forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Veseli Četvrtak 18.12.2008.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 25/12/2008 : 01:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

kako ne? pa na njihov stranici pise sve sto ce izdati u sljedeca dva mjeseca

Da, ali koliko se ja sećam u Italiji specijali ne izlaze dvomesečno
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 25/12/2008 : 01:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Zar je tesko prihvatiti to da ni mi mozda ne znamo kojim ce redom izlaziti specijali ili Odabrane Price? Ljudi koji rade u redakciji se ne razumeju previse u Bonelli strip, ali se trude da VC ide i dalje.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7959 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 25/12/2008 : 01:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Cudno, po komentarima mnogih na ovom Forumu sam stekao utisak da je VC katastrofalno izdanje koje je sramota za strip scenu...

Ne znam šta si čitao, kao da nismo čitali isti forum?

Sem par zlonamernika, koji sad već napadaju VČ iz, možda, nekih ličnih razloga, primedbe ostalih su bile 100% opravdane.

Odnosile su se na dizajn naslovnih strana (obradu naslovnica) i na povremene probleme sa otiskom (tzv bele fleke na crnoj boji).

Ovi nedostaci nekima smetaju, ali mnogima i ne smetaju, otuda i veliki broj ljudi koji je u svim raspravama branio izdanja VČ.

Da sam ja izdavač, ja bih bio zahvalan na objektivnom ukazivanju nedostataka, trudio bih se da ih otklonim ako mogu itd.

Ali, to sam JA, a svi ljudi su različiti.

Neki više vole cinično-ironične komentare u kojima će da preuveličavaju tuđe komentare i sebe proglašavaju nekakvom žrtvom - mučenikom i sl.

Edited by - alexts on 25/12/2008 01:45:15
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7959 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 25/12/2008 : 01:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message
(post ponovljen)

Edited by - alexts on 25/12/2008 01:44:50
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/12/2008 : 01:47:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

Zar je tesko prihvatiti to da ni mi mozda ne znamo kojim ce redom izlaziti specijali ili Odabrane Price? Ljudi koji rade u redakciji se ne razumeju previse u Bonelli strip, ali se trude da VC ide i dalje.

pa tako recite i nikomu nista,
a ne kako ludens ni SBE to ne rade
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 25/12/2008 : 01:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
U tom slucaju bi citaoci samo ukazali na stvari koje im smetaju, izdavac bi (mozda) razmotrio te zahteve i sve bi mirno teklo...a ne bi se bezmalo svaki topik koji u imenu ima VC zatvarao, nakon mnogobrojnih teskih reci, pretnji, uvreda i sl.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 25/12/2008 : 01:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:

... Ljudi koji rade u redakciji se ne razumeju previse u Bonelli strip, ali se trude da VC ide i dalje.

Zanimljiva izjava.Po cemu su vas onda birali,po lepoti?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/12/2008 : 01:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
meni nije jasno zasto vam te mnogobrojne teske reci, pretnje, uvrede i sl. smetaju
pa zivite od prodaje stripova, ne od misljenja na stripovima.com!
briga mene i za vase najave i za ono sto drugi kazu, vi izdajte strip i ja cu ga kupiti!
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 25/12/2008 : 02:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
Teške reči, pretnje i uvrede dolaze od strane 2-3 lika, koji očigledno imaju po nekoliko nickova.
Inače mislim da bi bila mnogo bolja atmosfera kada bismo dobijali više pravih informacija iz redakcije, ili kada informacija uopšte ne bi ni bilo. Ovako dobijamo puno ironije, dosta dezinformacija, predviđanja i nagađanja, i naravno ogorčenost redakcije čitaocima što naravno ničemu ne vodi...
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 25/12/2008 : 02:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:

Nije bas da veze nemamo, ali daleko od toga da smo neki poznavaoci.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 25/12/2008 : 02:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:
Originally posted by Magic Wind

Teške reči, pretnje i uvrede dolaze od strane 2-3 lika, koji očigledno imaju po nekoliko nickova.
Inače mislim da bi bila mnogo bolja atmosfera kada bismo dobijali više pravih informacija iz redakcije, ili kada informacija uopšte ne bi ni bilo. Ovako dobijamo puno ironije, dosta dezinformacija, predviđanja i nagađanja, i naravno ogorčenost redakcije čitaocima što naravno ničemu ne vodi...

