A i to sto kazes...prosecan citalac u Srbiji ionako zna sve o Henriju Hadsonu, Zaku Kartijeu, Benediktu Arnoldu, Banker Hilu, Kukuanalendu, Ruritaniji, Poglavici Dzozefu itd.
Licno, nisam procitao knjizice, ali sam za varijantu da izlaze iz dva razloga: 1)Tako je u originalu i tako treba biti i kod nas. 2)Ako mene ne interesuju (trenutno), sigurno ima koga zanimaju, tako da zbog njih treba da izlaze. Mislim da im nije mesto u kanti za djubre.
Mene malo smara sad ova kalkulacija sa specijalcima zbog konkurencije...VC ima svoju publiku koja ce kupiti strip bez obzira da li ga je izbacio Ludens ili ne...Moguce da ovo uopste nije razlog i da je posredi nesto drugo,kakogod ja bih vise voleo da idu po redu koji su zapoceli!!!
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
Siguran sam da ce sve biti objavljeno pre ili kasnije, a do tada je bolje da objave neshto shto josh uvek nije izashlo, i sa time svako razuman mozhe da se slozhi.
Siguran sam da ce sve biti objavljeno pre ili kasnije, a do tada je bolje da objave neshto shto josh uvek nije izashlo, i sa time svako razuman mozhe da se slozhi.
Slazem se!
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
I ja se zeznuo danas, tek sutra stizu novi Dampir i Bred baron, ali moguce je i da vec sutra budu i novi Marti Misterija i Zagor, jer naredni cetvrtak je 1. januar. Onda sutra 4 nova stripa a onda post 2 nedelje
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
Možda sam i ja bio malo preoštar. Ali činjenica je da mi se ne sviđaju i to je to. Neko ranije reče da su korice knjižica tvrde. Mogu reći da to nije tačno. Iste su kao i pre samo što su sada plastificirane. Sledeći specijalac će biti verovatno jedan od neobjavljenih (ne računam pirate) pošto ga nisu najavili a kandidati su sledeći:
Ako bude ovaj sa dodatkom red bi bio da dodatak ima korice od kartona kao i glavni strip.
Neobjavljenih? Kako to mislis ,kod koga? Ludens i VC nisu konkurencija pa nema razloga da objave bas jedan od ovih a da preskoce neke druge kad su vec fino krenuli po redu.
I ja se zeznuo danas, tek sutra stizu novi Dampir i Bred baron, ali moguce je i da vec sutra budu i novi Marti Misterija i Zagor, jer naredni cetvrtak je 1. januar. Onda sutra 4 nova stripa a onda post 2 nedelje
Možda sam i ja bio malo preoštar. Ali činjenica je da mi se ne sviđaju i to je to. Neko ranije reče da su korice knjižica tvrde. Mogu reći da to nije tačno. Iste su kao i pre samo što su sada plastificirane. Sledeći specijalac će biti verovatno jedan od neobjavljenih (ne računam pirate) pošto ga nisu najavili a kandidati su sledeći:
Ako bude ovaj sa dodatkom red bi bio da dodatak ima korice od kartona kao i glavni strip.
Neobjavljenih? Kako to mislis ,kod koga? Ludens i VC nisu konkurencija pa nema razloga da objave bas jedan od ovih a da preskoce neke druge kad su vec fino krenuli po redu.
bio ja jutros do Darkvuda,ali nisu bili jos stigli Mr No i BB,a rekose mi da nova tura Ludensa stize u petak;
Mislis Dampir?
U Boru jos uvek nisu stigli stripovi za prosli cetvrtak, nadam se da ce sutra zajedno sa BB i D...ima da odu pare samo tako, ali nema veze samo neka ih dopreme u ovu vukoj.....u!!!
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0