forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 22/02/2009 : 16:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Ima li neko onaj "La Strega" strip u malo vecoj rezoluciji ... zagor i ona indijanka sa divljom mackom ...

hvala unapred
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/02/2009 : 17:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Sta ces bolje od onoga sto smo vec okacili?
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 22/02/2009 : 18:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:
Originally posted by Archy

quote:
Originally posted by Inferno

Jedino redovna nije dobra. Odavno se nisu zaredale 2-3 dobre priče.

Bit će i toga, strpljenja...

Mislim da nije potrebno puno strpljenja čini mi se da je u Italiji recimo od povratka Hagota,preko Mortimera,Ylenije i priče sa vukodlacima u toku jedan dobar period...

A to potvrđuješ time što si te najnovije
epizode pročitao!!??
Odlijepi tastaturu sa prstiju i nos sa ekrana
i idi odmori malo, ispucavaš se.
A kako se inače ispucavaš zaboravi za ovo gore.

...
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 22/02/2009 : 18:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da nije potrebno puno strpljenja čini mi se da je u Italiji recimo od povratka Hagota,preko Mortimera,Ylenije i priče sa vukodlacima u toku jedan dobar period...
[/quote]

Pa meni se čini da smo već skoro ušli u jedan solidan period, barem šta se Ludensa tiče. Sada je saga u pet nastavaka sa Richterom, pa Ultimate Thula, a čini mi se da su te epizode čisto ok, iznadprosječne i svakako bolje od ovoga šta je izlazilo posljednjih godinu dana. Ipak, vidjet ćemo...

Zašto niko ne recenzira epizode zagora koje izlaze u VČ? Onda bi znao unaprijed šta mogu očekivati...

No sikiriki
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 22/02/2009 : 20:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Petodelni nastavak sa Ferrijem i jurnjava sa Rihterom po džungli Jukatana je sasvim prosečna priča sa velikim brojem stranica, koja je na kraju nekako zbrzana. Što se tiče Poslednje Tule, mnogo sam više od te priče očekivao, s'obzirom na komentare, ali osim prvog uvodnog broja, sve ostalo je slabije i slabije, bar za mene ništa bolja od predhodne priče. Tako da mi je i priča sa Mortimerom i Tkačom bolja od ove dve pomenute. A tek Močvara robijaša koja je za klasu ispred

Edited by - Bruce Springsteen on 22/02/2009 20:51:15
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/02/2009 : 20:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
slazem se bruce.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 22/02/2009 : 20:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

slazem se bruce.

U međuvremunu dodah i Močvaru robijaša, po meni najbolja priča Zagora na broju 400 u originalu
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 23/02/2009 : 01:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Jedva cekam da procitam i tu "Mocvaru robijasa", ali jos mi nije na redu, ima prioritetnijih stvari
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/02/2009 : 01:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Jedva cekam da procitam i tu "Mocvaru robijasa", ali jos mi nije na redu, ima prioritetnijih stvari

Tja, prosek. Prenahvaljena epizoda bez većeg razloga.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 23/02/2009 : 01:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
ok, da ne budem nestrpljiv i da ne ocekujem previse, bolje je tako, onda se mozda i obradujem kad je procitam
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/02/2009 : 02:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ako se ne varam, neko je pitao kakav je Verni u Rendalovom povratku, pa evo par primera, tek sada sam stigao da skeniram.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 23/02/2009 : 07:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Ako moze jedno pitanje , kako dolazite do tih novih orginalnih italijanskih zagora ?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/02/2009 : 09:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Za druge ne znam, ja ih uglavnom kupujem na kiosku.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 23/02/2009 : 10:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Za druge ne znam, ja ih uglavnom kupujem na kiosku.

nisam ni jednog IT zagora naš'o na kiosku

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/02/2009 : 11:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

Ako moze jedno pitanje , kako dolazite do tih novih orginalnih italijanskih zagora ?

Možeš i da ih naručiš preko bonelli sajta, svaka Visa internet kartica radi posao.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18864 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/02/2009 : 12:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
dobar ovdje Verni, možda nije baš izgubljen primjer.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 23/02/2009 : 12:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Verni super!!!

No sikiriki
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 23/02/2009 : 12:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Jel zna tko kakva je priča o mutantu? Talijanima je 7/10 do 8/10. Zamjeraju Burattiniju previše objašjavanja u zadnjem dijelu. Uobičajeno. Ali znalo je to i dobro ispasti.
----------------------

Verni je meni uvijek okay. Ne "žulja" me njegov crtež. Bitno da su proporcije tu. Da crta iste slike, a ne ko neki koji ne mogu nacrtati 2 puta istu Zagorovu facu.