Pa informacije ste uglavnom i dobijali. Cesto su postavljana pitanja kada sta izlazi, koliko ce kostati i sl, i na to su davani odgovori. Naravno, bilo je i ironije, pogotovo od trenutka kada je vronski sam sebe zamolio da nam bude PR, i kada su pocele masovne spekulacije po svim osnovama. Niko iz redakcije nije ogorcen , ali se covek mora zapitati ima li svrhe kaciti zvanicni topik kada se na njemu ili ljudi prepiru (najblaze receno) ili nekolicina samoproklamovanih Sajnfelda ruinira isti besomucnim chit-chatom.

Edited by - Colt on 25/12/2008 02:45:24
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/12/2008 : 10:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Ajde Coltu i VČ dobri ste i svaka vam čast. Imate nedostatke i greške na koje se ukazivalo,
možda iz zlonamjernosti ali kod večine sigurno u interesu još boljih izdanja.
Možda se varam ali spadate u onu kategoriju kojoj kritike previše smetaju i brzo se uvrede.
Po mome prebrzo.Za skupino koja ne poznaje baš najbolje Bonelli-posao je odraden na najbolji moguči način.Najviše vam gorča život jedna zaštitena osoba ali i sa takvima se da preživet.
Do sada vam baš ništa osim greške na Kolekcionarskom izdanju Zagora i dizajna tog istog, te
naravno greška u tiskari, nitko ne može prebacivat. Redoviti ste i započeti serijali idu redom,
više se i ne traži.Samo tako dalje, nadam se da čete zadržat redovnog Texa mjesečno.
A najbolji pokazatelj vašeg rada su tiraži.A ti su visoki i stabilni.(valjda se ne varam).
Sve najbolje u novoj godini i Božiču i nemojte se pokvarit.
Sretno!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 25/12/2008 : 10:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Ispadosmo lako uvredljive seka-perse. Vidis, da je istina to sto kazes ja bi se uvredio zbog ove tvoje uvrede, ali necu, posto nisam uvredjen. Ja sam vise iznenadjen. ;-)

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 25/12/2008 : 11:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Nesto me interesuje a to je ko je za sta odgovoran kod vas(Colt je prevodilac)? Primjetio sam da ni sami niste odusevljeni sa npr.pozicioniranjem loga VC i slicnih stvari ali nemocni da sta preduzmete po tom pitanju.Imate li licni kontakt sa tim ljudima(oci u oci),ukazujete li na evetualne greske ili poboljsanja,sto je normalno u izdavackim kucama? Vas dvojica ste blago receno experti po pitanju stripa te predpostavljam da bi neke stvari i drugacije isle da imate vise uticaja na dizajn.
Go to Top of Page

bogart
Starting Member

Slovenia
22 Posts

Member since 17/06/2005

Posted - 25/12/2008 : 11:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Send bogart a Private Message
Sa moje strane samo pohval na račun VČ. Najbolja stvar što se desila na strip sceni u 2008 godini. Konačno, da tačno znaš, kada če koji strip da izađe (čekamo, da možda u 2009 godini stigne i na naše kioske (Slovenske) - ako može Stripoteka, može i VČ).

Što se tiče ponekih (za mene malih) grešaka, jedna poslovica kaže: "Rđavom k**** i dlaka smeta".

Sve najbolje i samo tako napred VČ!!!

Edited by - bogart on 25/12/2008 12:25:17
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 25/12/2008 : 15:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
Kod mene, u Lebanu, danas se pojavio samo jedan primerak Dampyra, dok od Brad Barrona ni traga
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 25/12/2008 : 15:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Juche nije bilo u Darkvudu, to je bash bezveze. Jedno vreme si mogao da uzmesh stripove u ponedeljak, pa onda utorak, sad vishe ni u sredu.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/12/2008 : 16:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:

... Ljudi koji rade u redakciji se ne razumeju previse u Bonelli strip, ali se trude da VC ide i dalje.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/12/2008 : 17:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Gospodine Colt ili kako se već zovete...
Vaša izjava na ovom topicu da se zaposleni u redakciji VČ uključujući i vas ne razumeju u Boneli stripove a izdajete iste je u najmanju ruku skandalozna!!!!
Da li posle ovoga treba još nekom objašnjavati zašto se dešavaju propusti u Veselom četvrtku u poslednje vreme, zašto nema najava naslovnica Zagora spec 3 i Čika 2? Da li to objašnjava i vašu nervozu kada ranije najavim nešto da bi ljudi imali više vremena i novaca da se pripreme za nova izdanja?
Vašom izjavom je sve rečeno...
Go to Top of Page

