Hoce li doci do nekog skoka na novije epizode kao sto je to uradjeno sa epizodom Sastanak sa smrcu?
taj skok je bio povezan samo s Civitellijevim gostovanjem na Mafestu (knjiga br. 16 Klopka u rudniku), a knjiga br. 15 Sastanak sa smrcu je objavljena samo zato sto je izravno povezana s knjigom br. 16
Yap tako bejase. Nisam upucen ko dolazi na Mafest ove godine i da li iko iz Tex copora dolazi, al bi eto voleo da vidim Cvillu i tvrdo koriceni Alkatraz . A opet taj vec neki preskok bi usporio normalan tok. Hm, ne postoji idealno resenje, ne ne
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Baš sam nesretnik. A htio sam kupiti tu knjižurinu sebi za rođendan (14. 3.) Ali daleko je subota.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Mister No knjige su jos u izradi, a Texove knjige su bile sredinom tjedna gotove, no nazalost morali smo ih vratiti natrag. Kvaliteta nije odgovarala onome sto mi trazimo i sto zelimo ponuditi kupcima nasih izdanja, pa ce se te knjige ponovno raditi. Ista situacija je i s Ridjobradim broj 7, a Spirou 23 trebao bi pocetkom iduceg tjedna biti u prodaji.
Iskreno nam je zao sto ce sad zbog toga jos malo potrajati dok se te knjige ne nadju u prodaji, ali kvaliteta izdanja bitnija nam je od dotanih 2-3 tjedna cekanja i vjerujem da ce to nasi kupci razumjeti.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne