forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 31/12/2008 : 02:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by henry

Još samo Tiger i Kit da vam se pridruže i DP je puko...

Tiger vec postoji na forumu al' on ne voli da prica mnogo,samo prati gde dp postuje i prenosi nam,a ja sam ti "Tex od prvog broja" i jos nisam stigo da napravim Kit Willera
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 31/12/2008 : 03:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Cuti sotono, nisam ni ja pomenuo Zagora. 'Oces mene da banuju?
Znaci da ga pomenem - Zagor - kolekcionarsko izdanje. Eto, to je reseno.
A jos jedna stvar! Ja sam usao u raspravu s tobom oko tvog predloga, s njim mi ne pada na mozak da se raspravljam. Toliko zaludan bas i nisam.
Sto se tice tvog i mog banovanja, mislim, racunajuci na praznike da cemo sami da se banujemo 2-3 dana uz gomile krompirica, ispod kojih se nalaze jos vece gomile mesa, a sve to bude zaliveno velikom kolicinom piva i ostalog materijala slicnog karaktera.
Srecna Nova svima, posebno moderatorima (sadasnjim i "buducim", ko zna mozda stvarno nekom padne na pamet da me banuje). Pa moram malo da se ulizujem!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 31/12/2008 : 03:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Cuti sotono, nisam ni ja pomenuo Zagora. 'Oces mene da banuju?
Znaci da ga pomenem - Zagor - kolekcionarsko izdanje. Eto, to je reseno.

Nisi u prethodnom postu,a nisam ni ja,pa sam editovao. Nauci da editujes post vec jednom
quote:

A jos jedna stvar! Ja sam usao u raspravu s tobom oko tvog predloga, s njim mi ne pada na mozak da se raspravljam. Toliko zaludan bas i nisam.

Ko je zaludan? Imenuj ili pozovi da te banuju

quote:

Sto se tice tvog i mog banovanja, mislim, racunajuci na praznike da cemo sami da se banujemo 2-3 dana uz gomile krompirica, ispod kojih se nalaze jos vece gomile mesa, a sve to bude zaliveno velikom kolicinom piva i ostalog materijala slicnog karaktera.

To nije banovanje to je ubivanje

quote:

Srecna Nova svima, posebno moderatorima (sadasnjim i "buducim", ko zna mozda stvarno nekom padne na pamet da me banuje). Pa moram malo da se ulizujem!

A ovde bi bio prikladniji naziv uvlacenje - samo ti mamuze vire
E da,stvarno li ce uzmes trojku kol.Zagor?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 31/12/2008 : 03:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Ovo poslednje pitanje je vrlo inteligentno smisljeno, ali da ti odgovorim: Da, uzecu Zagora 3.
Sto se tice termina "uvlacenje" ili "ulizivanje", pa i sam se dugo dvoumio i eto.
A sto se tice kako ono rece editovanje, ma bice i toga...vremenom...jos sam mlad...naucicu.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 31/12/2008 : 03:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

A sto se tice kako ono rece editovanje, ma bice i toga...vremenom...jos sam mlad...naucicu.

I sta sad? Oces da me nasmejes i rasanis pa da ne mogu sutra da pijem ko covek?
Ontopic: Ce dopisujes li ž?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 31/12/2008 : 03:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

I sta sad? Oces da me nasmejes i rasanis pa da ne mogu sutra da pijem ko covek?
Ontopic: Ce dopisujes li ž?

Samo kad vidim kako je tebi ispalo.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/12/2008 : 05:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky
Globinjo je tovarska pizda koja samo traži da ja skratim potpis na dva reda. I sad bi kao ja triba osjećati krivnju... A što je njemu kuća puna Zagorovih stripova to ništa a? To je krivnja tooo!!!!

pizdunu grački,doćeš ti meni na volej
da ti je kist velik ka jezik,već bi 5 integrala nacrtauvati se crtanja,manje lajat na forumu,babo peškarušo

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/12/2008 : 05:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter
Ma ko je meni kriv pa se palim kao suvo drvce..
Bar u jednoj stvari je bio u pravu moj kolega dp- ne bih trebao da učestvujem u raspravama- dođem, pročitam i zaključam/izbacim kao globinjo, i svi mirni..

...čistači u žutom ulice su prali...
dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25817 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/12/2008 : 11:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/12/2008 : 11:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by ---dp---

I sad ja nosim epitet nekoga ko ovde voli da se svadja i prepire zahvaljujuci necijoj nesposobnosti razumevanja jezika i nedostatka elementarnih kognitivnih sposobnosti.

