forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BEZ POLLA: Zimska zmija VS Demoni ludila
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 06/01/2009 : 22:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
demoni

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 06/01/2009 : 23:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send satko a Private Message  Reply with Quote
Mislo sam da je ovo zaključano ako nije onda DEMONI LUDILA!~
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8166 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/01/2009 : 23:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
dokle više

demoni

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 06/01/2009 : 23:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Posted - 06/01/2009 : 22:09:55

quote:
Originally posted by satko

Nema rasprave Demoni ludila su najbolja zagorova priča napisana dosad. Dugo će vremena biti na tom mjestu. Sve dok Mauro Boselli ne odluči da napiše jednako dobru priču koju će nacrtati Rafaelle Della Monica (to će biti otprilike za njekoliko svijetlosnih godina).

Glas za DEMONE LUDILA!!!

Posted - 06/01/2009 : 23:00:31

Mislo sam da je ovo zaključano ako nije onda DEMONI LUDILA!~

__________________________________________________________________________________________________________

Na ovom topiku glasaš već drugi put

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 06/01/2009 : 23:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Demoni ludila
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/01/2009 : 23:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Pa,Satko je ipak zagorov advokat,treb'o bi tu biti cesce od ostalih...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/01/2009 : 00:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Demoni ludila

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 07/01/2009 : 01:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

Ah, ti advokati uvek nađu rupu u zakonu
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 07/01/2009 : 01:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:
Originally posted by Pajtos

Ah, ti advokati uvek nađu rupu u zakonu

Zato Demoni vode!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 07/01/2009 : 01:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Sve je to lepo, ali: Divovi dobra i zla.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 07/01/2009 : 02:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Kad smo vec kod "Divova...",sta mislite o onoj ferrijevoj gresci u "Na granici moguceg",gde,na stranici gde eksplodira laboratorija,Cika ima i na dvoristu i u zatvoru?To mi je jedna od najjacih gresaka u stripovima...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/01/2009 : 06:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Cijeli Demoni su greška...nije to pravi Zagor, dokle više,- Zmija.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 07/01/2009 : 07:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message  Reply with Quote
Zimska Zmija kao sto rekoh mozda su Demoni Ludila i najintrigantnija zagorova epizoda, mozda i jedna od najkvalitetnijih prica, ali nisu izvorni zagor, Zimska Zmija je esencija samog zagora i kao takva je za mene najbolja epizoda

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 07/01/2009 : 09:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send satko a Private Message  Reply with Quote
Sorry ljudi, greška. Vidjeli ste valjda da sam se pitao kako topic nije zaključan. Druga stvar je to što je satko zagorov advokat a glasa se za dvije zagorove epizode!
Go to Top of Page

satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 07/01/2009 : 09:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send satko a Private Message  Reply with Quote
Pronalazač rupa u zakonu, mmm, sviđa mi se to ali ja ipak volim da bušim neke druge rupe!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/01/2009 : 09:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Divovi dobra i zla

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 07/01/2009 : 09:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
demoni ludila
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1489 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 07/01/2009 : 10:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
demoni ludila i divovi dobra i zla

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/01/2009 : 11:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Zimska zmija, Poruke smrti, Marš očajnika,Preživeli i Poslednja žrtva-najbolji Zagor ikad.

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 07/01/2009 : 11:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Teleru,je l' to glasas po drugi put?! Srami se zvezde svoje rendzerske!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12489 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 07/01/2009 : 11:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
ZIMSKA ZMIJA!!!!!! Za sva vremena,ko misli drukčije nema pojma o Zagoru.Bolje vam je čitati miki mausa.PA Kod Zimske Zmije je sve što netko treba znati o Zagoru.To je western!!!Kakvi Demoni,pa to je tako izgubljena priča da glava boli(jelen koji govori,neki Kiki manitu,neki dječak na bizonu,pa to derište mi ide na k...c a uvijek ga trpaju u neke priče,pa prestanite več jednom sa tim Kikijem i pararelni svijet i te fore,....glava me boli od tih budalaština.Ok,dobra fora za jedanput ali dosta več jednom.A tako ove se gluposti pojavljuju po sto puta u Zagoru.Dajte nam Western!!!Neka se Super Majk vrati 100 puta umjesto kiki Manitua,jelena koji govori,halucinacija,paralelnog svijeta,...neka se Zimska Zmija vrati po koji put kad se več jednom vratio,vratite ga još!!!!!!!Neka se vrati Crni Šeik,Džimi Gitara,....to su najbolji junaci ikada!!!!!!!!!!!!Zapamtite več jednom,nema nikakvo glasanje,to se ne poštiva ako Demoni pobjede,pa pogledajte publika u Italiji je odlučila da je Zimska Zmija najbolji i to je to!!!Tamo nekih par 1000 ljudi da glas za Zimsku zmiju pa bvaljda oni znaju najbolje!!!
Ako idemo neko galsanje onda treba da se uključe i Italijani pošto su oni i izumili Zagora,i svi scenaristi su Italijani,....
ZIMSKA ZMIJA!!!!!!!!!!!! i pošto sam ja forumaš godine moj glas vrijedi za 100!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/01/2009 : 11:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

