forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zlatna Zagorova godina
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 19/02/2009 : 22:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Sve mladići od trideset i nešto leta
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/02/2009 : 01:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Mladi duhom... zato i vole duha sa sekirom
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 20/02/2009 : 15:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
Uffff....
`75.-`81.-`82.
Nolita i Sklavi su mi osnov ovih godina. To sam tek sad skontao.
Takodje, Feri i Donateli.

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/02/2009 : 16:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Mladi duhom... zato i vole duha sa sekirom

I zgleda sve mlađi...kada sam imao 15 godina nisam ni pomišljao da ću čitati stripove u 33
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/02/2009 : 16:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ja jesan al onda san prista,pa opet počea skupljat sa 27.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 20/02/2009 : 17:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Stripove sam prestao da skupljam i čitam sa 15-16 godina jer sam tada mislio da sam dovoljno star da ih dalje čitam. A onda sa 24-25 godina dosadilo mi da budem star pa sam počeo sve iz početka. I evo danas posle 13 godina bezprekidnog skupljanja i čitanja stripova osećam se super E, kako je lepo biti mlad
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 20/02/2009 : 17:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Sve mladići od trideset i nešto leta

Kako je krenulo ja ću biti mladić i sa 90 na grbači
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/02/2009 : 18:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Stripove sam prestao da skupljam i čitam sa 15-16 godina jer sam tada mislio da sam dovoljno star da ih dalje čitam. A onda sa 24-25 godina dosadilo mi da budem star pa sam počeo sve iz početka. I evo danas posle 13 godina bezprekidnog skupljanja i čitanja stripova osećam se super E, kako je lepo biti mlad

Otprilike isti slučaj...
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 21/02/2009 : 07:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message  Reply with Quote
1975, ako bi mogao jos glasao bi i za taj period 1970-1976

Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/02/2009 : 19:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Definitivno po vašim glasovima najbolja Zagorova godina je 1975-Zimska zmija,samuraji,Bili Boy,Supermajk...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 26/02/2009 : 22:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Mozda da prebrojis glasove i das nam rezultate u bodovima...
Go to Top of Page

mile.soric
Starting Member

Croatia
11 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 27/02/2009 : 10:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mile.soric a Private Message  Reply with Quote
Ako vec moram izabrati godinu, po meni je to ipak definitivno 1981. Priznajem kako sam vjerojatno malo i subjektivan, odnosno da je moj odgovor u odredjenoj mjeri uvjetovan cinjenicom da ta godina spada upravo u nekakvo stripovsko razdoblje koje je meni najdublje obiljezilo zivot, napose zivot sa stripom (razdoblje 1979-1988), prakticki od kada sam naucio citati, da ne kazem slovkati, pa sve tamo negdje dok mi pubertet nije promijenio/prosirio zivotne interese i u dobroj mjeri mi unistio dozivljaj stripa (kojemu sam se opet vratio tamo negdje 1994).

Zapravo je u razdoblju druge polovice 70-tih i 80-tih godina u bivsoj drzavi vladala sveopca strip-kultura, sve dok se nije pojavio video koji je (nakratko) unistio kino i posebno kompjutori koji su preusmjerili interes novih klinaca. Rat da i ne spominjem..
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/02/2009 : 13:42:34  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Danas mi je rođendan,mogao bi da to učiniš zbog mene ,nije lepo terati slavljenika da radi...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/02/2009 : 13:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mile.soric

Ako vec moram izabrati godinu, po meni je to ipak definitivno 1981. Priznajem kako sam vjerojatno malo i subjektivan, odnosno da je moj odgovor u odredjenoj mjeri uvjetovan cinjenicom da ta godina spada upravo u nekakvo stripovsko razdoblje koje je meni najdublje obiljezilo zivot, napose zivot sa stripom (razdoblje 1979-1988), prakticki od kada sam naucio citati, da ne kazem slovkati, pa sve tamo negdje dok mi pubertet nije promijenio/prosirio zivotne interese i u dobroj mjeri mi unistio dozivljaj stripa (kojemu sam se opet vratio tamo negdje 1994).

Zapravo je u razdoblju druge polovice 70-tih i 80-tih godina u bivsoj drzavi vladala sveopca strip-kultura, sve dok se nije pojavio video koji je (nakratko) unistio kino i posebno kompjutori koji su preusmjerili interes novih klinaca. Rat da i ne spominjem..

