forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli cetvrtak kolekcija
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/01/2009 : 01:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by nesha

quote:

Ili jos bolje vidi koja jos izdavacka kuca komunicira sa kupcima preko ovog foruma, dalje od najave svojih izdanja. Skoro nijedna.

pa bas sam u ovom topicu to spomenuo i cak se moze reci pohvalno :-)))))

ali ajde evo posto ste shvatili da zelim da se raspravljam i posto ocekujem da pljuste izvinjenja onda cu ja da se izvinim svima koje sam maltretirao ovakvom raspravom i da je prekinem.

-Ja također,ali ću i dalje kupovati izdanja od VESELOG ČETVRTKA jer su dobra,a mislim da će i autor topic-a,nesha?!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/01/2009 : 01:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by regar

I koja je konacna svrha ove rasprave.

Dokaz da su i čitatelji Bonellija konačno postali zahtjevniji. Za pohvalu

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/01/2009 : 03:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Ok, mislim da bi trebalo stati na loptu.

Ljudi iz VC koji su na ovom forumu vde su prevashodno kao individue, a ne kao avatari svemocnog Vesleog Chetvrtka. Zhaliti se njima za tehnichke sitnice je lajanje u vetar. Ok, mozhda nekad u komunikaciji nekog od njih sa chitaocima nedostaje takta, ali to je upravo zato shto se na njima lome kola kad god neshto ne valja, bez obzira na to da li je to njihov domen ili ne.

nesho, izvoli mail Veselog: redakcija@veselicetvrtak.com .Sve primedbe uputi tamo. Ovde su samo fanovi stripa, od kojih neki rade za VC, a neki ne. Toliko.
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 18/01/2009 : 04:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
ma daj ako ne zeli vise da kupuje stripove ne mora sto mora da lupa na sva zvona, ja sam do 4 razreda osnovne skole slusao samo plavi orkestar i kada sam nakon toga presao na corbu i dugme, pa potom na Azru i Ekv, nisam redom obavestavao kako je to sto sam ranije kupovao fals i da je ovo sad mnogo bolje. Molim lepo neka radi sta god hoce i nek zadrzi to za sebe jer me uopste ne interesuje sta je jeo koga je j eb a o i sta je citao. Njegova stvar i neka ostane njegova sto se mene tice

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 18/01/2009 : 19:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:
Originally posted by tiberije

ma daj ako ne zeli vise da kupuje stripove ne mora sto mora da lupa na sva zvona, ja sam do 4 razreda osnovne skole slusao samo plavi orkestar i kada sam nakon toga presao na corbu i dugme, pa potom na Azru i Ekv, nisam redom obavestavao kako je to sto sam ranije kupovao fals i da je ovo sad mnogo bolje. Molim lepo neka radi sta god hoce i nek zadrzi to za sebe jer me uopste ne interesuje sta je jeo koga je j eb a o i sta je citao. Njegova stvar i neka ostane njegova sto se mene tice

