forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Boneli junak od VČ-a
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

anto
Advanced Member

Serbia
21081 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/01/2009 : 20:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Leo Pulp izlazi svakih par godina. Nije definitivno ukinut, ali, ne zna se da li ce i kada biti sledeceg. Ja o stripu chuo dobre stvari. Mislim da bih od ovoga (ako samo gledamo Boneli) jedino eventualno vishe voleo onaj Barbaticin One-shot. Meni deluje kao sjajan izbor, a i ako ne valja, tri broja prolete, pa onda ide neshto drugo. Divota.

Izvini koji Barbatin one-shot? Koliko znam izašao je Poleseov "legionari" i Antonio&Kaljarijev "banditi"

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 11/01/2009 : 20:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Meni je moj stari znao reći "Znaš što dobija onaj tko je u pravu?" kad bi se na nešto žalio...
Drugim riječima, da, što se avatara tiče, Pavel u principu, naravno, ima pravo. Ali na ovom forumu je ipak moja zadnja. Ja (i moderatori) procijenjujem tko šta smije, a tko ne smije. Rommel, koji je dobričina i koji je doprinio ovom sajtu i forumu svojim tekstovima i znanjem još ima puno kredita, a Pavel je svoj upravo potrošio (a imao ga je puno previše, s obzirom na doprinos - mislim, zamislite da se danas pojavi neki pero perić i počne ponašati kao Pavel - ne bi se zadržao ni jedan dan). Osim toga, ako mu je moderator nešto rekao, čak ako moderator i nije u pravu, nema ga što vrijeđati nego se eventualno požaliti meni. Ali Pavel je naučio da mu se gleda kroz prste pa je krenuo kao i obično... i ovaj put je dobio što je tražio.

Osobno mislim da svi članovi trebaju imati isti status. Da me se nebi krivo shvatilo nemam ništa protiv Rommela i ne branim Pavela ali nije mi dovoljno reći on je dobar čovjek i to rješava sve. Što se tiče Pavelovog vrijeđanja moderatora slažem se s tobom i u redu je da si ga izbacio.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 11/01/2009 : 20:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izvini koji Barbatin one-shot? Koliko znam izašao je Poleseov "legionari" i Antonio&Kaljarijev "banditi"

http://www.sergiobonellieditore.it/auto/edicola?collana=79&collocazione=1
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/01/2009 : 21:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho
Osobno mislim da svi članovi trebaju imati isti status. Da me se nebi krivo shvatilo nemam ništa protiv Rommela i ne branim Pavela ali nije mi dovoljno reći on je dobar čovjek i to rješava sve. Što se tiče Pavelovog vrijeđanja moderatora slažem se s tobom i u redu je da si ga izbacio.

Ja jesam ljevičar, ali Bogu hvala, nismo više u komunizmu:) Gle, nije da nisi u pravu, ali... realno, ne mogu svi imati isti status. Ne može npr. jedan DeeCay, koji je napisao 200 recenzija, imati isti status kao ne znam, netko tko se tek učlanio. Zasluge i minuli rad i "uzorno vladanje" čine razliku. I ja smatram da je to pošteno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 11/01/2009 : 22:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja jesam ljevičar, ali Bogu hvala, nismo više u komunizmu:) Gle, nije da nisi u pravu, ali... realno, ne mogu svi imati isti status. Ne može npr. jedan DeeCay, koji je napisao 200 recenzija, imati isti status kao ne znam, netko tko se tek učlanio. Zasluge i minuli rad i "uzorno vladanje" čine razliku. I ja smatram da je to pošteno.

Smatram da si u krivu al ne želim dalje potencirati raspravu(jer bi najvjerovatnije završili u politici) pa se povlačim. Šteta što si ljevičar
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/01/2009 : 23:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Šta da ti kažem, ćaća me se skoro odrekao:) Sorry zbog povlačenja politike, ako ti se raspravlja, možemo raspravljati ostavivši politku sa strane, ne brini.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 12/01/2009 : 01:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Šta da ti kažem, ćaća me se skoro odrekao:) Sorry zbog povlačenja politike, ako ti se raspravlja, možemo raspravljati ostavivši politku sa strane, ne brini.

