forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Boneli junak od VČ-a
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 16/01/2009 : 00:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Ah,blago vama,kupili pa komentarisete... Kod mene jos nije stigao.Cekam jos uvek proslonedeljnog Zagora... Rekao sam sebi:"Ne panici...ne panici..."
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/01/2009 : 01:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ne stigoh danas da ga kupim, klizavo je... a bas bih ga sad rado citao
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/01/2009 : 02:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je da i drugi pate zbog Lea, ah, bol chitanja stripa sa samo tri broja, retko ko zna tu patnju.

Bilo mi je slichno kada sam chitao Watchmen, uh, samo 12 brojeva, katastrofa. Odmah sam morao da sperem patnju serijom od prvih sto brojeva kako Bleka tako i Marka, chuo sam da nizhe Amerike imaju neke serije sa slichnim brojem epizoda, gadno je to, gledati onaj Kum od samo tri dela, a npr. "I bogati plachu" ima najmanje 250, te je dokazana i samim time rehabilitujuca vrednost.

Mislim da je to pravi lek za ove krace serijale.
Go to Top of Page

milan 11
Junior Member

Serbia
364 Posts

Member since 13/06/2008

Posted - 16/01/2009 : 07:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send milan 11 a Private Message  Reply with Quote
Niko me jos nije ubedio da dam 280 din.za Pulpa.Kada dam 220 din za Komandanta Marka koji je poskupeo 20 din ali je jos uvek jeftiniji nego u Hrvatskoj,ne zalim ni dinara.Komandant Mark je sjajan strip a Zalosna Sova i Flok su kultni likovi.Jedina dva stripa koja nisam do sada kupio od VC su Dragonero i ovj Pulp.Zaista bih vole da su umesto njih reprintovali stare epizode Mister No-a ili nekog drugog junaka po principu odabranih prica.
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 16/01/2009 : 10:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Ovog puta se slazem sa kolegom samurajem.

Sinoc oko 21.30h kupio Lea i to ovako:
Dobro vece,da li vam je ostalo nesto od stripova koje ste dobili danas?
Danas?Danas nismo dobijali stripove.
Vase koleginice su me uputile kod vas jer su one prodale sve primerke,da li biste bili ljbazni da
pogledate?Strip kosta 280din.
Uzima neki papir i gleda u njega,zatim pretura po kiosku,dok se molim svetoj devici od gvadalupe
da nadje Lea...okrece se ka meni sa stripom u rukama...Leo Pulp?Da,da hvala vam najlepse...
i tako procitah Pulpa jutros:P

Strip je prijatno osvezenje(mada nema kvalitet jer ima samo 3 broja)dobro je kolorisan i bolje
da kosta 280din nego manje a da je crno beli.

Upotrebio sam recept kojeg mi je otkrio kolega samuraj za kratke serijale,pa sam posle Pulpa,
procitao prvih 100 kom.Marka i Bleka tek da se podsetim sta to bese kvalitet a odgledao i sve epizode
Kasandre(prestao sam brojati posle 300te epizode,jer je to siguran znak da je u pitanju EXTRA kvalitet).

to:@Duh_koji_hoda cc:@alexts

posto mi ne verujes,poklonicu ti mojih 15 Torpeda i dacu ti ali samo na citanje Marka i Bleka
tek da vidis o kakvom se kvalitetu radi,ipak je vecina nas odrasla na njima a ti ako nisi
da otkrijes kakvo si detinjstvo propustio.

@Djole

Mark i Blek su ukinuti pre par decenija,ali oni zive vecno u nasim srcima i dan danas na nasim(a i sire)
kioscima,i nastavice se jer je potrebno okupiti jaku crtcku ekipu koja moze izneti sav taj kvalitet.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 16/01/2009 : 11:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Zašto ja uvijek kod ovakvih komentara očajno tražim taj smajli na kraju koji bi svemu dao smisao?

Leo Pulpa ću nabaiti prvom prilikom iako je to Nizzi a za Marka, Bleka i Tellera mogu samo reći da kad više nisam mogao kupiti sve sa kioska, kad se povećao broj izdanja , da sam mirne duše , čak i sa olakšanjem odustao od njih!

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 16/01/2009 : 11:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Ma smajlići samo ubijaju čari nedorečenosti, dvosmislenosti i misterioznosti. A i lakše je kavgu zametnuti bez njih.

...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 16/01/2009 : 12:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shommy

@Djole

Mark i Blek su ukinuti pre par decenija,ali oni zive vecno u nasim srcima i dan danas na nasim(a i sire)
kioscima,i nastavice se jer je potrebno okupiti jaku crtcku ekipu koja moze izneti sav taj kvalitet.

Zezaš se, tako?

Ako da -

ko ne - jel' ti profesor-inz hackovao account?

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 16/01/2009 : 13:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vase koleginice su me uputile kod vas jer su one prodale sve primerke,da li biste bili ljbazni da
Uzima neki papir i gleda u njega,zatim pretura po kiosku,dok se molim svetoj devici od gvadalupe
da nadje Lea...okrece se ka meni sa stripom u rukama...Leo Pulp?Da,da hvala vam najlepse...

