kako zapoceti iole ozbiljniju raspravu o 'papku', a da topic ne bude zakljucan i sudionici ne dobiju ban?:) ovaj strip mi iz nastavka u nastavak toliko dize tlak da je to neopisivo. jedva cekam da vidim kud sve to vodi.
(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!! >>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface
:) eh, kad zivimo u sicusnoj zemlji, pa ti prvo (jedino) autor odgovara:) necu nista 'pucat' dok strip nije gotov, nema smisla i nije vazno. htio sam samo podijelit dojam onom gore jednom recenicom, za ikakve tvrdnje i zakljucivanja je ipak jos prerano. sori ak si ono s dizanjem tlaka shvatio kao vrijedjanje, nema potrebe, a i kad je tako:))
(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!! >>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface
eh sad, pa radis strip provokativne tematike, ćeš da uznemirujes neizbjezno.:)) otvoreno razgovarati o vecini tema tvog stripa na ovom forumu je npr. strogo zabranjeno. moji problemi sa stripom nisu 'osobne' prirode, vec proizlaze iz nekih citalackih interesa: problemi suvremene historiografije, proizvodnja povijesnog prikaza pripovijednim strategijama, ideoloske implikacije, domaca suvremena povijest/politika u kontekstu istih, etc.