forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/02/2009 : 15:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

koliko brojeva obuhvaća ova priča koja počinje Podzemljem New Orleansa? ako zna itko...

5
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/02/2009 : 15:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
fala lipa

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/02/2009 : 19:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ode februar a od almanaha ništa,čak i extra 170 malo kasni,da ne pričam o maxijima HC 6 i 7....
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1046 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 26/02/2009 : 20:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Budući da sam imao malo više vremena dao sam si malo truda. Naime svaki put kad kupim neki novi strip moja bolja polovica se konstantno ponavlja:

"Kad ces vec prestat to kupovat, koliko si para već potrošio na to?"

E sad sam uzeo 10 min i sve ovo fino excel-irao i došao do zanimljivih brojki. Ukupna cijena svih izašlih Zagora u Hrvatskoj:

SD EXTRA = 1034
LU EXTRA = 1543
SD REG. = 758,1
LU EREG. = 1387
SPECIJAL = 604
MAXI = 273
ALMANAH = 100
CHICO = 451,9

SUM= 6151 kn

...dakle niti tisuću eura. Pa to nije ni tako strašno. Naravno ovo se odnosi samo na one koji su kupili sve u kioscima po pravoj cijeni. Naravno nisam uračunavao HC-ove ili klasike, već samo ono što je potrebno da se ukompletira serijal.

Nisam uračunao niti ona kolekcionarska izdanja sa CRŠ-a jer sam zaboravio koliko sam to platio, a oni nemaju cijenu na sebi (ako neko zna nek slobodno doda).

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 26/02/2009 : 22:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote

zna li neko sta je ovo ? ima li neko ? (mozda ce me interesovati)
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 26/02/2009 : 22:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
To ti je Eks almanah broj 251
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/02/2009 : 23:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by www2

Budući da sam imao malo više vremena dao sam si malo truda. Naime svaki put kad kupim neki novi strip moja bolja polovica se konstantno ponavlja:

"Kad ces vec prestat to kupovat, koliko si para već potrošio na to?"

E sad sam uzeo 10 min i sve ovo fino excel-irao i došao do zanimljivih brojki. Ukupna cijena svih izašlih Zagora u Hrvatskoj:

SD EXTRA = 1034
LU EXTRA = 1543
SD REG. = 758,1
LU EREG. = 1387
SPECIJAL = 604
MAXI = 273
ALMANAH = 100
CHICO = 451,9

SUM= 6151 kn

...dakle niti tisuću eura. Pa to nije ni tako strašno. Naravno ovo se odnosi samo na one koji su kupili sve u kioscima po pravoj cijeni. Naravno nisam uračunavao HC-ove ili klasike, već samo ono što je potrebno da se ukompletira serijal.

Nisam uračunao niti ona kolekcionarska izdanja sa CRŠ-a jer sam zaboravio koliko sam to platio, a oni nemaju cijenu na sebi (ako neko zna nek slobodno doda).

Pa to fakat nije puno love. Ako to skupljaš od prvog broja, to je kao kredit koji otplaćuješ sa cca 30 kn mjesečno. Mislim da pušači potroše puno više love na cigarete nego stripofili na stripove.

No sikiriki
Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 26/02/2009 : 23:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
Baš lijepo ako pušiš i čitaš stripove...

Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 26/02/2009 : 23:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
...a uz to zavijas joint, a povremeno se i bocnes
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/02/2009 : 01:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
al samo povremeno

lol

No sikiriki

Edited by - Archy on 27/02/2009 01:14:21
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 27/02/2009 : 15:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

To ti je Eks almanah broj 251

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/02/2009 : 16:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

Imam, nije vridno spomena... Čak i ja Znam više o Zagoru nego što tu piše.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/02/2009 : 16:21:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imam ja, nista posebno.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 27/02/2009 : 18:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Imam ja, nista posebno.

prodajes ?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/02/2009 : 21:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Imam, nije vridno spomena... Čak i ja Znam više o Zagoru nego što tu piše.

Pokloni meni, ucinices dvostruko dobro delo, mene ces usreciti a sebe ces osloboditi tog primerka koji nije vredan spomena, a kamoli drzanja u policama
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/02/2009 : 02:50:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
pa ti si, dp, duša od čovjeka!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/02/2009 : 10:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---
Pokloni meni, ucinices dvostruko dobro delo, mene ces usreciti a sebe ces osloboditi tog primerka koji nije vredan spomena, a kamoli drzanja u policama

Stoji u ormaru, nije na polici. A sastavni je dio kolekcije Eksa, koja opet nije nešto ali...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 28/02/2009 : 11:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam "Tiranin s jezera" & "Junački vod" i mogu reći da je priča zasad f-e-n-o-m-e-n-a-l-n-a.

