forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 10:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

"Podzemlje New Orleansa" na kioscima!

Kasniš!
Vidi moj prvi post na ovoj stranici!

Crta Ferri! TTTTTTToooooooFerri. Pet brojeva kao extra!

Mogu li zamoliti kolege koje kupuju VČ da mi procjene kakav je Ferri kroz cjelokupnu priču!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 11/02/2009 : 10:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cibalia
P.S. PNO na kioscima!

Misliš na ovo?
Nerazgovjetno,drugar.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18864 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/02/2009 : 10:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Super! Zagor pa još Ferri! I dosta brzo došo!jel to Berni hvata VČ?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 11/02/2009 : 10:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller
I dosta brzo došo!jel to Berni hvata VČ?

Nije.
Razlika je 8 brojeva.
Dovoljno.
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 12:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa kak? U SnK ga još nema.

No sikiriki
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 12:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Slažem se da Zagora ipak malo previše izlazi. Šta će mi klaskik, kad imam SD extra od početka?! A i Chico specijalci su govno, pa bi i to mogli maknuti. Bilo bi bolje da stvarno ubrzaju neke druge junake, jer ćemo se svi prezasititi Zagora, a onda ode taj voz u qurac.

No sikiriki
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18864 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/02/2009 : 13:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
sami mudrijaši!Kako ne shvačate da Zagorova prodaja spašava ostale junake.Čak i tebi "govno"
Chiko specijal (odlična prodaja) i Zagor klasik su potrebni da bi izlazili drugi junaci.Dal si pomislio da su neki počeli sa Zagorom extra kasnije pa jim i ta klasik odgovara...da neki vole i Chika (moj sin naprimer)...kad bi svako gledao samo na sebe-malo toga bi imali...lako je bit pametan kad nisi na mjestu izdavača...zar mislite da je Bernard glup? Dokaz da je pametan je i to
da se ne oglašava na forum...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 11/02/2009 : 13:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kasniš!

Mogu li zamoliti kolege koje kupuju VČ da mi procjene kakav je Ferri kroz cjelokupnu priču!

Dobar je, iznad proseka za neke kasnije radove. Bar u početku priče, kasnije se već zamorio. U poslednja dva nastavka (poslednjem naročito) primetan je taj zamor i neke greške uobičajene za maestra. Sve u svemu- uživaćeš, siguran sam.

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 13:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kasniš!

Sta da ti kazem,nije kao nekad ali je i dalje no1.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 13:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kasniš!

Sta da ti kazem,nije kao nekad ali je i dalje no1.

Sta da ti kazem,nije kao nekad,ali je i dalje No1

Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 14:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

sami mudrijaši!Kako ne shvačate da Zagorova prodaja spašava ostale junake.Čak i tebi "govno"
Chiko specijal (odlična prodaja) i Zagor klasik su potrebni da bi izlazili drugi junaci.Dal si pomislio da su neki počeli sa Zagorom extra kasnije pa jim i ta klasik odgovara...da neki vole i Chika (moj sin naprimer)...kad bi svako gledao samo na sebe-malo toga bi imali...lako je bit pametan kad nisi na mjestu izdavača...zar mislite da je Bernard glup? Dokaz da je pametan je i to
da se ne oglašava na forum...

Mislim da se nismo razumjeli. Hoću reći da se izbacuju ponovljena i nekvalitetna izdanja Zagora, a ostali junaci se gase. Pa, Ludens od stripova izbacuje jedino još Zagora, DD i Texa, s tim da jedino zagor ima neki redoviti ritam. Ja jesam veliki zagorov fan, ali pretrpanost s njegovim izdanjima može biti kontraproduktivna, jer može doći do zasićenosti. Svi ostali junaci su ili ugašeni ili su prešli u libellus ili neke druge kuće. Možda on je lokomotiva koja gura sve ostale, ali koje ostale? Kužiš, nek Ludens izbaci 50 reprintova zagora ako se dobro prodaje, ali neka ubaci još kojeg junaka. Redovitih kiosk izdanja više gotovo da ni nema. Pazi, ovdje govorim za Hrvatsku, jer kod nas na kioscima nema VČ.

No sikiriki

Edited by - Archy on 11/02/2009 14:58:09
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 16:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ma i Čiko specijal je zakon u odnosu na druge,mislim da od zasićenja Zagorom nema ništa,pre bi se mogao zasititi drugih junaka...
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 17:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Ma i Čiko specijal je zakon u odnosu na druge,mislim da od zasićenja Zagorom nema ništa,pre bi se mogao zasititi drugih junaka...

Zivo me interesuje u odnosu na kog junaka je Ciko specijal zakon?!
Cak ne mogu to da kazem ni za NN koga ne volim, ali toliko ga ljudi cita, pa nije valjda da su svi oni ludi, a ja jedini pametan.
Moje misljenje je da je to ubedljivo najgore izdanje na prostorima ex-YU (mada ga kupujem), a konkurencija su mu Mark i Blek.
Izvinjavam se fanovima, ali i ja sam fan Zagora i kad je nesto lose, ne mogu da kazem da je dobro.
P.S. Ciko koje je crtao Feri i pisao Nollita su bili OK, a kako je preuzeo Gamba...Zbog njih sad i kupujem ostatak.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 17:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Slažem se da je Čiko naivan serijal,ali ne treba zaboraviti da je deo najboljeg strip serijala otud ga i ja kupujem...
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 17:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slažem se da je Čiko naivan serijal,ali ne treba zaboraviti da je deo najboljeg strip serijala otud ga i ja kupujem...

To je vec nesto drugo.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 17:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Mislim da nema ljudi koji kupuju Zagora ,a navodno ne kupuju Čika zbog naivnih epizoda...ako ništa bar ga slažu na police
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2009 : 18:02:59  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Pa evo ja nisam uzimao ludensovog cika zato sto ce veseli da izda sve a ovi ga sad odlazu.Iskreno od cika sam citao samo one dnevnikove i ovog viteza i nije mi los.Sat vremena bacanja mozga na pasu.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 11/02/2009 : 19:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
ti si uzeo cica a ne chica.razlikuju se.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/02/2009 : 19:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archy

quote:

Pa kak? U SnK ga još nema.

http://shop.stripovi.hr/detalji_proizvoda.cfc9367f16ca463b975e811695646bee.zagor_157_podzemlje_new_orleansa.aspx

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 12/02/2009 : 16:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Pa evo ja nisam uzimao ludensovog cika zato sto ce veseli da izda sve a ovi ga sad odlazu.Iskreno od cika sam citao samo one dnevnikove i ovog viteza i nije mi los.Sat vremena bacanja mozga na pasu.

Ma VČ će trebati još 7-8 godina da ga izda,Ludens će to obaviti već krajem 2010
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/02/2009 : 18:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako uopste i nastavi da ga izdaje.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/02/2009 : 19:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ako uopste i nastavi da ga izdaje.

Zasto? Kod nas se i najgori Chico bolje prodaje od Texa,Nathana,Mystere,Mr.Noa i to zajedno
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/02/2009 : 23:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
ajd sto se prodaje bolje, nego sto se prodaje bolje od svih zajedno... ali tako je...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/02/2009 : 16:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Pa normalno da se prodaje bolje od nekog Natana Nevera i Dampira kada je Čiko popularniji junak...sećaju ga se mnoge generacije
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 13/02/2009 : 16:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Problem je sto je Ciko popularniji i od Zagora
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000