forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/12/2008 : 20:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

A sta ako popije i neki djus!? Pa i sam znas (dobro, znamo) kako mesanje pica (pice kao napitak, sram vas bilo ko je pomislio drugacije )moze da utice na coveka.

Ako predje na nesto alkoholno u Makarrskoj,mozda i vidimo kako mu ide mesanje
A ti,ce kupis li Zagora trojku?
Ako ti kupis,moram i ja,da me ne podevas
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/12/2008 : 20:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

A sta ako popije i neki djus!? Pa i sam znas (dobro, znamo) kako mesanje pica (pice kao napitak, sram vas bilo ko je pomislio drugacije )moze da utice na coveka.

Naravno da cu kupim.
Pa ja kupio i Bleka iz razloga da te podevam, jer znam da si poklonio keca.Ali, nesto nije proslo onako kako sam ocekiv'o.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/12/2008 : 21:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Naravno da cu kupim.
Pa ja kupio i Bleka iz razloga da te podevam, jer znam da si poklonio keca.Ali, nesto nije proslo onako kako sam ocekiv'o.

Pokloni ti meni oba,pa mozda razmislim,a ti si naruci od Zokija nova dva.
Moz li prvo na tvog Zagora da probamo kako izgleda kad se dopise slovo z?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/12/2008 : 21:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Od tog posla nece biti nista!
Ima da kupim malog rendzera, pa da te podevam.
Pitacu Wiskeya da mi proda svoj komplet.
Al' stvarno su mu super naslovnice.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25808 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/12/2008 : 21:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by ---dp---

Nisam nikad cuo da neko izda ponovo deo vec odstampanog (i izdatog) tiraza. Ono sto si odstampao i platio prava, to si izdao a tvoja je stvar kako ces ga i gde distribuirati

Od sad ću i ja da se uhvatim kao pijan plota nečije izjave, bez da...

ma u stvari, nemam komentar

Neeeee... ne znam za dp-a ali tvoj post mi je doša samo ka kec na desetku u trenutku kad san pokušava objasniti kako obični veznik ( i ) minja značenje. Jasno mi je, i to sam napisa, da je kod tebe obična greška u tipkanju. Ali, vidiš baš to sa držanjem za nešto što je nevina greška neki ljudi mogu krivo protumačiti.

Nisam na tebe mislio.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 29/12/2008 : 21:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U ugovorima za kiosk izdanja sa SAF-om kad je tiraz bio ispod 8.000 primeraka nije stajala ni prodajna cena ni rok i nacin na koji ce izdavac te primerke prodati, jedino je precizirano da ce u slucaju dodatnog tiraza doplatiti do iznosa koji iznosi 8% ukupne prodajne cene. Prema tome, izdavac moze da neprodate primerke proda kako hoce i posto hoce pod uslovom da ne ostvari prihod veci od onoga koji bi bio kao da je sve primerke prodao na kiosku.

Vrlo povoljan ugovor, kako mi se čini. A zar nije od početka bilo 10000?

Izgleda da to zavisi od raspolozenja. Ja znam za ovu verziju sa 8.000, ali princip je isti, bitni su onih 8%, tako je kod Bonellija, kod Diznija je to 12% ali je inicijalna cifra mnogo veca od 1.000 eura pa samim tim i projektovani tiraz
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 29/12/2008 : 21:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisam nikad cuo da neko izda ponovo deo vec odstampanog (i izdatog) tiraza. Ono sto si odstampao i platio prava, to si izdao a tvoja je stvar kako ces ga i gde distribuirati

Pa Renky ti je prvi to boldovao, tako mi je i palo u oci. Sta tu nije u redu? I sad nisi misio na Renkyja a na mene jesi. Ne brini se, nista te ja ne optuzujem (kao sto imam inace obicaj)
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25808 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/12/2008 : 22:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa Renky ti je prvi to boldovao, tako mi je i palo u oci. Sta tu nije u redu? I sad nisi misio na Renkyja a na mene jesi. Ne brini se, nista te ja ne optuzujem (kao sto imam inace obicaj)