Napravit ću korak unazad i priznati da si u pravu kad kažeš da tvoji suradnici ili suosnivači ovog sajta imaju pravo na bonuse ili popuste naspram drugih. Ali ne u ovome jer simbol neke države koja je vršila zločine nad pripadnicima drugih naroda i manjinskih skupina te jedan od najslavnijih generala te iste države brišu sve bonuse ili popuste.

Recimo da su moji preci preživjeli ili ne te zločine. Mene bi bilo briga dal je lik čiji je nadimak Rommel naci ili nije. Mene to vrijeđa.(ovo je fiktivno)
U toj stavci je Pavel (ma kakav god bio) u pravu.
Simboli su i Rommel i Njemački križ.

Da se razumjemo meni ne smetaju ni Rommel ni križ. Smeta mi nedosljednost kod opominjanja.Ovdje je razlog samo taj što Pavel iskače iz kalupa tj. voli malo potpaliti vatricu.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/01/2009 : 02:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

simbol neke države koja je vršila zločine nad pripadnicima drugih naroda i manjinskih skupina te jedan od najslavnijih generala te iste države brišu sve bonuse ili popuste

ali ljudi Bozji cijela rasprava vam je nesuvisla. u tom grmu i lezi zec. ne, pavel nije u pravu ni u nacelu.
ovaj kriz, iako nema izravne veze s nacizmom, postao je njegov simbol. zasto? pa ne treba valjda objasnjavati. upravo to JEST jedan od simbola strasnih nacistickih zlocina i bombardiranja civila. svakog laika ce, kad ga vidi, asocirati samo na jedno. strucnjak ce znati bolje, dublje, ali to nije poenta.
Rommel (ne nas Sergej:) je poznat po dvije stvari u svakoj zapadnoj literaturi. to sto smo mi odgajani na komunizmu gdje je vecina kopirana s ruske strane gledista, nesto je posve drugo. on je, dakle, poznat po:
1. iznimnoj ratnoj vjestini
2. kao jedan od vođa urotnika ciji je jedini cilj bio umorstvo onog manijaka i spas milijuna neduznih zrtava koje su tek uslijedile, i koji je de facto likvidiran od strane toga istog zloglasnog rezima buduci da urota nije uspjela - dakle covjek je dao zivot u borbi protiv nacizma!
pogledajte bilo koji atlas, bilo koju enciklopediju, knjigu o 2. s. r. izdanu na zapadu, naravno mislim na ''saveznicke'' zemlje, ne njemacke... i svi se slazu u tome. stoga taj covje NIJE I NE MOZE NIKAKO biti ni najmanji simbol ili podsjetnik nacizma, dapace. i naravno, njegova slava je cisto osnovnoskolska, svaki prosjecno obrazovan građanin na zapadu to zna.
tako da je premisa od koje polazite skroz pogresna: Sergeju se za ovaj avatar nema učiniti nikakav ustupak.
eto, morao sam zaci malo u politiku, ali kako objasniti ovo bez toga...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 12/01/2009 : 05:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Sine ne lupaj gluposti,više od polovine ljudi sa sajta su odrastali uz Bleka i Marka,događaje iz detinjstva pamte po njihovim stripovima...ni ja sada ne uživam posebno čitajući ih ali su jednostavno obezbedili mesto u legendi,a tog tvog Leo Pulpa kog još nisi čitao ne moraš toliko da hvališ je će ionako trajati tri meseca

jbte... koj si ti genije... prosto neverovatno....

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21081 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/01/2009 : 08:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

quote:

http://www.sergiobonellieditore.it/auto/edicola?collana=79&collocazione=1

Da,da skroz sam zaboravio.Hvala Colte.Samo to nije edicija uan šot nego Romanzi ... itd gde su objavljeni Dragonero i strip Gigija Simeonea

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21081 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/01/2009 : 08:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Za Markosa ,Bardhoa, Altaira i Curunira :
prijatelji ubiste nas sa oftopičarenjem, pređite negde drugde
Markose , šta se pravdaš bilo kome;daosi Pavelu minimalnu kaznu !(Pavel mi je simpatičan, ali je ipak prema Flambiju prekoračio svaku granicu normalnog ponašanja)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/01/2009 : 10:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Napravit ću korak unazad i priznati da si u pravu kad kažeš da tvoji suradnici ili suosnivači ovog sajta imaju pravo na bonuse ili popuste naspram drugih. Ali ne u ovome jer simbol neke države koja je vršila zločine nad pripadnicima drugih naroda i manjinskih skupina te jedan od najslavnijih generala te iste države brišu sve bonuse ili popuste.

