Ne mogu da shvatim da moj favorit tako loše stoji,Zagor protiv barona poseduje sve ,crtež,priču,atraktivnog neprijatelja,atmosferu,epizoda je relativno duga...pravi klasik
Ne mogu da shvatim da moj favorit tako loše stoji,Zagor protiv barona poseduje sve ,crtež,priču,atraktivnog neprijatelja,atmosferu,epizoda je relativno duga...pravi klasik
Bilo bi dobro da se izjasniš i za druge priče koje su ti iza Barona, sam vidiš način glasanja, tj. bodovanja!
Već sam pomenuo da će negde za vreme novogodišnjih praznika biti Novogišnje finale najviše pet prvoplasiranih priča, ali bez polla, već sistem bodovanje ovakav kakav je sada ili nešto slično. Sada bi trebali da bacimo akcenat na topik odabir Zagorovih najboljih naslovica. Što se mene tiče ovde je sve rečeno, jer sumljam da će doći do promene u redosledu prvih pet priča. Znači ovaj topik može biti i zaključan
Daj dodaj jos i mene. Mozda pomogne mom favoritu Sloboda ili smrt da se uguzi medju prvih pet ! 1. Sloboda , ili smrt (6) 2. Zimska zmija (4) 3. Zagor protiv Supermajka (3) 4. U kandzama zla (2) 5. Zagor protiv Barona (1)
Već sam pomenuo da će negde za vreme novogodišnjih praznika biti Novogišnje finale najviše pet prvoplasiranih priča, ali bez polla, već sistem bodovanje ovakav kakav je sada ili nešto slično. Sada bi trebali da bacimo akcenat na topik odabir Zagorovih najboljih naslovica. Što se mene tiče ovde je sve rečeno, jer sumljam da će doći do promene u redosledu prvih pet priča. Znači ovaj topik može biti i zaključan
Mislim da treba da ga zatvorimo, jer nakon sto su sabrani poeni, neki mogu glasati sa namerom da poprave plasman odredjene price a ne onako kako bi glasali da ne znaju rezultate
Mislim da treba da ga zatvorimo, jer nakon sto su sabrani poeni, neki mogu glasati sa namerom da poprave plasman odredjene price a ne onako kako bi glasali da ne znaju rezultate
Evo, izbrisao sam post sa rezultatima glasanja, pa ukoliko još neko glasa, glasaće po svom ubeđenju a ne sa nekim taktičkim poenima
Ispravak. Ovak sam htio glasat: 1.Zimska Zmija-6 2.Zimska Zmija-4 3.Zimska Zmija-3 4.Zimska Zmija-2 5.Zimska Zmija-1
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
hahah, pa ovde će se raditi natjecanja sve dok ne pobedi zimska zmija. pa po ovim pravilima, pa po onom sistemu... pa eto imamo pet najboljih, i to rangiranih po glasovima. čemu opet glsanje? :)
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded