Author |
Topic |
Poli
Advanced Member
Slovenia
38062 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
tristan
Junior Member
Belgium
401 Posts
Member since 12/08/2005 |
Posted - 20/01/2009 : 12:35:49
|
quote: Originally posted by Porter
Prehladjen sam trenutno,sad sam ja pacijent
blago tebi, ne zbog toga sto si si pacijent, nego zato sto imas vremena citat stripove...
A inace, ja sam zapravo svakodnevni pacijent, meni zena psiholog |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 26/01/2009 : 17:25:26
|
Pročitao sam sinoć El Muerta i meni je osobno to najTex koji sam do sada pročitao. Priča koja je toliko puta na ovaj ili onaj način ispričana dobiva novu dimenziju Gallepinijevim crtežom. Nisam znao da je na 4. mjestu UBC top ten liste (tek sad sam pročitao cijeli topic), za one kojima je Tex najdraži junak jednostavno must have izdanje!!!! |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 26/01/2009 : 22:16:29
|
quote: Originally posted by PAJDO
Pročitao sam sinoć El Muerta i meni je osobno to najTex koji sam do sada pročitao. Priča koja je toliko puta na ovaj ili onaj način ispričana dobiva novu dimenziju Gallepinijevim crtežom. Nisam znao da je na 4. mjestu UBC top ten liste (tek sad sam pročitao cijeli topic), za one kojima je Tex najdraži junak jednostavno must have izdanje!!!!
Da,slažem se da je stari Galep ovdi sjajan! |
|
|
mars1
New Member
207 Posts
Member since 07/12/2007 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Posted - 16/02/2009 : 12:17:11
|
ja san dobija više od očekivanog-sijajnog Gallepa. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 18/02/2009 : 19:46:35
|
zahvaljujuci zemljaku bruce springsteen-y kompletirao sam texa od 1-16.danas smo se licno upoznali i kupio sam od njega 2 mefistov sin. texe i carsone budite bez brige.vecina texova je zavrsila kod nas na jugu he..he..he. |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 18/02/2009 : 20:47:52
|
quote: Originally posted by cronos six
zahvaljujuci zemljaku bruce springsteen-y kompletirao sam texa od 1-16.danas smo se licno upoznali i kupio sam od njega 2 mefistov sin. texe i carsone budite bez brige.vecina texova je zavrsila kod nas na jugu he..he..he.
Ovo je Texas Srbije. Cestitke na kompletiranju, a pozdrav i Bossu. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 18/02/2009 : 23:25:54
|
quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by cronos six
zahvaljujuci zemljaku bruce springsteen-y kompletirao sam texa od 1-16.danas smo se licno upoznali i kupio sam od njega 2 mefistov sin. texe i carsone budite bez brige.vecina texova je zavrsila kod nas na jugu he..he..he.
Ovo je Texas Srbije. Cestitke na kompletiranju, a pozdrav i Bossu.
Bilo mi je danas zadovoljstvo upoznati još jednog zaljubljenika u stripove kao što je cronos six, i što je komletirao svoju kolekciju Libllusovog Texa
Pozdrav i tebi Carsone |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Posted - 19/02/2009 : 10:17:26
|
u jeb...te koliko nas ima...kad se prebrojimo još Janezi...Libellusu ne gine povečanje Texove naklade....jadnici, stavičemo jih na slatke muke. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
provodina
Average Member
Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
Posted - 21/02/2009 : 20:59:52
|
Obično nakon dugo očekivane epizode se dogodi razočaranje.
Ajmo polako što se tiče priče iz TeX 17 nebi puno trošio riječi jer je epizoda previše dječačka, a pati od boljke koju većina bonellievih junaka ima.Mislim toliko izbjegavanja metaka je totalna idiotarija je to su one situacije u kojima nema šanse da bi preživija pa ovdi tex postaje superjunak.Opće pretjerivanje.A sama priča prosječna.Kad kažem da je naslovnica Ville najbolja to sve govori.
