forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog u izdanju Veselog četvrtka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4649 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 18/02/2009 : 12:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Paola bas voli da se izivljava nad Dilanom.Ovo u Djavolovom dodiru dostize totalni klimaks, sve sto je oduvek htela, sasula mi je u lice preko Dastina. I nije nemoguce sloziti se sa njom, evo da se kopiram , sta sam napisao u komentaru za Feniks:

"I ovde Dylan iznenadjuje- pa on se cak i ne seca zasto je ostavio devojku, a i osecaj krivice mu nije bas impresivan."

I naravno da vam dodje da se upitate, za koji kurac ona to radi njemu, sta ima od toga da mu natrlja usta sapunom i sroza go dna. Licne frustracije ili velike ideje u najavi?
Mozda i jedno i drugo, s tim sto jos cekamo velike ideje u najavi.
Ovaj Djavolov dodir se dotice klasicnih zivotnih dilema, dvojbi i polarizacija. Likovi su zaista intrigantni, sasvim solidno profilisani, ali kao sto neko rece, nije bilo tesko naslutiti da kraj nije bas kraj i da zlo nije bas zlo. I naravno, opet na kraju je sve pomalo ususkano u bedastocu tipa kolekcionar uzasa, medjutim moram da priznam da mi je ovo zasada Paolin vrh.
Celonijev crtez je jako cudan, varira od odlicnog do groznog, a neke vinjete su fenomenalne. Malo previse me podseca na Venturija koji se fura da je Mari :) Odlicno prikazani Dust i Ash i sve mi se cini da ovde stoji mala posveta Propovedniku.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/02/2009 : 13:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
I Gartu Enisu uopshte.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4649 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 18/02/2009 : 13:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
aha

Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 18/02/2009 : 23:08:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro, znam barem jednog kome se to (taj dupli jubilarac) dopalo. Ja mu rekoh da meni nije, pa dobih optuzbu da sam 'previse analitican, zajedno sa svojim forumskim drugarima' :):):)

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4649 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 19/02/2009 : 07:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
A zaboravih da pitam, u Djavolovom dodiru Dilan razgovara sa onim doktorom, Piterom i pominje neku Andjeliku referisuci na neke prosle dogadjaje.
Prosto me je sramota :) sto odmah nisam provalio koji su to likovi. A i dalje nemam pojma ;) Anybody?

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 19/02/2009 : 23:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
jel se već štogod pričalo o epizodi IZBOR, napisala Barbato, nacrtao Piccatto? mene je oduševila priča. moment istrgnut iz vječnosti. što bi bilo da je bilo. priča je baš osvježavajuća, trenuci odluke koji nas mogu odvesti u različitim smjerovima. piccatto je baš odličan crtač, dylan je umjetnički odlično ispao, ima ono nešto.
p.s. vidim da ima dosta loše ocjene na stranici s recenzijama. hehe

Edited by - nika331 on 19/02/2009 23:08:16
Go to Top of Page

aleksa crnobrnja
New Member

276 Posts

Member since 19/02/2009

Posted - 20/02/2009 : 09:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send aleksa crnobrnja a Private Message  Reply with Quote
U ovih trinaetak epizoda veselog četvrtka se izredalo više interesantnijih epizoda nego u ludensa u posljednjih recimo četiri-pet godina. A Barbatova kolo vodi. Upravo bih njezine epizode stavio na sam vrh, uz Meddinu Mudrost Mrtvih. Najviše me razočarala Nelojalna Konkurencija, jer Ruju, i nakon toliko godina pisanja scenarija, i dalje nije uspio da se značajnije izvježba od nevjerovatno slabih raspleta.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 20/02/2009 : 13:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nika331

jel se već štogod pričalo o epizodi IZBOR, napisala Barbato, nacrtao Piccatto? mene je oduševila priča. moment istrgnut iz vječnosti. što bi bilo da je bilo. priča je baš osvježavajuća, trenuci odluke koji nas mogu odvesti u različitim smjerovima. piccatto je baš odličan crtač, dylan je umjetnički odlično ispao, ima ono nešto.

