Author |
Topic  |
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 23/02/2009 : 22:29:45
|
quote: Originally posted by Wicked
Ma opusteno, nisi jedini koji je to rekao.
Takvi smo ti mi iz Nis.    |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
Marduk
Starting Member
9 Posts
Member since 13/01/2009 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Posted - 23/02/2009 : 22:52:08
|
quote: Originally posted by elfak nish
Meni Laurenti nije covek za te naslovne.Ako vec nisu za ferija,tu je Della Monica idr-zamislite njihove naslovne
Della Monica  |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 23/02/2009 : 22:57:02
|
A sta je toliko posebno sa Laurentijem.Zagor izgleda kao bilder,kao divljak, a sto je meni tragicno mnoge odusevljava njegov crtez. Nivo detalja mu je zavidan-priznajem.I to je jedino sto me odusevljava kod njega. Ali da platim 300-400 din skuplju knjigu da bi video njega umesto Ferija..... |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Posted - 23/02/2009 : 23:09:42
|
quote: Originally posted by elfak nish A sta je toliko posebno sa Laurentijem.Zagor izgleda kao bilder,kao divljak,
Pa, tako i treba da izgleda.    |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
|
ciprijani
New Member

Serbia
180 Posts
Member since 03/08/2008 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 23/02/2009 : 23:53:22
|
A sta je toliko posebno sa Laurentijem.Zagor izgleda kao bilder,kao divljak, a sto je meni tragicno mnoge odusevljava njegov crtez. Nivo detalja mu je zavidan-priznajem.I to je jedino sto me odusevljava kod njega. Ali da platim 300-400 din skuplju knjigu da bi video njega umesto Ferija.....
Ma dobro, Laurenti ti je tu samo poklon (ovo je namerno, jer znam da Wicked cita ), a od Ferrija ne gubis nista. Njegove su naslovnice unutra. Pozdrav i tebi Elfak. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 24/02/2009 : 01:16:59
|
eee jbg ljudi da niste malo prekriticni???? ljudi iz VC su se potrudili da to kolekcionarsko izdanje zagora nebude COPY PASTE,stari prevod,stari naslovnice,stara oprema... nego da bude nesto novo i inovativno. Aj sad mozda i nije bas novo jer Libellus radi to isto sa Magicnim i sa Natanom...ali niste mi jasni kako nevidite da se trude da non stop nesto rade i da sa svakim brojem poprave nesto. Ok dobro priznajem jedno da je Laurentijev zagor malo divlji ali on ima svoj stil i njega se drzi neca da bude Ferri i da kopira njegov stil crtanja(par po meni) Ja sam kao i vecina vas upoznao Ferrija i Laurentija na sajmu i malo popricao sa Laurentijem i moj utisak je bijo: Doslo mi onu matoru drtinu od Ferrija da odalamim ili da ga potopim u katran i perje ko sto rece Pajtos...hteo sam reci da me nije ni malo odusevio kao covek stalno je gledo noge i sise od onog prevodioca i sa njom nesto pricao...samo se potpise i aj furaj dok Mogu reci da sam sa Laurentijem odusevljen covek je tako mio i drag prijatan je kao sagovornik ma bas karizmaticna licnost.