Ovo što si napisao nema veze sa životom. Nesha nije napisao da je kupovao stripove pa da mu se potom nije svideo njihov sadržaj. Dečko je izneo svoj problem sa feleričnim stripovima i šta tu ima loše ? Uostalom nije jedini kome se to desilo. Što se tiče ljudi koji rade u Četvrtku a povremeno su ovde na forumu, njihova komunikacija je ravna nuli. Čas nas svojim komentarima prave idiotima, čas kažu da nisu oni zaduženi za odnos sa javnošću i da čak i nisu neki poznavaoci stripova. Pa nek se odluče već jednom za šta su. Takođe bih zamolio članove koje ova tema ne zanima da istu preskoče a ne da pišu svakojake nebuloze. Ja npr. ne čitam mange i ne pišem po forumu o njima jer me ne zanimaju. I još nešto : kako je Dveribed napisao, ako ne znaju kako se komunicira sa rajom neka pogledaju postove u vezi Libelusa i biće im jasno, nadam se.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/01/2009 : 19:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
"Za sva pitanja i sugestije, obratite se na mail redakcija@veselicetvrtak.com". Tu stavku je Going-Going N puta ponovio, jer je to najbolji nacin da se dobijaju odgovori koji zanimaju citaoce. Takodje, u impresumima izdanja VC postoje i brojevi telefona, na koje citaoci mogu da pozovu i zatraze informacije. Pomenuti nesha je tu opciju vec iskoristio, komunicirao sa redakcijom, i sada, umesto da to ponovo uradi, on se obraca putem Foruma i putem ovog topika provlaci tezu kako je komunikacija sa VC katastrofalna i da ne postoji nacin da na bilo koji nacin svoj problem regulise osim javnog istupa u kojem kaze da prestaje sa kupovinom stripova, na sta mi zaista ne mozemo da uticemo. Tacnije mozemo, eventualnom zamenom stripa, ali on to ne zeli. Ne vidim na koji jos nacin ljudi koji rade u VCu mogu da mu pomognu.
Sto se tice nase kompetencije, sam si pomenuo golmana Zvezde, pa cu ti elaborirati na tom primeru : niko Randjelovica/Banovica/Stamenkovica/XY ne moze da krivi sto ne ume da brani u rangu Bufona, Kasiljesa ili Van Der Sara. Mi se trudimo koliko umemo i znamo i ne mozemo da se obesimo sto nismo poznavaoci stripa kakvi su Dado, Gaston ili Markos. Glede komunikacije sa Forumasima, njih trojica ucestvuju u maltene svim fazama izrade stripa (uostalom rade ih najcesce 500 i distribuiraju samo preko knjizara) i sigurno da znaju zasto neki almanah ili album nije stigao u Libellus, SNK ili Darkwood. Dusman, GG i ja zaista ne mozemo da kazemo zasto se odredjeni broj VC nije pojavio u Rumi na kiosku preko puta autobuske stanice do 10:25 u cetvrtak ujutru (buduci da se nama cesto upucuje pitanja tog tipa) ili zasto u nekom stripu fale strane ili postoje neke duple. Tome i sluze mailovi i telefoni, da se nadleznim sluzbama upute zamerke, kritike i pitanja.
Go to Top of Page

nesha
Starting Member

68 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 18/01/2009 : 20:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send nesha a Private Message
pa kako te nije sramota??????
trazio si da prestanem sa pisanjem sto sam i prvobitno obecao a ti me ponovo uzimas u usta.
sta ti hoces?
pitao si mene sta ja hocu i sto ovaj topic ima 95 poruka, a ja ukupno imam duplo manje poruka na celom forumu.
vise od mene pises na ovom topicu a mene pitas sta ja hocu.

ako nisi odgovoran za ovo o cemu se prica onda nemoj ni da se ubacujes u ovaj topic.
samo mi nije jasno kako nemas veze sa redakcijom kada mi znas puno ime i prezime a jedino sam ga ostavio mail-u vase redakcije.

ako vam je takva politika da je jeres reci "izvinjavamo se svim citaocima koji su imali probleme, radimo sve sto je u nasoj moci da se ti probleme isprave" onda bar nemoj nista da pises i ovaj topic ce se zavrsiti.

i provlacim i dalje tezu kako je komunikacija sa VC katastrofalna sto se moze videti na ovom forumu. evo upravo u ovom topicu se to najbolje vidi.

ponasas se kao klinac cija rec mora biti poslednja. stvarno sam mislio da prekinem sve ovo ali si stvarno bezobrazan.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/01/2009 : 21:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Koji je broj telefona na koji se mogu obratiti redakciji VČ-a?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/01/2009 : 21:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Ja trazio od tebe da prestanes da pises na ovom Forumu, a ti si mi to obecao? Ovo je definitivno za Zonu Sumraka. Covek sa kojim si komunicirao ti se izvinio, omogucio zamenu stripa i objasnio da se greske desavaju, i onda dolazis ovamo i pocinjes pricu kako je tvoj kolega imao neprijatnosti prilikom zamene i da jednostavno odustajes od dalje kupovine, ali da ocekujes napade sa svih strana i da ces se verovatno diskonektovati itd itd itd. Kao sto je regar lepo primetio, you have made your point. I isto tako ti je receno da te niko nece terati da kupujes stripove niti da bi zbog svoje odluke trebao da budes napadan. Postoji oficijelno mesto na koje se mogu uputiti primedbe, zamerke i sl, i sa kojeg mozes da trazis izvinjenje. Ja ne znam gde je nastao problem, da li problem uopste postoji, jedino ti mogu reci da postujem tvoju odluku da ne skupljas kolekciju. Ne znam ni da li bih uopste ucestvovao u ovom topiku da nisi ubacio potpunu izmisljotinu o neprijatnostima koje je imao tvoj kolega, jer je u redakciji bilo reci u tome i apsolutno niko nista ne zna o pomenutom "incidentu".
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/01/2009 : 21:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
I da, jos jednom cu te pitati. Sta ti u stvari hoces? Svaki citalac ima opciju da zameni strip, ti to neces; niko odavde ti ne moze obecati da nece biti gresaka u primerku koji budes kupio, jer je do tehnickog dela i masina. Mozemo samo da se izvinemo i ponudimo zamenu, sto je vec jednom uradjeno, i to putem koji nije vezan za ovaj Forum. Then again, vec si mnogo puta ponovi da te to ne zanima. Dakle, zasto si otvorio ovaj topik?
Go to Top of Page

