forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 23/02/2009 : 21:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Ma opusteno, nisi jedini koji je to rekao.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 23/02/2009 : 22:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wicked

Ma opusteno, nisi jedini koji je to rekao.

Takvi smo ti mi iz Nis.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Marduk
Starting Member

9 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 23/02/2009 : 22:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Marduk's Homepage  Send Marduk a Private Message  Reply with Quote
Glede naslovnica, meni se lično ne dopada što na njima Zagor izgleda nekako isuviše "nabijen" a ne vitak kao na Ferijevim naslovnicama. Mada, meni naslovnice ne predstavljaju problem u ovom izdanju, al rekoh eto, da spomenem.

SAIS CAVERS' NEW BLOG:
http://www.sais-cavers.blogspot.com
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 23/02/2009 : 22:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Meni Laurenti nije covek za te naslovne.Ako vec nisu za ferija,tu je Della Monica idr-zamislite njihove naslovne

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 23/02/2009 : 22:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

Meni Laurenti nije covek za te naslovne.Ako vec nisu za ferija,tu je Della Monica idr-zamislite njihove naslovne

Della Monica

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/02/2009 : 22:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Neko je ranije pitao koliko je ovo u kunama pa da odgovorim čoveku kad već niko nije precizno odgovorio.

Dakle 1120 din. košta, kursnu listu u Srbiji imate http://www.b92.net/biz/kursna_lista/ tu. 1 kuna je 12,8 dinara. Dakel kolekcionarski Zagor košta 87.5 kuna tačno.

zar nije 1250 dinara...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 23/02/2009 : 22:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
A sta je toliko posebno sa Laurentijem.Zagor izgleda kao bilder,kao divljak,
a sto je meni tragicno mnoge odusevljava njegov crtez.
Nivo detalja mu je zavidan-priznajem.I to je jedino sto me odusevljava kod njega.
Ali da platim 300-400 din skuplju knjigu da bi video njega umesto Ferija.....

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 23/02/2009 : 23:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa, tako i treba da izgleda.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 23/02/2009 : 23:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Dooooobra

Go to Top of Page

ciprijani
New Member

Serbia
180 Posts

Member since 03/08/2008

Posted - 23/02/2009 : 23:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ciprijani an AOL message  Send ciprijani a Private Message  Reply with Quote
Kada ce izaci 4. knjiga?

Grobar Do Groba!!!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 23/02/2009 : 23:53:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

a sto je meni tragicno mnoge odusevljava njegov crtez.
Nivo detalja mu je zavidan-priznajem.I to je jedino sto me odusevljava kod njega.
Ali da platim 300-400 din skuplju knjigu da bi video njega umesto Ferija.....

Ma dobro, Laurenti ti je tu samo poklon(ovo je namerno, jer znam da Wicked cita), a od Ferrija ne gubis nista. Njegove su naslovnice unutra.
Pozdrav i tebi Elfak.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/02/2009 : 00:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Pa bolje da je Laurenti unutra,i to dobro sakriven

Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 24/02/2009 : 01:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message  Reply with Quote
eee jbg ljudi da niste malo prekriticni????
ljudi iz VC su se potrudili da to kolekcionarsko izdanje zagora nebude COPY PASTE,stari prevod,stari naslovnice,stara oprema... nego da bude nesto novo i inovativno.
Aj sad mozda i nije bas novo jer Libellus radi to isto sa Magicnim i sa Natanom...ali niste mi jasni kako nevidite da se trude da non stop nesto rade i da sa svakim brojem poprave nesto.
Ok dobro priznajem jedno da je Laurentijev zagor malo divlji ali on ima svoj stil i njega se drzi neca da bude Ferri i da kopira njegov stil crtanja(par po meni)
Ja sam kao i vecina vas upoznao Ferrija i Laurentija na sajmu i malo popricao sa Laurentijem i moj utisak je bijo:
Doslo mi onu matoru drtinu od Ferrija da odalamim ili da ga potopim u katran i perje ko sto rece Pajtos...hteo sam reci da me nije ni malo odusevio kao covek stalno je gledo noge i sise od onog prevodioca i sa njom nesto pricao...samo se potpise i aj furaj dok
Mogu reci da sam sa Laurentijem odusevljen covek je tako mio i drag prijatan je kao sagovornik ma bas karizmaticna licnost.