Strip je prijatno osvezenje(mada nema kvalitet jer ima samo 3 broja)dobro je kolorisan i bolje

Upotrebio sam recept kojeg mi je otkrio kolega samuraj za kratke serijale,pa sam posle Pulpa,
procitao prvih 100 kom.Marka i Bleka tek da se podsetim sta to bese kvalitet a odgledao i sve epizode
Kasandre(prestao sam brojati posle 300te epizode,jer je to siguran znak da je u pitanju EXTRA kvalitet).

posto mi ne verujes,poklonicu ti mojih 15 Torpeda i dacu ti ali samo na citanje Marka i Bleka
tek da vidis o kakvom se kvalitetu radi,ipak je vecina nas odrasla na njima a ti ako nisi

@Djole

....cccc... jes, sipak... da uzmem Torpeda pa da posle moram da procitam kopmpletne M&B... neka fala... procitao sam ja toga i vise nego dovoljno...`

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/01/2009 : 14:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Zašto ja uvijek kod ovakvih komentara očajno tražim taj smajli na kraju koji bi svemu dao smisao?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 16/01/2009 : 15:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by Deers

A tu su nestali smajlići

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 16/01/2009 : 15:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
@Djole
Upravo prelistavam knjigu Bernet(kompletna biografija Berneta),na engleskom je ali mi nije potreban prevod za text u kojem Bernet kaze da i on i sve njegove kolege sanjaju da odrade epizode Marka i Bleka,cak i on sam kaze da bi menjao celu svoju crtacku karijeru za makar jedan nacrtani strip ovog ultra mega kvalitetnog tandema(Mark i Blek)i da po tome ostane upisan u istoriji i postane besmrtan
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 16/01/2009 : 16:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Mark i Blek su legende,kakav bre Pulp...vidi se to iz serije reprinta još uvek su na kioscima
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 16/01/2009 : 16:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Tako je profo
ti si izgleda jedini pravi poznavalac stripa na ovom forumu.
Kamo srece da imas svoju izdavacku kucu gde bi ti bio kraj
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 16/01/2009 : 16:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tako je profo

Kamo srece da imas svoju izdavacku kucu gde bi ti bio kraj

Možda na početku!?

Šalim se, naravno. I ja sam više za "proverene" junake, ali nemam ništa protiv i da se izda nešto "egzotičnije".
Go to Top of Page

Djuro
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 29/03/2006

Posted - 16/01/2009 : 17:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Djuro a Private Message  Reply with Quote
Marka i Bleka umjesto Obame i Hilari!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/01/2009 : 18:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Dobro,svi smo mi odrasli uz Marka i Bleka,ja bih i sad to citao,ali ne mogu sve da kupujem,pa sam se olucio za druge stvari.O ukusima ne treba raspravljati,ali i ja mislim da i sada Mark i Blek imaju vise citalaca od vecine izdanja.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 16/01/2009 : 18:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Da sam ja izdavač izdavao bi ono što se traži,neću valjda Leo Pulpa koji nema ni fanove ili slično...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/01/2009 : 18:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Dobro ok to,probaju malo,ako ne ide tri broja ima samo,nije velika steta.Mada je meni najveci promasaj Mark specijal.Ne zbog Marka,nego zato sto ne ide redovna serija.Bolje da su izdali neki spec.redovne serije ili maxi nego ovo.Jednostavno ne vidim poentu.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/01/2009 : 18:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Da sam ja izdavač izdavao bi ono što se traži,neću valjda Leo Pulpa koji nema ni fanove ili slično...

Pu pu daleko bilo! Da sam ja muzichki izdavach, samo bih izdavao Seku i Stoju, necu valjda klasichnu muziku ili dzez!

Samo bih celu zemlju zatrpao retardiranim djubretom koje narod voli, da mozhe da ostane lepo glup, neobrazovan, izolovan od sveta i bilo kakve raznolikosti koja u njemu postoji. Da nam je vishe ljudi kao ti profesore, gde bi nam bio kraj.
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1599 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 16/01/2009 : 18:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
Uzimam sva izdanja - bar prvi broj pa posle odlucuje sta dalje.Posebno Boneli izdanja jer je osvezenje potrebno. Mislim Zagor jeste i bice ali je potrebno nesto novo.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/01/2009 : 19:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Kada sam kao klinac skupljao stripove po prvi put (7-15 godina), bilo mi je jasno kakvi su stripovi Mark i Blek. Tako da nisam odrastao na njima već sam ih zaobilazio. I nije mi se previše promjenilo mišljenje od tada.
Tako da onu priču "Svi smo mi odrasli uz Marka i Bleka", pustite na miru. Ja sam skupljao Dylana, Mr.No i Zagora.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 16/01/2009 : 19:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Djole

Hahahahahahahahah,pa ti si genije,iskreno se nadam da je ovo bio sarkazam!!!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 16/01/2009 : 19:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

A kako su mark,blek i zagor dobili fanove,tako sto ih niko nije izdavao jer nemaju fanove???????

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 16/01/2009 : 19:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
pisalo je od nove godine vas ocekuju iznenadjenja u mnozini.sto znaci treba ocekivati jos osim leo pulpa.
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.73 seconds. Snitz Forums 2000