nesha
Starting Member

68 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 18/01/2009 : 21:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Send nesha a Private Message
to nije izmisljotina. to se desilo mom kolegi.
niste ni rekli koji je taj sa bradom iz vase redakcije. da li je on stvarno uveo mog kolegu u prostorije ili je i to izmisljotina? da li je rekao da ne moze zameniti strip i onda mu je zamenila neka zena koja se kasnije pojavila? evo kazite da li je to tacno i kako se desilo?
da li mu je prethodno preko telefona rekao da ne ulazi u prostorije ili nije, ili je izmisljotina i da je postojao telefonski razgovor izmedju njih?
jedino si rekao da je izmiljotina a ne i sta se stvarno desilo a sta nije tacno.

a uopste ne pricam o tome da si totalno promasio poentu. svaki put kada pokusas da ukratko objasnis ono sto sam pisao ti totalno omasis. tu je ceo topic pa neka ljudi procitaju ko je sta rekao.

samo u ovom topicu sam imao nekoliko velikih pohvala upucenih veselom cetvrtku, ali zamerke su te koje vam bodu oci.

ako interesuje nekoga ja nista ne zelim, sta sam imao to sam izneo. da zamenim strip posle ovakve komunikacije necu i ne pravim dramu zbog toga. samo odgovorim na svaki petu poruku gde me napadate ili izvrcete moje reci posto stvarno ponekad prelazite granicu lepog ponasanja.
Go to Top of Page

nesha
Starting Member

68 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 18/01/2009 : 21:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send nesha a Private Message
quote:

[I da, jos jednom cu te pitati. Sta ti u stvari hoces?

pa citas li ti uopste sta ti pricam?
rekao sam da necu vise ucestvovati u ovom topicu i da necu nista, i da se izvinjavam svima koje sam maltretirao u ovom topicu.
a ti me posle toga ponovo uzimas u usta na najgori moguci nacin.
i kada ti odgovorim ti me pitas "sta hoces".
pa zar nista ne provaljujes?
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/01/2009 : 21:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:

niste ni rekli koji je taj sa bradom iz vase redakcije. da li je on stvarno uveo mog kolegu u prostorije ili je i to izmisljotina? da li je rekao da ne moze zameniti strip i onda mu je zamenila neka zena koja se kasnije pojavila? evo kazite da li je to tacno i kako se desilo?
da li mu je prethodno preko telefona rekao da ne ulazi u prostorije ili nije, ili je izmisljotina i da je postojao telefonski razgovor izmedju njih?
jedino si rekao da je izmiljotina a ne i sta se stvarno desilo a sta nije tacno.

a uopste ne pricam o tome da si totalno promasio poentu. svaki put kada pokusas da ukratko objasnis ono sto sam pisao ti totalno omasis. tu je ceo topic pa neka ljudi procitaju ko je sta rekao.

samo u ovom topicu sam imao nekoliko velikih pohvala upucenih veselom cetvrtku, ali zamerke su te koje vam bodu oci.

ako interesuje nekoga ja nista ne zelim, sta sam imao to sam izneo. da zamenim strip posle ovakve komunikacije necu i ne pravim dramu zbog toga. samo odgovorim na svaki petu poruku gde me napadate ili izvrcete moje reci posto stvarno ponekad prelazite granicu lepog ponasanja.

Pre svega, u redakciji postoji samo jedan covek koji bi mogao da odgovara opisu "bradonje", a to je Going-Going, ali on tada nije ni bio tamo. Stavise, u periodu kada je tvoj kolega bio u redakciji nije ni bilo nikoga osim zene koja mu je zamenila strip. U uvodnom postu si rekao da ne moyes da garantujes sta je bilo, a posle si nastavio kao da je sve bilo upravo onako kao sto si pomenuo.
Napadi...sve je receno. Ovaj topik si otvorio pominjuci kako ocekujes napade koji ce te primorati da odes, kako ce ti biti receno sve i svasta, kako su moderatori protiv tebe, sto je elaborirano u to da su moderatori previse blagonakloni prema VCu i sl. I na kraju te niko nije napao. Niko tebe ne sprecava da iznosis zamerke, i kao sto vec rekoh, ljudi iz redakcije VC ce uvek izaci u susret citaocima koliko to mogu, ali za neke stvari ne mogu nista da urade. Stavise, ti si o svemu bio obavesten, ali si ovde nastupio pod geslom da je komunikacija ocajna, misteriozne bradonje teraju ljude motkom i sl, a to je potpuna fabrikacija, jer se na svaki mail ili telefonski poziv upucen redakciji odgovara.
Go to Top of Page

nesha
Starting Member

68 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 18/01/2009 : 22:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send nesha a Private Message
quote:

U uvodnom postu si rekao da ne moyes da garantujes sta je bilo, a posle si nastavio kao da je sve bilo upravo onako kao sto si pomenuo.

pa ne mogu da garantujem ali koliko poznajem kolegu ne verujem da bi me lagao. svaki covek zna da pretera ali posle ove tvoje price sam siguran da je sve tacno.
mi i nemamo pojima da li neko tamo ima bradu ili svi imate bradu.
da je izmislio telefonski razgovor (muvao se oko broja gde se nalazi redakcije ali se nije snasao pa je zvao telefonom) sa covekom koga je posle video u prostorijama (bradonja) i susret sa njim e to vec ne verujem.
postoji call history pa mozemo videti na njegovom mobilnom da li je telefonski razgovor postojao.

evo tuzite me zbog klevete. ja sam siguran da iznesete deset bradonji na podijum da ce moj kolega uperiti prstom u tog vaseg kolegu posto sam ubedjen da nije izmislio taj susret.

quote:

Napadi...sve je receno. Ovaj topik si otvorio pominjuci kako ocekujes napade koji ce te primorati da odes, kako ce ti biti receno sve i svasta, kako su moderatori protiv tebe, sto je elaborirano u to da su moderatori previse blagonakloni prema VCu i sl. I na kraju te niko nije napao.

ma sta pricas. pa evo cak sam i hteo da prekinem ovu raspravu ali si me ti ponovo napao. samo izvrces moje reci i spominjes me u negativnom kontekstu.

quote:

Niko tebe ne sprecava da iznosis zamerke

pa ovaj topic je i bio zamisljen tako dok ti nisi promasio poentu i skrenuo sa kursa.
Go to Top of Page

nesha
Starting Member

68 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 18/01/2009 : 22:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send nesha a Private Message
quote:
Originally posted by Colt
Pre svega, u redakciji postoji samo jedan covek koji bi mogao da odgovara opisu "bradonje", a to je Going-Going, ali on tada nije ni bio tamo. Stavise, u periodu kada je tvoj kolega bio u redakciji nije ni bilo nikoga osim zene koja mu je zamenila strip.

evo sada sam zvao kolegu telefonom.
bradonja, nizi, pomalo mrsav (ne previse) i misli da ima neku funkciju jer je bio u zasebnoj kancelariji i prema ophodjenju sa onom zenom misli da joj je nadredjeni.

ne mogu verovati da se pravite da je taj susret izmisljen.
Go to Top of Page

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 18/01/2009 : 22:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message
I sve ovo samo zato što ne želiš da prošetaš pet metara dalje od svog ulaza?!
Bilo da je u pitanju kupovina stripa ili reklamacija istog.

Pošalješ nekoga, umesto ti da odeš, pa prenosiš "tako mi je rekao" informacije.

Daj nam taj mobilni da svi proverimo obavljene pozive.

Ako imaš godina koliko imaš, pa ti si onda neki veliki smarač.

Teško tom tvom prijatelju sa tobom.

Edited by - cgmiki on 18/01/2009 22:31:05
Go to Top of Page

Tonka
Average Member

Croatia
865 Posts

Member since 02/12/2001

Posted - 18/01/2009 : 22:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka a Private Message
quote:

quote:

Pre svega, u redakciji postoji samo jedan covek koji bi mogao da odgovara opisu "bradonje", a to je Going-Going, ali on tada nije ni bio tamo. Stavise, u periodu kada je tvoj kolega bio u redakciji nije ni bilo nikoga osim zene koja mu je zamenila strip. U uvodnom postu si rekao da ne moyes da garantujes sta je bilo, a posle si nastavio kao da je sve bilo upravo onako kao sto si pomenuo.
Napadi...sve je receno. Ovaj topik si otvorio pominjuci kako ocekujes napade koji ce te primorati da odes, kako ce ti biti receno sve i svasta, kako su moderatori protiv tebe, sto je elaborirano u to da su moderatori previse blagonakloni prema VCu i sl. I na kraju te niko nije napao. Niko tebe ne sprecava da iznosis zamerke, i kao sto vec rekoh, ljudi iz redakcije VC ce uvek izaci u susret citaocima koliko to mogu, ali za neke stvari ne mogu nista da urade. Stavise, ti si o svemu bio obavesten, ali si ovde nastupio pod geslom da je komunikacija ocajna, misteriozne bradonje teraju ljude motkom i sl, a to je potpuna fabrikacija, jer se na svaki mail ili telefonski poziv upucen redakciji odgovara.