Ja sam Renkyju odgovorio, a mrzelo me tebi da pišem iskreno rečeno. Da se ne bi ponovila priča kao sa tobom i Texom(ili Kitom,ili Alextsom, nisam siguran..), ko je kako i zašto rekao i da svakoj reči hvatam rep...Imam važnija posla od toga. Ionako si mi rekao da ne bi trebao da učestvujem u diskusijama pošto sam moderator..
Pod "ponovo izda" sam mislio upravo na novo izdanje, pošto ako imaš jedan strip u SC i HC, po meni se tu radi o istom stripu a dva različita izdanja. Otud ono moje ponovo izda.

Tvo post mi je zazvučao malo sarkastično, otud nisam ni hteo da se trudim da odgovaram. Ali možda je to samo my issue...

Edited by - manhunter on 29/12/2008 22:17:04
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25808 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/12/2008 : 22:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uvik je cijena XY nema +-

To znam, ovde sam mislio da je XY cena za kiosk izdanje, dok se HC izdanje plaća +100% (lupam naravno, ne drži me za reč). Ergo, ovo drugo je skuplje.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/12/2008 : 00:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ja sam Renkyju odgovorio, a mrzelo me tebi da pišem iskreno rečeno. Da se ne bi ponovila priča kao sa tobom i Texom(ili Kitom,ili Alextsom, nisam siguran..), ko je kako i zašto rekao i da svakoj reči hvatam rep...Imam važnija posla od toga. Ionako si mi rekao da ne bi trebao da učestvujem u diskusijama pošto sam moderator..
Pod "ponovo izda" sam mislio upravo na novo izdanje, pošto ako imaš jedan strip u SC i HC, po meni se tu radi o istom stripu a dva različita izdanja. Otud ono moje ponovo izda.

Tvo post mi je zazvučao malo sarkastično, otud nisam ni hteo da se trudim da odgovaram. Ali možda je to samo my issue...

Upravo je to samo your issue
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 30/12/2008 : 00:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Malo,malo pa se vas dvojica nesto dokacite....

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25808 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/12/2008 : 00:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Upravo je to samo your issue

Eh, da je tako, osvrnuo bi se ti i na ostalo to sam napisao

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/12/2008 : 19:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ma taman posla... gresis, ali zaista. Kucao sam post na brzinu i nisam imao vremena za dublji osvrt. Je*a ga, ako ne mogu da te razuverim jasnim izjavama poput ove, ti misli sta hoces, ali ti ponavljam da gresis. A nije dobro ni za tebe ni za mene ni za sve nas da ostajemo pogresno shvaceni i sa nejasnim situacijama. O tome sam ti pisao i u PM-u, seti se.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/12/2008 : 19:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma taman posla... gresis, ali zaista. Kucao sam post na brzinu i nisam imao vremena za dublji osvrt. Je*a ga, ako ne mogu da te razuverim jasnim izjavama poput ove, ti misli sta hoces, ali ti ponavljam da gresis. A nije dobro ni za tebe ni za mene ni za sve nas da ostajemo pogresno shvaceni i sa nejasnim situacijama. O tome sam ti pisao i u PM-u, seti se.

I čemu onda čuđenje što san ja tija razjasnit ( meni ) nejasnu stvar

PS
Da ne bude nejasnoća mislim da se ti nisi nigdi ni čudija tome neko neki drugi likovi.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/12/2008 : 23:29:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I čemu onda čuđenje što san ja tija razjasnit ( meni ) nejasnu stvar

PS
Da ne bude nejasnoća mislim da se ti nisi nigdi ni čudija tome neko neki drugi likovi.

