Author |
Topic  |
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Member since 30/12/2003 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 06/02/2009 : 23:59:14
|
Druge dve epizode znachajno bolje i Lostovskije od prve dve. Puno otkriveno, nameshteno da nam se u sledece dve otkrije josh dosta toga, a onda krem: vec pomenuta sedma epizoda. Now we're cooking with gas. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 07/02/2009 : 00:00:28
|
quote: Originally posted by Solid Snake
"The Life and Death of Jeremy Bentham".Ocekujem dosta od 7 epizodu...
To je možda epizoda koja me najviše i zanima ove sezone osim finala naravno, nadam se samo da neće splasnut očekivanja... |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 07/02/2009 : 14:28:26
|
quote: Originally posted by jang
koji kurac se več desio sa Claire? gledam zadnju epizodu i nikako da se setim
Otishla u shumu sa Dzekovim (i svojim) caletom, i kasnije sa istim vidjena u Dzejkobov kolibi.
I ja u poslednje vreme sve vishe mislim na Kler i sve mi se vishe chini da ce ona biti jedan od kljuchnih faktora u raspletu. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 07/02/2009 : 20:26:22
|
quote: Originally posted by Le Samourai
quote: Originally posted by jang
koji kurac se več desio sa Claire? gledam zadnju epizodu i nikako da se setim
Otishla u shumu sa Dzekovim (i svojim) caletom, i kasnije sa istim vidjena u Dzejkobov kolibi.
I ja u poslednje vreme sve vishe mislim na Kler i sve mi se vishe chini da ce ona biti jedan od kljuchnih faktora u raspletu.
Faktor vjerovatno da, ali koliko ključan nisam toliko siguran... |
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 09/02/2009 : 22:15:27
|
Buaaaaaaaaa Ubišeeee ju
Nedavno sam nabavio 'Lost' do sredine 4 sezone i zadnjih mjesec dana samo to gutam. danas sam odgledao zadnju epizodu koju imam i -PUF!
Ubiše mi Miru Furlan!
Bastards! 
|
 |
|
Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 11/02/2009 : 23:58:47
|
Ne brini, ovde se necija prica ne zavrsava samo zbog sitnice kao sto je smrt:) Just watch... |
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
 |
|
Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts
Posted - 13/02/2009 : 01:04:50
|
Ova peta je stvarno bila napeta sve vreme i sjajna.
No bice lose ako je to sve sto planiraju u vezi sa Ruso. Oni sad teraju to na sprdnju u podkastovima, kao da su fanovi debili sto ih zanima takva stvar - a to stvarno nije isto kao oni manijaci koji jos misle da Kejtin mali avion, uspomena na prvu ljubav, u stvari uzasno bitan, da sadrzi mikrofilm i takva sranja:)
Ruso je vazan deo mitologije - ili nije, ali smo navikli da smatramo da jeste, jer njena prica je uvedena vec u pilot-epizodi. Mada, postoji i drugi nacin da se ona do kraja isprica:
ukoliko se nekome drugome desi da bude uvucen u onu rupu, videcemo koje su tacno promene koje on poprimi kad odande izadje.
Svejedno, deo kad joj uzimaju Alex valja da bude prikazan i meni licno bice cisto sranje ako to preksoce. Nije nuzno, ali hej, daj ljudima ono sto tako verno cekaju vec pet godina i stavi valjanu tacku na taj plot. |
 |
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
Member since 15/02/2005 |
Posted - 13/02/2009 : 15:36:35
|
o zašto čitam ove postove u ovom topicuuu dok ne pogledam epizodu !!! |
Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!
Jovan Ducic |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 13/02/2009 : 19:16:39
|
Odlična epizoda u svakom slučaju, više-manje je sve rečeno, koliko god su možda neki od odgovora u ovoj epizodi rečeni u smislu da su bili predviđani dobili smo potvrdu stoga možemo se nadati još boljoj epizodi idući tjedan...
Što se tiče Charlotte, da mi je preivše žao - nije... I isto tako dobro mi je što se u 20 minuta brzo ovo odigralo s Jinom tj. da su se susreo brzo sa Sawyerom, Johnom... da ne razvlače to do kraja sezone...
Danielle story moglo je biti bolje i opširnije, ali bolje išta nego ništa, uostalom vjerujem da to nije otpočetka bilo predviđeno... |
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
|
Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts
Posted - 13/02/2009 : 23:34:38
|
Ma, na ruso moraju da se vrate jos, kad bolje razmislim. Inace ce neke rupe u njenoj prici zapravo da ispadnu greske u mitologiji. Posebno ove tri:
1. Njen tim stize 1988. - pokolj kompletne Dharme je 1992. Dakle, kako je ona mogla da ode u radio-toranj, isljuci Dharminu sopstvenu transmisiju i snimi svoju, dok su ovi uveliko na ostrvu??? Zasto bi joj oni to dozvolili? Kako je to proslo bez ikakve interakcije izmedju njih i nje?
2. Kako je Ruso prezivela Dharma-pokolj, ako se zna da je on pocinjem pustanjem otrovnog gasa iz stanice Tempest - a taj onda ide po celom ostrvu?
3. U njenom s.o.s.-u postoji i recenica "Brenon je uzeo kljuceve". Oke, pokazalo se sad da se jedan clan njene ekipe zaista tako zove. Ali, kljucevi.. nijedan fan nece popusiti da je to nebitno - dodjavola, pa to se culo jos u pilot epizodi! I koji kljucevi bi bili tako vazni u takvoj jednoj situaciji???
Dakle, ili dobijamo jos njene price, ili su gadno izduvali. |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 17/02/2009 : 23:10:34
|
Samo polako gosin Shelicu, siguran sam da ce Ruso biti josh puno i da je ovo samo tiz, a da prava epizoda tek dolazi. Meni se dopadalo da Djin prati razvoj Ruso priche, mozhda chak i malo previshe jer bi mi bilo najdrazhe da je sa njom i ostao.
Shto se Loka tiche, ako je sudeci po ovoj epizodi, najlogichnije je da se on iz mrtvih nece ni vracati. Kill the leader, save the island. |
 |
|
Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts
Posted - 18/02/2009 : 23:03:07
|
Hehe, ma mene samo zaprinulo sto se Lindelof i Kjuz ponasaju ka' da je to sve nebitno, ali zapravo verpvatno zajebavaju:) Presli na neki (jos) visi nivo sarkazma, od onog uobicajenog.
A videcemo za Loka, hm. I ja mislim da se nece vracati. Ne u bukvalnom smislu, to jest. Za ovozemaljsko poimanje, ostace mrtav, kapiram. Ali tu ce onda da sevne neko "ali":) |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 18/02/2009 : 23:49:32
|
Ima ono kad se ostrvo manifestovalo Ekovim burazerom, jel' se secash toga? I onda su Lindelof i Kjuz manje vishe rekli da je to bio smoke monster. A i burazer kazhe neshto tipa "ti mislish da prichash sa svojim bratom?" Samim time Kristijan ne mora da je zhiv, i Lok ne mora da ozhivi. Mozhda Lok jeste ostrvo. |
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 19/02/2009 : 10:40:27
|
http://www.net.hr/film-glazba/page/2009/02/18/0284006.html
Prošle godine ste izdali svoj pri roman Zajedno sami, pišete blog, kolumne, kratke priče imate li u planu još kakvo literarno izdanje u skoroj budućnosti? Moje sljedeće izdanje je upravo u vezi s time. Ove godine, vidjet ćemo kad, moj izdavač zadužen za taj literarniji dio moje kreativnosti objavit će jednu zbirku koja će uključivati tekstove pjesama s ova tri albuma i moje novinske tekstove, prvenstveno kolumne.
Tako ćemo nešto zanimljivo ipak dati publici. Prošle godine dogodili su se i roman i album, tako da je moja najveća ambicija u 2009. godini da spavam i da me ne bude ni mobitel ni fiksni telefon... otići negdje s ljepšom polovicom gdje ne postoji komunikacija... sjesti na avion i pasti na otok iz Losta.
|
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
 |
|
Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 20/02/2009 : 20:04:10
|
Hehe to je bilo dobro ;D
Inače drago mi je da su se povezale "dvije" više nego dobre epke a iduća koliko naizgled neatraktivna ipak je Locke u pitanju stoga njegove epka mi je uvijek dobra... |
 |
|
Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 27/02/2009 : 00:10:33
|
Fenomenalna epizoda, ostavila me bez riječi, kao što sam rekao, teško epizoda sa Lockeom može biti loša epizoda...
Od početka mi je bilo napeto i zanimljivo, moram priznat iznenađenje je Johnova smrt, dosta su dobro to s promom izveli pa naveli većinu da se John "objesio" jednostavno, a nažalost nije si sam to napravio već ga je Ben na kraju "objesio"...
Šteta što je Abbandon vjerovatno svoju ulogu završio, i to je bilo pomalo neočekivano no...
I ono što mi je zapravo najbitnije a to je da je Lockeova uloga neće biti ono "pojavna" kao od Jackovog starog...
A ono što mi je zanimljivo da se 90% ove epke odvijalo "vani" a opet je bilo strašno zanimljivo... |
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Posted - 27/02/2009 : 01:55:22
|
Ja mislim da su Jack,Kate,Hugo...sada u buducnost... Onaj frajer je u ovu eoizodu rekao da je Hugo jednostavno ispario.A ako se zna da su se sreli sa Jinom u DHARMA uniformu onda ja sam 90 % siguran da su u buducnost. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/02/2009 : 17:35:18
|
Sad nam je jasnije kako to da su živi Jin, a možda i Jackov padre... Možda je Lockova situacija slična sa Jackovim ocem. Sad se ne sjećam točno, no kad je Jack prvobitno pao na otok, da li je sa sobom nosio očev sanduk? Ili je ostao, u Australiji mislim? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
|
Topic  |
|