ZIMSKA ZMIJA!!!!!! Za sva vremena,ko misli drukčije nema pojma o Zagoru.Bolje vam je čitati miki mausa.PA Kod Zimske Zmije je sve što netko treba znati o Zagoru.To je western!!!Kakvi Demoni,pa to je tako izgubljena priča da glava boli(jelen koji govori,neki Kiki manitu,neki dječak na bizonu,pa to derište mi ide na k...c a uvijek ga trpaju u neke priče,pa prestanite več jednom sa tim Kikijem i pararelni svijet i te fore,....glava me boli od tih budalaština.Ok,dobra fora za jedanput ali dosta več jednom.A tako ove se gluposti pojavljuju po sto puta u Zagoru.Dajte nam Western!!!Neka se Super Majk vrati 100 puta umjesto kiki Manitua,jelena koji govori,halucinacija,paralelnog svijeta,...neka se Zimska Zmija vrati po koji put kad se več jednom vratio,vratite ga još!!!!!!!Neka se vrati Crni Šeik,Džimi Gitara,....to su najbolji junaci ikada!!!!!!!!!!!!Zapamtite več jednom,nema nikakvo glasanje,to se ne poštiva ako Demoni pobjede,pa pogledajte publika u Italiji je odlučila da je Zimska Zmija najbolji i to je to!!!Tamo nekih par 1000 ljudi da glas za Zimsku zmiju pa bvaljda oni znaju najbolje!!!
Ako idemo neko galsanje onda treba da se uključe i Italijani pošto su oni i izumili Zagora,i svi scenaristi su Italijani,....
ZIMSKA ZMIJA!!!!!!!!!!!! i pošto sam ja forumaš godine moj glas vrijedi za 100!!!

Nemaš ti pojma, kakvi crni Talijani, šta se oni razumeju u Zagora, mi se ovde najbolje razumemo i glasamo za epizodu koja nam je najbolja, a najbolja je Demoni ludila, tj. Divovi dobra i zla!
A tvoj glas vredi isto kao i svačiji drugi, bio si forumaš za 2008. godinu, to je prošlost sad je 2009. godina i više se ne važi tvoja titula!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 07/01/2009 12:15:26
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 07/01/2009 : 12:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Damn!Pretera ga,Euro!Ovo su demokratski izbori,nema lazi-nema prevare! Nije valjda da te 'vata devalvacijska kriza?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25298 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/01/2009 : 12:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

Lupaš kao i obično.
A ja glasam za demone, a pošto sam moderator, moj glas vredi za 150..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/01/2009 : 12:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Bio nekad rendžer, sad sam samo rančer (vidi LMS 691 Tvrđava u plamenu).
A na glasanje me nagovorio moj dobri prijatelj Zagor, ponekad dođe na piće i bacimo koji
tarok(Čiku sam zabranio dolazak, jer mi je par puta izpraznio smočnicu).Osobno Zagor mi reće jednom prilikom, kad se malo više popilo:
"Čuj frende Telleru, ovih dana se na forumu razvila debata koja moja avantura je najbolja...
Svi uzdižu Demone ludila, ali ja se je nerado sećam, koje sam ja tamo frke imao sa vragovima,demonima, bogovima,onim Kikijem, pa govorećim jelenom...užas jedan od avanture...
dok sam u Zimskoj Zmiji doživeo izkustvo, koje nikad neću zaboravit...prvi poljubac...a malo kasnije posto i momak na onom otoku...okružen indijancima na mjesečini...čuvaš stražu i šev..iš,di češ ljepšeg doživljaja...još i kad me Winter Sneik mučio na stubu, ništa me nije tako boljelo kao jaj...a." priča Zagor, i taman ga htio još malo priupitat o tom izkustvu zazvonio mu mobitel.Javi se i na odlazku još samo reće....
"Aj bog Telleru, zove me Frida,ručak je na stolu."
I šta sad ja ljudi da uradim drugo nego po milijonti put glasam za Zmiju...kad je Zagoru prirasla srcu...šta mi ostade...htio sam još nešto napisat al zaboravim jer me nazvala Clareta:
"Ručak je na stolu!".
Aj, ostajte mi zdravo ljudi.

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000