forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/01/2009 : 18:32:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Torcida donirala novac od Dvoranskog za Vukovar
Klub navijača Hajduka Torcida Split odlučio je svoj dio novca koji su im igrači i stručni stožer kluba odlučili donirati od osvajanja Dvoranskog prvenstva Hrvatske (ukupno je Hajduk zaradio 200 tisuća kuna, a nagradu će podijeliti nekolicini udruga za djecu i nemoćne osobe te Torcidi) proslijediti u fond humanitarne akcije ‘Torcida za Vukovar’.

- Drago nam je što su nas htjeli nagraditi, hvala im na tome, ali novac ćemo proslijediti socijalno ugroženim obiteljima grada Vukovara kojima je potreban. Pridržavamo se pravila da nam od Hajduka ne treba novčana pomoć, ulaznice ni ikakve beneficije. Jedino čime želimo da nam se igrači oduže je da uvijek ostave srce na terenu - rekao je glasnogovornik Kluba navijača Dado Lelas.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 13/01/2009 : 18:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by il cattivo
Velim, nema smisla se ovoga pačati.
Mada, ako i jesi zadrt po pitanju Hajduka, onda nemoj generalizirati.
Ti ne voliš kolektivnu odgovornost, ja ne volim generaliziranje.
Nitko nije svet, i to je to.Treba priznati vlastite pogreške i prokazati kukolj u žitu...
Tebi je stalo do Hajduka, meni nije do nikoga više i tako...
A Marasov post je odraz današnjeg stanja stvari.

nevjerovatno...daj mi reci tko sruši svaki grad kad ide na gostovanje i sramoti klub,grad i državu...i onda vi kao papige:takva je i torcida i operete ruke...boysi razbiju prag...i onda vi:i torcida je...alo,tko je tu lud...da se mi razumijemo,ja sam do nazad 8 godina,bio svuda s tom torcidom,i to je onda na nešto ličilo,ova današnja generacija mi se uopće ne sviđa,po meni,nikad gora,iako je navijanje i koreografija na nivou....glede marasovog posta...ako je tebi onaj post u redu,onda,sorry,ali nisi ništa bolji od ovih koji ruše i pale..bez obzira na čijoj strani oni bili...generaliziranje...maras kaže da je atmosfera bila nabrijana...a kakva je bila u zg prošle godine...dinamovci se žale da nisu mogli popit kavu u zadru...zato hajdukovce svaki put dočeka crveni tapet na jelačić placu kad dođu u zg,moš mislit...

Sve je to jasno i poznato.
Kao što rekoh, malo pravih navijača se ni ne spominje.
I zato ne volim generaliziranje...
Nitko i nigdje se ne spominju dobre stvari, društvo nam je takvo, zatrovano, a i dobro ne diže tiraž.
Jebat ga. u Bolesnom svijetu živimo.
Zato sam i rekao da je Marasov post odraz današnjeg stanja stvari i društva.
Uvijek je bilo i biti će budala (ne mislim na Marasa sad tu) u svim porama društva, a pogotovo u navijačkom plemenu.
Jer masa je moćna stvar...

P.S.
Jedino što vrijedi danas i kod vas i kod nas je koreografija i navijanje.
To se jedino promijenilo na bolje.

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 13/01/2009 : 18:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Vjeko1980
Ispravak netočnog navoda.. Izbacio si me jednom ti i jednom Marko, ali to je bilo davno

da,ali ne zbog toga jer si dinamovac ili si blatio hajduka...najmanje ljudi na forumu je izbačeno u topicu o dinamu ili hajduku,djaka čak četiri puta,darth i više se stvarno ne sjećam...čuj,glede cattiva...da li je izbačen...nije...zašto nije...jer da je opet počeo u tom stilu,izbacio bih ga...a ja sam se osjećao prozvanim,jer me drži zadrtim,a takvi mu se gade...možda sam i krivo skužio,možda je mislio na one koji slijepo vole hajduka,i one koji vide trun u tuđem oku,a ne vide balvan u svome...ja ga slijepo volim,istina živa,ali ću i prvi posrat kad nešto ne valja...to je razlika između zadrtih i "zadrtih"

Ne te i takve sam i mislio, bez obzira za koga navijaju.
Eto, drago mi je da se nisi prepoznao.
Jer ja želim vjerovati da bar ovdje, među fanaticima stripa, kakav sam i sam možemo izgladiti većinu nesporazuma.
A ako treba i poklat se, ali da nakon svega možemo popit pivu i pogledat se u oči.

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 14/01/2009 : 08:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

quote:
Originally posted by alanmaras

[quote]Originally posted by globinjo

[quote]6. u Zadru je bila dvorana puna mržnje prema dinamovcima i to je istina, međutim, 'ko ih hebe...moraju doći na studiranje u Zagreb

klap, klap, klap, ma bravo, ovo je jezik tolerancije, od onih od kojih bi se ocekivalo nesto normalno.
Pa, jeste stvarno svi vi kreteni pa mislite da su oni sto se mlate toljagama sposobni studirati? Vi mlatite normalne momke, a budale koriste napetost za izbacivanje frustracija i svojih nesposobnosti.
Sad ce se neka dalmatinska budala nadovezati sa kretenskim bazama o moru i kupanju.
Pa, kako vam to uopce moze biti normalno?????

a gdje ti živiš? ispod kamena?

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know.
He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 14/01/2009 : 08:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
quote:

7. eto...
koji eto,vaš ili barcin...

ajdukov

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know.
He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 14/01/2009 : 08:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
3. ti si moderator, bog i batina ali je stranica Markova - napravio si veeeliku grešku kad si izbacio dveribada (možda je bilo razloga ali to sigurno nije bilo diplomatski a ni jako pametno)...izbaci bez razloga još par nas pa sam siguran da će se Marko zamisliti kuda idu stripovi.com

o čemu ti,daj objasni ovo???

kad platiš pivu

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/01/2009 : 12:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
3. ti si moderator, bog i batina ali je stranica Markova - napravio si veeeliku grešku kad si izbacio dveribada (možda je bilo razloga ali to sigurno nije bilo diplomatski a ni jako pametno)...izbaci bez razloga još par nas pa sam siguran da će se Marko zamisliti kuda idu stripovi.com

o čemu ti,daj objasni ovo???

kad platiš pivu

pizdunu,platit ću ti pivu,al ćeš prije dobit po pičiću
ja sam,ti povedi još i rizbu

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 14/01/2009 : 15:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

[quote]Originally posted by globinjo

[quote]6. u Zadru je bila dvorana puna mržnje prema dinamovcima i to je istina, međutim, 'ko ih hebe...moraju doći na studiranje u Zagreb

klap, klap, klap, ma bravo, ovo je jezik tolerancije, od onih od kojih bi se ocekivalo nesto normalno.
Pa, jeste stvarno svi vi kreteni pa mislite da su oni sto se mlate toljagama sposobni studirati? Vi mlatite normalne momke, a budale koriste napetost za izbacivanje frustracija i svojih nesposobnosti.
Sad ce se neka dalmatinska budala nadovezati sa kretenskim bazama o moru i kupanju.
Pa, kako vam to uopce moze biti normalno?????

a gdje ti živiš? ispod kamena?

I onda se cudis sto vam 80% kamenjarske provincijske hrvatske jebe sve po spisku????? E pa cudi se i dalje.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign

Edited by - Rico on 14/01/2009 15:22:51
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 14/01/2009 : 15:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sam,ti povedi još i rizbu

eeeee, nemre tak...onda si ti u prednosti jer rizbo vrijedi za -3

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 14/01/2009 : 15:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
quote:

I onda se cudis sto vam 80% kamenjarske provincijske hrvatske jebe sve po spisku????? E pa cudi se i dalje.

naravno da ne...to su geni kameni

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 14/01/2009 : 15:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Inace, ja kao izraziti individualac sebe ne ubrajam u ovih 80%, đast for d rekord. Za mene ste isti i jedni i drugi Piiis bradr.
Ali i ovakav kakav sam, cisti mirotvorac, ja vam sigurno necu smrdit po ulicama metropole.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/01/2009 : 15:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Inace, ja kao izraziti individualac sebe ne ubrajam u ovih 80%, đast for d rekord. Za mene ste isti i jedni i drugi Piiis bradr.
Ali i ovakav kakav sam, cisti mirotvorac, ja vam sigurno necu smrdit po ulicama metropole.

ja sam kamenjar

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/01/2009 : 18:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by supermark

meni nisu jasni navijaci hajduka i zadra koji su se udruzili protiv navijaca sibenika!!
WTF?!

meni je jasno...

pa objasni i meni
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/01/2009 : 18:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

meni nisu jasni navijaci hajduka i zadra koji su se udruzili protiv navijaca sibenika!!
WTF?!

tako i triba

bolja polovica mi je iz sibenika
lwood, dobit ces batina
split je mali, jednom cu te naci!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/01/2009 : 18:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

WTF?!

meni je jasno...

pa objasni i meni

šibenikovi navijači=dinamovi navijači...

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 15/01/2009 : 00:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

WTF?!

meni je jasno...

pa objasni i meni

šibenikovi navijači=dinamovi navijači...

Fala Bogu da i u dalmaciji ima istinskih domoljuba..
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/01/2009 : 00:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
Ibričić iznenađen postupkom Hrgovića

Najbolji strijelac Dvoranskog prvenstva Hrvatske, Senijad Ibričić, kaže da je prezadovoljan svom nastupom, ali je ipak malo razočaran…
I to zbog postupka Mirka Hrgovića, koji je nasrnuo na njega, a kasnije se obračunavao i s navijačima Hajduka gađajući ih bocom.

