forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 27/02/2009 : 01:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:
Originally posted by aragon.sm

quote:
Originally posted by elfak nish

Pa prva dva su bila 1400 na sajmu,a nisam ih uzeo,nisu u prodaji(barem prvi)
Glupo je krenuti od broja2,ili vec od kog.
Nije to poenta,hteo sam reci da bi bili dostupniji da su stavili orig naslovne i time imali
vise kupaca,ali i ovako je ok.
120 din=1 extra zagor.A verovatno znas kakav je studentski zivot

Ja recimo krecem tek sad sa nekim libellusovim izdanjima iako vec po odavno ih nema u prodaji sto mi ne predstavlja nikakv problem.
+programerska plata na podruciju Beograda ti je 1500+evra pa ti vidi negovorim napamet i znam kakv je studentski zivot nazalost i vec par dana lomim glavu da li da prodam jedan deo svojih stripova da bih mogao da sebi da platim neki Cisko ili Mikrosoft kurs da bih imao bolje uslove za zaposlenje.
Molim te nezameri

Uplati kurs,budi u svemu umeren pa tako i sa stripovima ...kupuj samo nešto u šta si siguran da ti znači i ono što ti se čini da ćeš uvek moći da čitaš.Skupljati radi sakupljanja nije prepametno...

I ja ti to preporucujem.
Stripova ce uvek biti,ti neces uvek imati 20tak godina,mogucnost ucenja neceg novog i boljeg zaposlenja.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/02/2009 : 13:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Inz, pusti coveka, mozad voli da skuplja. Ja kad bih imao vise para skupljao bih od stripova sve sto mi dodje do ruke

Moram da delujem pozitivno na omladinu,mladi su osnov transformacije jednog društva,pa i Tito je sa mladim partizankama i partizanima menjao zemlju...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/02/2009 : 14:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Hi hi hi...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 27/02/2009 : 15:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Moram da delujem pozitivno na omladinu,mladi su osnov transformacije jednog društva,pa i Tito je sa mladim partizankama i partizanima menjao zemlju...

Odsad cemo te zvati Marsal Inz!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/02/2009 : 19:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:

quote:

Odsad cemo te zvati Marsal Inz!

Prihvata se...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/02/2009 : 19:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Inz, pusti coveka, mozad voli da skuplja. Ja kad bih imao vise para skupljao bih od stripova sve sto mi dodje do ruke

.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/02/2009 : 21:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Knjiga stize u ponedeljak,utorak informacija direktno iz VC.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/02/2009 : 21:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Koliko pratim ovaj topic, knjige 1&2 su rasprodate, a sta je sa knjigom br.3 ima li je jos ili otisla i ona?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/02/2009 : 21:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Koliko pratim ovaj topic, knjige 1&2 su rasprodate, a sta je sa knjigom br.3 ima li je jos ili otisla i ona?

Dvojka moze da se nadje ima u alan fordu a verovatno i u VC,trojke ima a keca nigde.I tako ja ostado bez knjige 1.

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 27/02/2009 : 23:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Ja danas video dvojku u Darkvudu, a ima i trojke.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 28/02/2009 : 00:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Ja danas video dvojku u Darkvudu, a ima i trojke.

I ja sam danas bio u Darkwoodu i isto sam video 2 i 3 i to potpuno iste visine
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/03/2009 : 09:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Dvojka moze da se nadje ima u alan fordu a verovatno i u VC,trojke ima a keca nigde.I tako ja ostado bez knjige 1.

Trebao si na vreme da startuješ..
Go to Top of Page

scharf
Starting Member

Serbia
23 Posts

Member since 04/01/2009

Posted - 01/03/2009 : 19:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send scharf a Private Message  Reply with Quote
Da, nastavicu da kupujem zato sto se iskreno NADAM da su ono bile pocetnicke greske...sve u svemu, ideja je super. Uporedjivao sam sa SD i ne moye se uporediti jer je tamo zaista dosta izbaceno i lose skenirano...naslovnice su mi ok iako nisu originalne.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 01/03/2009 : 19:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Valjda ce ovi iz Veselog Cetvrtka da uvedu termin izlazenja kolekcionarskog Zagora.Moj novcanik me stalno pita, kada izlazi pa kada izlazi.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 01/03/2009 : 22:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message  Reply with Quote
Očekujem da četvorka bude bar u rangu trojke (koja je upadljivo bolja od prva 2 broja), a što se tiče ritma izlaženja izgleda da je na 1-2 meseca - sasvim prihvatljivo
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/03/2009 : 05:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ritam bi morao da bude bar 12 knjiga godisnje
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/03/2009 : 05:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Valjda ce ovi iz Veselog Cetvrtka da uvedu termin izlazenja kolekcionarskog Zagora.Moj novcanik me stalno pita, kada izlazi pa kada izlazi.

Zapravo, bilo bi dobro da ga usaglase sa nekim izdanjem, to jest da ide cetvoronedeljno
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 02/03/2009 : 14:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Cetvoronedeljno je najbolja varijanta, nadam se da ce to uvesti, a ako ne, onda barem da znamo neki datum, zbog lakse organizacije novca :)
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 02/03/2009 : 14:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Trebao si na vreme da startuješ..

Pa startovao bi da su rekli da ce biti 1100,a ne 1800.Cena za sajam je bila sa popustom po tom njihovom,a 1800 mi je stvarno mnogo.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/03/2009 : 16:31:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Previše bi to bilo, po meni bi ritam trebalo da bude dvomesečni, dakle 6 knjiga godišnje bi bilo sasvim prihvatljivo.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 02/03/2009 : 16:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Previše bi to bilo, po meni bi ritam trebalo da bude dvomesečni, dakle 6 knjiga godišnje bi bilo sasvim prihvatljivo.

Srđane poenta je da mi sakupimo za života ,a ne naši unuci jer će oni sakupljati ko zna šta....tako da 12 brojeva godišnje jeste minimum.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 02/03/2009 : 16:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Srđane poenta je da mi sakupimo za života ,a ne naši unuci jer će oni sakupljati ko zna šta....tako da 12 brojeva godišnje jeste minimum.

Ja cu sigurno sakupiti!

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 02/03/2009 : 17:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Ja se iskreno nadam da ce kaisevi u stripu biti kao kod italijana ni veci ni manji.Ne bi trebalo da neko na svoju ruku kroji dimenzije ipak nam je toga dosta za sve ove godine,sto izdanja a ni jedno pravo.Imam utisak da su kaisevi mali a iskreno se nadam da gresim.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/03/2009 : 17:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa dobro, onda nek piče svake nedelje po jednu knjigu i imaćemo 53 knjige godišnje.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/03/2009 : 19:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Pa dobro, onda nek piče svake nedelje po jednu knjigu i imaćemo 53 knjige godišnje.

E, to bi vec bio pravi ritam

Edited by - ---dp--- on 02/03/2009 19:46:53
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000