Naime, nedavno je netko na ovome forumu upitao mogu li negdje u Slavoniji stripofili kupiti stripove i odgovor je bio - ne. Osim nekakve jadne ponude po enormnim cijenama u odredjenim knjizarama pronaci strip za kupiti u Slavoniji bila je prava umjetnost! Ipak, izgleda da stvari krecu nabolje! Naime, tamo negdje od 3. ili 4. mjeseca svi ljubitelji stripova iz Slavonije (a bogme i sire!) moci ce pronaci sjajnu ponudu stripova u - DJAKOVU!!! Naime, na samome korzu, Zlatko Platuzic ubacit ce u svoju vec postojecu DVD-teku poprilican broj stripova, a ono sto je jako bitno jest da ce cijene biti najnize moguce! Npr. tamo cete moci pronaci cjelokupni asortiman Libellusa po cijenama identicnim onima koje su u striparnici Libellus u Zagrebu, a koliko imam informacije, i Fibra, i Dani, i Van Gogh, a vjerojatno i Bernard, bit ce zastupljeni sa svojim naslovima (tocne cijene za ova izdanja ne znam, ali vjerujem da ce biti identicne onima u ZG striparnicama, ali o tome ce vam sigurno vise napisati Markos i Hello).
No da ne bih bezveze duljio, svi vi kojima je Djakovo blizu ili negdje usput, zapisite ovu e-mail adresu i kontaktirajte Zlatka direktno za bilo kakve informacije o asortimanu, cijenama, datumu otvaranja itd.: zlatko.platuzic@os.t-com.hr
Mozda je ovo mali korak za covjecanstvo, ali uzasno je velik za sve stripofile u Slavoniji, te za sve nas koji gustamo u svakome koraku naprijed koji napravi ova nasa stripofilska zajednica!!!
Edit: Gazda Zlatko me zamolio da promijenim naslov topica, a njegova zelja za mene je zapovijed.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Svaka čast. Mislim, sramota je da kladionica ima na svakom koraku, a dobre striparnice se mogu nabrojati na prste. Šta ćeš kad se raja više voli kladiti i gubit novce nego pročitati dobro štivo.
Svaka čast. Mislim, sramota je da kladionica ima na svakom koraku, a dobre striparnice se mogu nabrojati na prste. Šta ćeš kad se raja više voli kladiti i gubit novce nego pročitati dobro štivo.
Još jednom, samo naprijed!
Na prste jedne ruke dvoprstog Jacka!
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Dobro jutro stripofili, ma gdje bili! Da, ono što je Gaston rekao je točno, jedino mogu malo preciznije odrediti datum početka, a to je USKORO !!! Ha, ha, šalu na stranu, kroz 15-tak dana bi trebali krenuti. Naime, radi se o dugogodišnjem obrtu za trgovinu i iznajmljivanje, koji ima specifičnu djelatnost posudbe filmova, tako da je gotovo ne moguće, potrebne preinake u prostoru raditi danju, već samo noću, poslije 23h. Budući da tada svi majstori spavaju, osim mene, svaku noć po malo prostor poprima novi izgled. Moje majstorske kvalitete su iznimno zabrinjavajuće tako da radovi na novim policama za stripove i reorganizaciji starih polica za filmove, idu sporo, ali ipak idu ... Hendikep je što danju u 1. smjeni dadiljam, u 2. radim i onda u 3. onakav, nikakav pokušavam nešto poput ona dva lika iz crtića, majstori Pat i Mat. Za sada toliko, pozdrav svima i laku noć!
Dobro jutro stripofili, ma gdje bili! Da, ono što je Gaston rekao je točno, jedino mogu malo preciznije odrediti datum početka, a to je USKORO !!! Ha, ha, šalu na stranu, kroz 15-tak dana bi trebali krenuti. Naime, radi se o dugogodišnjem obrtu za trgovinu i iznajmljivanje, koji ima specifičnu djelatnost posudbe filmova, tako da je gotovo ne moguće, potrebne preinake u prostoru raditi danju, već samo noću, poslije 23h. Budući da tada svi majstori spavaju, osim mene, svaku noć po malo prostor poprima novi izgled. Moje majstorske kvalitete su iznimno zabrinjavajuće tako da radovi na novim policama za stripove i reorganizaciji starih polica za filmove, idu sporo, ali ipak idu ... Hendikep je što danju u 1. smjeni dadiljam, u 2. radim i onda u 3. onakav, nikakav pokušavam nešto poput ona dva lika iz crtića, majstori Pat i Mat. Za sada toliko, pozdrav svima i laku noć!
Pa kako napreduju radovi ? Kada se možemo zaputiti u Đakovo?
Od ponedjeljka se možete zaputiti u Đakovo. Fizički radovi su završeni, čak je to sve i dobro ispalo s obzirom na majstora. Čekam još neke stripove, nadam se da će do ponedjeljka stići. Ali nema veze ako dođu i koji dan kasnije, mi krećemo. Dakle, STRIP PUTEVI VODE U ĐAKOVO. Dobro došli!
I ono najvažnije: Zeko je obišao BABILON STRIPOTEKU i ostavio dar u obliku prigodnog Uskršnjeg popusta od 10% na sva izdanja i sve vrste plaćanja.
Do Uskrsa nas posjetite i od Zeke nagradu primite. Radimo od 10,oo - 22,oo radnim danom, a nedjeljom i blagdanima čitamo stripove.