Author |
Topic |
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Magic Wind
New Member
Serbia
263 Posts
Member since 25/07/2008 |
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 11/01/2009 : 01:30:36
|
Crtezh mi deluje sjajno, boje bash i ne. Ali, videcemo, uostalom ja sam uvek za izdavanje u izvornom obliku. Naravno, ovo me najvishe interecuje zbog Nicija. |
|
|
BiDi
Senior Member
Slovenia
2435 Posts
Member since 06/05/2002 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 11/01/2009 : 07:52:16
|
meni se sviđa,sliči mi Coco Bilu, samo nema salama po podu.Uzimam. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 11/01/2009 : 09:07:04
|
I meni se čini da je OK, ali svakako uzimam. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 11/01/2009 : 11:05:19
|
Meni deluje skroz ok,podseca me malo na francuski strip Soda,koji sam jednom(vise nikad nisu objavili!!!)citao u stripoteci,s tim sto je tamo potka bila skroz ozbiljna a samo crtez karikiran,jel to slucaj i ovde ili je ipak komedija??? Ja cu svakako uzeti,ne izlazi cesto a i mini serijal je,naci ce se love |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 11/01/2009 : 11:41:13
|
quote: Originally posted by flamboyant soul
1) Neznam o čemu pričaš. 2) To je integrirani avatar.
Naravno, već si izbačen, samo sam uzeo vremena da ti pristojno odgovorim prije nego izletiš, čisto da ne pomisliš da si mi ti manje simpatičan od nekih drugih. Imaš vremena da napišeš još jedan post.
Pavel ti je postavio odlično pitanje. Vi moderatori na ovome forumu ste licemjeri. Inače ako neznaš Rommel je jedan od najboljih Hitlerovih generala pa ti vidi. |
|
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 11/01/2009 : 12:04:17
|
quote: Originally posted by culfis
quote: Originally posted by Bruce Wayne
naci ce se love
lako je tebi da to kazes (Bruce Wayne)
Dokusurice i mene svetska finasijska kriza,sledeci put ce plast da mi bude 30% pamuk,70% akril,a maska od tetrapak plastike.... |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21081 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 11/01/2009 : 13:38:44
|
quote: Originally posted by Djole
Nemoj da odgovaraš Dule, gubiš vreme članova foruma poznatih po skoncentrisanosti na temu. ;)
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21081 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 11/01/2009 : 13:46:47
|
Neki kadrovi zaista podsećaju na Jakovitijevog Koko Bila Kada sam već kod njega da li je neko izdao nešto od ovog kultnog junaka u zadnjih desetak godina ( ili planira da izda) ? Zadnje što sam video , su bile neke epizode u "Ćao almanahu"! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 11/01/2009 : 15:33:32
|
must have |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
7960 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 11/01/2009 : 16:44:05
|
Italijani imaju tradiciju kvalitetnog karikaturalno crtanog stripa oličenu u takvim majstorima kao što su Jakoviti, Landolfi, Botaro, Magnus.
Nadajmo se da su autori Leo Pulpa u nivou slavnih prethodnika. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 11/01/2009 : 17:07:19
|
quote: Originally posted by Bardho
Naravno, već si izbačen, samo sam uzeo vremena da ti pristojno odgovorim prije nego izletiš, čisto da ne pomisliš da si mi ti manje simpatičan od nekih drugih. Imaš vremena da napišeš još jedan post.
Pavel ti je postavio odlično pitanje. Vi moderatori na ovome forumu ste licemjeri. Inače ako neznaš Rommel je jedan od najboljih Hitlerovih generala pa ti vidi.
Sergej je davno objasnio svoj izbor nicka. I svatko tko ga je ikad vidio i popričao s njim par minuta zna da dobričina od čovjeka sigurno ne podržava nacizam, niti ima namjeru nikoga provocirati, dapače. Pavelu je, s druge strane, jedini cilj svađa i provociranje i izazivanje nereda, što konstantno radi zadnjih 5-6 godina. E pa bilo je dosta. Avatar je samo kap koja je prelila čašu (tj. što se mene osobno tiče, nije avatar nego uvrede moderatoru, pa poslije i meni).
|
Trouble will find me |
|
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 11/01/2009 : 17:40:36
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by Bardho
Pavel ti je postavio odlično pitanje. Vi moderatori na ovome forumu ste licemjeri. Inače ako neznaš Rommel je jedan od najboljih Hitlerovih generala pa ti vidi.
Sergej je davno objasnio svoj izbor nicka. I svatko tko ga je ikad vidio i popričao s njim par minuta zna da dobričina od čovjeka sigurno ne podržava nacizam, niti ima namjeru nikoga provocirati, dapače. Pavelu je, s druge strane, jedini cilj svađa i provociranje i izazivanje nereda, što konstantno radi zadnjih 5-6 godina. E pa bilo je dosta. Avatar je samo kap koja je prelila čašu (tj. što se mene osobno tiče, nije avatar nego uvrede moderatoru, pa poslije i meni).
Samo bi dodao da Pavel nije mislio na Sergejev nick nego na avatar i u tome je, mislim, bio u pravu (iako je vec i prije zasluzio izbacivanje) |
Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 11/01/2009 : 18:00:05
|
Meni je moj stari znao reći "Znaš što dobija onaj tko je u pravu?" kad bi se na nešto žalio... Drugim riječima, da, što se avatara tiče, Pavel u principu, naravno, ima pravo. Ali na ovom forumu je ipak moja zadnja. Ja (i moderatori) procijenjujem tko šta smije, a tko ne smije. Rommel, koji je dobričina i koji je doprinio ovom sajtu i forumu svojim tekstovima i znanjem još ima puno kredita, a Pavel je svoj upravo potrošio (a imao ga je puno previše, s obzirom na doprinos - mislim, zamislite da se danas pojavi neki pero perić i počne ponašati kao Pavel - ne bi se zadržao ni jedan dan). Osim toga, ako mu je moderator nešto rekao, čak ako moderator i nije u pravu, nema ga što vrijeđati nego se eventualno požaliti meni. Ali Pavel je naučio da mu se gleda kroz prste pa je krenuo kao i obično... i ovaj put je dobio što je tražio. |
Trouble will find me |
|
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 11/01/2009 : 18:19:42
|
quote: Originally posted by Markos
Meni je moj stari znao reći "Znaš što dobija onaj tko je u pravu?" kad bi se na nešto žalio... Drugim riječima, da, što se avatara tiče, Pavel u principu, naravno, ima pravo. Ali na ovom forumu je ipak moja zadnja. Ja (i moderatori) procijenjujem tko šta smije, a tko ne smije. Rommel, koji je dobričina i koji je doprinio ovom sajtu i forumu svojim tekstovima i znanjem još ima puno kredita, a Pavel je svoj upravo potrošio (a imao ga je puno previše, s obzirom na doprinos - mislim, zamislite da se danas pojavi neki pero perić i počne ponašati kao Pavel - ne bi se zadržao ni jedan dan). Osim toga, ako mu je moderator nešto rekao, čak ako moderator i nije u pravu, nema ga što vrijeđati nego se eventualno požaliti meni. Ali Pavel je naučio da mu se gleda kroz prste pa je krenuo kao i obično... i ovaj put je dobio što je tražio.
Sve je OK i sve mi je jasno. Svi mozemo pogledati postove od Pavela i vidjeti da je ovdje bio samo da provocira. |
Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš |
|
|
Topic |
|