Author |
Topic |
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 07/01/2009 : 12:18:10
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by 1Euro
ZIMSKA ZMIJA!!!!!! Za sva vremena,ko misli drukčije nema pojma o Zagoru.Bolje vam je čitati miki mausa.PA Kod Zimske Zmije je sve što netko treba znati o Zagoru.To je western!!!Kakvi Demoni,pa to je tako izgubljena priča da glava boli(jelen koji govori,neki Kiki manitu,neki dječak na bizonu,pa to derište mi ide na k...c a uvijek ga trpaju u neke priče,pa prestanite več jednom sa tim Kikijem i pararelni svijet i te fore,....glava me boli od tih budalaština.Ok,dobra fora za jedanput ali dosta več jednom.A tako ove se gluposti pojavljuju po sto puta u Zagoru.Dajte nam Western!!!Neka se Super Majk vrati 100 puta umjesto kiki Manitua,jelena koji govori,halucinacija,paralelnog svijeta,...neka se Zimska Zmija vrati po koji put kad se več jednom vratio,vratite ga još!!!!!!!Neka se vrati Crni Šeik,Džimi Gitara,....to su najbolji junaci ikada!!!!!!!!!!!!Zapamtite več jednom,nema nikakvo glasanje,to se ne poštiva ako Demoni pobjede,pa pogledajte publika u Italiji je odlučila da je Zimska Zmija najbolji i to je to!!!Tamo nekih par 1000 ljudi da glas za Zimsku zmiju pa bvaljda oni znaju najbolje!!! Ako idemo neko galsanje onda treba da se uključe i Italijani pošto su oni i izumili Zagora,i svi scenaristi su Italijani,.... ZIMSKA ZMIJA!!!!!!!!!!!! i pošto sam ja forumaš godine moj glas vrijedi za 100!!!
Lupaš kao i obično. A ja glasam za demone, a pošto sam moderator, moj glas vredi za 150..
A koliko onda vredi globinjov glas, pošto je on šef moderatorima? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 07/01/2009 : 13:20:59
|
demoni ludila |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 07/01/2009 : 13:29:29
|
....su vas zahvatili....jadnici moji. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 07/01/2009 : 13:41:36
|
Nikada nisam shvatao koliko ljudi prezire Divove dobra i zla. A chemu sve to? Naidje jedna zapravo inteligentna pricha u Zagoru, i odmah opljuv. |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1819 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 07/01/2009 : 15:21:07
|
quote: Originally posted by teller
Bio nekad rendžer, sad sam samo rančer (vidi LMS 691 Tvrđava u plamenu). A na glasanje me nagovorio moj dobri prijatelj Zagor, ponekad dođe na piće i bacimo koji tarok(Čiku sam zabranio dolazak, jer mi je par puta izpraznio smočnicu).Osobno Zagor mi reće jednom prilikom, kad se malo više popilo: "Čuj frende Telleru, ovih dana se na forumu razvila debata koja moja avantura je najbolja... Svi uzdižu Demone ludila, ali ja se je nerado sećam, koje sam ja tamo frke imao sa vragovima,demonima, bogovima,onim Kikijem, pa govorećim jelenom...užas jedan od avanture... dok sam u Zimskoj Zmiji doživeo izkustvo, koje nikad neću zaboravit...prvi poljubac...a malo kasnije posto i momak na onom otoku...okružen indijancima na mjesečini...čuvaš stražu i šev..iš,di češ ljepšeg doživljaja...još i kad me Winter Sneik mučio na stubu, ništa me nije tako boljelo kao jaj...a." priča Zagor, i taman ga htio još malo priupitat o tom izkustvu zazvonio mu mobitel.Javi se i na odlazku još samo reće.... "Aj bog Telleru, zove me Frida,ručak je na stolu." I šta sad ja ljudi da uradim drugo nego po milijonti put glasam za Zmiju...kad je Zagoru prirasla srcu...šta mi ostade...htio sam još nešto napisat al zaboravim jer me nazvala Clareta: "Ručak je na stolu!". Aj, ostajte mi zdravo ljudi.
Dobra |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
giant
Average Member
Slovenia
891 Posts
Member since 22/10/2006 |
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 07/01/2009 : 16:37:45
|
quote: Originally posted by kico
Teška odluka. Al ipak za Divove dobra i zla,tamo barem Zagor umre.
I, ovamo za malo, ali ne zbog mučenja na stubu Kiowa, već zbog Fride one noći na malom ostrvu na reci |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6033 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 07/01/2009 : 16:52:53
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
I, ovamo za malo, ali ne zbog mučenja na stubu Kiowa, već zbog Fride one noći na malom ostrvu na reci
Ja ne mogu vjerovati koliko vama znači samo jedan poljubac u stripu :) Šta je Zagor debil pa se prvi put, onako zgodan i privlačan, ljubio s 35 :) Nadam se da ne...
