forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Veseli Četvrtak 18.12.2008.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 22/12/2008 : 17:14:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Zagor Specijal Br. 3 osvjezavajuca pricica. Malo akcije, ali zanimljiva ideja o Kolumbovoj tajni, mada ne bas najsrecnije razradjena.
DD ne kupujem.

Go to Top of Page

mrav
New Member

Tunisia
185 Posts

Member since 19/12/2008

Posted - 22/12/2008 : 17:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mrav a Private Message
Pa kod Bonelija je malo sto "srecno" razradjeno. To ti je razrada kao muzike u grand Show-a. A narocito pisci Zagora vole da "usrece" citaoce.

http://www.sfpogled.net/
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/12/2008 : 18:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Konacno procitao Zagora,prica sasvim ok.Bas mi se svidela.Crtez jos bolji,Ferri u najboljim danima.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 22/12/2008 : 18:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Konacno procitao Zagora,prica sasvim ok.Bas mi se svidela.Crtez jos bolji,Ferri u najboljim danima.

I meni se sviđa priča, možda zato što volim te priče oko velikih geografskih otkrića (to sam radio za maturski).

Skoro sam gledao neki dokumentarac, u kome je grupa naučnika došla do zaključka da Kolumbo nije bio Đenovljanin, već Katalonac.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/12/2008 : 18:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Da dodam jos nesto,veseli cetvrtak je nesto najbolje sto se desilo u 2008-oj,ima propusta ali nista strasno.Stvarno nema smisla toliko ih pljuvati,a garantujem da to rade ljudi koji ih ni ne kupuju.Ljudi imate Ludens pa kupujte Ludens ako vam se ovo ne svidja.Nije fer zatvarati topik o VC zbog takvih,ko offtopicari izbacite ga a ne da zatvarate topik.Pozdrav ljudima iz VC i svim stripofilima,ali ne onim zlonamernim!

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 23/12/2008 : 08:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pridruzujem se okibokiju
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 23/12/2008 : 08:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

quote:

I meni se sviđa priča, možda zato što volim te priče oko velikih geografskih otkrića (to sam radio za maturski).

Skoro sam gledao neki dokumentarac, u kome je grupa naučnika došla do zaključka da Kolumbo nije bio Đenovljanin, već Katalonac.

Takve su teme uvek interesantne, samo sto ovog puta nije bas najbolje iskoriscena. Mozda na 132 strane nije ni mogla, ne znam, necu da "pametujem", ali da sam ocekivao malo vise - ne mogu reci da nisam. Premda, u poredjenju sa nekim specijalcima, ovaj je super
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/12/2008 : 14:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
U pravu si za broj strana,ima potencijala za dosta vise,ali je i ovako sasvim solidna,sto ti rece u poredjenju sa nekim spec.super.

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 23/12/2008 : 14:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:

Da dodam jos nesto,veseli cetvrtak je nesto najbolje sto se desilo u 2008-oj,ima propusta ali nista strasno.Stvarno nema smisla toliko ih pljuvati,a garantujem da to rade ljudi koji ih ni ne kupuju.Ljudi imate Ludens pa kupujte Ludens ako vam se ovo ne svidja.Nije fer zatvarati topik o VC zbog takvih,ko offtopicari izbacite ga a ne da zatvarate topik.Pozdrav ljudima iz VC i svim stripofilima,ali ne onim zlonamernim!

U potpunosti se slažem!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16990 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 23/12/2008 : 15:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Neodoljivo podseca na Dragoljupceta,ako znas taj crtani

Zar se ne zove Draguljče
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/12/2008 : 15:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Draguljce je pas detektiv i stalno vozi onaj razlupani auto, a Dragoljupce, isto ker samo sto se on stalno pojavljuje sa nekom bakicom (a i nije ista vrsta psa)...ali se smeju na isti nacin...hihihihi
sorry za off

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 23/12/2008 15:56:29
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16990 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 23/12/2008 : 15:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Draguljče mi je poznat crtani, to sam gledao. Ovaj Dragoljupče mi je slabo poznat, tog se baš i ne sjećam najbolje ali čini mi se da sam i to nekad gledao.
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 23/12/2008 : 16:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
ima li netko ko bi mogao proturiti ovaj novi zagorov spec prema mostaru ako bude išao u narednih nekoliko dana,bio bi mu veoma zahvalan.
Go to Top of Page

alanford70a
Starting Member

38 Posts

Member since 24/03/2008

Posted - 23/12/2008 : 17:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford70a a Private Message
Imam jedno pitanje... u jednom od vč stripova... mislim da je baš zagor specijal... pominje se neko vč iznenađenje u sledećoj godini... pa uprkos tome što iznenađenje nije iznenađenje ako ga otkrijemo... ako neko ima neku info na tu temu neka napiše... radi se samo o tome da mi je teško da rasporedim ograničene finansije za stripove (verujem da nisam jedini)... pa da znam kako da se organizujem... ako je već o tome pisano, izvinite, ne stižem da ispratim redovno sajt... hvala...