Ne cudim se ja takvim raspravama nikada, samo ovoga puta nije bilo razloga za raspravu ni u slucaju tebe i Colta niti u slucaju Manhuntera i mene. Nista ti ja Renki nisam zamerio niti ti zameram, samo sam napisao da za tvoju primedbu nije bilo nikakve osnove. No, ok, ti si svoju logiku posmatranja stvari objasnio, ali ostaje cudno to sti si ti sve to video u Coltovom postu kojega jako dobro znas. Ako se budemo hvatali za svaku rec koja se moze tumaciti ovako ili onako, necemo mnogo toga korisnog ovde reci vec ce nam vecina rasprava biti u raznim razjasnjenjima. Treba nejasne situacije razjasniti, ali nije svaka situacija nejasna. Ja sam potrosio mnogo postova i mnogo sati na rasprave u kojima, na primer, ja kazem: "...to i to nije toliko lose..." a osoba xyz replicira kao da sam ja napisao: "...to i to je dobro..." i onda nakon deset strana tupljenja i mog cepidlacenja da se razjasni svaka rec, dodjemo do toga da osoba xyz napise da se podrazumeva da sam ja misio to sto on misli da sam mislio. I sad ja nosim epitet nekoga ko ovde voli da se svadja i prepire zahvaljujuci necijoj nesposobnosti razumevanja jezika i nedostatka elementarnih kognitivnih sposobnosti. Hocu da kazem da ces cak i kad si apsolutno u pravu doci u poziciju da objasnjavas banalne stvari. Ja sam, na zalost, izgubio i volju i strpljenje, i zaista malo fali da napustim ovaj forum zauvek. Vrlo vazno sto ce se to desiti, ali nakon mnogo godina "boravka" ovde, to nije dobro. Napisao sam i Manhunteru da su moderatori ti koji su odgovorni za dobro funkcionisanje foruma. U poslednjih nekoliko situacija u kojima sam bio apsolutno u pravu i u kojima sam izvredjan, cak sam u poslednjem primeru prvi napadnut od osobe kojoj se nisam uopste ni obratio i samo sam se branio, jedan od moderatora je odgovorio kako ne moze on uvek da cita sve postove i da meni i drugom ucesniku u raspravi daje poslednju opomenu. Opomenu? Pred sta? Iskljucenje? Zbog cega? Koga sam uvredio? Sta sam lose rekao? Pa cemu sluzi moderator ako ne da proceni situaciju i pravilno se postavi u svakoj situaciji? Ako nije u stanju da cita postove koji su doveli do konflikta, neka se okane tog posla kojeg nije u stanju da obavlja.

Nije nikakva steta sto cu ja otici sa foruma pre ili kasnije. Otici ce jos mnogo njih. Jako mnogo dobrih clanova foruma je odavno otislo. Jos je vise njih koji su tu formalno prisutni a koji tek jednom mesecno ili nikad nesto procitaju ili postuju. Sva odgovornost za slabu posecenost i losu atmosferu na forumu ide na dusu moderatorima i njihovoj nesposobnosti da obavljaju svoj posao valjano. Dok je Globinjo sam to radio jedno vreme, forum je bolje funkcionisao. No, Globinjo je u poslednje vreme retko aktivan u toj ulozi i obzirom da je tako, cini mi se da je trenutna ekipa moderatora ubedljivo najgora koju je ovaj forum ikad imao.

Edited by - ---dp--- on 30/12/2008 23:30:27
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 31/12/2008 : 00:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ma jasno, nisan ja baš toliko glup da bukvalno shvatim sve ali neke stvari je bolje objasniti laički. Pogotovo nisan mislija da je Coltova izjava dvosmislena u tom pravcu. Jednostavno mi došlo se raspravljati a uvatija san se za nit koja mi je to, bar u mojim očima, dala za pravo. Stava sam da neke stvari oko izdavaštva triba demistificirati pa će valjda biti manje i gunđanja od strane dežurnih cinika. Di i sebe ponekad ubrajam.
Divim se Marku koji sto puta nadugo i naširoko obrazlaže troškovnike, procese, pregovore, dogovore, ugovore i baš kad pomislim... Napokon je svima jasno i Basta!!! Pojavi se pitanje a zašto/kako...? A par redaka gori je on to isto objasnija ali tko će čitati i zamarati vanzemaljsku sivu masu...
a...
Globinjo je tovarska pizda koja samo traži da ja skratim potpis na dva reda. I sad bi kao ja triba osjećati krivnju... A što je njemu kuća puna Zagorovih stripova to ništa a? To je krivnja tooo!!!!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25808 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/12/2008 : 00:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
dp: Nije mi jasno.... edit...., kada si upravo ti.... edit.... kao sto je bio slucaj sa..... edit.....
Nego evo predloga za tebe: ....edit.... i onda tamo kazi -....edit.... Vazi? A to moze lako da se utvrdi ....edit...

