forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Oda-brane priče
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 55

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/02/2009 : 00:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by Elderane84

Ja bi se prvi smorio da izadju samuraji, ali je to najlogicnije, i svakako dobrodoslo od vecine citalaca. To sto nas 50-100 iz Srbije skuplja Ludens Extra je nebitno. Ipak, prizeljkujem nesto iz ZS 580-1100 ere :)

Upravo tako, eto i dokaza da ne razmišljam samo ja na taj način već ima i drugih (a nismo iz istih država)...

Moram da se pridruzim ovim zeljama. I po mom misljenju je bolje objaviti nesto iz ZS 600-1100, jer su to teze nabavljivi primerci (bar za mene). Odnosno, bezveze(za citaoce,ne znam za izdavace) je objavljivati nesto sto je Ludens objavio ili ce objaviti u blizoj buducnosti.
Pita Colt "Sta je bio promasaj?",a ja mislim da je eventualni promasaj bio Vampir, jer ga dosta nas ima u izdanju Ludensa (mada me to nije sprecilo da ga kupim). No, racunajuci na to da u Srbiji nikad nije izasao i da mnogi nemaju dodira sa Ludensom, ima logike. Sad,znam da ce iz VC reci da njih mnogo ne interesuje sta Bernard radi i obratno, ali mislim da treba slusati glas kupaca.Mada mislim da VC to u dobroj meri i radi,jer kod njih se primecuje samo napredak i tako treba i da nastave.
Samo cepajte!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/02/2009 : 03:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Obrisi ova dva posta da te moderatori ne zapamte vec prvog dana, ja sam moje obrisao.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/02/2009 : 05:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Obrisi ova dva posta da te moderatori ne zapamte vec prvog dana, ja sam moje obrisao.

zapamćen je

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 25/02/2009 : 08:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Ja mislim da bi, u stvari, najbolje bilo kada bi odjednom izašle sve epizode ZS i LMS. Po mogućstvu u jednoj svesci. Nikako tvrdo koričeno, jer bi to diglo cenu na iznad 1000 dinara.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 25/02/2009 : 08:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
A, da. Kako sam to mogao da zaboravim, obavezno mora da ima originalne Ferijeve naslovne strane i da, ako može, za svaku epizodu nacrta bar po još jednu alternativnu naslovnu.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 25/02/2009 : 11:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message
quote:
Originally posted by Going-Going

A, da. Kako sam to mogao da zaboravim, obavezno mora da ima originalne Ferijeve naslovne strane i da, ako može, za svaku epizodu nacrta bar po još jednu alternativnu naslovnu.

I da svaka bude sa posvetom.:) To bi valjda zadovoljilo pojedine...

Captain America
Go to Top of Page

zveky
New Member

109 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 25/02/2009 : 16:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zveky a Private Message
Da, ali samo u slucaju da ne promasi koju proporciju, da se ne otkrije da je tamo neke davne 1936-te postojala takva naslovna strana ili mozda da ne uhvati lijanu sa sest prstiju :D
Sto se tice posvete, uz nju bi mogli i manja bejzbolka i nagradni kupon za meet and greet sa Blazinom.

Edited by - zveky on 25/02/2009 16:03:01
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/02/2009 : 16:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Ja mislim da bi, u stvari, najbolje bilo kada bi odjednom izašle sve epizode ZS i LMS. Po mogućstvu u jednoj svesci. Nikako tvrdo koričeno, jer bi to diglo cenu na iznad 1000 dinara.

Cijena džabe najbolje. No to je ipak malo nerealno...
Bolje da se zadržimo kod Oda-bira priča, na to se teoretski i može uticati.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/02/2009 : 16:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Cijena džabe najbolje. No to je ipak malo nerealno...
Bolje da se zadržimo kod Oda-bira priča, na to se teoretski i može uticati.

Ma šta džabe, mislim da bi trebali da dobijamo još nešto uz strip, neki bon na 500din, ili slično. Ionako svi mi imamo te stripove u više različitih izdanja, pa ako ovi iz VČ hoće da uzimamo i njihovo, ne može to baš tako jednostavno.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/02/2009 : 16:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Da li je tebi stalo do prodaje Oda-branih priča?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 25/02/2009 : 16:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Da, naravno da jeste, ali sada nemam vremena za raspravu. Jel moze za dva-tri sata?

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/02/2009 : 16:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Da, naravno da jeste, ali sada nemam vremena za raspravu. Jel moze za dva-tri sata?

