baš to - čekamo i vidjet ćemo - tek onda možemo početi skakati od oduševljenja - u principu još nitko nikada nije izdao sve u albumima - titan je na dobrom putu - Rick Norwood isto tako jer je nakon objavljenih kasnih epizoda krenuo od početka - a eto možda i mi konja za trku imamo... štono se kaže il' dsmo na konju il' smo konji
Bez obzira kakav bude prijevod ( a ne može biti lošiji nego u dosadašnjim izdanjima ), bez obzira kakav bude papir ( a ne može biti lošiji nego u dosadašnjim izdanjima ), bez obzira kakav bude uvez ( a ne može biti lošiji nego u dosadašnjim izdanjima ) itd... kupujem, sigurno, samo da ne bude izbacivanja/priskakanja pasica.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Bez obzira kakav bude prijevod ( a ne može biti lošiji nego u dosadašnjim izdanjima ), bez obzira kakav bude papir ( a ne može biti lošiji nego u dosadašnjim izdanjima ), bez obzira kakav bude uvez ( a ne može biti lošiji nego u dosadašnjim izdanjima ) itd... kupujem, sigurno, samo da ne bude izbacivanja/priskakanja pasica.
ja se bojim da ne zavrsim sa pet razlicitih prvih hc brojeva meni vjerojatno najmanje treba ali uzimam je sigurno
Originally posted by rommel ja se bojim da ne zavrsim sa pet razlicitih prvih hc brojeva meni vjerojatno najmanje treba ali uzimam je sigurno
Kupuješ Joe Bar Team? Do sada izašlo tri albuma. Svi jednaki,jednak i izdavač. Upravo radi toga i polažem velike nade u Modesty. Radi tog istog izdavača.
Originally posted by rommel ja se bojim da ne zavrsim sa pet razlicitih prvih hc brojeva meni vjerojatno najmanje treba ali uzimam je sigurno
Kupuješ Joe Bar Team? Do sada izašlo tri albuma. Svi jednaki,jednak i izdavač. Upravo radi toga i polažem velike nade u Modesty. Radi tog istog izdavača.
ako se igramo matematike broj albuma joe teama i broj albuma MB je prilicno disproporcionalan - 96 epizoda je veliki zalogaj neusoporediv sa Joe Barom - ali me raduje taj detalj koji si naveo