forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/02/2009 : 19:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ja sam odustao posle drugog broja, gotovo i sa ovim kolekcionarskim Zagorima, na žalost :-(

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 11/02/2009 : 20:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by scharf

Stigla je isporuka, brojevi 2 i 3. Broj 2 je KATASTROFA ali ipak iste visine...sve u svemu, nisam se odusevio, ne primecujem neke posebne promene ni kod broja 3. Zaista, oni koji koriče ova izdanja treba da dobiju otkaz. I žao mi je što se zadržavam na formi, suština bi bila jako bitna ali kada ih pogledam na ormanu, muka mi je...Cekam cetvrti broj i iskreno se nadam da ce nesto uciniti po tom pitanju. Ovako bi ukoricila i baba...

Da li ti je sad jasan razlog mog odustajanja?

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

scharf
Starting Member

Serbia
23 Posts

Member since 04/01/2009

Posted - 11/02/2009 : 20:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send scharf a Private Message  Reply with Quote
Wicked, na žalost DA...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/02/2009 : 21:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ja se neckam oko kupovine ovog teceg broja i odluke da li to da kupujem ili ne. Prva dva imam i sad ne znam sta da odlucim za treci
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 11/02/2009 : 21:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Pa nije fora, svi su govorili kako ce da nastave sa kupovinom ako izadje treci br kao potvrda ozbiljnosti samog izdanja. Neki clanovi su izjavili da se kvalitet izdanja poboljsao.
Sad kad se treci br pojavio, niko nece vise da kupuje. I opet ce izdavac da ispadne neozbiljan kada se izdanje ukine.

Samo da napomenem, mene moji primerci SVE 3 KNJIGE cekaju da budu pokupljeni prvom prilikom kad dodjem kuci!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/02/2009 : 21:51:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Donekle si u pravu. Na zalost, vise je stvari koje mi smetaju kod ovog izdanja. Cak i da ga "Libellus" radi, verovatno ga ne bih kupovao jer vec imam "Ludensovog" pa bih od "Libellusa" dobio samo jos jednu verziju. S druge strane, ovaj koliekcionarski je na srpskom jeziku pa ga lezernije citam, ali zato ima stvari koje mi smetaju. Ne znam, ko zna, mozda ga i budem kupovao...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/02/2009 : 23:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Pozdrav Sawitch-u od Gorana iz Požarevca...dobićeš ne brini...

Pozdrav drugar.. I za ostale..
A znam da cu dobiti, nije u tome fora.. Vec je poenta kad cu dobiti.. Samo se nadam da me slog ne opali kad stigne, da je katastrofalna kao prve dve.. Kao i srdjandj i ja razmisljam da odustanem od toga.. Imam MN Libellus.. VC i Libellus - Nebo i zemlja.. Ali 'ajde.. Cekam jos..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 11/02/2009 : 23:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch
Pozdrav drugar.. I za ostale..

Pozdrav prijatelju Sawitcu

Sutra sam na kratko u Beogradu i iskoristicu priliku da odem do Alan Forda i Darkvuda. Nadam se da cu naci "trojku" i najzad videti kakva je.

Mada, meni su i prve dve dobre tako da Vam ja i nisam najmerodavniji u ocenjivanju drage kolege

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 11/02/2009 : 23:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message  Reply with Quote
Da imam ove brojeve Zagora u izdanju SDEX i Ludensa Extra verovatno ne bih uzimao ove knjige Zagor. Ovako, dođu mi super da započnem kolekciju od početka. Inače stripove nisam čitao jedno 15-tak godina, ono što sam bio skupio u detinjstvu (oko 500 stripa) rasturio sam odavno(na žalost).Marta 2008. slučajno video reklamu za stripove VČ u jednom časopisu, zainteresovalo me, kupio 1 strip i opet se navukao Evo sad ih imam oko 150 i idem dalje naravno.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 12/02/2009 : 00:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magic Wind

Inače stripove nisam čitao jedno 15-tak godina, ono što sam bio skupio u detinjstvu (oko 500 stripa) rasturio sam odavno(na žalost).

Kao i vecina nas ovde . . .