Naravno, čekam nestrpljivo cupkajući da se ne upiškim. Stvar je u tome da se meni ne sviđa oda-bir priča 3 i 4 (ako budu samuraji). I sve češće pomišljam prestati kupovati. Inače kupujem po 3 primjerka. Ono što mene zanima je šta ćeš poduzeti da ja ostanem kupac Oda-branih priča?

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/02/2009 : 17:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

quote:

Naravno, čekam nestrpljivo cupkajući da se ne upiškim. Stvar je u tome da se meni ne sviđa oda-bir priča 3 i 4 (ako budu samuraji). I sve češće pomišljam prestati kupovati. Inače kupujem po 3 primjerka. Ono što mene zanima je šta ćeš poduzeti da ja ostanem kupac Oda-branih priča?

Ponudiće ti nošu.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/02/2009 : 17:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 25/02/2009 : 19:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message

...
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 25/02/2009 : 21:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Ja se slazem da je musterija uvek u pravu, ali na tvoju i zalost vecine ljudi sa foruma ne primenjujem to sa cime se slazem.
Mi (kazem mi jer i sebe smatram takvim), vecinom, smo razmazena derlad kojima sve smeta. Vec smo nekoliko puta objasnjavali koja je koncepcija odabranih prica. Da, sledeci idu samuraji zato sto ta prica ide u regularnom Zagoru, kao sto za godinu dana ide Rendal i VC ce objaviti prvu pricu sa Rendalom neposredno pre toga. Ja znam da bi svi voleli odmah da dobiju i Kandraxa i Helingena i Hagota i Tkaca i Mortimera, i to po mogucstvu odmah 2. vampira, 3. i 4. Helingena, a to vam je kao da uzmes da gledas Aliena 3 pa se onda pitas ko je ona Ripli otkud ona tu itd... Strpite se malo potpuno je logicno da ce sve te epizode izaci ovako ili onako (VC i (ili) Ludens), pre ili kasnije.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 25/02/2009 : 21:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Okej su samuraji,super prica.
Slazem se sa Going-Goingom da smo vecina razmazena deca,to stoji,i da svetu ne moze ugoditi.
Going-going da li se zna cena?Pitam zato sto ce samuraji imati manje strana od predhodnih prica(bar mslim).

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 25/02/2009 : 21:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

Okej su samuraji,super prica.
Slazem se sa Going-Goingom da smo vecina razmazena deca,to stoji,i da svetu ne moze ugoditi.
Going-going da li se zna cena?Pitam zato sto ce samuraji imati manje strana od predhodnih prica(bar mslim).

Ko je razmazen? Ja nisam (ne mnogo).
Cena ce verovatno biti ista.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 25/02/2009 : 21:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
quote:

... pa lepo bi to bilo , ali nije u boji ... jbg ... :)
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 25/02/2009 : 21:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
nisam ni ja( mnogo).
Ne verujem da ce biti ista,ima manje strana,a kolko para-tolko muzike
Ne mogu sad videti,al bash me interesuje koliko samuraji imaju strana????

Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 25/02/2009 : 22:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message
quote:

nisam ni ja( mnogo).
Ne verujem da ce biti ista,ima manje strana,a kolko para-tolko muzike
Ne mogu sad videti,al bash me interesuje koliko samuraji imaju strana????

Mislim da je 231 stranica. Nije to bas nesto malo...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 25/02/2009 : 23:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Znaci bice 280din,jer Vampir ima 219strana,pa je kostao 280.

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/02/2009 : 23:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

Znaci bice 280din,jer Vampir ima 219strana,pa je kostao 280.

Sva 3 broja su bila 280 din. a imaju od 220 do 260 strana
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 25/02/2009 : 23:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
Tačnije priča sa Samurajima u LUZEX ima 239 strana znači 20 strana više od "Zagor protiv Vampira". Samo, koju li će naslovicu da stave, s'obzirom da su obe izvrsne, ali ja ipak tipujem na ovu drugu "Sekira i sablja". Takođe će biti zanimljivo iz koje će italijanske serije ići priča, Zenith ili Tutto
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 25/02/2009 : 23:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Samo da je Dr.Blazina ne unakazi mnogo(moze malo)
I ja sam za drugu naslovnu,a mnogo bi lepo bilo kad bi se unutar stripa nasla i prva,cudi me sto to nikom ne smeta(niko ne trazi)

Go to Top of Page
Page: of 55 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000