Hmmm ovo zvuci kao prica iz Marty Mystere!?
A da nije mozda to bio kakav ljubavnik od te zenske??
To bi i objasnilo njegovu reakciju. Lik je bio sam s zenskom i onda mu dolazi covjek u pol igre i pita za zamjenu stripa :)))))
Eh i ja bi ga poslao u 3PM u takvoj situaciji
Go to Top of Page

sai
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 24/10/2008

Posted - 18/01/2009 : 22:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit sai's Homepage  Send sai a Private Message
Izgleda da je slučaj rešen

Edited by - sai on 18/01/2009 22:42:33
Go to Top of Page

Bljak
New Member

177 Posts

Member since 24/10/2005

Posted - 18/01/2009 : 23:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Bljak a Private Message
popravite kvalitet stampe...poslednje objavljeni stripovi imaju uzasne mrlje gde treba da bude kompaktna crna boja.

hiljade ljudi, a ideal jedan je...radnicki
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 18/01/2009 : 23:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:

Usput bih iskoristio priliku da jos jednom ponovim da se ljudi iz VC koji su clanovi Foruma (Going-Going, Dusman i ja) ne razumeju previse u stripove i da je zato iluzorno pitati ih bilo sta u vezi izdavacke politike (ne pricam samo o stampariji, vec i o buducim izdanjima, planovima, najavama, rokovima i sl). Citamo stripove s vremena na vreme i to je to : vise instance odlucuju o svim poslovnim potezima i obavestenja o istima mozete eventualno dobiti pisuci na mail redakcije, a uskoro ce i sajt biti u potpunosti funkcionalan.

buuuhaahaahaaaa
Pa ovo je najnebuloznija stvar koju sam cuo u zadnje vreme ovde...
Koj-kur moj onda odgovarate bilo kome nesto na tu temu...pokrijte se usima(kako kaze dveribad) i nadajte se da cete doziveti iducu platu
Ako ima neko ko je merodavan iz redakcije da odgovori citaocima i KUPCIMA neka to sto skorije ucini...Izvinjenje zaista ne kosta nista...a to je najminimalnija stvar koja se moze uraditi posle svih katastrofalnih gresaka koje ste napravili do sada...

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 19/01/2009 : 00:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Pa odgovaramo na ono sto znamo. Za druge stvari postoji mail. Ranije je Sloba bio merodavan, pa je i dolazio i odgovarao na Forum, ali buduci da on vise nije u redakciji...
Go to Top of Page

HarryBlock
New Member

160 Posts

Member since 21/04/2006

Posted - 19/01/2009 : 02:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send HarryBlock a Private Message
Hahaha! Bravo Tonka, nakon pet strana prepunih gluposti, ti si resio slucaj.
Da sam ja bio na mestu "bradonje", i da me neki lik prekine u taslac..., ehm vodjenju ljubavi, posto je dosao da za kolegu zameni novog Dilana, kojem fali par strana, mislim da bi DD-a srolao i nabio doticnom tamo gde "sun don't shine"!

... Sveti Sava nego ko drugi bre! Kad sam upoznao coveka, imao sam religiozne vizije majku ti jebem! Halucinirao sam ko da sam pio nitro farbu. ("Velja Ilic" - Nikad Izvini)
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 19/01/2009 : 07:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Ala ga tupite "braco cudna".

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 19/01/2009 : 08:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Ala ga tupite "braco cudna".

Vala bas. Mislim da je ovo slucaj za Leo Pulpa

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

milan 11
Junior Member

Serbia
364 Posts

Member since 13/06/2008

Posted - 19/01/2009 : 09:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send milan 11 a Private Message
Ne mogu da verujem da ljudi iz VC-a polemisu sa citaocima od kojih su direktno zavisni.Mozda su citaoci ovakvi ili onakvi ali su citaoci a musterija je UVEK u pravu.Cini mi se da je jedino sa Slobom (a napominje \m da nikog iz VC-a ne poznajem licno) moglo normalno da se razgovara.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000