Ja sam se stripu vratio 2004 i od tada sam sakupio dosta brojeva od one izgubljene kolekcije Zagora i Dilana

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 12/02/2009 : 01:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

Pa nije fora, svi su govorili kako ce da nastave sa kupovinom ako izadje treci br kao potvrda ozbiljnosti samog izdanja. Neki clanovi su izjavili da se kvalitet izdanja poboljsao.
Sad kad se treci br pojavio, niko nece vise da kupuje. I opet ce izdavac da ispadne neozbiljan kada se izdanje ukine.

Samo da napomenem, mene moji primerci SVE 3 KNJIGE cekaju da budu pokupljeni prvom prilikom kad dodjem kuci!

Moj druze, izdavac je vec ispao neozbiljan ako ljudi cekaju po dve nedelje da dobiju strip koji su platili, a da ne govorim o kvalitetu stampe i koricenja ovog izdanja.
Danas sam dobio treci broj i podrzavam one koji kazu da je treci broj bolji u nesto boljem otisku i nijansu boljem papiru. Nisam jos citao pa ne znam da li fali koje slovo, ali ok.
Problem je sto onaj ko je ovo koricio nema blage veze sa zivotom. Treci broj je iste visine kao prvi, ali nije iste sirine nego je nesto uzi. Takodje, i dalje strip nije iste debljine na krajevima. Pa ljudi moji jer mogu oni da dogovore dimenzije sami sa sobom.
Zar niko ne moze da utice na one koji korice da to urade u kvalitetu Magicnog Vetra. Razlika je prilicno vidljiva.
Ali, izgleda da nas je Libellus navikao na kvalitet pa je to problem. Kakva su prva dva broja i ovo je dobro. I vidi se napredak. Cak je i cena niza, pogotovo ako pogledamo kretanje kursa evra
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/02/2009 : 01:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Znaci, korice su i dalje ocajne. Ja sam ionako resio da, ako ga uopste budem kupovao, sam izradim navlake za korica i napravim svoje, je em sto ne volim Laurentijevog Zagora ni u stripu a kamoli na koricama, ne svidja mi se sto na riknama nema nikakve informacije o epizodama koje su unutra
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 12/02/2009 : 04:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Alo, jel' moze neka da potvrdi da su te knjige zapravo stripovi iz Zagor Extre Slobodna dalmacija?

Only God will judge me!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/02/2009 : 04:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
A sta bi drugo bili?
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 12/02/2009 : 11:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magic Wind

Da imam ove brojeve Zagora u izdanju SDEX i Ludensa Extra verovatno ne bih uzimao ove knjige Zagor. Ovako, dođu mi super da započnem kolekciju od početka. Inače stripove nisam čitao jedno 15-tak godina, ono što sam bio skupio u detinjstvu (oko 500 stripa) rasturio sam odavno(na žalost).Marta 2008. slučajno video reklamu za stripove VČ u jednom časopisu, zainteresovalo me, kupio 1 strip i opet se navukao Evo sad ih imam oko 150 i idem dalje naravno.

Mozda u Boomerangu,kao i ja!

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/02/2009 : 12:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zare80

quote:

Moj druze, izdavac je vec ispao neozbiljan ako ljudi cekaju po dve nedelje da dobiju strip koji su platili, a da ne govorim o kvalitetu stampe i koricenja ovog izdanja.
Danas sam dobio treci broj i podrzavam one koji kazu da je treci broj bolji u nesto boljem otisku i nijansu boljem papiru. Nisam jos citao pa ne znam da li fali koje slovo, ali ok.
Problem je sto onaj ko je ovo koricio nema blage veze sa zivotom. Treci broj je iste visine kao prvi, ali nije iste sirine nego je nesto uzi. Takodje, i dalje strip nije iste debljine na krajevima. Pa ljudi moji jer mogu oni da dogovore dimenzije sami sa sobom.
Zar niko ne moze da utice na one koji korice da to urade u kvalitetu Magicnog Vetra. Razlika je prilicno vidljiva.
Ali, izgleda da nas je Libellus navikao na kvalitet pa je to problem. Kakva su prva dva broja i ovo je dobro. I vidi se napredak. Cak je i cena niza, pogotovo ako pogledamo kretanje kursa evra

Mrzelo me da ti secem post, pa cu samo reci da se ovo odnosi na prvi deo onoga sto si napisao.
Ako su se ljudi jos pre nekog vremena obratili (ili je neko zvao i pitao) i receno je da je zena zaduzena za to bila na bolovanju do pre nekog vremena itd....jel niko to ne moze da uzme za ozbiljno