Nolitta je još jednom pokazao da je majstor i da jednostavno ne može zajebat stvar. Čestike, valjda, i Canziu.
Uopće mi radnja ne djeluje razvučeno. Ovog puta priča ima dosta elemenata: oklopnjača Destryer, Butcher, secesijsko raspoloženje, diplomatski incidenti, političke prilike, gusari, Chipewe, tajna misija, zapovjednik Grant, izdajice, špijuni i još mnogo toga...
Scenarij je za prste lizati. Kako se samo sve to dobro odvija...? Podsjeća na "Pokolj u Red Hillu" jer nema sumnje da se radi o jednoj epskoj pustolovini na državnoj razini. To hoću. Najprije se čuje o nekoj opasnosti, da bi se razvijanjem događaja ona manifestirala pred samim Zagorom (dolazak kapetana, secesionisti i destroyer). Ta scen. riješenja doprinose uvjerljivosti; osjećaš se kao neposredni promatrač, kao da se sve to stvarno događa. A tek likovi... Jedni pokazuju bijes, drugi nemoć, a treći se naslađaju... Likovi puni životne energije.
Zaplet je jak - komadnosi - Topovi s Navaronea.
Ma, klasika. 5+

Donatteli je nadmašio sam sebe. Možda nije kao u "Sokolovima", ali ugodno me je iznenadio. Nadam se da će i Gamba.

Nolittina poetika...

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/02/2009 : 14:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Meni je isto ova trenutna priča odlična, uživija san se totalno i jedva čekan sljedeći dio. A nije mi ni loša ni ova iz obične Zagor edicije, Podzemlje New Orleansa

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/02/2009 : 14:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Distrojer je super. Jest da se već u početku skuži ko je izdajica, tako da razotkrivanje i nije neki šok, ali priča je sve u svemu odlična.

No sikiriki
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/02/2009 : 18:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

Pročitao sam "Tiranin s jezera" & "Junački vod" i mogu reći da je priča zasad f-e-n-o-m-e-n-a-l-n-a.

Nolitta je još jednom pokazao da je majstor i da jednostavno ne može zajebat stvar. Čestike, valjda, i Canziu.
Uopće mi radnja ne djeluje razvučeno. Ovog puta priča ima dosta elemenata: oklopnjača Destryer, Butcher, secesijsko raspoloženje, diplomatski incidenti, političke prilike, gusari, Chipewe, tajna misija, zapovjednik Grant, izdajice, špijuni i još mnogo toga...
Scenarij je za prste lizati. Kako se samo sve to dobro odvija...? Podsjeća na "Pokolj u Red Hillu" jer nema sumnje da se radi o jednoj epskoj pustolovini na državnoj razini. To hoću. Najprije se čuje o nekoj opasnosti, da bi se razvijanjem događaja ona manifestirala pred samim Zagorom (dolazak kapetana, secesionisti i destroyer). Ta scen. riješenja doprinose uvjerljivosti; osjećaš se kao neposredni promatrač, kao da se sve to stvarno događa. A tek likovi... Jedni pokazuju bijes, drugi nemoć, a treći se naslađaju... Likovi puni životne energije.
Zaplet je jak - komadnosi - Topovi s Navaronea.
Ma, klasika. 5+

Donatteli je nadmašio sam sebe. Možda nije kao u "Sokolovima", ali ugodno me je iznenadio. Nadam se da će i Gamba.

Nolittina poetika...

Nije valjda da ovu legendu od price jos uvek nisi citao?
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 28/02/2009 : 18:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Pa normalno da nisam. Zagija pratim isključivo preko zex serije. A ovdje saznam što mogu očekivati od neke priče.

Pa ja sam mlađahan stripoljubac.
Imam sve skupa svega 20 ZS-ova.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 28/02/2009 : 19:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archy

Distrojer je super. Jest da se već u početku skuži ko je izdajica, tako da razotkrivanje i nije neki šok, ali priča je sve u svemu odlična.

Jeste i ja sam odma' provalio ko je izdajnik. Dobro, mozda je imalo uticaja sto sam ga citao i u ZS.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/02/2009 : 21:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Ma i mislim na ZS. Čito sam tu epizodu prije pola godine ili nešto više.

No sikiriki
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 28/02/2009 : 21:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
da...stvarno je odličan destoyer...gušt za čitati!

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000