Kad ce Ken Parker u mekom povezu, od prvog broja?
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 23/12/2008 : 17:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
Videh danas , slucajno na kiosku , Blekov stip br 1 u izdanju Wizad -comic
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 23/12/2008 : 17:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
zna li neko sta je to ?
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/12/2008 : 17:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by andjelt

zna li neko sta je to ?

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32317

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

alanford70a
Starting Member

38 Posts

Member since 24/03/2008

Posted - 23/12/2008 : 18:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford70a a Private Message
quote:
Originally posted by alanford70a

Imam jedno pitanje... u jednom od vč stripova... mislim da je baš zagor specijal... pominje se neko vč iznenađenje u sledećoj godini... pa uprkos tome što iznenađenje nije iznenađenje ako ga otkrijemo... ako neko ima neku info na tu temu neka napiše... radi se samo o tome da mi je teško da rasporedim ograničene finansije za stripove (verujem da nisam jedini)... pa da znam kako da se organizujem... ako je već o tome pisano, izvinite, ne stižem da ispratim redovno sajt... hvala...

Nikakve informacije?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/12/2008 : 18:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ljudi,jel citao neko knjizicu sto ide uz Zagora,jel vam se svidela?Meni je bas extra,super se uklapa uz specijalac o Kolumbu.Onu prethodnu nisam ni citao,nesto mi je bila bezveze,ali ova vredi svaku paru.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/12/2008 : 18:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

Nikakve informacije?

Pa pricalo se ovde da ce izdati nesto novo,valjda 15-og januara,e sad sta ce biti i da li ce biti ko zna.Kaze Vronski(neki lik sa foruma sto sve zna)da ce ici Nick Raider.Kazem ono sto sam ja ovde cuo,ko zna da li je istina.

Go to Top of Page

alanford70a
Starting Member

38 Posts

Member since 24/03/2008

Posted - 23/12/2008 : 19:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford70a a Private Message
quote:

quote:

quote:

Nikakve informacije?

Pa pricalo se ovde da ce izdati nesto novo,valjda 15-og januara,e sad sta ce biti i da li ce biti ko zna.Kaze Vronski(neki lik sa foruma sto sve zna)da ce ici Nick Raider.Kazem ono sto sam ja ovde cuo,ko zna da li je istina.

hvala u svakom slučaju.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/12/2008 : 21:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Ljudi,jel citao neko knjizicu sto ide uz Zagora,jel vam se svidela?Meni je bas extra,super se uklapa uz specijalac o Kolumbu.Onu prethodnu nisam ni citao,nesto mi je bila bezveze,ali ova vredi svaku paru.

Ja sam citao onu prvu o indijancima i preporucio bi je svakome ko cita klasicne Bonnelijevce kao Zagora i Texa.Veoma informativna knjigica pocevsi od porijekla indijanaca pa do razlika u plemenima itd...
Go to Top of Page

Zika
Starting Member

Serbia
89 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 23/12/2008 : 21:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zika a Private Message
Ja sam isto procitao prvo i stvarno je interesantna, dok je druga krs. Za trecu ne znam. Neda mi se da je procitam.

Edited by - Zika on 23/12/2008 21:13:39
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 24/12/2008 : 01:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
A i to sto kazes...prosecan citalac u Srbiji ionako zna sve o Henriju Hadsonu, Zaku Kartijeu, Benediktu Arnoldu, Banker Hilu, Kukuanalendu, Ruritaniji, Poglavici Dzozefu itd.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 24/12/2008 : 03:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Knjizhice su deja vu za sve koji su bilo shta chitali i gledali na te teme, ali su vrlo zgodne za decu i one koji nisu. Ne vidim shto bi ih bacao u djubre. Prelistash ih, i slozhish uredno na policu.

Niko ne pretenduje da su to punopravne knjige, niti da su definitivna autoritativna dela na datu temu.

Edited by - Le Samourai on 24/12/2008 03:10:12
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000