Ovo uvek moram sebi da kažem:

....edit.... a posto si i sam rekao ....edit...., ne vidim smisao ....edit.... Zato, kao sto sam vec rekao ....edit-- ...edit....i da mi se skiedit....

P.S. U pravu si u vezi onoga iz PM, i ja sam to tako kao sam napisao i mislio, vidim da je i sa tvoje strane isto tako.

Edited by - manhunter on 31/12/2008 11:32:23
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 31/12/2008 : 00:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Alo vas dva... bez sexa molim

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25808 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/12/2008 : 00:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Alo vas dva... bez sexa molim

Ma ko je meni kriv pa se palim kao suvo drvce..
Bar u jednoj stvari je bio u pravu moj kolega dp- ne bih trebao da učestvujem u raspravama- dođem, pročitam i zaključam/izbacim kao globinjo, i svi mirni..

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 31/12/2008 : 00:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Bah to ti je njemu normala, automatizam isto ko Frano i glanceri na aukcijama. Nek' je glanc, odma KLIK... automatski.

Sve dok ga jednom nije zamalo srce strefilo kad nije moga ostavit ponudu za neke glancere. Klika i klika a ono neće...

Oporavija se tek kad je skužija da su to njegovi stripovi, koje on prodaje, pa zato ne može ostaviti ponudu.

Ben ti jarca, je bija zabrinut tih dana... Baš nešto jako zabrinut

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25808 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/12/2008 : 01:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bah to ti je njemu normala, automatizam isto ko Frano i glanceri na aukcijama. Nek' je glanc, odma KLIK... automatski.

Sve dok ga jednom nije zamalo srce strefilo kad nije moga ostavit ponudu za neke glancere. Klika i klika a ono neće...

Oporavija se tek kad je skužija da su to njegovi stripovi, koje on prodaje, pa zato ne može ostaviti ponudu.

Ben ti jarca, je bija zabrinut tih dana... Baš nešto jako zabrinut

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 31/12/2008 : 02:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

I sad ja nosim epitet nekoga ko ovde voli da se svadja i prepire zahvaljujuci necijoj nesposobnosti razumevanja jezika i nedostatka elementarnih kognitivnih sposobnosti.

S pravom,prebroj s kim si sve ulazio u rasprave u poslednje vreme.
I opet vredjas? Pozovi sam da te banuju,ja jos uvek nisam saznao pozivni. Imenuj ljude koje vredjas ili se izvini za gore navedene reci.

quote:

U poslednjih nekoliko situacija u kojima sam bio apsolutno u pravu i u kojima sam izvredjan, cak sam u poslednjem primeru prvi napadnut od osobe kojoj se nisam uopste ni obratio i samo sam se branio, jedan od moderatora je odgovorio kako ne moze on uvek da cita sve postove i da meni i drugom ucesniku u raspravi daje poslednju opomenu. Opomenu? Pred sta? Iskljucenje? Zbog cega? Koga sam uvredio? Sta sam lose rekao? Pa cemu sluzi moderator ako ne da proceni situaciju i pravilno se postavi u svakoj situaciji? Ako nije u stanju da cita postove koji su doveli do konflikta, neka se okane tog posla kojeg nije u stanju da obavlja.