Dobro došao Mile,drago mi je da se slažemo oko naj godine...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/02/2009 : 16:29:10  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Danas mi je rođendan...

Sve najbolje
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/02/2009 : 19:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Danas mi je rođendan...

Sve najbolje

Hvala puno,uz Zorana iz Lebana jedini si sa foruma koji mi je čestitao...
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 27/02/2009 : 19:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Danas mi je rođendan,mogao bi da to učiniš zbog mene ,nije lepo terati slavljenika da radi...

Sretan rođendan i čestitke za hiljadu postova koji brzo dolaze!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...

Edited by - cibalia on 27/02/2009 19:49:46
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/02/2009 : 19:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cibalia

quote:

quote:

Sretan rođendan i čestitke za hiljadu postova koji brzo dolaze!

Hvala Cibalija uskoro će 1000-ti
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/02/2009 : 21:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Pa topic si ti otvorio, ti treba i da brojis

P.S. Srecan rodjendan Inz
Samo ti offtopicari, pa ces izleteti bas na rodjendan i uz jubilarni 1000. post
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 27/02/2009 : 22:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Danas mi je rođendan...

Sve najbolje profesore i cestitke za hiljadarku

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 27/02/2009 : 23:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo ti offtopicari, pa ces izleteti bas na rodjendan i uz jubilarni 1000. post

A,tol'ke srece bas i nismo! Salim se.Srecan rodjendan,Profo!Glasao sam za godinu u kojoj izadje najbolja epizoda-Divovi dobra i zla!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/02/2009 : 04:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Nema odgovora... mozda je vec izleteo...
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 28/02/2009 : 12:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Danas mi je rođendan...

Sve najbolje

Hvala puno,uz Zorana iz Lebana jedini si sa foruma koji mi je čestitao...

Nije tačno....i ja sam ti pre neki dan....Ako bi svi profesori imali ovakvu kratku pamet...jao

Invincible shield
Go to Top of Page

mile.soric
Starting Member

Croatia
11 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 01/03/2009 : 16:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mile.soric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Prije svega, sretan ti rodjednan, prijatelju.

Sto se godine tice, drago mi je da se slazemo. Ta godina definitivno spada u ponajbolje Zagorovo razdoblje, kada su se zaredale neke price koje spadaju u sam Zagorov vrh svih vremena, doba kada su i Ferri i Donatelli kao jedini pravi crtacki autori Zagora bili u zenitu svojeg stvaralastva (Helingen 1980, Rakosi, Hakaram, Crni gospodar, pa i Covjek-munja 1981, Tkac, Demonska maska i Prokleto blago 1982, jednooki Jack 1983..). Zapravo, cak bi se usudio kazati (uz duzno postovanje nekim doista odlicnim pricama iz ranijeg razdoblja) da je upravo u tom razdoblju i to s tim i takvim epizodama Zagor sebe potvrdio kao junaka broj jedan.

Osim toga, ima jos jedna zanimljivost, koja mi upada u oci tek u proteklih 10-tak godina, a to je da Zagor nikad (racunajuci od kraja 70-tih pa sve do pocetka rata i propasti Zlatne Serije), ali bas nikad nije imao seriju losih prica, kao sto se to na zalost desava u 90-ima i posebno u proteklih nekoliko godina. Zanimljivo je primijetiti da je Zagor u drugoj polovici 80-tih imao citav niz solidnih/odlicnih prica, s rutinski dobrim Ferrijem, i mrvicu losijim (zapravo ne losijim, vec malo drugacijim) Donatellijem. To sam skuzio tek nakon odredjene vremenske distance, kad sam prije nekoliko godina otvorio svoj ormar i napravio 'inventuru Zagora'.

Ne mislim da ce Zagor ici u mirovinu nakon odlaska Ferrija, ima tu par crtaca na koje se navikavam, i koji mogu biti jako dobri, ali samo ako crtaju epizode cija se radnja zbiva u okruzju koji im 'lezi'.

Verni je dobar, ali se moram sloziti s Markosom da je krut (prije nekoliko mjeseci mi je to rekao, i onda sam razmisljao s kojim drugim crtacem bi ga bilo dobro sparirati, pa da onda to ispadne dobro, raskosno, lijepo i leprsavo). I dosao sam do zakljucka da bi mozda bilo dobro kad bi Zagora crtali zajedno Verni i Torricelli (kao sto su nekad dobro funkcionirali pokojni Bignotti i braca Di Vitto).