S pravom,prebroj s kim si sve ulazio u rasprave u poslednje vreme.
I opet vredjas? Pozovi sam da te banuju,ja jos uvek nisam saznao pozivni. Imenuj ljude koje vredjas ili se izvini za gore navedene reci.

quote:

U poslednjih nekoliko situacija u kojima sam bio apsolutno u pravu i u kojima sam izvredjan, cak sam u poslednjem primeru prvi napadnut od osobe kojoj se nisam uopste ni obratio i samo sam se branio, jedan od moderatora je odgovorio kako ne moze on uvek da cita sve postove i da meni i drugom ucesniku u raspravi daje poslednju opomenu. Opomenu? Pred sta? Iskljucenje? Zbog cega? Koga sam uvredio? Sta sam lose rekao? Pa cemu sluzi moderator ako ne da proceni situaciju i pravilno se postavi u svakoj situaciji? Ako nije u stanju da cita postove koji su doveli do konflikta, neka se okane tog posla kojeg nije u stanju da obavlja.

Ti opet zaboravljas,iako sam ti prosli put postavio i linkove ko je prvi krenuo da se raspravlja. Samo kliknes na link i pogledas,a ne navodis kao papagaj samo poslednju raspravu.
Ko je taj ko te napao,zasto ne imenujes. A umes sam da stavljas primebe za takve stvari i pozivas na ban. Ako ti treba link i za to,mogu da ti postavim.

quote:

Nije nikakva steta sto cu ja otici sa foruma pre ili kasnije.

Evo,opet smo se slozili u necemu. Jedino ne znam da li bi se slozili oko vremena? Ja sam za pre.

quote:

Sva odgovornost za slabu posecenost i losu atmosferu na forumu ide na dusu moderatorima i njihovoj nesposobnosti da obavljaju svoj posao valjano. Dok je Globinjo sam to radio jedno vreme, forum je bolje funkcionisao. No, Globinjo je u poslednje vreme retko aktivan u toj ulozi i obzirom da je tako, cini mi se da je trenutna ekipa moderatora ubedljivo najgora koju je ovaj forum ikad imao.

Tebe treba za moderatora,lepo izbacis sve koji se ne slazu s tobom,ne prihvataju tvoja razmisljanja i problem resen.
Ontopic: Kad ce prva dva Zagora reprint?

A sta se ti sad mesas? Ko je tebe uopste zvao i ko te je uopste spomenuo? Pricao sam o moderatorima i njihovoj ulozi na forumu. Zasto uleces u raspravu kad ja sa tobom ne zelim nikakvu raspravu niti sam te uopste spomenuo, posebno ne o stvarima koje su bile pre vise nedelja? Osim ukoliko ti nisi neki od moderatora sa dvostrukim nickom, ali ako je tako, onda to napisi. Ovo je drugi put da te molim da me se okanes u svakom pogledu. Sta treba da uradim da bi se malo otkacio od mene?

Edited by - ---dp--- on 31/12/2008 11:57:01
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 31/12/2008 : 12:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Globinjo je tovarska pizda koja samo traži da ja skratim potpis na dva reda. I sad bi kao ja triba osjećati krivnju... A što je njemu kuća puna Zagorovih stripova to ništa a? To je krivnja tooo!!!!

pizdunu grački,doćeš ti meni na volej
da ti je kist velik ka jezik,već bi 5 integrala nacrtauvati se crtanja,manje lajat na forumu,babo peškarušo

Hihi
Od o3.01. svi kreću na dijetu a ja se lovim pera i kista.
Pozdravi obitelj u moje ime, zaželi im sve najbolje a tebi... ma jbga, ti ipak čitaš Zagora.
Vidimo se na kavi ovih dana, budim te, radija ti noćnu ili ne

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 31/12/2008 : 12:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ljudi el može neko u kratkim crtama da mi prepriča o čemu se radi na par poslednjih strana ovog topika...nije mi najjasnije...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 31/12/2008 : 12:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Nije ni meni... a sudjelovao sam

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/12/2008 : 12:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Nemoj da se zamaras, nisi nista propustio ako nikad ni ne saznas
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/12/2008 : 12:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

dp: Nije mi jasno.... edit...., kada si upravo ti.... edit.... kao sto je bio slucaj sa..... edit.....
Nego evo predloga za tebe: ....edit.... i onda tamo kazi -....edit.... Vazi? A to moze lako da se utvrdi ....edit...

