Ta mrcina od 390 stranica zar nije tribala biti broj 19 od Letterija ita.196-199? I kako će izaći kratka(manje od 90 str.)priča od Ticcija u ita br.199? A kako galepova u boji iz ita br.200? Inače moj osobni favorit iz nadolazećih priča(po onom šta sam pročita na SBE stranicama) je Pobunjenici iz Kanade od Fusca.Mrcina od 380 str.ita.br 203-207.
I meni je jedan od favorita Nollitina epizoda Pobunjenici iz Kanade. Licno, epizode koje je pisao matori Bonelli me ne tangiraju, previse su suvoparne.
Ta mrcina od 390 stranica zar nije tribala biti broj 19 od Letterija ita.196-199? I kako će izaći kratka(manje od 90 str.)priča od Ticcija u ita br.199? A kako galepova u boji iz ita br.200? Inače moj osobni favorit iz nadolazećih priča(po onom šta sam pročita na SBE stranicama) je Pobunjenici iz Kanade od Fusca.Mrcina od 380 str.ita.br 203-207.
Hm, da nisi malo pozurio?
Nas Tex 19 originalno je objavljen u ITA u epizodama 191 (kraj), 192 i 193 (pocetak), a Texa 20 crta Nicolo i objavljen je u ITA u epizodama 193 (drugi dio), 194, 195 i 196 (prvi dio).
Ova Letterijeva koju ti spominjes ici ce u nasemu Texu 21, a objavljena je originalno u Italiji u epizodama 196 (prvi dio), 197, 198 i 199 (prvi dio) i ima, onako ofrlje, oko 270-280 stranica (je velika, ali nije gadna mrcina poput Texa 20). Sto se ove kratke Ticcijeve tice (96 str.), ona ce ici samostalno kao Tex 22.
Tex 200 ide u boji, naravno.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Eh... mogu ti reci da bas uzivam! Vukovar u ovo doba godine je bas lijep. Samo spavam, treniram i lektoriram. MNo 23 & 24 su gotovi; Tex 19 takodjer, a upravo sada radim na Texu 20 - mrcini od 394 stranice!!! Jebote, kolika ce to knjizurina biti!!!
Kakvog skijanja...? Libellus i kad je na skijanju opet radi punom parom, a deblja polovica Libellusa ne smije na skije, ima zabranu, opasan za izazivanje lavina. Nigdje nisam otisao, tu sam, samo sam trenutacno okupiran drugim obavezama, no javim se kad stignem. Uglavnom Tex bi trebao sutra doci, prema informacijama koje imam.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Kakvog skijanja...? Libellus i kad je na skijanju opet radi punom parom, a deblja polovica Libellusa ne smije na skije, ima zabranu, opasan za izazivanje lavina. Nigdje nisam otisao, tu sam, samo sam trenutacno okupiran drugim obavezama, no javim se kad stignem. Uglavnom Tex bi trebao sutra doci, prema informacijama koje imam.
Ajde neki od Dadova ako moze da kaze sta ce tacno da stigne u Darkwood u sledecoj turi jer sam vise pogubio racunicu Kolko sam ukapirao- Tex 17,18; Tex alm.3 i samo 3 knjige NN?
nije samo MM smeće, tu je još Nathan Curnir, ali ima čudaka koji i to vole, pa moramo biti puni razumljevanja do tih.Ali polako gubimo strpljivost, pa još malo i svi ko Bazooka: Dajte više Texa ljudi pobogu ili...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
nije samo MM smeće, tu je još Nathan Curunir, ali ima čudaka koji i to vole, pa moramo biti puni razumljevanja do tih.Ali polako gubimo strpljivost, pa još malo i svi ko Bazooka: Dajte više Texa ljudi pobogu ili...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.