Napokon topik i o Magičnom Vjetru.Ovdje stavljajte slike,table(nadam se tablama iz novih izdanja koji bi mogli okačit dečki iz libellusa),svoje komentare,pitanja(možda netko i odgovori) Ipak se najviše nadam mogućim novim naslovnicama i tako...
Popis fanova:
Luk-San mrav William_Wallace Pajtos anto Zika Bruce Wayne Magic Wind Obi-wan Cibalia zeljko teller masni Windwalker paranoid Ultras
Upravo čitam redom. Baš počinjem epizodu 19. Kvalitet se dosta podigao u odnosu na prvih 10-tak epizoda. Nema šta, dobar je strip, ali moj favorit (od Bonellija) ostaje Ken Parker...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Obavezno me ubaci. Pročitao sam prvih 19 epizoda i vidim da je najozbiljniji Bonelijev serijal. Čekam kiosk izdanje još 12 meseci, a onda krećem na Libelusa, mada mislim da će se sigurno pojaviti strip na trafikama do juna meseca
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ja imam sistemove i skoro sam poceo da uzimam i libellus jer sam definitivno odustao od cekanja sfere....Mislim da je ovo definitivno bonelli nr.1,a imam tek prvih dvadesetak epizoda :)))) Pishi me na listu podebljanim slovima,kao odusevljenog citaoca(bar za sad)!!!!!
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
Imam ih par u Vinkovcima pa pošto sam se vratio za Božić pročitat ću ih a ti me stavi na listu.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Magični je bolji čak od Tellera-iako težko priznam. Obavezno na listu fanova.Još mi je draži sad kad znam da će ga u Italiji končati, bolje to nego mrcvarenje u nedogled sa lošim epizodama.I nisam mislio na Zagora-da se razumemo, više Mister noa i Dilana.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
E hocu i ja na listu... I slazem se sa tellerom sto se tice kraja serijala. Bolje je tako kad se prica zaokruzi nego da ide u nedogled, istrosi sve teme i pocne da se ponavlja. Posle mogu samo neke specijalce da objavljuju, recimo dva puta godisnje.