Ovo uvek moram sebi da kažem:

....edit.... a posto si i sam rekao ....edit...., ne vidim smisao ....edit.... Zato, kao sto sam vec rekao ....edit-- ...edit....i da mi se skiedit....

P.S. U pravu si u vezi onoga iz PM, i ja sam to tako kao sam napisao i mislio, vidim da je i sa tvoje strane isto tako.

Pa napisao sam da si mi bolji moderator od ostalih, ne bezim od toga, jer Globinjo kao moderator skoro da i nije tu u poslednje vreme, flamboyant soul je bio taj kome se nije dalo citati postove pa je zapretio obojici. To nema nikakve veze sa mojim kompletnim utiskom za moderatore koji sam napisao. To sto sam napisao da si bolji (bar za mene sto je, dakle, licni utisak i samim tim potencijalno subjektivan) ne znaci da si nepogresiv. Ne vidim razloge za takav post kakav si ostavio. Ako sam te necim uvredilo, ja se izvinjavam kao sto sam i napisao da cu se uvek izvinuti, ali ne vidim cime sam tebe konkretno uvredio kad si napisao da "ti se skinem".
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/12/2008 : 13:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma jasno, nisan ja baš toliko glup da bukvalno shvatim sve ali neke stvari je bolje objasniti laički. Pogotovo nisan mislija da je Coltova izjava dvosmislena u tom pravcu. Jednostavno mi došlo se raspravljati a uvatija san se za nit koja mi je to, bar u mojim očima, dala za pravo. Stava sam da neke stvari oko izdavaštva triba demistificirati pa će valjda biti manje i gunđanja od strane dežurnih cinika. Di i sebe ponekad ubrajam.
Divim se Marku koji sto puta nadugo i naširoko obrazlaže troškovnike, procese, pregovore, dogovore, ugovore i baš kad pomislim... Napokon je svima jasno i Basta!!! Pojavi se pitanje a zašto/kako...? A par redaka gori je on to isto objasnija ali tko će čitati i zamarati vanzemaljsku sivu masu...
a...

Tek to je da izludis... ja se cesto ne slazem sa Markosom i otvoreno mu uvek napisem sta mislim bez obzira sto je webmaster, sto ne znaci da ga u milion drugih stvari ne podrzavam. To sto je bio strpljiv da do besvesti svima objasnjava u sitna crevca je neverovatno. I to zbog nekih sitnicara koji bi sve da znaju. Po cemu svako ovde sa foruma treba da zna sve o izdavastvu? Pa sve su to neka poslovna iskustva (i u neku ruku poslovne tajne) koje su tokom vremena "placene" i ogromnim vremenom i novcem, dok se nije doslo do nekog iskustva u poslu. Koga zanima, nek izvoli i neka se upusti u izdavacke vode. Najlakse je kritikovati, ali kad treba nesto da uradis i zasuces rukave, tek onda vidis da su stvari desetinama puta slozenije i teze. Tako je u svemu, ne samo u izdavastvu stripova.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 31/12/2008 : 13:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Ovo je topik "Zagor Biblioteka - kolekcionarsko izdanje" a na postovima se pojavljuju londonski gubitnici, neke babe koje aplaudiraju...
A pocelo je tako sto je Renky napisao "Ček! Hoćeš reći da Ludens radi HC na crno?"
Na tri strane se razvukla svastara, samo zbog te recenice a niko da kaze kada ce broj 3 i kolika ce mu biti cena

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 31/12/2008 : 13:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Renky, Renky! Sve si ti kriv. Zbog ovoga ti treba zabraniti coca-colu za Novu godinu.

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 31/12/2008 : 13:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa napisao sam da si mi bolji moderator od ostalih, ne bezim od toga, jer Globinjo kao moderator skoro da i nije tu u poslednje vreme, flamboyant soul je bio taj kome se nije dalo citati postove pa je zapretio obojici. To nema nikakve veze sa mojim kompletnim utiskom za moderatore koji sam napisao. To sto sam napisao da si bolji (bar za mene sto je, dakle, licni utisak i samim tim potencijalno subjektivan) ne znaci da si nepogresiv. Ne vidim razloge za takav post kakav si ostavio. Ako sam te necim uvredilo, ja se izvinjavam kao sto sam i napisao da cu se uvek izvinuti, ali ne vidim cime sam tebe konkretno uvredio kad si napisao da "ti se skinem".

Ti si neki užasno naporan tip, ali baš ono, užasno. Stalno drobiš gluposti u kilometarskim postovima, bez da kažeš išta konkretno, i tako u krug, u krug, u krug...

