pogledao,sviđa mi se serija bizarno,pomalo bolesno,drukčije,zanimljivo,uglavnom u 1.licu,prikaz uma glavnog junaka,dobra režija i likovi, jedva čekam nastavke;) glavni lik n ajčešće izgovara riječi dobro,ok,u redu... :)
gledao sam i ja prvu epizodu nije mi se nesto svidjela, ali dati cu joj jos koju priliku, zbog poprilicnog broja pozitivnih reakcija
Na našem RTL-u?
Aha. No kao i sve serije na nasim programima, to je jednostavno horror za zivce. Nedavno sam bas gledao neki serijal na IMDB-u i vidim da jedna epizoda traje 25 minuta. Gledam i mislim se... da se netko nije zeznuo, daj ne moze mi jedna epizoda trajat niti pola ure, WTF je ovo!? Onda se prisjetim kako sam gledajuci tu seriju na nasoj telki, u biti svakih 5 minuta imao blok reklama. U biti, ako zelis odgledati epizodu od 25 minuta moras pred TV-om provesti 50 minuta. Kratak mi zivot za takvu kradju vremena. TV torrent kraljuje.
Čuj ima ona, kod NOVE i RTL-a, gledaš reklame a u pauzi neku već seriju
Slažem se, tih 5 minuta bloka ubija i nekako "rastavlja" i sigurno da dojam "pada" radi toga...
Ako ništa HTV te izbombardira reklamama prije serije al kad puste onda eventualno uleti jedna bijedna i to je podnošljivo...
prvih par epizoda sam propustio, jbg nisam uopće znao što je ali, negdje od 3. ili 4. sam se potpuno uživio, xexe ... bušilica u ruke i maska za kosilicu na glavu
if you tolerate this, then your children will be next
Jučer bila zadnja epizoda prve sezone na rtl-u. Serija je izvrsna,baš sam s nestrpljenjem čekao zadnju epizodu i rasplet koji me nije razočarao.Izvrsna gluma i likovi.Onaj dio kad dexter shvati tko je zapravo ice-truck killer,... Meni najbolja serija u ovom stoljeću.
A ja BUDALA propustio zadnjih 5 minuta. Pustili su reklame dok odlazi sa sestrom u hitnoj, a ja mislio da je kraj i ugasio TV. Prokleti RTL, ali sam si i sam kriv.
uh, gleda li netko ovo na fox crimeu, sinoć je bila (vjerojatno) zadnja epizoda druge sezone, ode lilla, ode doakes, napeto je bilo, nasekirali me jbmimmter
sinoć je bila prva epizoda treće sezone, koju sam gledao negdje od 3., 4. epizode pa do kraja, i sada konačno znam što je to bilo s bratom od jimmy smithsa
uh, gleda li netko ovo na fox crimeu, sinoć je bila (vjerojatno) zadnja epizoda druge sezone, ode lilla, ode doakes, napeto je bilo, nasekirali me jbmimmter
Hvala na spoilerima. Tek sam na četvrtoj epizodi druge sezone, nabavio ih s Amazona i vrijede svake lipe.