forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Voajeri!!!! Ovamo!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 238

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/12/2008 : 19:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by THEMICO

Hvala hvala :D a oko filmova....u ormaru ispod tvea ima oko 1 hiljadu+ diskova...poster je od figurice darta vejdera....nesto kao album za star wars kovanice :D...imam komada 2 :D

Da, da tacno, sad se secam, znam da sam video negde tu sliku, to kad sam drzao taj album u ruci. Lepo su ga odradili s obzirom da ga dobijas uz Hasbro proizvod.

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/12/2008 : 20:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Evo da stavim i moje slike sa onog drugog topica, čisto da imamo sve na jednom mestu. Napomena: slike su starije od dve godine!!

...

Gdje si sakrio Thorgala, da znam kad sljedeci put budem u Bielu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25300 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/12/2008 : 20:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Evo da stavim i moje slike sa onog drugog topica, čisto da imamo sve na jednom mestu. Napomena: slike su starije od dve godine!!

...

Na ovim slikama nije sve, možda nekih 80%.

A kad sledeći put budeš u Bielu, možeš i da se javiš.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/12/2008 : 20:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 18/12/2008 21:20:29
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/12/2008 : 21:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ova merčka izdanja baš lipo figuraju

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

The Road Warrior
New Member

Equatorial Guinea
182 Posts

Member since 06/07/2008

Posted - 18/12/2008 : 21:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Send The Road Warrior a Private Message  Reply with Quote
Jaki odakle nabavljaš ove sve silne strane stripove ?

Remember where you are - this is Thunderdome, and death is listening, and will take the first man that screams.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/12/2008 : 21:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti si u Bielu? He, nekada davno sam bio solidno redovan tamo... jel' još ima one radnjice stripova u ulici paralelnoj sa glavnom, iza beše Jelmolija (ili Loeba, zaboravih)?

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/12/2008 : 21:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by The Road Warrior

Nabavlja sam odsvuda,a sada isključivo sa amazona.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

The Road Warrior
New Member

Equatorial Guinea
182 Posts

Member since 06/07/2008

Posted - 18/12/2008 : 21:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send The Road Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

Ok! Ja sam nabavio ova moja tri Thorgala od Cinebooka u morecomicsu pa sam tek sad shvatio da je 100kn previše za strip koji na internetu dođe 50kn bez poštarine.

Remember where you are - this is Thunderdome, and death is listening, and will take the first man that screams.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25300 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/12/2008 : 22:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

quote:

Ti si u Bielu? He, nekada davno sam bio solidno redovan tamo... jel' još ima one radnjice stripova u ulici paralelnoj sa glavnom, iza beše Jelmolija (ili Loeba, zaboravih)?

Ima!!! Loeb je u pitanju inače. Nego: oklen tebi to?? Pun si iznenađenja..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/12/2008 : 22:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by jaki

quote:

Ok! Ja sam nabavio ova moja tri Thorgala od Cinebooka u morecomicsu pa sam tek sad shvatio da je 100kn previše za strip koji na internetu dođe 50kn bez poštarine.

Dođe te sa poštarinom i sa amazona 100 kn.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/12/2008 : 22:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ima!!! Loeb je u pitanju inače. Nego: oklen tebi to?? Pun si iznenađenja..

Rodbina. Brat mog dede je živeo tamo, pa sam sa dedom ponekad odlazio u posetu. Sad ih obojice više nema, ali ostala su lepa sećanja...

Bio je još jedan BD shop, malo veći, tamo prema železničkoj stanici - mada je ovaj iza Loeba imao i USA trejdove (neke Spawnove sam kupovao tamo, u to vreme).

U međuvremenu sam otkrio Stauffacher u Bernu i još neke striparnice po Lozani, i to je sve što mi treba. ;)

Mada nisam bio u Švici, ima 4 godine...

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/12/2008 : 22:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

...

Na ovim slikama nije sve, možda nekih 80%.

Vazi,zasto da ne.Posalji mi broj natela preko pm.
Inace kad sam tamo ostajem samo nekih sat vremena,izmedju 11 i 12 sati u podne.
U ovoj godini radim jos samo 5 dana,pa cisto sumnjam da cu ici tamo,sljedec godine najkasnije do 10 jan. sam sigurno bar jednom u Bielu
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 06/02/2009 : 18:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
malo sam slagao pa reko da uslikam...

[URL=http://imageshack.us][/URL]

ako su slike prevelike pokusat cu ih smanjiti...

nemam potpis!

Edited by - TraX on 06/02/2009 19:03:36
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 07/02/2009 : 00:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
Celo vreme samo gledam ove lepe kolekcije......pa evo i od mene malo.

Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 07/02/2009 : 03:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kerber

Ovo tebi "malo"?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/02/2009 : 08:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slikaj malo iz bliže da se bolje vidi koji su stripovi.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/02/2009 : 08:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Kerberu,ove police super izgledaju,stavljaju cak i stripove koje se na njima nalaze u sjenku.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 07/02/2009 : 11:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Bas mi se svidjaju obe kolekcije. Ja ne znam kako se postavljaju slike inace bi i ja postavio svoju. Moja kolekcija nije obimna, ali je lepa kao picino oko.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 07/02/2009 : 12:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Ne biva,ovo sam slikao mobilnim,cak je trebalo jos dalje da bi obuhvatio celu policu..ali evo nesto sto bi ti zelio videti

Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 07/02/2009 : 19:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
svaka cast kerber!! zaboravio sam napisae kod mene sve slozeno u 2 reda, na nekim se slikama to bas i nevidi. ali odprilike ide ovako:
najgornja polica: comic strip (cijeli komplet), maxmagnus (cijeli komplet, AZ (cijeli komplet) + albumi, reklame, brosure i sl
polica ispod: regularni zagor (fale zadnji brojevi), ciko i zagor specijali, maxiji i jos neke "zagor" stvari...
polica nize: extra zagor (fale zadnji brojevi) i af klasik od 1 do 66 ako se nevaram
polica nize: tex zs oko 120 komada, uglavnom brojevi preko 600, libelus tex 4 komada, regularni tex (svi), vc tex, extra tex i maxiji
ormaric gore: libelus mister no 15 komada, regularni m no (svi), vanini m no, specijali, maxiji i vc m no.. druzina od vjesala
ormaric dole: nik rajder (dnevnik svi), blek i mark, dampir, bb, ll, j logan i mozda jos po nesto...

nemam potpis!
Go to Top of Page

zac
New Member

Italy
181 Posts

Member since 01/12/2005

Posted - 07/02/2009 : 22:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zac a Private Message  Reply with Quote
ciao svima evo i par mojih slicica ciao
Go to Top of Page

zac
New Member

Italy
181 Posts

Member since 01/12/2005

Posted - 07/02/2009 : 22:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send zac a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/02/2009 : 22:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Ne biva,ovo sam slikao mobilnim,cak je trebalo jos dalje da bi obuhvatio celu policu..ali evo nesto sto bi ti zelio videti

To, to, pogodio si iz prve...
Odavde mi fali tri komada ZS 21,39 i LMS 9

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 07/02/2009 22:50:59
Go to Top of Page

zac
New Member

Italy
181 Posts

Member since 01/12/2005

Posted - 07/02/2009 : 22:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zac a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page
Page: of 238 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000