Pored toga lažeš, izmišljaš i podmećeš.

1) U privatnoj poruci koju si mi poslao lijepo sam ti dao upute, ako te ne'ko vrijeđa - pošalji mi privatnu poruku, i ja ću to riješiti, ne zaspamavaj topik glupostima. Na što si mi ti odgovorio, parafraziram: ''To sam i mislio, to je u redu.'' Sad tu pričaš neku drugu priču, i sve nešto iskrivljavaš samo da bi ispalo da sam ti neznamšta rekao.

2) Taj topik gdje sam tebe i Willera opomenuo vam nije bio prvi na kojemu ste se svađali, pa je zato i pisalo ''posljednja opomena''.

3) A to je bila greška, koliko vidim, Willer nije bio kriv, nego si mu ti jednostavno dig'o živac svojim lupetanjem, kao i mnogim drugim članovima. Samo ja, glup kakav jesam, nisam htio praviti razlike među članovima, pa sam vas upozorio obojicu.

4) Ne, neda mi se čitati kilometarske postove koji veze nemaju sa stripovima u podforumu o stripovima, ali nažalost moram. Ne očekuješ valjda da još ovdje još izjavljujem da mi ih je gušt čitati? Opet ovdje nešto insinuiraš, izokrečeš i lažeš.

5) Dokaz svoje strpljivosti i tolerantnosti je način na koji ti odgovaram na postove, i što ih uopće čitam i obazirem na njih. Ako pak nebi na njih odgovorio onda bi ispalo da si u pravu, pa bi na x drugih topika nastavio sa svojim tiradama. Trebao bi te jednostavno početi podjebavati kao i svi ostali.

6) Neznam zašto već po dvjestoti put spominješ nekakve banove i odlaske, jer nisam vidio da ti je bilo tko rekao da će te izbaciti sa foruma, pogotovo ne za stalno. No to vjerojatno tebi nije ni bitno, pošto izgleda da si sam sebe uvjerio da ćeš, sirotan, morati napustiti ovaj forum sa svim ostalim ''dobrim članovima'' koji su to učinili prije tebe.

Zašto to ne napraviš bez prisile? Lijepo si uzmi odmor, godinu dana, i onda se vrati kad se ohladiš i kad ti se napune baterije.

Ako želiš da ti netko pomogne oko toga, zamoli nas da ti zaključamo account. Čemu sve te drame?

7) Ja ne mogu nikoga izbaciti za stalno, to može samo Markos.

8) Ne živim na forumu, pa ne mogu u nekoliko minuta reagirati na svaku stvar koja se desi. Kad dođem na forumu, treba mi minimalno petnaest minuta da sve obiđem i na brzinu pročitam. Ipak sam samo čovjek.

9) Pogledaj svoje postove na ovom topiku o Zagoru, em što nemaju nikakve veze s temom, em što su užasno dosadni, em što su svađačke prirode. Međutim ti nastavljaš i nema šanse da staneš, na svaki jebeni post moraš odgovoriti sa deset redaka prazne priče. Molim te, nemoj više, ne prijetim ti banom, samo te ljudski molim. Silvestrovo je, ljudi jedu doma francusku i zajebavaju se, a ti ovdje razvlačiš sranja u koja si uvukao deset ljudi koje ovaj topik uopće ne zanima.

10) Nemoj mi odgovarati na ovaj post, ni na bilo koji drugi ako nemaš šta za reći o stripovima, a pogotovo me nemoj spominjati ako o meni nije riječ. Konačno, molim te lijepo, nemoj lagati i izokretati moje rečenice kao ti u datom trenutku odgovara. Dovoljno si objašnjavao i pojašnjavao svih ovih mjeseci po svim tim topicima. Sve ima svoju granicu, daj malo milosti.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 31/12/2008 : 13:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Pravda uvek pobedjuje.

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 31/12/2008 : 13:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Reche Kolt da je gotovo negde na fajlu, ali da se ne zna kad ce se shtampati niti cena.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/12/2008 : 15:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flamboyant soul
Ti si neki užasno naporan tip, ali baš ono, užasno. Stalno drobiš gluposti u kilometarskim postovima, bez da kažeš išta konkretno, i tako u krug, u krug, u krug...

Pored toga lažeš, izmišljaš i podmećeš.

