forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/02/2009 : 23:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Jeste, a za 10 godina mozemo da ocekujem neki punk fazon ili sta ti ja znam. Ferri ga je stvorio i tako treba da ostane. Dosetio se Laurenti da on zivi u mocvari, pa ce imati dugu kosu. Sije mi ga Djura. More, nemoj da pustim profesora-inza i DP-a na vas. Vi cete da im dirate u svetinju (a i moju).

Sto onda ne stavis cuclu u usta i nosis pelene - takav si stvoren
Dosadni ste s tim Ferrijem vise. Sto nisi pustio da ti potpise knjige kad ga tolko volis
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4694 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 21/02/2009 : 23:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Rendzeri,pravi ste melem za los,hladan dan! Kugo!Kolero!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 22/02/2009 : 00:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Odlična naslovica, atmosfera fantastično dočarana, dobar raspored boja, Veštica Jaska zastrašujuće mistična. Bravo za Laurentija

Super naslovna,mada se meni i prve tri svidjaju

Vreme je da se i mi kojima se naslovnice svidjaju javimo ovde.

Odlicne su UNIKATI !

a slutim da ce biti sve bolje

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/02/2009 : 00:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dosadni ste s tim Ferrijem vise. Sto nisi pustio da ti potpise knjige kad ga tolko volis

Glupost! Ja volim i sebe, pa se ne potpisujem po stripovima, a kamo li da pustim simpaticnog cikicu da mi drhtavim rukama potpisuje strip.
Ali ostaje cinjenica da ga je on stvorio i glupo mi je da se sad menja frizura. Zamisli sad Villa pocne da crta Texa sa brkovima ili ne daj Boze Carsona bez brcica i bradice.
Pa cak i Tarzan na onim naslovnicama sto je Renky postavio ima kracu kosu od Zagora koga (proba da)crta Laurenti.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/02/2009 : 00:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Glupost! Ja volim i sebe, pa se ne potpisujem po stripovima, a kamo li da pustim simpaticnog cikicu da mi drhtavim rukama potpisuje strip.
Ali ostaje cinjenica da ga je on stvorio i glupo mi je da se sad menja frizura. Zamisli sad Villa pocne da crta Texa sa brkovima ili ne daj Boze Carsona bez brcica i bradice.
Pa cak i Tarzan na onim naslovnicama sto je Renky postavio ima kracu kosu od Zagora koga (proba da)crta Laurenti.

Al' ti ne crtas Zagora.
I nosio si bradicu i one seljacke repove ko Bajaga,pa sad ne nosis.
I upraznjavao si seks pa vise ne upraznjavas
Bre,menjaju se ljudi,pa sto ne bi i Zagor,Tex,Carson?
Nista ne fali Laurentijevim naslovnim,al' ajde da ne tupim dalje - sto bi rekli stari latini "Bonus penis pax in domus" (O ukusima ne vredi raspravljati).
Il' sam mozda pobrkao izreke
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 22/02/2009 : 01:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Koje ste budale vas dvojica, ne mogu da verujem. Idemo za Makarsku?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 22/02/2009 : 02:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Carsone, ne huli. Laurenti je car.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/02/2009 : 02:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wicked

Sam si rek'o da neko ne voli Piccatta, a neko ne voli Laurentija.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/02/2009 : 02:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

Koje ste budale vas dvojica, ne mogu da verujem. Idemo za Makarsku?

Odgovorio sam ti na PM da ne davim ostale forumase.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 22/02/2009 : 02:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sam si rek'o da neko ne voli Piccatta, a neko ne voli Laurentija.

Procitao si to, a

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/02/2009 : 02:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Naravno.Sve sto kazes bice upotrebljeno protiv tebe.
Salu na stranu. Nije da ne volim Laurentija kao crtaca, nego kao crtaca Zagora. Slicna prica mi je i sa Bignottijem. Ne volem ga u Zagoru nesto posebno, ali mi je u Mister Nou fantastican.

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 22/02/2009 : 02:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Damn.. moram paziti sta pisem . Ma, okej .Kao sto sam rekao, svako ima pravo na svoje misljenje. Recimo meni se bas dopada ono sto je Laurenti uradio sa Zagorom. A da budemo iskreni, Laurenti cak nije ni crtao neki veliki broj epizoda (mozda dvadesetak). Naravno, Ferri je Ferri, dok recimo Della Monicu ne mogu smisliti.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/02/2009 : 02:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Damn.. moram paziti sta pisem . Ma, okej .Kao sto sam rekao, svako ima pravo na svoje misljenje. Recimo meni se bas dopada ono sto je Laurenti uradio sa Zagorom. A da budemo iskreni, Laurenti cak nije ni crtao neki veliki broj epizoda (mozda dvadesetak). Naravno, Ferri je Ferri, dok recimo Della Monicu ne mogu smisliti.

A meni se i Della Monica svidja
Bas sam danas pricao s Carsonom.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 22/02/2009 : 02:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A meni se i Della Monica svidja
Bas sam danas pricao s Carsonom.

Eto vidis. Meni recimo Della Monica uopste nije za Zagora. Po meni on bi bio savrsen za recimo Dylana.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/02/2009 : 02:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eto vidis. Meni recimo Della Monica uopste nije za Zagora. Po meni on bi bio savrsen za recimo Dylana.

Ima to logike,svejedno svidja mi se kako crta,mada bi mu mozda vise lego Dylan.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/02/2009 : 03:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Mozda...hm...kad bi Piccatto probao Zagora...

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/02/2009 : 14:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno.Sve sto kazes bice upotrebljeno protiv tebe.
Salu na stranu. Nije da ne volim Laurentija kao crtaca, nego kao crtaca Zagora. Slicna prica mi je i sa Bignottijem. Ne volem ga u Zagoru nesto posebno, ali mi je u Mister Nou fantastican.

Slazem se poprilicno sa ovim... jednostavno, neko nekome ne lezi. Dobar je meni Bignotti i kod Martija i kod Mister Noa. I kod Zagora je ok, ali je neuporediv sa Ferrijem. Isto tako mi je, recimo, Cassaro kod Martija a kod Zagora je takodje dno dna
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 22/02/2009 : 16:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Sta bi sa tim site , veselog cetvrtka , najavljivali su da ce da bude ... ?

a i stripoteka darkwood je trebala da rekonstruise site ... ?
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 22/02/2009 : 16:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote

http://www.veselicetvrtak.com/

jeste provalili :)
samo je jos "u izgradnji" , ali ima nesto ... ima :)
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 22/02/2009 : 16:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

Ja ne vidim da išta ima...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/02/2009 : 17:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Otkrij i nama da se i mi radujemo
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 22/02/2009 : 17:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
quote:

Radi mi link,al ne vidim nista.Jel to normalno????
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 22/02/2009 : 18:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
pa ja mogu da otvorim home page , i svaki link kad stisnem stranice su "u izgradnji" ...
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 22/02/2009 : 21:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
I sta tu ima nisi reko.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/02/2009 : 21:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Solid Snake

I sta tu ima nisi reko.

Cigle. Grade ljudi
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000