forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus predstavlja: Magicni Vjetar 17-20
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 08/02/2009 : 21:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
jooj kako je super ta roza fotelja i ti kamenčići....uuuuh!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/02/2009 : 21:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by Renky

Pa čuj davno san upotrebljava ravnalo kod mirenja tjelesnih proporcija... sad samo pamtim te dane, a i to sve više kroz maglu no za viditi anatomske pogreške na njegovim crtežima tribaju samo oči.

Hi,hi,hi!
Šta hoćeš da kažeš Da kad si ti upotrbljavao ravnalo, to što si merio se nije dalo videti golim okom?

Da!

U to vrime san griza nokte i bija bi prisritan kad bi mi neki nokat narasta za bar milimetar. No budući da nokte ne grizem već gotovo 25 godina skoro da to ni ne pamtim... tek onako kroz maglu.

PS
I ode topic u tri pi.ke ma.erine. A ja opet sukrivac

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 21:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
grijesis, renky... bitno je da se prica, cak i lose
a ovo je nenadmasno dobro, pa tim bolje...
ne mislim dakako na tvoje avanture ljetnoga galeba

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/02/2009 : 21:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by Renky

quote:
a proporcije sam mislio na onu salu s 10 cm

PS
Odmah odlučno demantiram... koja god je to izjavila... LAŽE!!!!!

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33283&whichpage=2

Ah vidim sličnost u pozivanjima na druge topice

http://www.stripovi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33268

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 08/02/2009 : 21:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
zar ne bi bilo lijepo da g.Parlov prodaje te svoje naslovnice kao postere? to bi bilo fantastično...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/02/2009 : 21:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

grijesis, renky... bitno je da se prica, cak i lose
a ovo je nenadmasno dobro, pa tim bolje...
ne mislim dakako na tvoje avanture ljetnoga galeba

Ne, ja žalim jer sudjelujem u diskusiji koja nema veze sa topicom, no to je valjda kriva moja brbljivost.

Što se tiče avantura i tih sličnih sranja... ne pogađaju me komentari ni najmanje, jer da je suprotno, o tih par MOJIH TOTALNIH I NENADMAŠNIH BLAMAŽA, nitko nebi znao osim dotičnih dama

A JA sam ih prepriča ekipi... To je kao u nogometu, nekad fulaš zicer, nekad pogodiš ( ubodeš ) nemoguće.

Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 08/02/2009 : 21:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message  Reply with Quote
Ja recimo mislim da bi Goran Parlov trebao nacrtati naslovnicu sa snijegom,naslovnicu gdje je MV u nekom kanuu,kao kod onog Texonea.Meni su osobno naslovnice original izdanje(SBE) zamorne.Većina ih prikazuje ono što je u epiozdi,i to je ta monotonost.Ove naše su slobodne,ne sve ali...snježić bi dobrodošao!
btw,kakve su procjene-mislim da ću moart uzet dvije 18-naestice,čini se da bi to bila sigurna zarada poslije nekog vremena
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 21:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
jos ce mv biti uvrsten na ZSE...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/02/2009 : 21:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Auuuu, moram da prodam ženu pod hitno...

Nazalost njima s godinama ne raste cena,bolje nemoj.
Treba neko i da kuva,cisti,pere...dok neko cita stripove
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/02/2009 : 21:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

tako da ti netko ponudi recimo 3000 eura, prodao bi, ne brini

Ja ne bi,osim pod uslovom da mogu da ih ponovo kupim za mnogo manje pare
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 21:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
pa zato i reko covek pod hitno... ali i tvoji su razlozi na mestu

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/02/2009 : 21:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cibalia

Naslovnice su super.
Jedini koji ovdje ima pravo sam ja, ja i ja!
Znaći ne postoji za mene loša naslovnica. Ja sam veseljak. Meni je sve dobro.
Zato, molim da se pomirite i odete u miru. Amen!