KGB
New Member

Serbia
125 Posts

Member since 08/04/2008

Posted - 25/12/2008 : 17:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send KGB a Private Message
dampira jedva nadjo a od bred barona ni traga u kg-u!!!stvarno gubim zivce,izgleda da je samo bitno da u beogradu stripovi budu na vreme na kioscima!
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 25/12/2008 : 17:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
dampira sam navato a bred barona nema na par kioska koje sam obisao a sad mi se netrazi dalje poledica i hladno je napolju usi odpadaju :):)
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 25/12/2008 : 18:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Gospodine vronski

Receno je da se mi ne razumemo preterano u Bonelli : umemo da razlikujemo junake i kad smo bili mladji, citali smo vecinu njih. Valjda je to dovoljno.
Da li biste bili ljubazni da navedete te propuste i zasto nema pomenutih najava? Mislim da biste trebali to da objasnite forumskoj populaciji, jer ste im ostali duzni za to obavestenje, i smatram da nije u redu da nas kontaktiraju i pitaju sta ste to tacno Vi precutali.

quote:
Originally posted by vronski

Gospodine Colt ili kako se već zovete...
Vaša izjava na ovom topicu da se zaposleni u redakciji VČ uključujući i vas ne razumeju u Boneli stripove a izdajete iste je u najmanju ruku skandalozna!!!!
Da li posle ovoga treba još nekom objašnjavati zašto se dešavaju propusti u Veselom četvrtku u poslednje vreme, zašto nema najava naslovnica Zagora spec 3 i Čika 2? Da li to objašnjava i vašu nervozu kada ranije najavim nešto da bi ljudi imali više vremena i novaca da se pripreme za nova izdanja?
Vašom izjavom je sve rečeno...

Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 25/12/2008 : 18:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
Ima li BB-a bar u Bg, pošto vidim da ga u provinciji nema
Go to Top of Page

Pusti
Starting Member

Serbia
80 Posts

Member since 20/10/2008

Posted - 25/12/2008 : 18:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Pusti a Private Message
U VAljevu nema tih problema...doduse,Valjevo nije provincija...
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/12/2008 : 18:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Gospodine Colt (za razliku od Vas ja sam vaše ime napisao velikim slovom!)
Ako Vi smatrate da je dovoljno da kao neko ko se bavi izdavanjem SBE edicije razlikujete Bonelijeve junake i da ste ih čitali u detinjstvu onda je to i meni u redu. Pitam se kako bi izgledalo kada bi direktor Železnice izjavio da je kvalifikovan za to mesto zato jer se u detinjstvu vozio vozom a i umer da razlikuje vagon od lokomotive?!
Ipak, verujte mi da ne želim polemike ni sukobe sa vama. Veselom četvrtku najiskrenije želim da opstane tokom, sada već izvesno, turbulentne i ekonomski krizne 2009. godine jer ste vašom pojavom doprineli oživljavanju strip scene u Srbiji ali i u regionu!
Mislim da nije moja dužnost već vaša da odgovorite čitaocima zašto nema najava sledećoh brojeva kod Zagora spec. 3 i Čika 1, zašto vaša izdanja u Darkvud stižu četvrtkom poslepodne a ne kao nekad već utorkom, zašto najavljujete HC Zagora u Darkvudu a tamo ga nemaju niti će ga dobijati, da li će se MM 3 i Mister No 12 predviđeni za 1. januar pojaviti ranije...
Nisu to nevažna pitanja i to kao kolega jako dobro znate.
Ja više neću najavljivati niti se mešati u vaš izdavački program i opet priznajem DA SAM POGREŠIO što sam to uradio u slučaju Ferijevog gostovanja, HC Zagora i najave Nika Rajdera( za tu informaciju priznajem da je nepouzdana i neproverena!).
Sve ovo govorim jer apelujem na vas i ostale iz Veselog četvrtka da prekinemo sa debatama oko toga ko je u pravu i da ubuduće razmenjujemo samo konstruktivne predloge i da tako doprinesemo da postojeća a nadam, se i buduća izdanja VČ budu još bolja!
Odgovorite, ukoliko možete i želite na moja pitanja, ne kao kolegi već kao čitaocu jer verujem da to zanima i ostale učesnike na ovom topiku i vaše fanove.
SVIMA U REDAKCIJI VESELOG ČETVRTKA ŽELIM SREĆNU NOVU 2009 GODINU, SREĆNE BOŽIĆNE PRAZNIKE I PUNO USPEHA U DALJEM IZDAVAČKOM RADU!!!
Vronski
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000