Pročitah Lea, i nemam reči; odavno me jedan Boneli nije ovako prijatno iznenadio ( jeste prvi broj BB, ali ovo je daleko bolje).Sjajan crtež, zanimljiva i pitka priča, prelepi kadrovi, odlično obojen strip.Inače ja sam veliki fan ovog žanra ( Filip Marlou, Kineska četvrt sa Nikolsonom) pa je i to možda uticalo na ovakvo moje "oduševljenje" U svakom slučaju, OBAVEZNO KUPITE, jedan od mojih favorita za kiosk izdanje 2009. godine
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Meni je strip ok, i pravo je osvezenje, ali su neki delovi previse razvuceni i moglo se ubaciti vise komicnih momenata ili, s druge strane, vise napetih scena sto bi dalo na kontrastu i ucinilo pricu zanimljivijom. Crtez je takodje ok, ali i tu se moglo ici za klasu gore u pogledu karikaturalne izrazajnosti nekih likova a posebno u kadriranju. Hocu da kazem da sam citao mnogo daleko boljih ostvarenja. No, ponavljam da je strip pravo osvezenje i uz Dragonera i Bred Barona pozdravljam uvodjenje ovakvih i slicnih mini serijala
Meni je Leo Pulp delovao dosta bolje nego shto zapravo jeste. Na kraju se ispostavilo da imamo komichan crtezh (koji mi se dopao) ali da je sam tekst poprilichno nehumoristichan. Kako sam veliki noarovac, dobar deo izuzetno ozbiljnih noara ima mnogo vishe onelinera od ovog stripa, a ti filmovi se ne smatraju parodichnim. A ova epizoda, pak, kao ozbiljna tek ne funkcionishe. Tako da ovde imamo jednu pomalo zbunjujucu fuziju, koja na kraju ne uspeva da stvori celinu koja je makar malo vishe od tek ok.
No, veoma mi je drago da je VC voljan da proba nove stvari, i pozdravljam objavljivanje ovih 'sporednih' Bonelija. Uvek me je kopkalo shta se krije tu oko ovih starih i dobro poznatih heroja, a sada mogu da prosudim koliko to valja iz prve ruke. :)