Recimo da su moji preci preživjeli ili ne te zločine. Mene bi bilo briga dal je lik čiji je nadimak Rommel naci ili nije. Mene to vrijeđa.(ovo je fiktivno)

Da se razumjemo meni ne smetaju ni Rommel ni križ. Smeta mi nedosljednost kod opominjanja.Ovdje je razlog samo taj što Pavel iskače iz kalupa tj. voli malo potpaliti vatricu.

Slažemo se, gotovo potpuno. Ali evo, Curunir je dolje napisao lijepo objašnjenje, koje potpisujem, pa ta nedosljednost (od koje sigurno nisam cijepljen) ima argumentirano objašnjenje.

Trouble will find me
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 12/01/2009 : 10:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
I ja sam ljevičar i podržavam potpuno Markosa. Švabska obeležja nemaju šta radit na ovom sajtu.
Volim i crvenu zvijezdu ali isto nije joj mjesto na ovom sajtu. A da nebi bilo, da je topic o politiki: veseli me da su večina strip junaka po opredeljenju ljevo orijentirani.Zato volim Kena baš najviše od svih.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 12/01/2009 : 14:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

quote:

simbol neke države koja je vršila zločine nad pripadnicima drugih naroda i manjinskih skupina te jedan od najslavnijih generala te iste države brišu sve bonuse ili popuste

ali ljudi Bozji cijela rasprava vam je nesuvisla. u tom grmu i lezi zec. ne, pavel nije u pravu ni u nacelu.
ovaj kriz, iako nema izravne veze s nacizmom, postao je njegov simbol. zasto? pa ne treba valjda objasnjavati. upravo to JEST jedan od simbola strasnih nacistickih zlocina i bombardiranja civila. svakog laika ce, kad ga vidi, asocirati samo na jedno. strucnjak ce znati bolje, dublje, ali to nije poenta.
Rommel (ne nas Sergej:) je poznat po dvije stvari u svakoj zapadnoj literaturi. to sto smo mi odgajani na komunizmu gdje je vecina kopirana s ruske strane gledista, nesto je posve drugo. on je, dakle, poznat po:
1. iznimnoj ratnoj vjestini
2. kao jedan od vođa urotnika ciji je jedini cilj bio umorstvo onog manijaka i spas milijuna neduznih zrtava koje su tek uslijedile, i koji je de facto likvidiran od strane toga istog zloglasnog rezima buduci da urota nije uspjela - dakle covjek je dao zivot u borbi protiv nacizma!
pogledajte bilo koji atlas, bilo koju enciklopediju, knjigu o 2. s. r. izdanu na zapadu, naravno mislim na ''saveznicke'' zemlje, ne njemacke... i svi se slazu u tome. stoga taj covje NIJE I NE MOZE NIKAKO biti ni najmanji simbol ili podsjetnik nacizma, dapace. i naravno, njegova slava je cisto osnovnoskolska, svaki prosjecno obrazovan građanin na zapadu to zna.
tako da je premisa od koje polazite skroz pogresna: Sergeju se za ovaj avatar nema učiniti nikakav ustupak.
eto, morao sam zaci malo u politiku, ali kako objasniti ovo bez toga...

Hmm ovo je kao stvoreno za daljnju raspravu al nema smisla. Možda ako se upoznamo jednoga dana pa uz kavicu ili pivicu (ko šta voli) nastavimo ovaj razgovor.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 12/01/2009 : 14:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Slažemo se, gotovo potpuno. Ali evo, Curunir je dolje napisao lijepo objašnjenje, koje potpisujem, pa ta nedosljednost (od koje sigurno nisam cijepljen) ima argumentirano objašnjenje.