:) |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/01/2009 : 16:55:10
|
Od Zagorovih maca Frida i Gambit mi nikad nisu bili simpaticni.Ima ono u jednoj epizodi kad Zagor i Gambit razmisljaju kako bi bilo da zive zajedno,pa skontaju da bi se svako od njih morao i previse promijeniti za drugoga.Sa Fridom je slicno,mada kaze da bi mogla ziviti u kolibici,mislim da bi maloj grofici u onoj mocvari poslije nekoliko mjeseci pukao film i finito. Virginija tu vec puno bolje pase. Najbolje mu pase ona mala slatka indijanka Pupoljak iz Srebrni Vodopad/Zig srama |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 07/01/2009 : 17:16:58
|
quote: Originally posted by Beva
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
I, ovamo za malo, ali ne zbog mučenja na stubu Kiowa, već zbog Fride one noći na malom ostrvu na reci
Ja ne mogu vjerovati koliko vama znači samo jedan poljubac u stripu :) Šta je Zagor debil pa se prvi put, onako zgodan i privlačan, ljubio s 35 :) Nadam se da ne...
:)
Prvo nije bio samo poljubac, jer svi znamo šta je posle sledilo, a drugo ne shvataj sve to toliko ozbiljno što se ovde kaže
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12490 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
sai
Junior Member
Serbia
439 Posts
Member since 24/10/2008 |
|
satko
New Member
Bosnia and Herzegovina
213 Posts
Member since 12/01/2006 |
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7507 Posts
Member since 26/12/2006 |
|
giant
Average Member
Slovenia
891 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 07/01/2009 : 19:31:08
|
quote: Originally posted by kico
Teška odluka. Al ipak za Divove dobra i zla,tamo barem Zagor umre.
Heh,....pa u demonima, koliko se ja sećam,Zagor umire 2 ili 3 puta....odmah nakon njegove "smrti" budi se iz netkog užasnog sna i opet sve iz početka....ma ne sjedne mi ta epizoda nikako! |
Invincible shield |
|
|
nesha
Starting Member
68 Posts
Member since 28/11/2008 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 07/01/2009 : 21:32:45
|
Demoni Ludila
Istina je da je Zimska Zmija “pravi” Zagor i mozda najbolja epizoda da se nekome novome da za pokazati sto je Zagor. Sve je tamo, susret s poglavicama Darkwooda i Zagorovo magicno pojavljivanje, problem izmedu bijelaca i indijanaca i Zagorovo zrtvovanje za mir. Ali ipak... Imam jednu analogiju iz svijeta muzike, daleko od perfektne Uzmimo grupu U2 i njihova dva albuma, The Joshua Tree i Achtung Baby. The Joshua Tree je bas ono pravi U2, gdje su stvorili svoj signature sound, ali Achtung Baby je nesto drugacije, snaznije, prava reinvencija. Po meni je to slicno Zagorovoj usporedbi. The Joshua Tree je kao Zimska Zmija klasicnija, signature stvar, a Achtung Baby je kao Demoni Ludila, nesto smjelije i bolje. |
www.epicentercomics.com |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 07/01/2009 : 22:18:13
|
quote: Originally posted by D.J.
Demoni Ludila
Istina je da je Zimska Zmija “pravi” Zagor I mozda najbolja epizoda da se nekome novome da za pokazati sto je Zagor. Sve je tamo, susret s poglavicama Darkwooda i Zagorovo magicno pojavljivanje, problem izmedu bijelaca i indijanaca i Zagorovo zrtvovanje za mir. Ali ipak... Imam jednu analogiju iz svijeta muzike, daleko od perfektne Uzmimo grupu U2 i njihova dva albuma, The Joshua Tree i Achtung Baby. The Joshua Tree je bas ono pravi U2, gdje su stvorili svoj signature sound, ali Achtung Baby je nesto drugacije, snaznije, prava reinvencija. Po meni je to slicno Zagorovoj usporedbi. The Joshua Tree je kao Zimska Zmija klasicnija, signature stvar, a Achtung Baby je kao Demoni Ludila, nesto smjelije i bolje.
Lepo rečeno, odlično upoređivanje Samo ja sam ipak za "The Joshua Tree", legendarni album, nezaboravna pesma "I still haven't found what I'm loolking for" upravo kao i u Demonima ludila "nemože (još nisam) se znati(našao) ono šta se dešava (tražim)", i još nezaboravnija "With or without you", pravo pitanje za Zagora u Zimskoj zmiji "sa Fridom ili bez Fride, teško ili teže, Zagor je izabrao teže". To je pravi U2, zato sam glasao za pravog Zagora, ZIMSKU ZMIJU P.S. Recenzija Zimske zmije ti je fantastična |
|
|
Topic |
|