Author |
Topic |
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 06/01/2009 : 19:03:38
|
quote: Originally posted by dessa
Demoni bi verovatno mnogo bolje prošli da na stripu ne piše ZAGOR. Možda nisu ni trebali biti u ovom takmičenju jer to nije standardna Zagorova priča(slično Dugački pozdrav i DD). Meni, naravno, to ne smeta i smatram ovu priču ubedljivo najboljim Zagorom.
Da su u ovom glasanju za najbolju Zagorovu priču učestvovali samo oni kojima je Zagor strip junak No.1, Demoni ludila ne bi ni ušli u finalni deo top 15 Zagorovih priča |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 06/01/2009 : 19:07:03
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Da su u ovom glasanju za najbolju Zagorovu priču učestvovali samo oni kojima je Zagor strip junak No.1, Demoni ludila ne bi ni ušli u finalni deo top 15 Zagorovih priča
drugim rijecima hoces reci da Zagorovci nemaju dobar ukus |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 06/01/2009 : 19:26:42
|
quote: Originally posted by King Warrior
Da su u ovom glasanju za najbolju Zagorovu priču učestvovali samo oni kojima je Zagor strip junak No.1, Demoni ludila ne bi ni ušli u finalni deo top 15 Zagorovih priča
drugim rijecima hoces reci da Zagorovci nemaju dobar ukus
Ne, nego da su to uglavnom stariji konzervativni momci |
|
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 06/01/2009 : 19:40:29
|
Demoni bi verovatno mnogo bolje prošli da na stripu ne piše ZAGOR. Možda nisu ni trebali biti u ovom takmičenju jer to nije standardna Zagorova priča(slično Dugački pozdrav i DD). Meni, naravno, to ne smeta i smatram ovu priču ubedljivo najboljim Zagorom.
pričaš gluposti. |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 06/01/2009 : 19:45:14
|
quote: Originally posted by piquet
pričaš gluposti.
Ma, daj ne hvataj se odmah, mada sam pogrešnog smillesa stavio |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6034 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 06/01/2009 : 19:47:37
|
Evo ja nisam neki Zagorovac, i obje priče sam pročitao u posljednjih godinu dana...
'Zimska zmija', očekivao sam puno više nakon što su je na forumu toliko nahvalili... Ono nije surovi i realni divlji zapad... Divlji zapad je puno suroviji od onoga...
'Demoni ludila', naježio sam se kad sam ovo pročitao... To je odlična priča, nisam mogao vjerovati da Zagor ima tako kvalitetnu epizodu... To je tek poezija, i samo onaj dio kad stari indijanac priča djeci priču o divovima dobra i zla već je bolji od Zimske zmije... A kamoli još rat u Darkwoodu, Zagorova smrt, Kiki Manitu itd... Remek-djelo... Poseban plus Sclaviju što je uspio natjerati mene, nezagorovca, da suosjećam sa Zagorom kad su ga svi odbacili... To nije lako...
A najjači mi je komentar 1Eura koji, iako nije pročitao cijelu priču, odlučno govori kako je ista sranje :) |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 06/01/2009 : 19:52:55
|
Ovo stvarno nema više smisla, i mora se prikeinuti Zimska zmija - 183 Demoni ludila - 184 Očito ovde nešto nije u redu, mnogo, previše glasova, da bi sve bilo uredu
IDEMO SVE IZ POČETKA, PA KO VOLI NEK IZVOLI |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8169 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 06/01/2009 : 19:53:59
|
quote: Originally posted by mladjo
Zato kaj su skratili strip za 56 strana, pa je ona ispala višak. Da, da, 56 strana...
ne, nije to razlog u zs izdanje je ubačena jedna mikičina naslovnica, a druge su zamijenile redoslijed zašto, ne zna se |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 06/01/2009 : 20:19:36
|
Ovo stvarno nema više smisla, i mora se prikeinuti Zimska zmija - 183 Demoni ludila - 184 Očito ovde nešto nije u redu, mnogo, previše glasova, da bi sve bilo uredu
IDEMO SVE IZ POČETKA, PA KO VOLI NEK IZVOLI
Nema tu toliko glasača. S obzirom koliko je vremena prošlo max. 150 glasova. Znači, čak preko 200 lažnih... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
vlada035
Junior Member
Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
|
Topic |
|