Malo me iznenadio Hrgovićev postupak. Znam da mu nije bilo lako, jer je čitava dvorana bila protiv njega, ali nisam očekivao da će onako nasrnuti na mene. Mi smo ipak nekad bili kolege u reprezentaciji. Zamislite da Džeko nasrne na mene ili ja na njega. To nije korektno, kaže Ibričić.

Nisam siguran da li nakon ovoga zaslužuje poziv u reprezentaciju. Bolje mu je da i ne dolazi, jer ću sada imati drugačiji odnos prema njemu nego prije, a bolje nije ni zaslužio, rekao je Ibričić za As.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 15/01/2009 : 20:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
stvarno ne mogu vjerovati da je hajduk osvojio ikakav pehar..i da još ,trebalo bi globinja na hlađenje

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice

Edited by - dcarapo2 on 15/01/2009 20:07:21
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/01/2009 : 20:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
HAJDUK pregovara s Ivanom Klasnićem, a napadač Nantesa bi već tijekom ove zime trebao preseliti na Poljud. Izvori bliski splitskom klubu govore kako je transfer vrlo izvjestan. Killerovim prelaskom iz Francuske u Hrvatsku bi profitirale obje strane: i nezadovoljni Klasnić koji se nikako ne snalazi u Nantesu i Hajduk kojem jako treba dobar napadač.

Klasnić je doveden u Nantes kao veliko napadačko pojačanje, ali se nije uspio dokazati. U dresu Kanarinaca odigrao je 15 susreta i postigao samo dva gola. Najbolji strijelac hrvatske reprezentacije na Euru je nedavno priznao da nije došao u klub sjediti na klupi te da će pronaći novu sredinu ukoliko ga u klubu ne žele. Klasnića ne vole ni francuski novinari koji su ga proglasili za jedno od najgorih pojačanja lige.

Hajduku uz Nikolu Kalinića nasušno treba još jedan pravi napadač u borbi za titulu prvaka s Dinamom. Splićani će se gotovo sigurno zahvaliti na suradnji Tomislavu Bušiću, a kao moguća pojačanja spominjali su se Ivan Rodić iz Šibenika te Bojan Vručina iz Slaven Belupa, no jasno je da bi dolaskom Klasnića dobili pravo pojačanje u napadu.

Klasnić, čija je vrijednost oko četiri milijuna eura i koji s Nantesom ima ugovor do 2012. godine, bi došao na posudbu jer poznato je da Hajduk kupuje samo jeftine nogometaše ili one kojima je istekao ugovor.

Hajduk pregovara i sa nezadovoljnim Robertom Kovačem

Osim toga, Hajduk navodno pregovara i sa Robertom Kovačem, još jednim igračem koji je nezadovoljan svojim statusom. Kovač ne igra u Borussiji Dortmund, ove sezone je nastupio samo četiri puta, a rekao je da ozbiljno razmišlja o prekidu karijere.

Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 20/01/2009 : 21:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
šta je sad?? evo kad se napokon dogodilo niko nije primjetia:

Hajduk - deblokiran!

Račun Hajduka danas je i službeno - deblokiran! Nakon 13 godina klub s Poljuda konačno posluje s plusom na računu, čime je preoblikovanje i formalno zaključeno uz "čistu peticu"!
Ovim činom samo se dobio dodatan vjetar u leđa ionako fanatičnoj atmosferi nastaloj nakon izvrsne serije Ante Miše tijekom prvenstvenih utakmica, osvajanja Dvoranskog PH, te dovođenja pojačanja poput Hrvoja Vejića i Marina Tomasova.

http://www.glasdalmacije.hr/?show=0&article=14918

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/01/2009 : 22:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
sramota je sto je uopce bio blokiran 13 godina.....
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 24/01/2009 : 15:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
http://sportskenovosti.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=8134

Skroman mladić -.-

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/01/2009 : 20:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote

ide mi na živce kad kaže ronaldo da je najbolji, kako neće kad ovakav netko to kaže....
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 30/01/2009 : 21:24:27  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Evo nam i Ante Šerića u Hajduku...

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Shtef
Junior Member

Croatia
326 Posts

Member since 01/09/2007

Posted - 30/01/2009 : 21:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Shtef a Private Message  Reply with Quote
Evo , sluzbeno potpisao i Seric. Cudno da se frajer zadnjih 5 g . nije nigdje uspio nametnut . Prije 2 - 3 g . bio sam u Ateni i sa jednim taxistom pricao o Hrvatima u Grckoj . Lik je bio odusevljen Vlaovicem i Galinovicem. Za Andrica je rekao da je solidan , a za Biscana da bira utakmice. Na m,oje pitanje o sericu , odgovor je bio da takvih ima svugdje, tj. da nije ljevak , nebi nikad igrao !
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.91 seconds. Snitz Forums 2000