Kao što rekoh Curuniru možda se jednom na kavi nastavi ovaj razgovor, a dotle ti nama ljepo reci nešto o Leu Pulpu.
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
888 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 12/01/2009 : 15:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Hm, ne znam, zašto moderatori NE čiste forum od tovrstnih postova, koji nemaju šta tražiti u topiku, koji ima sasvim drugo značenje....npr. komentari oko novih stripova ili slično, pa onda sva rasprava totalno skrene sa bistva. Znam, da je postova mnogo, ali neki ljudi trebali bi da nauče, da postuju samo ono, što je mjerodajno za topik. Treba ispisati PRAVILA i STRIKTNO ih se pridržavati. Za takve ili druge svađe postoje privatne poruke ili topiki sa tom tematikom. Ja međutim ne postujem mnogo, ali kad nađem zanimljiv topik pročitao bi nešto, ali se najčešće tako zavuče stvar, da mi se ne da nadalje tražiti koje koristne informacije....!Izmenjivanje mišljenja je nešto sasvim normalno, ali na nekom kulturnom nivou! Bar ja tako mislim....!
Pozdrav G

Invincible shield
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 12/01/2009 : 16:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
možda zato što su zanimljivi o tvog...o stripovima znamo skoro svi sve pa...ako čemo pošteno, da se izbriše sve što nema veze sa stripovima...malo toga bi ostalo za čitanje...mislim da je sve bilo na dosta kulturnom nivoju...saznali da nas ima ljevih a bogme i desnih...samo sad neznam dal je Leo Pulp ljevi ili desni...tu je šef Markos pa on poduzima korake po tom pitanju ako prosudi da je prešlo granice koje su zacrtane...tako da giant iako ti je primjedba na mestu...
nekad treba pročitat i nešto što ne želiš da bi našao ono što te zanima...tako izpada da učiš pameti pametnije...bar ja tako mislim...!Pozdrav T.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 12/01/2009 : 18:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da postove koji nemaju veze sa imenom topica treba brisati, i to vigorozno. Ali, ja nisam admin, tako da, svako prema svome nahodjenju.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 12/01/2009 : 18:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
ah...recimo to ovako (da ne polemiziram sa baš svakim putnikom namjernikom koji nadje za shodno nešto mi spočitnuti - čovjek na slici je JAMES MASON a ne Erwin Rommel a nick Rommel se može odnositi na marku razarača ili na svojedobnog gradonačelnika Stuttgarta - pa vi vidite kako vam draqo
hvala svima koji su se zauzeli za mene....

Edited by - rommel on 12/01/2009 18:36:36
Go to Top of Page

dino alic
Junior Member

Croatia
363 Posts

Member since 23/01/2003

Posted - 12/01/2009 : 19:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dino alic an AOL message  Send dino alic a Private Message  Reply with Quote
ova stranica je namjenjena stripu i onima koji ga vole.postoji bezbroj strip junaka koji se mogu postaviti za avatar.mislim da nema potrebe ni za Romele(bez obzira je li rijec o bivsim gradonacelnicima,glumcima),ni za raznorazne simbole,grbove sportskih klubova,vojnike s puskama i ostala sranja.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/01/2009 : 19:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
naravno, kako si to pametno formulirao! samo si zaboravio da nije bas pozeljno ni da budu junaci u kratkim rukavima te da bi uzica od eventualna sesira morala biti cista... pri cemu nije uputno koristiti vise od 16 boja radi bolje protocnosti...
bezveze, iz krajnosti u krajnost... cekaj neka ti Globinjo objasni

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/01/2009 : 19:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
I ovim se završava polemika šta je bilo pre: zosko ili rommel?
Hvala na pažnji.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 12/01/2009 : 22:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

ah...recimo to ovako (da ne polemiziram sa baš svakim putnikom namjernikom koji nadje za shodno nešto mi spočitnuti - čovjek na slici je JAMES MASON a ne Erwin Rommel a nick Rommel se može odnositi na marku razarača ili na svojedobnog gradonačelnika Stuttgarta - pa vi vidite kako vam draqo
hvala svima koji su se zauzeli za mene....

Nisam ti ništa spočitnuo i nemam ništa ni protiv tebe osobno ni protiv Rommela. Fulao si bit mog razgovora sa Markosom i Curunirom.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 14/01/2009 : 16:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Jel' stizhe ovo danas u Darkvud?
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 14/01/2009 : 16:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Markos je rekao da ce pokusati da stigne, Pavel i Rommel sigurno nece...
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000