--------------------------
@---dp--- Ja sam od Močvare robijaša očekivao 10/10 i ta su mi očekivanja umanjila dojmove jednom kad sam priču pročitao. Ali i dalje je to jako dobro; rekao bih minimano 8/10. Problemi su u nekim starim Burattinijevim boljkama: 1) ponavlja radnju umjesto da zbog dinamike uvede još novih situacija (radnja se na momente umrtvljuje; 2) radnja je malkice predvidljiva (šerif, štapić, vizije, Duff); 3) pametovanje na zadnjih 20 stranica (a do tad je najveći plus bio to što nema puno priče). Dobre stvari su 1) dijalozi; 2) upečaljivi prizori; 3) likovi; 4) Bimbo Sullivan: 5) akcija; 6)par riješenja u zadnjem dijelu.
Laurenti je u 3. i 4. svesku perfektan, a u prvom i zadnjem ima nekih 30-ak užasnih tabli.
Svejedno, za 2 koplja bolje od prijašnjeg niza epizoda. Ako spustiš očekivanja, bit će ti odlično.
Ja sam objasnio "Močvaru", a meni nitko ne zna "Podzemlje" XP :)) U čemu je kvaka prosječnosti. I kad počinje? Valja li drugi svezak?
----------
Čitao sam ovih dana neke Zagije.
- Crveni snijeg je moglo biti remek dijelo, a Bure je sve uspio zasrati na jednu i po stranicu kad onaj pomisli da mu je brat šerif. Nećeg takvog se ni idiot ne bi sjetio. Upropasti sve dobro što je napisano.

- Tajni agenti - Hah, meni je ovo fenomenalan maxi. Volim kad Burattini puno priča. Ne smetaju mi objašnjenja. Sve je ispalo logično i mislim da je jako dobro ispričana tema o tajnim agentima. Sedioli zna zakenjati sa Zagorovom anatomijom, ali u Crvenom snijegu je sve to popravljeno (osim prvih 15 stranica).

- 500 - prije sam je ogadio, a sad mi je zanimljivo izveden jubilarac.

- Mortimerova osveta - Fenomenalno

- Smrtonosna močvara - (5, 2, 4, 4 = 37%) Zanimljivo je to Čudovište iz močvare i ništa više. Chiarollu volim, ali ovdje je nikad gori.
----------------
Burattini ima krševa i dobrih stvari. Njega treba skužiti. Njegove priče su mlake, ali ako ga skužite, uživat ćete u njegovim "besmislicama". Zasad smo to skužili jedino npetros, mlaki i ja. :))))

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/02/2009 : 14:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Verni stvarno dobar,odlican moze se reci.Rekao sam ja da ce od njega biti nesto,pa ne moze odma da rastura,setimo se samo Ferija.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 23/02/2009 : 16:16:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam VČ "Na tragu neprijatelja" i nakon 2 sveska sam jako zadovoljan. Scenarij je za sad bez greške (ocjena: 9). Priča nije dovoljno moćna jer se opet radi o pobunama nekih frakcija. Ali ovo je Zagor i odavno nismo imali posla s izgubljenim plemenima (ocjena: 8). I štima sve to skupa. Ima puno likova, scenarij je isprepleten dosta dobro, izmjena lokacija, dijalozi, Richterovi planovi i tako... I što je najbitnije, nema ni jedna nelogičnost dosad. A to što je malo rastegnuto, pa to je nolittijanski stil i baš je simpa. Volim ovakve Burattinijeve stvari. Ferri je dosad imao 10 stilova i svaki je dobar na svoj način; pa tako i ovaj. Ocjena 8/10. Dobro bi došao "sivi" SD papir da sakrije "bjelinu" s vinjeta. Ali i ovako je dobro.

Stvarno se pitam kako će ovo do kraja Bure zakenjati? Stvarno.

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 23/02/2009 : 16:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Je li i ostalima bilo dobro samo u prva dva dijela ili vam se nije svidjelo od početka?

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 23/02/2009 : 16:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je li i ostalima bilo dobro samo u prva dva dijela ili vam se nije svidjelo od početka?

Imam prvi od četiri nastavka o Mutantu,deluje obećavajuće i priča i crtež(istina nisam čitao)...
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 23/02/2009 : 16:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Imam prvi od četiri nastavka o Mutantu,deluje obećavajuće i priča i crtež(istina nisam čitao)...

Heh, pitanje se odnosilo na "Podzemlje New Orleansa".
Zanima me u čemu je problem s tom pričom? Je li problem u tome što priča "nema duše", tj. "nema moć velikih priča"? Ili je razvučena za VAŠ ukus? Ili je problem u nelogičnostima?
Kakav vam je početak u odnosu na kraj? U kojem trenutku ste shvatili da je priča slaba?

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 23/02/2009 : 17:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Heh, pitanje se odnosilo na "Podzemlje New Orleansa".
Zanima me u čemu je problem s tom pričom? Je li problem u tome što priča "nema duše", tj. "nema moć velikih priča"? Ili je razvučena za VAŠ ukus? Ili je problem u nelogičnostima?
Kakav vam je početak u odnosu na kraj? U kojem trenutku ste shvatili da je priča slaba?

Ma mislio sam da ti odgovorim na pitanje o mutantu,inače što se tiče Podzemlja može se reći da donekle nema duše,pa čak ni moć velikih priča inače nije razvučena i nema nelogičnosti...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2009 : 17:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Meni se od VC-a ni jedna Zagorova prica do sada nije preterano svidela... Ne zelim da ulazim u dublje analize, ali jednostavno nisam uzivao dok sam citao...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.73 seconds. Snitz Forums 2000