forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BEZ POLLA: Zimska zmija VS Demoni ludila
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/01/2009 : 12:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by 1Euro

ZIMSKA ZMIJA!!!!!! Za sva vremena,ko misli drukčije nema pojma o Zagoru.Bolje vam je čitati miki mausa.PA Kod Zimske Zmije je sve što netko treba znati o Zagoru.To je western!!!Kakvi Demoni,pa to je tako izgubljena priča da glava boli(jelen koji govori,neki Kiki manitu,neki dječak na bizonu,pa to derište mi ide na k...c a uvijek ga trpaju u neke priče,pa prestanite več jednom sa tim Kikijem i pararelni svijet i te fore,....glava me boli od tih budalaština.Ok,dobra fora za jedanput ali dosta več jednom.A tako ove se gluposti pojavljuju po sto puta u Zagoru.Dajte nam Western!!!Neka se Super Majk vrati 100 puta umjesto kiki Manitua,jelena koji govori,halucinacija,paralelnog svijeta,...neka se Zimska Zmija vrati po koji put kad se več jednom vratio,vratite ga još!!!!!!!Neka se vrati Crni Šeik,Džimi Gitara,....to su najbolji junaci ikada!!!!!!!!!!!!Zapamtite več jednom,nema nikakvo glasanje,to se ne poštiva ako Demoni pobjede,pa pogledajte publika u Italiji je odlučila da je Zimska Zmija najbolji i to je to!!!Tamo nekih par 1000 ljudi da glas za Zimsku zmiju pa bvaljda oni znaju najbolje!!!
Ako idemo neko galsanje onda treba da se uključe i Italijani pošto su oni i izumili Zagora,i svi scenaristi su Italijani,....
ZIMSKA ZMIJA!!!!!!!!!!!! i pošto sam ja forumaš godine moj glas vrijedi za 100!!!

Lupaš kao i obično.
A ja glasam za demone, a pošto sam moderator, moj glas vredi za 150..

A koliko onda vredi globinjov glas, pošto je on šef moderatorima?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 07/01/2009 : 12:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
demoni

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 07/01/2009 : 13:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
demoni ludila

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/01/2009 : 13:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
....su vas zahvatili....jadnici moji.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 07/01/2009 : 13:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Nikada nisam shvatao koliko ljudi prezire Divove dobra i zla. A chemu sve to? Naidje jedna zapravo inteligentna pricha u Zagoru, i odmah opljuv.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1819 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 07/01/2009 : 14:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
Demoni ludila !
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 07/01/2009 : 14:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel01

demoni

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/01/2009 : 15:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Bio nekad rendžer, sad sam samo rančer (vidi LMS 691 Tvrđava u plamenu).
A na glasanje me nagovorio moj dobri prijatelj Zagor, ponekad dođe na piće i bacimo koji
tarok(Čiku sam zabranio dolazak, jer mi je par puta izpraznio smočnicu).Osobno Zagor mi reće jednom prilikom, kad se malo više popilo:
"Čuj frende Telleru, ovih dana se na forumu razvila debata koja moja avantura je najbolja...
Svi uzdižu Demone ludila, ali ja se je nerado sećam, koje sam ja tamo frke imao sa vragovima,demonima, bogovima,onim Kikijem, pa govorećim jelenom...užas jedan od avanture...
dok sam u Zimskoj Zmiji doživeo izkustvo, koje nikad neću zaboravit...prvi poljubac...a malo kasnije posto i momak na onom otoku...okružen indijancima na mjesečini...čuvaš stražu i šev..iš,di češ ljepšeg doživljaja...još i kad me Winter Sneik mučio na stubu, ništa me nije tako boljelo kao jaj...a." priča Zagor, i taman ga htio još malo priupitat o tom izkustvu zazvonio mu mobitel.Javi se i na odlazku još samo reće....
"Aj bog Telleru, zove me Frida,ručak je na stolu."
I šta sad ja ljudi da uradim drugo nego po milijonti put glasam za Zmiju...kad je Zagoru prirasla srcu...šta mi ostade...htio sam još nešto napisat al zaboravim jer me nazvala Clareta:
"Ručak je na stolu!".
Aj, ostajte mi zdravo ljudi.

Dobra

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 07/01/2009 : 15:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Winter snake.....

Invincible shield
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 07/01/2009 : 16:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
zahvaljujući Archyju i ja ću uskoro pročitati ove epizode i glasovati...hehehe
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 07/01/2009 : 16:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Teška odluka.
Al ipak za Divove dobra i zla,tamo barem Zagor umre.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 07/01/2009 : 16:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nika331

http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?qq=zs%200941&file=6154&desc=ZS+0941.+Demoni+ludila+.cbz
http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?qq=zs%200942&file=6159&desc=ZS+0942.+Invazija+akronijana+.cbz
http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?qq=zs%200944&file=6162&desc=ZS+0944.+Na+granici+stvarnog+.cbz
http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?qq=zs%200945&file=6119&desc=ZS+0945.+Helingenov+povratak+.cbz
http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?qq=zs%200946&file=6170&desc=ZS+0946.+Divovi+dobra+i+zla+.cbz

Evo mala pomoć. Dok ne nađeš originale.
Na istom principu možeš nači i zmiju.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 07/01/2009 : 16:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Teška odluka.

I, ovamo za malo, ali ne zbog mučenja na stubu Kiowa, već zbog Fride one noći na malom ostrvu na reci
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6033 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 07/01/2009 : 16:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

I, ovamo za malo, ali ne zbog mučenja na stubu Kiowa, već zbog Fride one noći na malom ostrvu na reci

Ja ne mogu vjerovati koliko vama znači samo jedan poljubac u stripu :) Šta je Zagor debil pa se prvi put, onako zgodan i privlačan, ljubio s 35 :) Nadam se da ne...

