Procitao tek prva 4.poglavlja od dvadeset i kusur i vec mi se cini da mi se isplatio samo na ove nekolko price,tako da ostale citam za dzabe... Lude price,fenomenalan crtez
Auuuuuuuu, pa tomu se nisam nadao...ja sve chekam u Darkvudu. A jel bilo i shta od macanovih skorijih izdanja?
Mislim da je sve dobijao,jer tamo nema Libellusovih izdanja pa covek ne ceka na njih. Nisam bas smeo mnogo da razgledam,jer sam za tren oka puko dobre pare na Crnjaci,Na povratku kuci,XIII(BG) i Tangi i Laverdir.
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
To je to,kolko ja znam,a price rasturaju. Posle prve 3 price sam vec racunao da mi se album otplatio a da su ostale badava. Ludilo od stripa i stvarno nenadmasan tandem.
Stigao sam do 13te priche, koja me je potpuno rasturila. Jeste da je malo skuplji, ali odavno nisam chitao ovako dobar album. Po mom mishljenju, must buy i apsolutna preporuka za sve koji su na ivici da uzmu.
za usporedbu - fibrini špageti su 115 kn - cijene ovih novih pet albuma su po meni sramotno visoke - živa katastrofa
Ovo je i meni palo na pamet, zato san i napisa u nekon drugon topicu da očekujen cijenu 12o-130 Kn.Do 149 i nije neka razlika, ali šta je puno, puno je. Bernetta ću kupit jer mi je drag, ali ostatak ću na žalost zaobić. Nikad nisan kuka o cijenama stripova, al ovde po prvi put imam osjećaj da nas se dere.
Eto, stiglo u knjižnicu i upravo čitam. Pa ne moram baš sve kupiti, pogotovo po takvim cijenama. Ionako mi je knjižnica 50 metara od stana, a stripovi u kući kilometar dalje. Inače, super stripići, instant zabava, lako i čitljivo. Svaki završi nekim antihepiendom.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
za usporedbu - fibrini špageti su 115 kn - cijene ovih novih pet albuma su po meni sramotno visoke - živa katastrofa
Ovo je i meni palo na pamet, zato san i napisa u nekon drugon topicu da očekujen cijenu 12o-130 Kn.Do 149 i nije neka razlika, ali šta je puno, puno je. Bernetta ću kupit jer mi je drag, ali ostatak ću na žalost zaobić. Nikad nisan kuka o cijenama stripova, al ovde po prvi put imam osjećaj da nas se dere.
Eto, stiglo u knjižnicu i upravo čitam. Pa ne moram baš sve kupiti, pogotovo po takvim cijenama. Ionako mi je knjižnica 50 metara od stana, a stripovi u kući kilometar dalje. Inače, super stripići, instant zabava, lako i čitljivo. Svaki završi nekim antihepiendom.
He, i ja prije 10-tak dana uzeo u knjižnici Crnjake i Čuvar koplja. Crnjaci su svakako hvale vrijedan izdavački potez i strip kojeg se svakako isplati barem pročitati, ako ne i kupiti. S druge strane Čuvar koplja je izuzetno iritantan strip kojeg ni uz najbolju volju nisam uspio pročitati ni do pola.