forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

King Warrior
stripovi.com suradnik

22344 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 04/01/2009 : 17:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Jos jedna kritika na mestu...kako se samo VC ne ugleda na Libellus, koji recimo stavlja iskljucivo originalne naslovne strane na Texa? Ideja da Parlov radi specijalne naslovne strane za MV je odlicna, ali su nove naslovne strane Zagora, koje covek radi specijalno za VC, skrnavljenje izvornog dela? I posle se ljudi pitaju zasto je nastavak ovog kolekcionarskog izdanja u pitanju.

Da je Laurenti odradio posao kao Parlov, vjerovatno niko nista nebi negativno rekao(pojedinaca ima uvijek),jos bi aplaudirali
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 04/01/2009 : 18:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Jos jedna kritika na mestu...kako se samo VC ne ugleda na Libellus, koji recimo stavlja iskljucivo originalne naslovne strane na Texa? Ideja da Parlov radi specijalne naslovne strane za MV je odlicna, ali su nove naslovne strane Zagora, koje covek radi specijalno za VC, skrnavljenje izvornog dela? I posle se ljudi pitaju zasto je nastavak ovog kolekcionarskog izdanja u pitanju.

Da je Laurenti odradio posao kao Parlov, vjerovatno niko nista nebi negativno rekao(pojedinaca ima uvijek),jos bi aplaudirali

Da je Zagor Magichni vetar, mozhda bi to i zasluzhio.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 04/01/2009 : 18:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Možemo do sutra da raspravljamo,ali ljudi iz Veselog četvrtka trebali su da znaju da kad već nisu bili sigurni šta hoće da se odluče za ono što je sigurno...ovako dobili smo neuspešan eksperiment i gomilu razočaranih kolekcionara...
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 04/01/2009 : 19:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
E Veseli Cetvrtku da se imalo razumete u Zagora, mene bi angazovali za naslovnice Zagora u pola cene od Laurentija..garant bi bolje odradio....

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/01/2009 : 19:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Laurentijeve korice su kvalitet vise za ovu ediciju

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/01/2009 : 19:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Slažem se...

Pod uvjetom da podigne razinu kvalitete crteža jer to što mu je Ferri nešto kao sugerira nije uopće plus... dapače.

Veći je problem što se ne pogode boje, što boje nisu skladne ni iste tamo di bi tribale biti ( na hrptu npr. ).
Najveća mana je pokušaj puzzle ilustracije, to ispada poprilično retard... ako je to bila namjera.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 04/01/2009 : 19:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by Ultras

Slažem se...

Pod uvjetom da podigne razinu kvalitete crteža jer to što mu je Ferri nešto kao sugerira nije uopće plus... dapače.

Veći je problem što se ne pogode boje, što boje nisu skladne ni iste tamo di bi tribale biti ( na hrptu npr. ).
Najveća mana je pokušaj puzzle ilustracije, to ispada poprilično retard... ako je to bila namjera.

Slažem se sa obojicom Nadam se, ovo što si rekao (Renky) da će na idućim brojevima biti poboljšano
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9071 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 04/01/2009 : 22:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

Poređenje je neumesno, jer MV čitaju ljudi koji vole dobar strip. Samim tim znaju šta je dobra ilustracija.

S druge strane ljubitelji Zagora ne bi prepoznali dobar crtež ni da im padne na glavu.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 04/01/2009 : 22:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Da budem iskren meni se vishe dopada Laurentijev rad na zagorovim naslovnim,nego Parlovljev na magicnom.I da sa razumemo mislim da je Goran vrstan crtac(mozda malo slabije senci ali boze moj),ali mi se cini da je laurentijev rad na Zagoru dosta bolji nego sto sam ja od njega uopste ocekivao....Reci da njegove naslovne ne valjaju i da treba stavljati original je u najmanju ruku zadrtost isve mi se cini sto rasprava na ovom topicu odmice da ce pojedinci traziti od vc i da uvede zutu traku sa strane na kojoj ce pisati Vesela Serija - Roto biblioteka!!!!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

