forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 23/02/2009 : 18:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Meni se od VC-a ni jedna Zagorova prica do sada nije preterano svidela... Ne zelim da ulazim u dublje analize, ali jednostavno nisam uzivao dok sam citao...

Bojim se da ti se tek ove dolazeće neće svideti,jer ovaj period koji je upravo završen važio je za jedan od boljih,i to će trajati do Povratka mutanta kada nas opet očekuju bolje priče...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2009 : 18:13:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Koliko brojeva ima do povratka Rendala???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/02/2009 : 18:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

Heh, pitanje se odnosilo na "Podzemlje New Orleansa".
Zanima me u čemu je problem s tom pričom? Je li problem u tome što priča "nema duše", tj. "nema moć velikih priča"? Ili je razvučena za VAŠ ukus? Ili je problem u nelogičnostima?
Kakav vam je početak u odnosu na kraj? U kojem trenutku ste shvatili da je priča slaba?

Zapravo priča kao priča bi bila dobra da je koncentracija išla na Lafita, ali mene lično je razočaralo novih pet stripova u kojima se juri Rihter. Poludeo sam dok nije došao kraj sa njim. Ne volim kada se preteruje.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/02/2009 : 18:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Heh, pitanje se odnosilo na "Podzemlje New Orleansa".
Zanima me u čemu je problem s tom pričom? Je li problem u tome što priča "nema duše", tj. "nema moć velikih priča"? Ili je razvučena za VAŠ ukus? Ili je problem u nelogičnostima?
Kakav vam je početak u odnosu na kraj? U kojem trenutku ste shvatili da je priča slaba?
[/quote]Ma nije prica slaba,ali se jednostavno ocekuje vise od price sa 5 nastavaka,moze se reci da nema moc velikih prica.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 23/02/2009 : 20:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko brojeva ima do povratka Rendala???

Pa nekih 25 brojeva, znači za dvije godine ćemo ugledati to čudo na kioscima. Ipak, kad malo provrtim brojeve na bonelli siteu, čini mi se da između ima solidnih epizoda, sudeći po crtačima, scenaristima i naslovnicama. Sadržaj ne čitam da si ne upropastim veselje

No sikiriki
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2009 : 21:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
'ajme.. Ako je stvarno krs do Rendala, ima da poludim sa Zagorom 2 godine.. :)

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 23/02/2009 : 22:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Prvi broj sa Rendalom u izdanju VČ 28 izlazi tačno za godinu dana, otprilike marta 2010.
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 23/02/2009 : 22:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
Čovječe, kad malo pogledam od Demonske knjige, ništa nije pošteno dobro izašlo ako močvaru izostavimo. Ova agonija predugo traje:

Delaware - obična isfurana priča koja ne pali u ovo moderno doba
Sjeme nasilja - isto
Kuća na hridinama - ovo je meni najbolja priča među svom ovom hrpom smeća koje sam nabrojo u ovdje
Thugsi - a ono... malo dosadno, al može proć
Tajanstveni izvor - nisam č. al previše ljudi mi je reklo da je sranje, i nema razloga da im ne vjerujem
Zeleni rubac - dno, Marijanska brazda mu nije ravna.
Pratnja mohawka - zasrano 2. pričom, prenaivno, ko da je klinac od 10 god piso
Kukci ubojice - niđe veze
Traperska izvidnica - isto ko za tajanstveni izvor
Prijetnja iz svemira - kolko se sjećam, tako tako, jedva jedva prosjek
Mortimer i Krojač - niđe veze,
babetina iz mađarske - ovo nije loše, prosjek, bilo bi dobro stavit između dvije fenomentastične priče kao predah
Crveni snijeg - isto ko za Pratnju Mohawka, Sedioli odličan sa snijegom u noći, al dobro je zasro u 2. djelu i pri kraju u 1., pogotovo s facama
Močvara - nahvaljeno do neba, a nije trebalo zbog nedobrog kraja. Al svejedno zbog dobre akcije i karakterističnih likova, među najbolje se malo teže može svrstat
Tajna Sumerana - meni nije tolko loše, malo zamorno i naivno, razočarenje zbog Bosellija. mogo je bolje, bar za svoj comeback
Tajanstveno selo - nisam č. al previše ljudi mi je reklo da je sranje, i nema razloga da im ne vjerujem
Podzemlje New orleansa - nisam č., al nije na boljem glasu
Posljednja tula - nisam č., ali puno ih razočarano krajem. Stvarno ne volim te razvučenosti u stripu a na kraju zbrzan kraj. Čemu to?