I jos su visak,a od viska glava ne boli
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/02/2009 : 22:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

tako da ti netko ponudi recimo 3000 eura, prodao bi, ne brini

Ja ne bi,osim pod uslovom da mogu da ih ponovo kupim za mnogo manje pare

ja bih odmah sad, bez razmišljanja.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 08/02/2009 : 22:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čekaj, na šta misliš Na ženu ili stripove

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/02/2009 : 22:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

I da znas da ponovo ne mozes da ih nadjes
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 08/02/2009 : 22:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Ne da mi se čitat cijeli topic,ali mi je drago što kolorirane naslovnice izgledaju mnogo bolje nego one crno bijele.
Sad nakon boja i bojica moram da se složim sa Gastonom koja je "najbolja",hehe....
Čak mi ona na koju sam ja tipovao izgleda mnogo bolja Crno bijela.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 22:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Ne da mi se čitat cijeli topic,ali mi je drago što kolorirane naslovnice izgledaju mnogo bolje nego one crno bijele.
Sad nakon boja i bojica moram da se složim sa Gastonom koja je "najbolja",hehe....
Čak mi ona na koju sam ja tipovao izgleda mnogo bolja Crno bijela.

pa tko je ovdje lud?

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 08/02/2009 : 22:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Oću to odma sada odma.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 08/02/2009 : 22:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
pa tko je ovdje lud?

hehe...
Interna zajebancija,druže.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 08/02/2009 : 22:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Oću to odma sada odma.

I ja bi.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 22:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ma moze biti i ultrainterna, ali slabo si se odrazio, prika

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 08/02/2009 : 23:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:

rekoh mpavinu, dakako, raspucine...
al molim te nemoj mi samo o policama bar kod mv, plz!... jebote, kad pocnete od toga s izgledom na policama kod stripova kao osnovnoj stvari, muka me vata...

Meni i to znaci. Jebi ga, svako od nas je bolestan na svoj nacin.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 08/02/2009 : 23:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bacho

quote:
Originally posted by Raspucin

Magicni je perfektno izdanje, odlicnog tempa, po pristupacnoj ceni. Niko ne mora da kupi odmah sva cetiri. Kupi po komad na svaka dva meseca, ovo se nece rasprodati brzo.
Kako ovi stripovi izgledaju na polici to je fenomenalno. Mislim da je na Magicnom bok dizajniran najbolje od svih Libelus izdanja.

Griješiš, baš ih radi poštarine treba kupiti sve od jednom.
Ako ih kupiš, recimo, u dva dijela skoro jednog ćeš popušiti na poštarini.
Uh, sad definitivno zvučim kao žestoki bodul, a ja ono...

Neces. Gledaj kako je radim. Sledeca narudzbina su mi Kasanova i Bernet-Abuli od Bukgloba, Biljeske za ratnu pricu, jedan Martijev gigant, Marketprintov Bluberi 2 i neki od kompleta Dekarinih Svescica. Ubaci tu i jednog ili dva Kena i to ti je to. Samo cepas redom.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 09/02/2009 : 02:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
ah meraka jooj..ovo je bomba od romana. Naslovnice za 10. Postao sam veliki fan Gorana Parlova...najvise mi se svidja kad crtac umije sa sto manje linija nacrtati nesto dobro/lijepo [ala Alex Toth] i Parlov to radi 100%, volim isto tradicionalno bojanje a ne kompjuterisano [koje vecinom izgleda mrtvo i plastificirano cast izuzecima koji umiju da bojaju kompjuterom na tradicionalni nacin] ..tako sve super...sugerirao bi mozda jednu naslovnicu za kasnije mozda neki dvoboj ili bitku sa nekim na naslovnici...svaka cast Libellusu na kao i uvijek super izdanjima i Parlovu za fantasticne naslovnice.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 09/02/2009 : 06:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Meni su naslovnice fenomenalne.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000