scharf
Starting Member

Serbia
23 Posts

Member since 04/01/2009

Posted - 04/01/2009 : 23:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send scharf a Private Message  Reply with Quote
sretna Nova svima,
zna li se kada ce treci broj da se pojavi?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/01/2009 : 23:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Wayne
Da budem iskren meni se vishe dopada Laurentijev rad na zagorovim naslovnim,nego Parlovljev na magicnom.I da sa razumemo mislim da je Goran vrstan crtac(mozda malo slabije senci ali boze moj),ali mi se cini da je laurentijev rad na Zagoru dosta bolji nego sto sam ja od njega uopste ocekivao....Reci da njegove naslovne ne valjaju i da treba stavljati original je u najmanju ruku zadrtost isve mi se cini sto rasprava na ovom topicu odmice da ce pojedinci traziti od vc i da uvede zutu traku sa strane na kojoj ce pisati Vesela Serija - Roto biblioteka!!!!!!

Čini ti se! Jer ne znači ako je bolje od očekivanja da je i dobro. Budimo realni, ispodprosječne su ali potez angažiranja oko tih naslovnice od strane VČ je za pohvalu. Samo, fali tu puuuuuuuno truda da bi bilo približno probavljivo.

A to za Parlova je zaista vrlo subjektivna izjava jer objektivna kaže da je njegov rad jedna od karika koje MV u izdanju Libellusa čini posebnim.

Stoga, VČ treba ustrajati da bar u nečemu bude drugačiji. Da ponudi makar malo više od reciklaže a ovo sa naslovnicam je potez u tom pravcu. Tehničku, dizajnersku i likovnu šlampavost ostavimo sad po strani. Jednostavno to je bija prevelik zalogaj. Nadam se da će treći broj biti ipak korak naprid iako me Zagor, samim tim ni ova izdanja, ne zanima.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/01/2009 : 23:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts
S druge strane ljubitelji Zagora ne bi prepoznali dobar crtež ni da im padne na glavu.

I mi Pavela za trku imamo.

Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 04/01/2009 : 23:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

quote:

Poređenje je neumesno, jer MV čitaju ljudi koji vole dobar strip. Samim tim znaju šta je dobra ilustracija.

A ti si čudo pametan

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 05/01/2009 : 00:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

... Da ponudi makar malo više od reciklaže a ovo sa naslovnicam je potez u tom pravcu. ... iako me Zagor, samim tim ni ova izdanja, ne zanima.

o boze, stvarno cu poceti neki studij da proucim relaciju fizionomija - ispoljena glupost. ovo je vec postalo prestrasno.

mene ovo izdanje zanima. tocka. drugo: nisam toliki retard da potcjenjujem bilo koji strip, pogotovo ne nesto sto cini generacije citaoca na ovim prostorima i pratilo je djetinjstvo mnogih od nas svojim bezazlenim dobrocudnim posalicama i zavrzlamama.

prvi period zagora su vecinom ferri i donatelli. tocka. i ako to ide kronoloski u luksuznom izdanju za ljude kojima je taj strip simpatican i mogu si ga priustiti onda tu nije mjesto nikakvom jebenom redizajnu, laurentiju i podjebavanju od nekolicine retarda koji umisljaju da su neki faktor i sta ti ja znam time sto su procitali par ne-bonelli albuma, vec vjerodostojnom reprintu u kvalitetnom izdanju uz koji bezazleni komentar.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk

Edited by - Pavel01 on 05/01/2009 00:28:58
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/01/2009 : 00:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel01
o boze, stvarno cu poceti neki studij

Počni, ne boli... jedino Bog baš tu ne pomaže..
quote:
mene ovo izdanje zanima. tocka.

To je tvoj problem Točka.
quote:
drugo: nisam toliki retard da potcjenjujem bilo koji strip, pogotovo ne nesto sto cini generacije citaoca na ovim prostorima i pratilo je djetinjstvo mnogih od nas svojim bezazlenim dobrocudnim posalicama i zavrzlamama.