Zapravo ne, jer bi to bio offtopic. Ovde se samo prica o DD u izdanju Veselog. Inace, vrlo rado bih pricao sa tobom o Izboru, ali ga jos nisam procitao. Mada, ako ga je crtao Piccatto...

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 21/02/2009 : 19:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wicked

quote:
Originally posted by nika331

Zapravo ne, jer bi to bio offtopic. Ovde se samo prica o DD u izdanju Veselog. Inace, vrlo rado bih pricao sa tobom o Izboru, ali ga jos nisam procitao. Mada, ako ga je crtao Piccatto...

pa mislim da ti neće štetiti ako recenziju pročitaš unaprijed, iako ima uglavnom negativne komentare. previše volimo piccatta da bi to utjecalo na naše (moje i tvoje) mišljenje. hmmmmm
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 21/02/2009 : 20:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Tebi se bas dopala ta prica . Pogledacu sigurno. Mada, za sad jedina prica od Barbatove koja mi se dopala je bio Nekropolis. Videcemo, ako je specijal, trebao bi navodno da bude bolji od redovne serije. Hmm, nismo se bas razumeli najbolje oko Piccatta. Da si kojim slucajem videla moje predhodne postove, shvatila bi da o Piccattu ja mislim sve najgore (bez uvrede ). Ali, ako je prica dobra, progutacu i Piccattov crtez.

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 21/02/2009 : 21:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
a tako znači, dobro...onda piccatto ostaje samo meni.
inače kažu da priča podsjeća na dylanov gigant: bezimeni, ako si ga čitao i nije ti se dopao, onda znaš na čemu si.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 21/02/2009 : 22:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Glas za Piccatta!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 22/02/2009 : 01:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
A shta fali Pikatu, ako smem da pitam?
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 22/02/2009 : 02:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Nista. Ko ga voli nek izvoli . Ja sam samo rekao da ga ja ne podnosim. Kao sto ima ljudi koji govore da Laurenti nikad ne treba da crta Zagora, tako ja mislim da Piccatto treba da se mane Dylana. Moje misljenje .

Go to Top of Page

novaks1973
Starting Member

Serbia
31 Posts

Member since 22/09/2007

Posted - 24/02/2009 : 11:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send novaks1973 a Private Message  Reply with Quote
Ja isto nisam neki obozavalac Pikata, ali me je potpuno kupio crtezom u zadnjem broju Dylana "Dva zivota Drim". Potpuno se slazem sa tipom koji pise uvodnu rec pred tekst svakog broja, a koji je spomenuo da je Pikato, najblaze receno, bio inspirisan za scenario ove epizode.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/02/2009 : 21:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Juce sam cuo da uvodne tekstove za Dylana posle odlaska Djoleta pise Marcelo nas poznati reper,bas sam se iznenadio.Kaze veliki je fan Dylana.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 27/02/2009 : 23:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
^ Osim toga i adaptira prevod-bilo je reci o tome na forumu

Edited by - vlada035 on 27/02/2009 23:12:11
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 03/03/2009 : 11:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Nisam ni ja znao da je Leo Charm Marchelo,sto aFtomatski znaci RESPEKT x2!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 03/03/2009 : 13:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

huhuhu ja sam znao

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/03/2009 : 14:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

Nemoj zezati,o pa pozdrav za Lea!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 09/03/2009 : 04:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message  Reply with Quote
Hvala, hvala, dobri ljudi:)

Sad znate koga valja pljuvati ako uvodnici i adaptacija omanu:)

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 09/03/2009 : 10:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leo Charm

Hvala, hvala, dobri ljudi:)

Sad znate koga valja pljuvati ako uvodnici i adaptacija omanu:)

Evo ja cu prvi.

Pu, pu, daleko bilo.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 10/03/2009 : 11:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Novi kolor Dilan - skroz ok. Shto je od Rujua - dosta je.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/03/2009 : 11:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
"Malo" podseća na Memento, zar ne?

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 10/03/2009 : 11:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Pa, ima toga, ali genealno ovog tvista ima po jeftinim trilerima iz 90tih kol'ko volish. No, ono shto je kod Rujua obichno najloshije, sama izvedba, ovde je zanatski sasvim ok. Ruju se dosta upristojio, gledajuci ove VC-ove Dilane.
Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000