...

Šta očekivati dalje? Povratak u Darkwood; tu nas Chiarlola čeka raširnih ruku sa svojim žvrljotinjskim crtežom, Sedioli sa svojijm Popajima i manga crtežom, samuraji se vraćaju koji mi nikad nisu bili zanimljivi u Zagoru.
Rendal se vraća, Hagot, hammad-mortimer-guede; samo čekaju da ih se upropasti!
Možda je jedina svjetla točka što će Boselli uletit sa jednom dužom pričom, a crna točka; nakon toga više ništa ne piše za Zagora do danas. Tojest ni sad ne piše.

Dje ovo Zagor ide, ljudi? Pjesma se ponavlja. Ko će ga izbavit iz ralja sranja i preloših priča i oće li uopće?

Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.

Edited by - Raga on 23/02/2009 22:09:54
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2009 : 22:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Hahaha... Car.. :)
PS
Ima izmedju ovog sada i Rendala prica o Samurajima.. To bi trebalo da bude valjano...

Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 23/02/2009 : 22:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
u zadnje vrijeme sam odradio drugo čitanje izdanih redovnih i extra zagora...i ne znam zašto, ali većina mi je bolje sjela nego na prvo čitanje.
naprimjer prijetnja iz svemira mi je na prvo čitanje bila glupa...na drugo puno bolja osim naravno chiarolle kojeg ne podnosim...pa je tu u extra seriji prvo pojavljivanje kandraxa...razvučeno i bez događanja...a sada ipak nekako atmosferično i zanimljivo...

samo neka idu zagori...po mogućnosti u još bržem tempu...

samo da još kratko komentiram ragine ocjene...meni su delaware i pratnja mohawka bez problema 9tke!

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 23/02/2009 : 23:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by piquet

u zadnje vrijeme sam odradio drugo čitanje izdanih redovnih i extra zagora...i ne znam zašto, ali većina mi je bolje sjela nego na prvo čitanje.
naprimjer prijetnja iz svemira mi je na prvo čitanje bila glupa...na drugo puno bolja osim naravno chiarolle kojeg ne podnosim...pa je tu u extra seriji prvo pojavljivanje kandraxa...razvučeno i bez događanja...a sada ipak nekako atmosferično i zanimljivo...

samo neka idu zagori...po mogućnosti u još bržem tempu...

samo da još kratko komentiram ragine ocjene...meni su delaware i pratnja mohawka bez problema 9tke!

Pa to. I ja moram pročitat dva puta da mi se svidi. Prije sam sve pljuva, a sad mi se i Burattini sviđa.
Delaware, Mohawk, Kandrax i predator su i meni ispale dobre priče. Kako vrijeme odmiče, sve više uživam u stripovima.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 23/02/2009 : 23:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Burattini je bolji na drugo čitanje. To ti je kao kad čuješ neku pesmu i ne legne ti na prvo slušanje, a onda svako novo slušanje sve bolje i bolje. Sa Bosellijem je druga stvar, teško je i prvo čitanje, a drugo... dobro ima izuzetaka, ali malo

Edited by - Bruce Springsteen on 23/02/2009 23:33:33
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 24/02/2009 : 00:18:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Opet prestroge ocijene. Ja ne znam, ali izgleda da svi očekuju od svakog broja da bude bolji od najboljeg inače ne valja.

Delaware je čisto ok priča. Ima svega i napeta je i super. Nije neko remek-djelo koje će se prepričavati djeci i unucima, ali je ok.

Sjeme nasilja da nije imalo happy end bilo bi u rangu nekih Nollitinih priča tipa bijes osaga i sauka i slično. Fino se huška rat, a na kraju razotkrivanje u stilu nekog krimića. Meni baš OK.

Kuća na hridinama treba ići u reprint sa nekim drugim crtačem, pa će možda biti dobra. Chiarola je neprobavljiv. Onaj najmlađi sin izgleda još luđi nego što je kad ga ovaj nacrta.