Brojni svjedoci na ovom forumu će potvrditi baš suprotno... samo to i radiš, ako nije Bonelli u pitanju. No opet, nije to naš problem.
quote:
prvi period zagora su vecinom ferri i donatelli. tocka. i ako to ide kronoloski u luksuznom izdanju za ljude kojima je taj strip simpatican i mogu si ga priustiti onda tu nije mjesto nikakvom jebenom redizajnu, laurentiju i podjebavanju od nekolicine retarda koji umisljaju da su neki faktor i sta ti ja znam time sto su procitali par ne-bonelli albuma, vec vjerodostojnom reprintu u kvalitetnom izdanju uz koji bezazleni komentar.

S obzirom da spominješ luksuzno izdanje, podrazumjevaš valjda i HC... ništa od vjerodostojnosti.
Jedna priča u jednom izdanju. Opet ništa od vjerodostojnosti.

PS
Ferri je odavno triba staviti točku. Točka.

PSS
Baš mi je ža što te uznemiravaju komentari nebonellijevca koji se usudio taknuti "svetinju" ali proći će. Jak si ti momak i Zagor je uz tebe.

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 05/01/2009 : 00:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
sta da ti kazem renki? mislim da ova recenica najbolje reagira ne tvoj odgovor: komunikacija izmedju nas dvoje je kao komunikacija izmedju pecinskog covjeka koji je prvi put ugledao konzervu (ti) i marsovca (ja). u svakom pogledu.

the bird is the word
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/01/2009 : 01:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
tako je pavel,reci mu...pizdun

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 05/01/2009 : 01:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

sta da ti kazem renki? mislim da ova recenica najbolje reagira ne tvoj odgovor: komunikacija izmedju nas dvoje je kao komunikacija izmedju pecinskog covjeka koji je prvi put ugledao konzervu (ti) i marsovca (ja). u svakom pogledu.

Hm. A koliko puta je marsovac video konzervu?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/01/2009 : 01:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

nisam toliki retard da potcjenjujem bilo koji strip.

Jesi.
Mislim,potcenjivao.
A ako nisi retard,onda si me stavio na ignore listu pa te moj komentar i nece pogoditi
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/01/2009 : 01:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

o boze, stvarno cu poceti neki studij da proucim relaciju fizionomija - ispoljena glupost. ovo je vec postalo prestrasno.

Okaci svoju sliku ovde,i ja sam planirao da pocnem s nekom slicnom studijom.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/01/2009 : 03:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 05/01/2009 : 03:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Ako se na fizionomiji lica zaista ogleda ispoljena glupost, mislim da moje ochi nisu spremne na prizor pavelovog. A na forumu ima i maloletne dece koju bi od nekih prizora ipak bilo pozheljno zashtititi.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 05/01/2009 : 11:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
nije mi jasno zasto svaki topic o veselom cetvrtku morate zaspamati? i to uvijek isti. renki i tekuti. uopce vas ne zanima strip, tu ste izgleda samo da pljujete po izdavacu.

the bird is the word
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/01/2009 : 12:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

nije mi jasno zasto svaki topic o veselom cetvrtku morate zaspamati? i to uvijek isti. renki i tekuti. uopce vas ne zanima strip, tu ste izgleda samo da pljujete po izdavacu.

Ti si izdavac
A ti li bese onaj pljuvac i prognozer brze propasti VC?
Ja bar uzimam sva izdanja,pa mogu i da kritikujem. Ne pljujem,daleko mi BG - ne mogu da dobacim do izdavaca.
A ti nisi ni vredan pljuvanja,samo dobro dodjes za zabavu. Onako,kao neki klovn. Zato te ja i vise volim od pojedinih filozofa(ne sa foruma,daleko bilo,da se neko ne prepozna)
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 05/01/2009 : 12:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

evo tekute, evo. a mogao si jednostavno pogledati u svoju kolekciju hitova ili pitati renkija koji ima i poster u prirodnoj velicini od metar i cetrdeset.

the bird is the word

Edited by - Pavel01 on 05/01/2009 12:39:45
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000