Druga, i po meni bitnija stvar je da niko ne pominje faktor srpske poste i postarskih sluzbenika, odnosno onih u transportu. Pa u Srbiji preko 50% manjih paketa sa casopisima i stampom, koverte...."nestane" po prolasku kroz ruke transportera koji misle da unutra mogu naci pare. Drugim recima, otpakuju, ne nadju nista, bace, a pismo/paket se onda vodi kao nestao. Sta njega briga sto posle firma mora da placa odstetu.
Ne kazem da se ovo sigurno desilo, ali u Srbiji je nazalost velika verovatnoca za tako nesto.

O koricama i stampi ne komentarisem dok ne vidim.

Go to Top of Page

Guzonjin sin
Starting Member

Serbia
97 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 12/02/2009 : 12:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Guzonjin sin a Private Message  Reply with Quote
quote:
...
Druga, i po meni bitnija stvar je da niko ne pominje faktor srpske poste i postarskih sluzbenika, odnosno onih u transportu. Pa u Srbiji preko 50% manjih paketa sa casopisima i stampom, koverte...."nestane" po prolasku kroz ruke transportera koji misle da unutra mogu naci pare. Drugim recima, otpakuju, ne nadju nista, bace, a pismo/paket se onda vodi kao nestao. Sta njega briga sto posle firma mora da placa odstetu.
Ne kazem da se ovo sigurno desilo, ali u Srbiji je nazalost velika verovatnoca za tako nesto.

Ovo je istina, ja sam pretplaćen na jedan časopis i često se desi da ga ne dobijem iako u redakciji kažu da redovno šalju.

Mrzim duge postove

Edited by - Guzonjin sin on 12/02/2009 12:22:49
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/02/2009 : 13:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Stigla knjiga.. Razocaran sam... Prodajem drugu i trecu, pa ko hoce, neka se javi.. 2000 dinara obe.. Odustajem od kolekcionarskog Zagora.. Prodao bih i prvu, ali je tu Ferriev potpis koji mi znaci.. Necu da pljujem, ali kad ja, koji nisam perfekcionista, nisam zadovoljan ovim, mogu da zamislim kako je ostalima..

Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 12/02/2009 : 13:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stigla knjiga.. Razocaran sam... Prodajem drugu i trecu, pa ko hoce, neka se javi.. 2000 dinara obe.. Odustajem od kolekcionarskog Zagora.. Prodao bih i prvu, ali je tu Ferriev potpis koji mi znaci.. Necu da pljujem, ali kad ja, koji nisam perfekcionista, nisam zadovoljan ovim, mogu da zamislim kako je ostalima..

Moje !
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 12/02/2009 : 13:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
Na zalost ovo nije usamljeno misljenje, na protiv; ne poznajem nikoga ko je pohvalio ovo izdanje!?! Ne razumem sta se desava sa kolekcionarskim Zagorom? Kakvim `kolekcionarima` je ovo izdanje namenjeno?

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/02/2009 : 13:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemoj da prodaješ, možda će knjiga br.4 biti bolja!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

elektron
Starting Member

Serbia
4 Posts

Member since 26/09/2008

Posted - 12/02/2009 : 14:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Send elektron a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da je generalno problem sto je Zagor izvorno SC izdanje i ne lezi mu ova "garderoba". Cenim da bi imao bolju prodju kada bi cena bila oko 500 dinara.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 12/02/2009 : 14:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elektron

Ja mislim da je generalno problem sto je Zagor izvorno SC izdanje i ne lezi mu ova "garderoba". Cenim da bi imao bolju prodju kada bi cena bila oko 500 dinara.

Ovo izdanje i ne zasluzuje vecu cenu.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/02/2009 : 15:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elektron

Martin, Natan, Magicni....su isto originalno SC izdanja, pa nema problema....

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/02/2009 : 15:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Prodao sam obe knjige... Ako budem uspeo da dodjem u HR da vidim Ferria ponovo, uzecu neki hamer i traziti da mi se potpise, a prodati i ovu prvu knjigu... Mislim, smejurija je.. Krecem da skupljam Zagor Klasik HC, samo ne znam da li to jos izlazi... Ako izlazi, na to se bacam..

Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000