Thugsi su mi bili ispod očekivanja. Zagor i Chico uopće nisu svratili do Port Whalea, nisu nikog osim Rahmata vidjeli, cijela mi priča nekak šepa, možda je trebam još jednom pročitati.

Tajanstveni izvor je meni baš ok. Ja neznam kaj svi pljuju po njemu, ali mi je priča skroz na mjestu. Početak je onako tajanstven i zagonetan, a rasplet daje logično objašnjenje u okvirima nekog SF-a. Nije ko tajanstveno selo da usere kraj totalno. Iskreno, bolja mi je ta priča i nekako mi je više ostala u sjećanju nego Thugsi.

Zeleni rubac - loše, moglo je puuuno bolje. Sama ideja sa otokom dr. Monroea nije loša, ali je trebalo malo razraditi.

Pratnja Mohawka je super. Crtež, priča, scenarij, sve. Idealno za ponovno čitanje. Puno obrata, konačni obračun, baš mi je sjela ta epizoda.

Kukci ubojice - dno. Vjerojatno najlošija epizoda u ovom periodu. Malo su karakter Veribada izmjenili. Posto je nekakav poslušnik koji sve radi bez pogovora i slično. U početku je bio autonomni arogantni poluluđak koji sluša samo sebe i uživa u svojim izumima. Ovaj novi Varibad i kad izumi nešto je nekako poluzadovoljan, a svaki put kad vidi Zagora i Chica sjeti se samo one jebene Amelije, kao da se u međuvremenu nisu uopće sretali.

Traperska izvidnica je meni remek-djelo. Baš ima ono neki iznenađujući kraj koji te onako ostavi da si malo misliš o nekim stvarima. Jedina mana je što je priča previše kompleksna da bi bila ispričana u dva stripa. Da je bio u tri djela, mislim da bi to bilo za povijest. Onda bi se više vremena moglo dati metamorfozi onog trapera koji ubije šefa i ono na početku ne bi morao ići s propucanom rukom pobit cijeli čopor indijanaca. Ali, akko se zanemare ove sitnice, meni jedna od najboljih epizoda.

Prijetnja iz svemira - fantastično. Iako je crto Chiarola, bio sam jako ugodno iznenađen i radnjom i crtežom. Očekivo sam neko zadnje smeće od priče, alli sam se stvarno jako ugodno iznenadio, al Chiarolin crtež nekako paše uz te neke tehnološke pizdarije, kao da njih bolje crta. Uglavnom, super.

Zagor protiv Krojača - nije baš skroz ispunilo očekivanja, ali je dobro.

Presuda po k. postupku - na ovo gledam isto kao i na izgubljenog sina i imanje pod opsadom. Onako, za pročitati i to je to.

Crveni snjeg je usran pri kraju, a i nešto mu fali, nisam još dokučio šta. Sa tim snjegom se trebalo još nešto raditi. Možda da se malo više smrzavaju, da logoruju negdje i svi čuče oko vatre da te prođu trnci dok čitaš.

Močvara mi je nekako siva. Nije dobra nije loša.

Sumerani - da nije crto cassaro bilo bi sigurno bolje. Inače mi se digne kosa na glavi kad vidim njegovog Chica.

Tajanstveno selo- cccc, loooše. Upropašteno u drugom djelu.

Za ovo ostalo ćemo vidjeti.

U svakom slučaju, meni je ovaj period bio puno više dobar nego loš. I šta je najvažnije, ostavio je neke priče koje će se ipak malo duže pamtiti, npr. Prijetnja iz svemira, ja ću sigurno pamtiti Trapersku izvidnicu, Pratnju Mohawka a i ta Močvara je tu.

No sikiriki
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/02/2009 : 03:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Za druge ne znam, ja ih uglavnom kupujem na kiosku.

Ja sam mislio da si ti u Svajcarskoj
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/02/2009 : 04:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako se ne varam, neko je pitao kakav je Verni u Rendalovom povratku, pa evo par primera, tek sada sam stigao da skeniram.