Ovo sto si ti napisao su jako, ali jako ozbiljne osude. Sta sam ja to tebe ili bilo koga ovde slagao, izokretao, podmetao? Navedi taksativno, citiraj, obrazlozi, pa da dodjemo do istine. Sad si ti taj koji ovde vredja, i podmece i to meni. Sram te bilo. I ti si ovde moderator. Naravno, najlakse je napisati post: "...nemoj mi na ovaj post odgovarati...". Ako si u stanju da izreknes optuzbe javno na forumu, onda budi spreman i da procitas odgovor takodje javno. Najlakse se sakriti iza moderatorskih ingerencija i onda neargumentovano napasti i optuziti. Dakle, posto si moderator, budi onda pravican pa procitaj i citiraj, i donesi zakljucak, da ne bih ja sad sve primere naveo tacno i precizno, onako kako je zaista bilo.

quote:

1) U privatnoj poruci koju si mi poslao lijepo sam ti dao upute, ako te ne'ko vrijeđa - pošalji mi privatnu poruku, i ja ću to riješiti, ne zaspamavaj topik glupostima. Na što si mi ti odgovorio, parafraziram: ''To sam i mislio, to je u redu.'' Sad tu pričaš neku drugu priču, i sve nešto iskrivljavaš samo da bi ispalo da sam ti neznamšta rekao.

Sta sam ja napisao da si ti rekao? Sta je ot "neznamsta"? Budi precizan. Samo sam napisao da te mrzi da citas postove koji nemaju veze sa topicom. Jesam li ja tu nesto slagao? Pa ako je u pitanju konflikt ili rasprava, onda je moderator taj koji cita postove da bi ispravno doneo zakljucak. Ako to nisi u stanju, onda nemoj biti moderator? Pa tako svako moze da bude moderator, da sve sto nije u redu zatvori, obrise, iskljuci sa foruma, bez ikakve analize problema. Pa ljudi ce neminovno uci u raspravu, i onda ce se na taj nacin brzo rasterati i poizbacivati svi clanovi sa foruma. Da ne govorim o tome da ja u raspravu sa Tex Willerom nisam hteo da udjem nijednom i da je on mene napao u posladnja dva slucaja referencirajuci se na neke postove od pre 20 dana. Svasta!!!

quote:

2) Taj topik gdje sam tebe i Willera opomenuo vam nije bio prvi na kojemu ste se svađali, pa je zato i pisalo ''posljednja opomena''.

3) A to je bila greška, koliko vidim, Willer nije bio kriv, nego si mu ti jednostavno dig'o živac svojim lupetanjem, kao i mnogim drugim članovima. Samo ja, glup kakav jesam, nisam htio praviti razlike među članovima, pa sam vas upozorio obojicu.

Kako sam vec napisao, Tex Willer je taj koji je mene prvi napao u oba poslednja slucaja a da ga ja nisam nijednom spomenuo. I sad sam ga drugi put zamolio da me se okane jer nit ga spominjem niti zelim bilo kakvu diskusiju sa njime. I u cemu je tu on u pravu? I sta sam ja to lupetao? Citiraj. Odakle ti pravo da mi kazes da lupetam, pa onda objasni razliku izmedju konverzacije i verbalne komunikacije i lupetanja.

quote:

4) Ne, neda mi se čitati kilometarske postove koji veze nemaju sa stripovima u podforumu o stripovima, ali nažalost moram. Ne očekuješ valjda da još ovdje još izjavljujem da mi ih je gušt čitati? Opet ovdje nešto insinuiraš, izokrečeš i lažeš.

Sta ja to i gde izokrecem i lazem?, navedi reci i na sta se one odnose.

quote:

5) Dokaz svoje strpljivosti i tolerantnosti je način na koji ti odgovaram na postove, i što ih uopće čitam i obazirem na njih. Ako pak nebi na njih odgovorio onda bi ispalo da si u pravu, pa bi na x drugih topika nastavio sa svojim tiradama. Trebao bi te jednostavno početi podjebavati kao i svi ostali.

zar ne mislis da bih ovo isto i ja mogao da napisem za tebe? Razmisli malo.

quote:

6) Neznam zašto već po dvjestoti put spominješ nekakve banove i odlaske, jer nisam vidio da ti je bilo tko rekao da će te izbaciti sa foruma, pogotovo ne za stalno. No to vjerojatno tebi nije ni bitno, pošto izgleda da si sam sebe uvjerio da ćeš, sirotan, morati napustiti ovaj forum sa svim ostalim ''dobrim članovima'' koji su to učinili prije tebe.

Zašto to ne napraviš bez prisile? Lijepo si uzmi odmor, godinu dana, i onda se vrati kad se ohladiš i kad ti se napune baterije.