E sad slavni El Muerto TeX 18 ... Slažem se da je klasičan vestern.To je motiv osvete je tu.Ali kako je sve to prazno i nemaštovito ispričano. Šteta je počelo je dobro.Tex je pobijesnio.Neznam zašto nema Carsona u epizodi.Bilo bi dobro da je i on platija svoje. Aj poziv na dvoboj. Vidi se da protivnik osim sile i nema baš mozga pa je u redu. I nakon do tex još jednom opet izbjegne nemoguće.Dolazi dvoboj. Poslin glupaste pričice ko je El Muerto, Tex ga bez problema ubije ko zeca hladnog lica dok ovaj koji cili život čeka osvetu se smrzne u trenutku pucnja. Ta je priča možda palila 1976 ali danas je prosjek i samo prosjek.Nemožeš virovat da je El Muerto i Lov na čovjeka napisali ista osoba.
Eto nadam se da će ti tex-i koji dolaze biti bolji.Ovo je moje prvo ogorčenje na Tex knjige. |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 22/02/2009 : 06:16:15
|
quote: Originally posted by provodina
Ajmo polako što se tiče priče iz TeX 17 nebi puno trošio riječi jer je epizoda previše dječačka, a pati od boljke koju većina bonellievih junaka ima.Mislim toliko izbjegavanja metaka je totalna idiotarija je to su one situacije u kojima nema šanse da bi preživija pa ovdi tex postaje superjunak.Opće pretjerivanje.A sama priča prosječna.Kad kažem da je naslovnica Ville najbolja to sve govori.
E sad slavni El Muerto TeX 18 ... Slažem se da je klasičan vestern.To je motiv osvete je tu.Ali kako je sve to prazno i nemaštovito ispričano. Šteta je počelo je dobro.Tex je pobijesnio.Neznam zašto nema Carsona u epizodi.Bilo bi dobro da je i on platija svoje. Aj poziv na dvoboj. Vidi se da protivnik osim sile i nema baš mozga pa je u redu. I nakon do tex još jednom opet izbjegne nemoguće.Dolazi dvoboj. Poslin glupaste pričice ko je El Muerto, Tex ga bez problema ubije ko zeca hladnog lica dok ovaj koji cili život čeka osvetu se smrzne u trenutku pucnja. Ta je priča možda palila 1976 ali danas je prosjek i samo prosjek.Nemožeš virovat da je El Muerto i Lov na čovjeka napisali ista osoba.
Eto nadam se da će ti tex-i koji dolaze biti bolji.Ovo je moje prvo ogorčenje na Tex knjige.
aaaaaaaagggggggghhhhhh......... spoiler
Libellus boys: Nazva vas neki dan i kažu mi: Trenutno nemamo almanah 3 ni knjigu 17. Pukao sam! |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
provodina
Average Member
Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
Posted - 24/02/2009 : 23:18:45
|
quote: Originally posted by cibalia
Eto nadam se da će ti tex-i koji dolaze biti bolji.Ovo je moje prvo ogorčenje na Tex knjige.
Libellus boys: Nazva vas neki dan i kažu mi: Trenutno nemamo almanah 3 ni knjigu 17. Pukao sam!
Ma koji spoiler.Zar si očekivao da će El Muerto ubiti Tex-a.Ja sam samo izrazio zašto sam nezadovoljan ovim stripom tako da neznam šta sam spoila. Ma riječ je o Tex-u alooo ... tija, netija o stripu za razonodu.Nisam ti spoila neznam šta Death Note npr. Svašta. |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 28/02/2009 : 21:38:25
|
quote: Originally posted by cibalia
Libellus boys: Nazva vas neki dan i kažu mi: Trenutno nemamo almanah 3 ni knjigu 17. Pukao sam!
Ma koji spoiler.Zar si očekivao da će El Muerto ubiti Tex-a.Ja sam samo izrazio zašto sam nezadovoljan ovim stripom tako da neznam šta sam spoila. Ma riječ je o Tex-u alooo ... tija, netija o stripu za razonodu.Nisam ti spoila neznam šta Death Note npr. Svašta.
Da. U pravu si. Ali ovdje se radi o Texu koji je među top 10 na ucb. I ne zanima me Death Note jer ja strip većinom i čitam iz razonode. |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
Edited by - cibalia on 28/02/2009 21:38:45 |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 01/03/2009 : 14:37:06
|
slusaj provodinu. ne radi se nego je rijec |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Topic |
|