Uf, kad bih to imao...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/02/2009 : 04:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pročitao sam VČ "Na tragu neprijatelja" i nakon 2 sveska sam jako zadovoljan. Scenarij je za sad bez greške (ocjena: 9). Priča nije dovoljno moćna jer se opet radi o pobunama nekih frakcija. Ali ovo je Zagor i odavno nismo imali posla s izgubljenim plemenima (ocjena: 8). I štima sve to skupa. Ima puno likova, scenarij je isprepleten dosta dobro, izmjena lokacija, dijalozi, Richterovi planovi i tako... I što je najbitnije, nema ni jedna nelogičnost dosad. A to što je malo rastegnuto, pa to je nolittijanski stil i baš je simpa. Volim ovakve Burattinijeve stvari. Ferri je dosad imao 10 stilova i svaki je dobar na svoj način; pa tako i ovaj. Ocjena 8/10. Dobro bi došao "sivi" SD papir da sakrije "bjelinu" s vinjeta. Ali i ovako je dobro.

Stvarno se pitam kako će ovo do kraja Bure zakenjati? Stvarno.

Vec smo skapirali da nam se ukusi razlikuju. I ja volim dobre i kvalitetne price, ali ono sto ti ocekujes od Zagora ja ocekujem od Dilana, Martija, Magicnog, pa i mnogih drugih. Kod Zagora je meni u prvom planu avanturisticnost price. To, naravno, ne znaci da se dogadjaji samo smenjuju velikom brzinom i da su prepuni bravouroznih situacija kao sto je to slucaj u Dzems Bondu, vec da u tu avanturu, zaista prepunu dogadjaja i brzih desavanja, bude inkorporirana i dobra prica. Nekoliko puta sam navodio "Tajanstveno krstarenje" kao jedan od omiljenih primera gde je prica prepuna najrazlicitijih obrta i dinamicnih situacija, Zagorove neustrasivosti i neisvesnosti do poslednje stranice.

Pre svega, desava se na egzoticnom mestu, krece u luci na Haitiju da bi se nastavila na otvorenom moru i zavrsila na egzoticnom tropskom ostrvu u ambijentu gde su svi Zagorovi kvaliteti dosli do punog izrazaja (prasuma, lijane, noc, ajkule, njegovo munjevito delovanje u sumi gde su gusari totalno sludjeni i preplaseni, plus avantura na dnu okeana). Preskocio sam da napisem da mi nedostaju ti stari komicni uvodi u pricu sa Cikom kakav i ovde imamo (ovde imamo cak dva gega, prvi sa petlovima, drugi sa Ramatom i ucenjem penjanja uz konop). Prica vrlo rano dobija zaplet otimanjem Diging Bila i desavanjima oko Hamada, da bi se vec u narednom delu fokus prebacio u potpunosti sa Hamada i on postaje sporedni lik.

Do novog obrta dolazi opet u komicnoj situaciji sa Cikom i Diging Bilom i paljenjem mape. Obrti se desavaju istovremeno sa smenjivanjem napetih i komicnih situacija. Citalac je prosto fantasticno uveden u avanturu koja se sad razvija kroz nove neobicne i originalne situacije, ovog puta sa Ramatom u glavnoj ulozi zahvaljujuci cijim sposobnostima se javlja nova nada u pozitivan ishod. No, Nolita se pobrinuo da ni to ne prodje glatko i vec imamo novi zaplet jer je Ramat morao da zavrsi astralno putovanje pre nego sto je izgovorio da li je "Esmeralda" potopljena pored prvog ili poslednjeg grebena.

Nobi obrti i zapleti se javljaju nakon pronalaska potopljene galije koja je otkllizala u nepojmljive dubine. Sama dubina na koju je galija skliznula je fascinantna i desavanja oko vadjenja te jedne skrinje sa blagom je takodje dosta napeta. Na, tu je ta jedna skrinja i cini se da je avanturi kraj.

Tad dolazi do novog zapleta i obrta - pojavljuju se gusari i Kapetan Zmija. Zarobljavaju ih sve, ali Zagor iskaze sa broda i sve ono zbog cega volimo Zagora dolazi do punog izrazaja - njegova odlucnost, hrabrost, neustrasivost, efikasnost (kad se pojavljivao u sumi niodakle i sve gusare koji su posli za njim sredio), i sve to u tropskoj noci kad on zaista deluje kao neki nepobedivi sumski duh, u atmosferi kkvu samo Ferri ume da docara (predlazem ti da obratis paznju na crtez u ovoj prici, zaista je vrh vrhova). Tu u dramaticnoj situaciji spasava jadnog Hamada od najstrasnijeg kraja kojeg on moze zamisljiti - od ajkula koje toliko mrzi,i sve to Zagor ponovi cini na samo njemu svojstven nacin.

