forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Boneli junak od VČ-a
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 11/01/2009 : 00:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culfis
ludilo, kupujem!

Takodje. Mislim da je OK strip

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 11/01/2009 : 00:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message  Reply with Quote
Uh, baš ti hvala za ovo, ovaj Pulp izgleda odlično, izgleda da je žešća faca Kupujem sigurno
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 11/01/2009 : 00:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Evo još par stranica iz stripa. Da ne bude zabune, izdanje VČ je u boji.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 11/01/2009 : 01:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Jebeno
Kupujem

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 11/01/2009 : 01:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote

Massimo Bonfatti, valjda?

Jel to štos iz Minhena?

Edited by - culfis on 11/01/2009 01:03:12
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 11/01/2009 : 01:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
i kod nas ce slican dizajn...?

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 11/01/2009 : 01:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Sličan.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 11/01/2009 : 01:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Crtezh mi deluje sjajno, boje bash i ne. Ali, videcemo, uostalom ja sam uvek za izdavanje u izvornom obliku. Naravno, ovo me najvishe interecuje zbog Nicija.
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2435 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 11/01/2009 : 03:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
Da vidimo što če profa da uradi sa dizajnom :)

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/01/2009 : 07:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
meni se sviđa,sliči mi Coco Bilu, samo nema salama po podu.Uzimam.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/01/2009 : 09:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
I meni se čini da je OK, ali svakako uzimam.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/01/2009 : 09:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Dobro skočili ste da me linčijute zbog ovih karikatura,ubedićete me da ne znam da cenim prave vrednosti...
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 11/01/2009 : 11:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Meni deluje skroz ok,podseca me malo na francuski strip Soda,koji sam jednom(vise nikad nisu objavili!!!)citao u stripoteci,s tim sto je tamo potka bila skroz ozbiljna a samo crtez karikiran,jel to slucaj i ovde ili je ipak komedija??? Ja cu svakako uzeti,ne izlazi cesto a i mini serijal je,naci ce se love

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 11/01/2009 : 11:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

naci ce se love

lako je tebi da to kazes (Bruce Wayne)

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/01/2009 : 11:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
...kad neznaš za recesiju.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 11/01/2009 : 11:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flamboyant soul

1) Neznam o čemu pričaš.
2) To je integrirani avatar.

Naravno, već si izbačen, samo sam uzeo vremena da ti pristojno odgovorim prije nego izletiš, čisto da ne pomisliš da si mi ti manje simpatičan od nekih drugih. Imaš vremena da napišeš još jedan post.

Pavel ti je postavio odlično pitanje. Vi moderatori na ovome forumu ste licemjeri. Inače ako neznaš Rommel je jedan od najboljih Hitlerovih generala pa ti vidi.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 11/01/2009 : 12:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culfis

quote:
Originally posted by Bruce Wayne

naci ce se love

lako je tebi da to kazes (Bruce Wayne)

Dokusurice i mene svetska finasijska kriza,sledeci put ce plast da mi bude 30% pamuk,70% akril,a maska od tetrapak plastike....

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21081 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/01/2009 : 13:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Nemoj da odgovaraš Dule, gubiš vreme članova foruma poznatih po skoncentrisanosti na temu. ;)

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21081 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/01/2009 : 13:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Neki kadrovi zaista podsećaju na Jakovitijevog Koko Bila
Kada sam već kod njega da li je neko izdao nešto od ovog kultnog junaka u zadnjih desetak godina ( ili planira da izda) ?
Zadnje što sam video , su bile neke epizode u "Ćao almanahu"!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 11/01/2009 : 15:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
must have

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7960 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 11/01/2009 : 16:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Italijani imaju tradiciju kvalitetnog karikaturalno crtanog stripa oličenu u takvim majstorima kao što su Jakoviti, Landolfi, Botaro, Magnus.

Nadajmo se da su autori Leo Pulpa u nivou slavnih prethodnika.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29348 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/01/2009 : 17:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

quote:

1) Neznam o čemu pričaš.