Veliki pozdrav za Antu i Pajtosa
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 24/02/2009 : 01:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Ko ti je kriv sto si zaboravio suknju u Mitrovici...
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 24/02/2009 : 01:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message  Reply with Quote
pa normalno da ce da gleda suknje nece da gleda tebe, to bi vec bilo zabrinjavajuce

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 24/02/2009 : 03:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message  Reply with Quote
jeste vas dva snjufali lepak iz stripova?????
:):):)):)::):)
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/02/2009 : 03:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

evo ga,znao sam-
Mene ne odusevljava njegov crtez,a jedina slicnost izmedju njegovog i Ferijevog Zagora mi je majca.
Neistomisljenici-sorry

Imas moju punu podrsku. A dobro si ovo napisao za majicu, iako i ona lici samo po bojama i krugu, i orla je Laurenti sje*ao. Kad biste videli neku Laurentijevu tablu na kojoj je Zagor bez majice i bez sekire, niko od vas ljubitelja Laurentija ne bi znao o kojem se stripu radi.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/02/2009 : 03:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aragon.sm

ljudi iz VC su se potrudili da to kolekcionarsko izdanje zagora nebude COPY PASTE,stari prevod,stari naslovnice,stara oprema... nego da bude nesto novo i inovativno.
Aj sad mozda i nije bas novo jer Libellus radi to isto sa Magicnim i sa Natanom...ali niste mi jasni kako nevidite da se trude da non stop nesto rade i da sa svakim brojem poprave nesto.
Ok dobro priznajem jedno da je Laurentijev zagor malo divlji ali on ima svoj stil i njega se drzi neca da bude Ferri i da kopira njegov stil crtanja(par po meni)
Ja sam kao i vecina vas upoznao Ferrija i Laurentija na sajmu i malo popricao sa Laurentijem i moj utisak je bijo:
Doslo mi onu matoru drtinu od Ferrija da odalamim ili da ga potopim u katran i perje ko sto rece Pajtos...hteo sam reci da me nije ni malo odusevio kao covek stalno je gledo noge i sise od onog prevodioca i sa njom nesto pricao...samo se potpise i aj furaj dok
Mogu reci da sam sa Laurentijem odusevljen covek je tako mio i drag prijatan je kao sagovornik ma bas karizmaticna licnost.

Slazem se, i ja sam ti pricao milion puta koji je Laurenti super lik, ali to nema veze sa Zagorom. I moja prababa je strava lik ali jako lose crta Zagora
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41114 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/02/2009 : 08:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Laurenti je smorina, dok je Ferri car, kralj, imperator, regent... :)))

A da je Ferri stvarno video sise ili noge, trebao bi defibrilator da nacrta jos jednu naslovnicu... Ima 80 godina, garant koristi "patku" za nuzdu a ne za one stvari...

Taj covek je car... Ja sam ga davio 20 minuta na italijanskom a znam da kazem samo "cao" na tom jeziku... I non-stop je bio prijatan..

Patricia hic mea totus mundus est

Edited by - sawitch on 24/02/2009 08:34:41
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/02/2009 : 08:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Pa bio sam i ja na sajmu,doduse malo zakasnio,i video ih.
Laurenti je super,ne poricem,ali ne pricamo o tome.
Kako rece dp,i moja prababa je super lik,ali lose crta zagora.
Meni ne smetaju naslovne,stavise,kad pogledas iz daljine(bash iz daljine)izgledaju lepo.
A i dp,u pravu si,zna on da za*ebe i orla.
I otkad to Zagor ima shishke,ubacio se u rnr fazon,il sta vec?
Ili ja nesto nisam u toku.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/02/2009 : 14:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Neki sledeci crtac ce ga crtati u 'skin heds' fazonu, sa mindjusom u uvetu
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 24/02/2009 : 15:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Laurenti je fan supermena iz 90tih:

Edited by - Le Samourai on 24/02/2009 15:03:05
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 24/02/2009 : 16:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:
Originally posted by aragon.sm

Slazem se, i ja sam ti pricao milion puta koji je Laurenti super lik, ali to nema veze sa Zagorom. I moja prababa je strava lik ali jako lose crta Zagora

Jeste simpatičan lik ali je Zagora oskrnavio...naslovnice su mu lošije od samog crteža...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/02/2009 : 16:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

....naslovnice su mu lošije od samog crteža....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/02/2009 : 16:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:
Originally posted by okiboki

Da li neko zna koje price idu i koliko ce strana biti?

- Bledoliki odmetnici 96 strana
- Carstvo Crne Jaske 96
- Demoni iz šume 97
i verovatno
- Odmetnik Mac Barry 72

Broj strana je dat iz SDZEX, tako da je moguće da bude koja strana više po priči

Bruce znao sam da ces ti odgovoritiNesto bas i ne verujem da ce ici i ova od 72,uz neki dodatak bilo bi skoro 400,a onda je i realno da cena bude veca.Videcemo,samo vise nek izadje.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000