Konacno, nakon brza akcije u Zagorovom stilu, oslobadja svoje mornare i izlazi na magdan sa Zimskom Zmijom. Nakon toga, desava se poslednji, najneocekivaniji obrt. Nakon pobede nad Zimskom Zmijom, otvaraju skrinju i nalaze - kamenje. Ludilo.

Eto kako po meni izgleda savrsena prica u kojoj je Zagor glavni akter. Mnoge Nolitine price su slicne, uvek prepune napetih situacija i obrta uz potpuno iznenadjujuci i neocekivan kraj. Jednostavno, Zagor mora da bude neustrasiv, efikasan, da ulece u ludacki opasne i neverovatnesituacije iz kojih izlazi kao pobednik samo zahvaljujuci svom nesebicnom duhu, hrabrosti, veri u nemoguce. Kad govorim ponekad o dva Zagora, onda tog mog, pravog Zagora, vidim ovakvog kakvog sam ti opisao. Pomalo sam ovo pisao na brzinu bez nekog konceta u glavi, ali mislim da ti je jasno sta hocu da kazem.

Svega toga nema ni kod Bureta ni kod Bosketa. Nemas nista od toga ni u "Podzemlju New Orleansa". Nema pravog zapleta, prave akcije u Zagorovom stilu (sve sto je uradio nekako je mlako, malo je bezao od onih vojnika po gradu, malo se tukao sa onima u luci i to je to). A prica se desava u vrlo egzoticnoj oblasti sa vrlo egzoticnim likovima (tu su i gusari Zana Lafita, tu je i prelepa Deniz, ludi i vraski sposobni uz to i beskrupulozni Rihter, potomci Asteka i jos uz sve to tu je i blago i drevni grad). Bilo je prostora cak i za pricu bolju od "Tajanstvenog krstarenja".

Bure je meni bio dobar u "Tajni jednoroga" (bio je sigurno jos mnogo puta dobar, sad mi je ova u secanju pa je navodim), Boske je bio dobar u "Sedam gradova Cibole", ali je i tu, obzirom na ambijent, mogao da napravi interesantnije zaplete, situacije, sukobe... Daleko je to od Nolite
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 24/02/2009 : 16:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Još 13 brojeva Sawitch-u
Ova Charolina dvodelna priča sa Lordom,zatim trodelna sa samurajima,dvodelna sa Hjuronima,pa Mohavama,Sediolijev Vagon i onda 4 nastavka sa mutantom i Vernijevim crtežom.Posle trodelni Feri,dvodelni Laurenti i kažu dobra priča sa alpinistima(četvorodelna)
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/02/2009 : 16:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

U Švajcarskoj na kioscima izlaze italijanska izdanja DD, Tex i Zagor.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 24/02/2009 : 17:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Pitam se kako li je Verni uradio onu veliku senku na zidu na zadnjem skenu na 90-oj strani..kompjuterski ili..? hehe

Edited by - Zeljko Ferri on 24/02/2009 17:54:59
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/02/2009 : 21:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

U Švajcarskoj na kioscima izlaze italijanska izdanja DD, Tex i Zagor.

Nisam to znao... ima smisla za italijanski deo
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 25/02/2009 : 21:43:57  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
izlazi li zagor u spaniji , makar kao italijansko izdanje (na engleskom , ili kako vec) ?

(ide mi drugar u Spaniju ovih dana pa da mu dam zadatak ... )
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 25/02/2009 : 22:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sale, evo ti pregled Zagora u Veselom Cetvrtku do broja 50

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=30882&whichpage=141

Bice dobrih prica do Redala (Samuraj & inzenjer Robson, Hjuroni...)

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 26/02/2009 : 02:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

izlazi li zagor u spaniji , makar kao italijansko izdanje (na engleskom , ili kako vec) ?

(ide mi drugar u Spaniju ovih dana pa da mu dam zadatak ... )

tesko
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/02/2009 : 03:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Hvala Ultras druze.. Snimio sam sta ide, i pregledao naslovnice.. Ne znam koja je lepsa od koje...

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/02/2009 : 15:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
koliko brojeva obuhvaća ova priča koja počinje Podzemljem New Orleansa? ako zna itko...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.8 seconds. Snitz Forums 2000