forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Opcenito o aukcijama
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

braindead
Starting Member

Croatia
22 Posts

Member since 23/03/2004

Posted - 15/01/2009 : 23:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send braindead a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav svima!

Maloprije sam kupio jedan strip. Dao sam prvu ponudu, pa sam poslao drugu, pa trecu, a citavo vrijeme je stala prva ponuda i ta je odlucila. Zasto je to tako? Do kad se moze slati ponuda, mislim, na koliko sekundi do kraja? Stekao sam dojam da kad posaljes ponudu jedan put, vise nemas pravo. Inace, tu prvu ponudu sam poslao mozda 1.5 minuta prije kraja. Nije mi veza nikako zastekala ni prije ni poslije.

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/01/2009 : 00:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
dobro si izabra ime
ako si osvojio strip,to znaći da ti je ponuda prihvaćena a kako si napisao da ti je prva prihvaćena a poslije druge nisu onda izvlačim zaključak da nitko drugi nije bida na taj strip a natjecati se protiv samog sebe i dizat cjenu ne možeš(na veliku žalost prodavatelja).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 16/01/2009 : 00:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message  Reply with Quote
a sad iden spavat

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 16/01/2009 : 00:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Član od 2004.???
o maj gad... Di si ti bio do sada...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/01/2009 : 10:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pretpostavljam da se o ovome radi: http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1212499 ?
Dakle, ponudio si 200kn, pa poslije povecao ponudu na 210 kuna, a kako nitko drui nije dao ponudu, strip si osvojio s najnizom mogucom ponudom - s 200 kuna. Ne razumijem što bi htio, da platiš 210?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/01/2009 : 12:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
hi hi hi...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/01/2009 : 14:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
hi hi hi
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12486 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 16/01/2009 : 16:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
ha ha ha tip je legenda!!!!!!!!!!A pazi on nije samo jednom povisio ponudu nego je povisio i drugi put i treči put,...htio on da digne cijenu u nebo hehe.Nadam se da češ isto tako postupiti kada naletiš na moje aukcije,ali ti preporičam,pošto vidiš da ne možeš bidati protiv sebe da odmah staviš tu neku veliku ponudu pa ti onda ne treba više brinuti da se nadmašiš
Go to Top of Page

braindead
Starting Member

Croatia
22 Posts

Member since 23/03/2004

Posted - 16/01/2009 : 17:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send braindead a Private Message  Reply with Quote
Član od 2004.???

Posvuda :) Sa vremena na vrijeme nesto kupim pa me nema neko vrijeme.
Go to Top of Page

braindead
Starting Member

Croatia
22 Posts

Member since 23/03/2004

Posted - 16/01/2009 : 18:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send braindead a Private Message  Reply with Quote
Dakle, ponudio si 200kn, pa poslije povecao ponudu na 210 kuna, a kako nitko drui nije dao ponudu, strip si osvojio s najnizom mogucom ponudom - s 200 kuna. Ne razumijem što bi htio, da platiš 210?

Da, to je taj strip. Ovaj strip sam juce osvojio, a prije 2 dana je isto bio Mefistov sin na aukciji koji mi je promakao za 1 kunu u zadnjim sekundama. Mislio sam da ce se i ovaj put nekoliko ljudi natjecati posto je strip rasprodan i da ce neko u zadnjim sekundama ponuditi vise novaca, pa sam htio biti siguran :D Naravno da nisam htio nabiti cijenu sam sebi nego se malo "osigurati" :)
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12486 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 16/01/2009 : 18:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
a-ha!
Pa čuj malo smo se našalili,no hard feelings!
Nego ako te zanima imam ti ja dosta LMS i ZS po povoljnoj cjeni za brata forumaša,od 5 kuna pa na gore.Svi su stripovi solidno ohranjeni,mislim ništa im ne fali,imaju sve liste,platnice,...ali nisu baš glanceri.Možeš jeftino da nabaviš puno stripova,pročitaš i onda polako stavljaš na aukcije i lijepo zaradiš novce.Ako te zanima javi mi se na mail da se dogovorimo.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/01/2009 : 19:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by braindead

Da, to je taj strip. Ovaj strip sam juce osvojio, a prije 2 dana je isto bio Mefistov sin na aukciji koji mi je promakao za 1 kunu u zadnjim sekundama. Mislio sam da ce se i ovaj put nekoliko ljudi natjecati posto je strip rasprodan i da ce neko u zadnjim sekundama ponuditi vise novaca, pa sam htio biti siguran :D Naravno da nisam htio nabiti cijenu sam sebi nego se malo "osigurati" :)

Nemaš brige, sistem je takav da automatski diže cijenu ako treba. Da je netko recimo stavio 205 kn., odmah bi skočilo na tvojih 206. Kako nije bilo drugih ponuda, ostalo je na za tebe najboljih 200 kn.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/01/2009 : 19:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by braindead

Član od 2004.???

Posvuda :) Sa vremena na vrijeme nesto kupim pa me nema neko vrijeme.

Hoćeš reći da imaš život za razliku od nas luzera koji po cijeli dan visimo na ovom sajtu...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

braindead
Starting Member

Croatia
22 Posts

Member since 23/03/2004

Posted - 18/01/2009 : 13:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send braindead a Private Message  Reply with Quote
[/quote]
Hoćeš reći da imaš život za razliku od nas luzera koji po cijeli dan visimo na ovom sajtu...
[/quote]

To si ti rekao :))
Go to Top of Page

braindead
Starting Member

Croatia
22 Posts

Member since 23/03/2004

Posted - 18/01/2009 : 13:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send braindead a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

a-ha!
Pa čuj malo smo se našalili,no hard feelings!
Nego ako te zanima imam ti ja dosta LMS i ZS po povoljnoj cjeni za brata forumaša,od 5 kuna pa na gore.Svi su stripovi solidno ohranjeni,mislim ništa im ne fali,imaju sve liste,platnice,...ali nisu baš glanceri.Možeš jeftino da nabaviš puno stripova,pročitaš i onda polako stavljaš na aukcije i lijepo zaradiš novce.Ako te zanima javi mi se na mail da se dogovorimo.

Ne brini, ne ljutim se. Dobro sam se nasmijao :))
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000