:)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/01/2009 : 16:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Od Zagorovih maca Frida i Gambit mi nikad nisu bili simpaticni.Ima ono u jednoj epizodi kad Zagor i Gambit razmisljaju kako bi bilo da zive zajedno,pa skontaju da bi se svako od njih morao i previse promijeniti za drugoga.Sa Fridom je slicno,mada kaze da bi mogla ziviti u kolibici,mislim da bi maloj grofici u onoj mocvari poslije nekoliko mjeseci pukao film i finito.
Virginija tu vec puno bolje pase.
Najbolje mu pase ona mala slatka indijanka Pupoljak iz Srebrni Vodopad/Zig srama
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 07/01/2009 : 17:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Ja ne mogu vjerovati koliko vama znači samo jedan poljubac u stripu :) Šta je Zagor debil pa se prvi put, onako zgodan i privlačan, ljubio s 35 :) Nadam se da ne...

:)

Prvo nije bio samo poljubac, jer svi znamo šta je posle sledilo, a drugo ne shvataj sve to toliko ozbiljno što se ovde kaže

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12490 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 07/01/2009 : 17:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
DA i meni je pupoljak super izbor za Zagora!
Go to Top of Page

sai
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 24/10/2008

Posted - 07/01/2009 : 17:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit sai's Homepage  Send sai a Private Message  Reply with Quote
Stvarno teška odluka,ali ipak Demoni ludila.
Go to Top of Page

satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 07/01/2009 : 17:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send satko a Private Message  Reply with Quote
Lično najbolja pičokara u Zagoru je ona crnkinja Kraljica Songhaja nacrtana po uzoru na Naomi.
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 07/01/2009 : 17:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dessa

quote:
Originally posted by nika331

http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?qq=zs%200941&file=6154&desc=ZS+0941.+Demoni+ludila+.cbz
http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?qq=zs%200942&file=6159&desc=ZS+0942.+Invazija+akronijana+.cbz
http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?qq=zs%200944&file=6162&desc=ZS+0944.+Na+granici+stvarnog+.cbz
http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?qq=zs%200945&file=6119&desc=ZS+0945.+Helingenov+povratak+.cbz
http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?qq=zs%200946&file=6170&desc=ZS+0946.+Divovi+dobra+i+zla+.cbz

Evo mala pomoć. Dok ne nađeš originale.
Na istom principu možeš nači i zmiju.

hvala i tebi... pomaže puno....
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7507 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 07/01/2009 : 18:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Demoni ludila

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 07/01/2009 : 19:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Teška odluka.

Heh,....pa u demonima, koliko se ja sećam,Zagor umire 2 ili 3 puta....odmah nakon njegove "smrti" budi se iz netkog užasnog sna i opet sve iz početka....ma ne sjedne mi ta epizoda nikako!

Invincible shield
Go to Top of Page

nesha
Starting Member

68 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 07/01/2009 : 20:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send nesha a Private Message  Reply with Quote
ZIMSKA ZMIJA
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7124 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/01/2009 : 21:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Demoni Ludila

Istina je da je Zimska Zmija “pravi” Zagor i mozda najbolja epizoda da se nekome novome da za pokazati sto je Zagor. Sve je tamo, susret s poglavicama Darkwooda i Zagorovo magicno pojavljivanje, problem izmedu bijelaca i indijanaca i Zagorovo zrtvovanje za mir.
Ali ipak...
Imam jednu analogiju iz svijeta muzike, daleko od perfektne
Uzmimo grupu U2 i njihova dva albuma, The Joshua Tree i Achtung Baby. The Joshua Tree je bas ono pravi U2, gdje su stvorili svoj signature sound, ali Achtung Baby je nesto drugacije, snaznije, prava reinvencija. Po meni je to slicno Zagorovoj usporedbi. The Joshua Tree je kao Zimska Zmija klasicnija, signature stvar, a Achtung Baby je kao Demoni Ludila, nesto smjelije i bolje.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 07/01/2009 : 22:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Demoni Ludila

Istina je da je Zimska Zmija “pravi” Zagor I mozda najbolja epizoda da se nekome novome da za pokazati sto je Zagor. Sve je tamo, susret s poglavicama Darkwooda i Zagorovo magicno pojavljivanje, problem izmedu bijelaca i indijanaca i Zagorovo zrtvovanje za mir.
Ali ipak...
Imam jednu analogiju iz svijeta muzike, daleko od perfektne
Uzmimo grupu U2 i njihova dva albuma, The Joshua Tree i Achtung Baby. The Joshua Tree je bas ono pravi U2, gdje su stvorili svoj signature sound, ali Achtung Baby je nesto drugacije, snaznije, prava reinvencija. Po meni je to slicno Zagorovoj usporedbi. The Joshua Tree je kao Zimska Zmija klasicnija, signature stvar, a Achtung Baby je kao Demoni Ludila, nesto smjelije i bolje.

Lepo rečeno, odlično upoređivanje
Samo ja sam ipak za "The Joshua Tree", legendarni album, nezaboravna pesma "I still haven't found what I'm loolking for" upravo kao i u Demonima ludila "nemože (još nisam) se znati(našao) ono šta se dešava (tražim)", i još nezaboravnija "With or without you", pravo pitanje za Zagora u Zimskoj zmiji "sa Fridom ili bez Fride, teško ili teže, Zagor je izabrao teže". To je pravi U2, zato sam glasao za pravog Zagora, ZIMSKU ZMIJU
P.S. Recenzija Zimske zmije ti je fantastična
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000