Naravno, već si izbačen, samo sam uzeo vremena da ti pristojno odgovorim prije nego izletiš, čisto da ne pomisliš da si mi ti manje simpatičan od nekih drugih. Imaš vremena da napišeš još jedan post.

Pavel ti je postavio odlično pitanje. Vi moderatori na ovome forumu ste licemjeri. Inače ako neznaš Rommel je jedan od najboljih Hitlerovih generala pa ti vidi.

Sergej je davno objasnio svoj izbor nicka. I svatko tko ga je ikad vidio i popričao s njim par minuta zna da dobričina od čovjeka sigurno ne podržava nacizam, niti ima namjeru nikoga provocirati, dapače. Pavelu je, s druge strane, jedini cilj svađa i provociranje i izazivanje nereda, što konstantno radi zadnjih 5-6 godina. E pa bilo je dosta. Avatar je samo kap koja je prelila čašu (tj. što se mene osobno tiče, nije avatar nego uvrede moderatoru, pa poslije i meni).

Trouble will find me
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 11/01/2009 : 17:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Bardho

quote:

1) Neznam o čemu pričaš.

Sergej je davno objasnio svoj izbor nicka. I svatko tko ga je ikad vidio i popričao s njim par minuta zna da dobričina od čovjeka sigurno ne podržava nacizam, niti ima namjeru nikoga provocirati, dapače. Pavelu je, s druge strane, jedini cilj svađa i provociranje i izazivanje nereda, što konstantno radi zadnjih 5-6 godina. E pa bilo je dosta. Avatar je samo kap koja je prelila čašu (tj. što se mene osobno tiče, nije avatar nego uvrede moderatoru, pa poslije i meni).

Samo bi dodao da Pavel nije mislio na Sergejev nick nego na avatar i u tome je, mislim, bio u pravu (iako je vec i prije zasluzio izbacivanje)

Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29348 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/01/2009 : 18:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Meni je moj stari znao reći "Znaš što dobija onaj tko je u pravu?" kad bi se na nešto žalio...
Drugim riječima, da, što se avatara tiče, Pavel u principu, naravno, ima pravo. Ali na ovom forumu je ipak moja zadnja. Ja (i moderatori) procijenjujem tko šta smije, a tko ne smije. Rommel, koji je dobričina i koji je doprinio ovom sajtu i forumu svojim tekstovima i znanjem još ima puno kredita, a Pavel je svoj upravo potrošio (a imao ga je puno previše, s obzirom na doprinos - mislim, zamislite da se danas pojavi neki pero perić i počne ponašati kao Pavel - ne bi se zadržao ni jedan dan). Osim toga, ako mu je moderator nešto rekao, čak ako moderator i nije u pravu, nema ga što vrijeđati nego se eventualno požaliti meni. Ali Pavel je naučio da mu se gleda kroz prste pa je krenuo kao i obično... i ovaj put je dobio što je tražio.

Trouble will find me
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 11/01/2009 : 18:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Meni je moj stari znao reći "Znaš što dobija onaj tko je u pravu?" kad bi se na nešto žalio...
Drugim riječima, da, što se avatara tiče, Pavel u principu, naravno, ima pravo. Ali na ovom forumu je ipak moja zadnja. Ja (i moderatori) procijenjujem tko šta smije, a tko ne smije. Rommel, koji je dobričina i koji je doprinio ovom sajtu i forumu svojim tekstovima i znanjem još ima puno kredita, a Pavel je svoj upravo potrošio (a imao ga je puno previše, s obzirom na doprinos - mislim, zamislite da se danas pojavi neki pero perić i počne ponašati kao Pavel - ne bi se zadržao ni jedan dan). Osim toga, ako mu je moderator nešto rekao, čak ako moderator i nije u pravu, nema ga što vrijeđati nego se eventualno požaliti meni. Ali Pavel je naučio da mu se gleda kroz prste pa je krenuo kao i obično... i ovaj put je dobio što je tražio.

Sve je OK i sve mi je jasno. Svi mozemo pogledati postove od Pavela i vidjeti da je ovdje bio samo da provocira.

Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000