to, to ti je desno, j...m te u glavu. Vamo dodji. A vidi mahnita momka. Obrnuto, hajvanu jedan, koja ti je desna, znas li? A hajvana Boze dragi, sta je ovo?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/12/2008 : 22:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=27132

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=26934

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 17/12/2008 22:56:44
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/12/2008 : 23:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Evo da stavim i moje slike sa onog drugog topica, čisto da imamo sve na jednom mestu. Napomena: slike su starije od dve godine!!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

THEMICO
New Member

Kiribati
112 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 18/12/2008 : 15:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit THEMICO's Homepage  Send THEMICO a Private Message  Reply with Quote
....evo i od mene.....u ovoj sobi(studiju) sam oko 99% dana,1% spavam :)
E sad ne obracam neku pazhnju pri klasificiranju stripova ali to je....skupljam i stripove i igracke...police su bile namenjene za stripove ali zbog tezhine i slicno tu su mesto nasle figurice.Imam jos stripova po kutijama u drugoj sobi koja je u principu stovariste pa slike ce da izostanu za sada :).Zhirafa je zbog popunjenja prostora :).I tako...pozdrf
[URL=http://img142.imageshack.us/my.php?image=themicoflatwx9.jpg][/URL]

www.themicos.blogspot.com
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/12/2008 : 18:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by THEMICO

....evo i od mene.....u ovoj sobi(studiju) sam oko 99% dana,1% spavam :)
E sad ne obracam neku pazhnju pri klasificiranju stripova ali to je....skupljam i stripove i igracke...police su bile namenjene za stripove ali zbog tezhine i slicno tu su mesto nasle figurice.Imam jos stripova po kutijama u drugoj sobi koja je u principu stovariste pa slike ce da izostanu za sada :).Zhirafa je zbog popunjenja prostora :).I tako...pozdrf
[URL=http://img142.imageshack.us/my.php?image=themicoflatwx9.jpg][/URL]

100 mu....!!!!!
Koji si ti kralj! Znaci, upravo si mi vizualizovao sobu iz snova!!!!!

Maltene svi iz moje ekipe znaju da cu jednog dana imati jednu sobu samo rezervisanu za stripove i filmove, sad si mi pokazao kako to izgleda uzivo! (iako bi mogao malo vise filmova da ubacis, ali te vade one figure i posteri)

Inace, gde si nabavio onaj widescreen SW poster

Go to Top of Page

THEMICO
New Member

Kiribati
112 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 18/12/2008 : 19:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit THEMICO's Homepage  Send THEMICO a Private Message  Reply with Quote
Hvala hvala :D a oko filmova....u ormaru ispod tvea ima oko 1 hiljadu+ diskova...poster je od figurice darta vejdera....nesto kao album za star wars kovanice :D...imam komada 2 :D

www.themicos.blogspot.com

Edited by - THEMICO on 18/12/2008 19:21:12
Go to Top of Page
Page: of 238 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000