Ako želiš da ti netko pomogne oko toga, zamoli nas da ti zaključamo account. Čemu sve te drame?

Napisao sam da cu napustiti forum jer ne mogu da ostavim post a da se TexWiller ne zakaci za njega i uvlaci me u raspravu. I bas zbog toga, kad ne bih nista odgovorio, kako si i sam napisao, ispalo bi da je on u pravu. I budi sad malo pravi moderator, pa pogledaj prethodnu stranu i uveri se i sam u to, gde je nakon njegovog posta bilo jos desetak postova podje*avanja gde ja nisam nista nikome napisao, pre nego sto sam odgovorio Texu da ga molim po drugi put da me se okane. I u svemu tome imam moderatore koji nisu u stanju da izvuku zaklucak ko je poceo raspravu i generisao konflikt.

I na kraju jos ti mene pozivas da odem sa foruma. Sram te bilo!!!

quote:

9) Pogledaj svoje postove na ovom topiku o Zagoru, em što nemaju nikakve veze s temom, em što su užasno dosadni, em što su svađačke prirode. Međutim ti nastavljaš i nema šanse da staneš, na svaki jebeni post moraš odgovoriti sa deset redaka prazne priče. Molim te, nemoj više, ne prijetim ti banom, samo te ljudski molim. Silvestrovo je, ljudi jedu doma francusku i zajebavaju se, a ti ovdje razvlačiš sranja u koja si uvukao deset ljudi koje ovaj topik uopće ne zanima.

Pogledaj ti mojih bar 10.000 postova koji su prepuni informacija, linkova, prica i diskusija o svemu sto se tice stripa. Ja sam se, ponavljam po ko zna koji put ovde branio od Texovih napada gde ga, opet ponavljam, nisam ni spomenuo, dok se on uporno referencira na neki post od pre 20 dana gde sam trazio da me moderatori zastite od njegovih napada, a on me optuzuje za pozivanje na ban. Ja coveka niti spominjem niti imam potrebu da sa njime komuniciram. Da si ga na vreme upozorio da me ne napada bez ikakvog razloga, ne bi bilo ni ove niti prethodne diskusije. A ti meni, umesto toga, ne dozvoljavas da se branim i vredjas me jer moje reci proglasavas glupostima, podmetanjima i lazima.

I kazes da mi niko nije pretio banom? Pa ti si mi pretio? Zasto? Zato sto sam se branio, jer je tebe mrzelo da procitas tri posta? I sad se opet branim od neistina koje si ti ovde napisao. I sad ces me zbog toga iskljuciti? Pa to je bar lako kad imas ovlastenja za to. Ali onda lepo javno napisi u pravilima da na ovom forumu za jedne nije dozvoljeno braniti svoj stav i iznositi misljenje a za druge je dozvoljeno da vredjaju, iznose neistine, a to da li cete zbog toga biti iskljuceni, e pa to zavisi od toga koliko ste simpaticni nekom moderatoru. Ako je tako, napisi da se to zna.

Edited by - ---dp--- on 31/12/2008 15:12:44
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/12/2008 : 15:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Koji smarač. Otvori svoj blog i tamo drvi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 31/12/2008 : 15:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Dali bi nas pustio na miru ako bi ti rekli da si u pravu?

Na stotinjak bi bili spremni i na to samo da ovu godinu ostavimo za sobom u prijateljskom duhu. (Dozvoljavam si da govorim u njihovo ime, neka kažu ako se ne slažu s mojim prijedlogom.)

Dakle?

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 31/12/2008 15:16:56
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/12/2008 : 15:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flamboyant soul

Dali bi nas pustio na miru ako bi ti rekli da si u pravu?

Na stotinjak bi bili spremni i na to samo da ovu godinu ostavimo za dobom u prijateljskom duhu. (Dozvoljavam si da govorim u njihovo ime, neka kažu ako se ne slažu s mojim prijedlogom.)

Dakle?

Samo zamoli Texa i Vopea (i slicne) da me ne napadaju prozivaju ako ih ja nigde ne spominjem i neces imati NIJEDAN moj offtopic niti raspravu. Niko nije uvek u svemu u pravu, pa ne vidim zasto bih bio ja. Ja tebe ne dozivljavam kao neprijatelja ma sta ti mislio o meni. Ponavljam da ja ovde nisam nikoga prvi napao. I ja zelim da ovu godinu istavimo u prijateljskom duhu

Edited by - ---dp--- on 31/12/2008 15:26:36
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000