Da li je istina da smo (Crnogorci) zaostali u odnosu na ostale republike ili smo samo i jednostavno lijeni Ne znam Ali ono sto znam je da se stvari mijenjaju i to, nadam se, na bolje!!!
Ako sve bude u redu od 1.03.2009 i Podgorica dobija svoj strip klub.
A onda polako , nekoliko akcija vezanih za promociju stripa u Crnoj Gori i ko zna ...
Mozda se desi da pocnemo da se bavimo i izdavastvom... Ali idemo redom...
Za sada, jedino sigurno--- Strip klub u Podgorici !!! IME : NVO MrNo
P.S.
Vope, Predo, Ferri i ostali... Nadam se da je ovo kraj nasim mukama oko nabavke stripova iz okruzenja
Nece valjda i upola toliko bilo bi puno..Zamisli pre neki dan ulazim u Knjizari karver gledam neke DD redovne serije od SD i pitam za za cijenu? Kaze zena 6 eura komad!!! A ocuvanost negde oko 3. Zamisli!
DrB daj nam neku informaciju vise ako znas. Ko to otvara,na kojem mjestu ce biti,hoce li ponuda bit siroka. I obavjesti nas na vreme da dolazimo na otvaranje...I ne bi bilo lose da donesemo koji strip na poklon klubu...
DrB daj nam neku informaciju vise ako znas. Ko to otvara,na kojem mjestu ce biti,hoce li ponuda bit siroka. I obavjesti nas na vreme da dolazimo na otvaranje...I ne bi bilo lose da donesemo koji strip na poklon klubu...
Ko otvara? Ne moramo o imenima ali samo da kazem da cu ja tu dosta biti ukljucen tako da sva pitanja, sugestije, molbe i naravno kritike mozete slati na moj mail drazennk@hotmail.com. Takodje potrudicu se da odgovorimo i na sva pitanja iznesena ovdje na sajtu.
Pregovori oko lokacije su u toku... A sto se ponude tice napisi sta bi volio sve da ima pa cemo da vidimo da li smo toliko siroki
Ko otvara? Ne moramo o imenima ali samo da kazem da cu ja tu dosta biti ukljucen tako da sva pitanja, sugestije, molbe i naravno kritike mozete slati na moj mail drazennk@hotmail.com. Takodje potrudicu se da odgovorimo i na sva pitanja iznesena ovdje na sajtu.
Pregovori oko lokacije su u toku... A sto se ponude tice napisi sta bi volio sve da ima pa cemo da vidimo da li smo toliko siroki
Pa volio bi sve sto je od bonellija ikad objavljeno na nasim prostorima!
Pa volio bi sve sto je od bonellija ikad objavljeno na nasim prostorima!
Inace ko se u Pg ne snalazi najbolje to vam je 250 m od zeljeznicke i autobuske stanice, ulicom na dolje i kad prodjete kroz prolaz Vojne zgrade( inace precica do grada) tu ste
Fino mjesto...Nego Drazene,da nisi ti radio u kladionici Aristokrat kod Lepe Kate?
jesam
koji si, znamo li se
Ne znamo se,ali kad sam ti vidio sliku i cuo da navijas za Partizan,sjetio sam te se.Ja sam drzao radnju na platou kod Velike Pijace i stalno sam se kladio kod vas.Posto i ja navijam za Partizan i nosio sam sal(Partizanov,naravno) malo smo popricali o tome.Taman kad se otvori ovaj strip klub,mozemo da se upoznamo.