No, moram spomenuti i mladog Joevita Nuccia, za kojeg me strasno zanima kako ce izgledati njegov prvi rad kojeg ce izbaciti, i to prvenstveno iz razloga jer me je (to moram priznati) sokiralo kako je doro nacrtao onaj poster za CRS 2007. Mislio sam da ga je nacrtao Ferri.

Dobro, svjestan sam da mozda mnogima ide na zivce to konstantno naglasavanje Ferria iznad svih, ali ja bez imalo srama i bez obzira na to kako ce drugi reagirati, smatram da je najlosiji Ferri jos uvijek raskosniji, leprsaviji i oku ugodniji od bilo kojeg drugog autora, unatoc njegovim greskama koje su u novim radovima gotovo redovite.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/03/2009 : 17:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Prije svega, sretan ti rodjednan, prijatelju.

Sto se godine tice, drago mi je da se slazemo. Ta godina definitivno spada u ponajbolje Zagorovo razdoblje, kada su se zaredale neke price koje spadaju u sam Zagorov vrh svih vremena, doba kada su i Ferri i Donatelli kao jedini pravi crtacki autori Zagora bili u zenitu svojeg stvaralastva (Helingen 1980, Rakosi, Hakaram, Crni gospodar, pa i Covjek-munja 1981, Tkac, Demonska maska i Prokleto blago 1982, jednooki Jack 1983..). Zapravo, cak bi se usudio kazati (uz duzno postovanje nekim doista odlicnim pricama iz ranijeg razdoblja) da je upravo u tom razdoblju i to s tim i takvim epizodama Zagor sebe potvrdio kao junaka broj jedan.

Osim toga, ima jos jedna zanimljivost, koja mi upada u oci tek u proteklih 10-tak godina, a to je da Zagor nikad (racunajuci od kraja 70-tih pa sve do pocetka rata i propasti Zlatne Serije), ali bas nikad nije imao seriju losih prica, kao sto se to na zalost desava u 90-ima i posebno u proteklih nekoliko godina. Zanimljivo je primijetiti da je Zagor u drugoj polovici 80-tih imao citav niz solidnih/odlicnih prica, s rutinski dobrim Ferrijem, i mrvicu losijim (zapravo ne losijim, vec malo drugacijim) Donatellijem. To sam skuzio tek nakon odredjene vremenske distance, kad sam prije nekoliko godina otvorio svoj ormar i napravio 'inventuru Zagora'.

Ne mislim da ce Zagor ici u mirovinu nakon odlaska Ferrija, ima tu par crtaca na koje se navikavam, i koji mogu biti jako dobri, ali samo ako crtaju epizode cija se radnja zbiva u okruzju koji im 'lezi'.

Verni je dobar, ali se moram sloziti s Markosom da je krut (prije nekoliko mjeseci mi je to rekao, i onda sam razmisljao s kojim drugim crtacem bi ga bilo dobro sparirati, pa da onda to ispadne dobro, raskosno, lijepo i leprsavo). I dosao sam do zakljucka da bi mozda bilo dobro kad bi Zagora crtali zajedno Verni i Torricelli (kao sto su nekad dobro funkcionirali pokojni Bignotti i braca Di Vitto).

No, moram spomenuti i mladog Joevita Nuccia, za kojeg me strasno zanima kako ce izgledati njegov prvi rad kojeg ce izbaciti, i to prvenstveno iz razloga jer me je (to moram priznati) sokiralo kako je doro nacrtao onaj poster za CRS 2007. Mislio sam da ga je nacrtao Ferri.

Dobro, svjestan sam da mozda mnogima ide na zivce to konstantno naglasavanje Ferria iznad svih, ali ja bez imalo srama i bez obzira na to kako ce drugi reagirati, smatram da je najlosiji Ferri jos uvijek raskosniji, leprsaviji i oku ugodniji od bilo kojeg drugog autora, unatoc njegovim greskama koje su u novim radovima gotovo redovite.

Slažem se Mile sa većinom izrečenog,sem onog vezano za Vernija...mislim da je on budućnost i da će vremenom njegov crtež postajati sve kvalitetniji.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000