Ti opet zaboravljas,iako sam ti prosli put postavio i linkove ko je prvi krenuo da se raspravlja. Samo kliknes na link i pogledas,a ne navodis kao papagaj samo poslednju raspravu.
Ko je taj ko te napao,zasto ne imenujes. A umes sam da stavljas primebe za takve stvari i pozivas na ban. Ako ti treba link i za to,mogu da ti postavim.

quote:

Nije nikakva steta sto cu ja otici sa foruma pre ili kasnije.

Evo,opet smo se slozili u necemu. Jedino ne znam da li bi se slozili oko vremena? Ja sam za pre.

quote:

Sva odgovornost za slabu posecenost i losu atmosferu na forumu ide na dusu moderatorima i njihovoj nesposobnosti da obavljaju svoj posao valjano. Dok je Globinjo sam to radio jedno vreme, forum je bolje funkcionisao. No, Globinjo je u poslednje vreme retko aktivan u toj ulozi i obzirom da je tako, cini mi se da je trenutna ekipa moderatora ubedljivo najgora koju je ovaj forum ikad imao.

Tebe treba za moderatora,lepo izbacis sve koji se ne slazu s tobom,ne prihvataju tvoja razmisljanja i problem resen.
Ontopic: Kad ce prva dva Zagora reprint?

Edited by - Tex Willer on 31/12/2008 02:38:07
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 31/12/2008 : 02:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

[/quote]
Tebe treba za moderatora,lepo izbacis sve koji se ne slazu s tobom,ne prihvataju tvoja razmisljanja i problem resen.
[/quote]
Mislim da ti ovaj poslednji predlog i nije bas najpametniji. Prvo mislim da bi on sve izbacio (jer je tesko da se neko slaze s njim).Onda bi ostao sam. Ali, tu nije kraj problema. Pa, covek je u stanju da se posvadja sam sa sobom. I to onda otvara niz pitanja.
Da li sebe moze da izbaci? Da li moderator moze da bude izbacen? Na koliko dugo? Sta ako se ne slozi s kaznom koju sam sebi odredi? I tu dalje krene u raspravu sa sobom kao clanom i kao moderatorom. Pa to moze da ide u nedogled.
Ovo me prosto podseti na situaciju kad je Karington izvrsio samoubistvo saznavsi da je sam sebi otac.
Sta li ja kenj..? Kol'ko li je meni dosadno kad pisem ovakve gluposti?!

Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1605 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 31/12/2008 : 02:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
Još samo Tiger i Kit da vam se pridruže i DP je puko...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 31/12/2008 : 02:41:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mislim da ti ovaj poslednji predlog i nije bas najpametniji. Prvo mislim da bi on sve izbacio (jer je tesko da se neko slaze s njim).Onda bi ostao sam. Ali, tu nije kraj problema. Pa, covek je u stanju da se posvadja sam sa sobom. I to onda otvara niz pitanja.
Da li sebe moze da izbaci? Da li moderator moze da bude izbacen? Na koliko dugo? Sta ako se ne slozi s kaznom koju sam sebi odredi? I tu dalje krene u raspravu sa sobom kao clanom i kao moderatorom. Pa to moze da ide u nedogled.
Ovo me prosto podseti na situaciju kad je Karington izvrsio samoubistvo saznavsi da je sam sebi otac.
Sta li ja kenj..? Kol'ko li je meni dosadno kad pisem ovakve gluposti?!

Priznajem da si me sad zbunio. Ja sam taj koji treba da uvek bude u pravu,a ne ti
Nisi ti izuzetak,i ja volim da se popricam s njim kad mi je dosadno,jer je jako kontoverzna licnost - mrsav i debeo u isto vreme
A ti nemoj da ulazis u rasprave da te ne banuju,bar jedan od nas dvojice da moze da prati forum
I ne znam dal' si zapazio da nijednom recju nije pomenuo Zagor - kolekcionarsko izdanje - znaci klasican offtopic
Da je moderator,dal' bi se banovao zbog toga?

Edited by - Tex Willer on 31/12/2008 02:47:20
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000