forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 19/01/2009 : 18:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Slazem se s profom.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2009 : 19:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

nacisticka svastika je u obrnutom smjeru
ova svastika je azijski simbol vjecnosti ili nečega sličnog

Pogrešno, ali barem se trudiš.

nije,
svastika ima poprilicno znacenja (jer ima i razlicitih svastika. indijska, japanska npr.)
mi smo naveli sljedeca: srece, blagostanja, vjecnosti, ljubav, milost, inteligenciju, snagu

Kao što rekoh, pogrešno, ali se trudiš

Svastika se javlja i u "levoj i "desnoj" verziji. Nacistički simbol je svastika zaokrenuta za 45 stepena oko centra.
Pogledaj uglove gde se nalaze.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1477 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 19/01/2009 : 20:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jasa

Slazem se s profom.

tja, ajd neka vam bude, u većini ste...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/01/2009 : 22:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

nacisticka svastika je u obrnutom smjeru
ova svastika je azijski simbol vjecnosti ili nečega sličnog

Pogrešno, ali barem se trudiš.

nije,
svastika ima poprilicno znacenja (jer ima i razlicitih svastika. indijska, japanska npr.)
mi smo naveli sljedeca: srece, blagostanja, vjecnosti, ljubav, milost, inteligenciju, snagu

Kao što rekoh, pogrešno, ali se trudiš

Svastika se javlja i u "levoj i "desnoj" verziji. Nacistički simbol je svastika zaokrenuta za 45 stepena oko centra.

pa to sam i rekao:
"svastika se crta u oba smjera, u jednom znaci ljubav i milost, a u drugom snagu i inteligenciju
znaci, hićo je samo preuzeo svastiku usmjereno udesno (kao sto je poli rekao)"
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 19/01/2009 : 22:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
Hvala svima koji su se trudili da objasne znacenje svastike na naslovnici koju je crtao Luca ENOCH.
Stvarno me to nikada nije zanimalo i mrzelo me je da trazim po netu neko dodatno objasnjenje

Ono sto me nije mrzelo je da sam nasao neke Zagor table koje je crtao GIUSEPPE PRISCO

Tavola da 'UN CAPESTRO PER GAMBIT' testi di Moreno Burattini

On je jedan od mladjih crtaca (1965) u Zagor stafu i za sada je nacrtao samo
Maxi Zagor 2007, "Uomini in guerra"

Ove table nisu lose a Maxi 2007 nisam citao da bi mogao da dam neki detaljniji komentar u vezi njegovog crteza

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2009 : 22:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2009 : 22:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Ono sto me nije mrzelo je da sam nasao neke Zagor table koje je crtao GIUSEPPE PRISCO

Crtež je više nego odvratan.
Nego, gde beše mogu da se nađu ove privju stranice? Imao sam negde taj bookmark, ali ne mogu da ga pronađem.

Edited by - manhunter on 19/01/2009 22:51:32
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2009 : 22:53:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala svima koji su se trudili da objasne znacenje svastike na naslovnici koju je crtao Luca ENOCH.
Stvarno me to nikada nije zanimalo i mrzelo me je da trazim po netu neko dodatno objasnjenje

quote:

Na kraju pitanje ko je taj Luca ENOCH i odakle svastika na Zagor naslovnici? Ovaj sajt je po meni jedan od najboljih Zagor sajtova i ne verujem da bi dozvolili da se ovako nesto objavi da ovaj crtac nije u Zagor stafu. Mada, prvi put cujem za njega...
Naci provokacija ili ja ne kapiram da je to u sluzbi stripa ???

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/01/2009 : 22:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Khm khm, opet ti je potpis u 3 reda... khm... ;)

Khm... još si na 19" monitoru

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1477 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 19/01/2009 : 23:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
Je l to oni daju mlađariji da se vežba na maxiju, kao npr. ovom Priscou?

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/01/2009 : 23:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iako pokretača topica NE ZANIMA odakle simbol na ilustraciji samo mala digresija... prvi dio je točan o desnom i livom smijeru no netočno je da je "iskrivljeni" položaj odlika samo "naci" svastike. Ako se dobro sićam u "iskrivljenoj" verziji se pojavljuje na Panamskoj narodnoj nošnji ( ili na nošnji jedne od pokrajina )... na ruci Odinovoj kao tetovaža sa stiliziranim čekićem i još u nekim primjerima. No to je opet druga priča koja nije prikladna za ovaj topic a i tribalo bi se malo podsjetiti detalja ( bar u mom slučaju )

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/01/2009 : 23:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne.

nego sto?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/01/2009 : 23:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
hi hi hi...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/01/2009 : 23:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
jebate, ovaj se samo smijulji
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/01/2009 : 23:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
... i nabija postove...

hi hi hi...

a svi miroljubivi... pasmater

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2009 : 23:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Saljem ti sutra PM, da ne bi bilo da raspravljamo o temi koju niko nije spomenuo, i koja nikog ne zanima.

ne.

nego sto?

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/01/2009 : 23:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
ček malo, jel to namjerno da se Ludensovi Zagori ne smiju zvati isto kao i VE-ČE Zagori ili šta? Dosada se nijedan nije zvao isto

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/01/2009 : 23:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
hi hi hi...
izgleda da ću morat u sportski forum zavadit Globinja i Vijeku... kako je dosadno...
Šta van je ljudi????

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/01/2009 : 23:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

ček malo, jel to namjerno da se Ludensovi Zagori ne smiju zvati isto kao i VE-ČE Zagori ili šta? Dosada se nijedan nije zvao isto

Ali ih ti zoveš??

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2009 : 23:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

hi hi hi...
izgleda da ću morat u sportski forum zavadit Globinja i Vijeku... kako je dosadno...
Šta van je ljudi????

hi,hi,hi,hi,hi...

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/01/2009 : 23:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by mladjo

Ali ih ti zoveš??

zovem ih, ali se ne odazivaju

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/01/2009 : 23:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ne.

nego sto?

Saljem ti sutra PM, da ne bi bilo da raspravljamo o temi koju niko nije spomenuo, i koja nikog ne zanima.

ok, nikad ne odbijam priliku da naucim nesto novo o necemu zanimljivom
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/01/2009 : 23:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Pa šta ne pitaš ako te (ne)zanima

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/01/2009 : 02:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by henry

quote:
Originally posted by jasa

Slazem se s profom.

tja, ajd neka vam bude, u većini ste...

Henry, ja se slazem sa tobom, to se mozda ne vidi u prva dva nastavka, ali na mnogim crtezima u ovom trecem nastavku je izrazito lose nacrtan i Zagor i okolina. Mrzi me da skeniram, ali ako neko to ne vidi, onda taj ili je poluslep ili govorimo o sasvim razlicitim stripovima (iako je sasvim jasno da govorimo o stripu "Razbojnici iz skrivene doline")
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 20/01/2009 : 11:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
meni je taj Prisco(ili što več )sasvim solidan.Bolji od Cassara 200%, zasluženo u Zagorovom staffu.Nijedan crtač mi nije baš odbojan osim Cassara, čak su mi Chiariola i Pesce na momente dobri.Razočarao me Sedioli(ništa posebno) i Nucio zbog sporosti.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.94 seconds. Snitz Forums 2000