Veliki pozdrav za Antu i Pajtosa |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
tiberije
Average Member

USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
Posted - 24/02/2009 : 01:42:31
|
pa normalno da ce da gleda suknje nece da gleda tebe, to bi vec bilo zabrinjavajuce |
Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 24/02/2009 : 03:25:58
|
evo ga,znao sam-  Mene ne odusevljava njegov crtez,a jedina slicnost izmedju njegovog i Ferijevog Zagora mi je majca. Neistomisljenici-sorry
Imas moju punu podrsku. A dobro si ovo napisao za majicu, iako i ona lici samo po bojama i krugu, i orla je Laurenti sje*ao. Kad biste videli neku Laurentijevu tablu na kojoj je Zagor bez majice i bez sekire, niko od vas ljubitelja Laurentija ne bi znao o kojem se stripu radi. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 24/02/2009 : 03:27:48
|
quote: Originally posted by aragon.sm
eee jbg ljudi da niste malo prekriticni???? ljudi iz VC su se potrudili da to kolekcionarsko izdanje zagora nebude COPY PASTE,stari prevod,stari naslovnice,stara oprema... nego da bude nesto novo i inovativno. Aj sad mozda i nije bas novo jer Libellus radi to isto sa Magicnim i sa Natanom...ali niste mi jasni kako nevidite da se trude da non stop nesto rade i da sa svakim brojem poprave nesto. Ok dobro priznajem jedno da je Laurentijev zagor malo divlji ali on ima svoj stil i njega se drzi neca da bude Ferri i da kopira njegov stil crtanja(par po meni) Ja sam kao i vecina vas upoznao Ferrija i Laurentija na sajmu i malo popricao sa Laurentijem i moj utisak je bijo: Doslo mi onu matoru drtinu od Ferrija da odalamim ili da ga potopim u katran i perje ko sto rece Pajtos...hteo sam reci da me nije ni malo odusevio kao covek stalno je gledo noge i sise od onog prevodioca i sa njom nesto pricao...samo se potpise i aj furaj dok Mogu reci da sam sa Laurentijem odusevljen covek je tako mio i drag prijatan je kao sagovornik ma bas karizmaticna licnost.
Veliki pozdrav za Antu i Pajtosa
Slazem se, i ja sam ti pricao milion puta koji je Laurenti super lik, ali to nema veze sa Zagorom. I moja prababa je strava lik ali jako lose crta Zagora |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 24/02/2009 : 08:32:54
|
Laurenti je smorina, dok je Ferri car, kralj, imperator, regent... :)))
A da je Ferri stvarno video sise ili noge, trebao bi defibrilator da nacrta jos jednu naslovnicu... Ima 80 godina, garant koristi "patku" za nuzdu a ne za one stvari...
Taj covek je car... Ja sam ga davio 20 minuta na italijanskom a znam da kazem samo "cao" na tom jeziku... I non-stop je bio prijatan.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
Edited by - sawitch on 24/02/2009 08:34:41 |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 24/02/2009 : 08:57:32
|
Pa bio sam i ja na sajmu,doduse malo zakasnio,i video ih. Laurenti je super,ne poricem,ali ne pricamo o tome. Kako rece dp,i moja prababa je super lik,ali lose crta zagora . Meni ne smetaju naslovne,stavise,kad pogledas iz daljine(bash iz daljine)izgledaju lepo. A i dp,u pravu si,zna on da za*ebe i orla. I otkad to Zagor ima shishke,ubacio se u rnr fazon,il sta vec? Ili ja nesto nisam u toku. |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 24/02/2009 : 16:10:58
|
quote: Originally posted by ---dp---
quote: Originally posted by aragon.sm
Veliki pozdrav za Antu i Pajtosa
Slazem se, i ja sam ti pricao milion puta koji je Laurenti super lik, ali to nema veze sa Zagorom. I moja prababa je strava lik ali jako lose crta Zagora
Jeste simpatičan lik ali je Zagora oskrnavio...naslovnice su mu lošije od samog crteža... |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 24/02/2009 : 16:15:40
|
quote: Originally posted by profesor-inz
....naslovnice su mu lošije od samog crteža....
      |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 24/02/2009 : 16:20:55
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
quote: Originally posted by okiboki
Da li neko zna koje price idu i koliko ce strana biti?
- Bledoliki odmetnici 96 strana - Carstvo Crne Jaske 96 - Demoni iz šume 97 i verovatno - Odmetnik Mac Barry 72
Broj strana je dat iz SDZEX, tako da je moguće da bude koja strana više po priči
Bruce znao sam da ces ti odgovoriti Nesto bas i ne verujem da ce ici i ova od 72,uz neki dodatak bilo bi skoro 400,a onda je i realno da cena bude veca.Videcemo,samo vise nek izadje. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Topic  |
|